THE MUSTANG GARAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE MUSTANG GARAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.751.190

Publication

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 04.05.2012, GGK 04.05.2012, NGL 31.08.2012 12532-0299-007
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.05.2012, NGL 30.08.2012 12520-0001-007
25/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoude aan het Selgtsct'

Staatsbla

" iaossi~o*

" Rechtbankvan rrcophandcl

1 mu 2Q12

te HAS@Étrie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0826.751.190

Benaming (voluit) : The Mustang Garage

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Schaapsweg 4 - 3550 Heusden-Zolder

Onderwerp(en) akte : FUSIE INGEVOLGE OVERNAME. ONTBINDING ZONDER VEREFFENING.

Uit een akte verleden voor ondergetekende meester Nico Vanhout, geassocieerd notaris te Peer, op 4 mei 2012, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders volgende besluiten heeft genomen:

Vaststelling dat aan de voorafgaande wettelijke vereisten, voldaan werd.

Er wordt verklaard dat:

1. Op zes maart tweeduizend en twaalf een fusievoorstel werd opgemaakt door de bestuursorganen van THE MUSTANG GARAGE, overgenomen vennootschap, en van GRANDA MOTORCARS, overnemende vennootschap.

2. eet fusievoorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Hasselt neergelegd op vijftien maart tweeduizend en twaalf.

3. De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van, zevenentwintig maart tweeduizend en twaalf onder nummers 12063731 en 12063732.

4. De bestuursorganen van de fuserende vennootschappen hebben een schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen op achtentwintig maart tweeduizend en twaalf.

5. De BVBA Hubert Vencken te Bree, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, heeft op verzoek van de fuserende vennootschappen, voor elke vennootschap eer: schriftelijk verslag opgesteld over het fusievoorstel overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, op dertig maart tweeduizend en twaalf.

6. De stukken bedoeld in artikel 697, 2 van het Wetboek van Vennootschappen lagen minstens één maand vóór de datum van deze vergadering in de zetel van de vennootschappen ter inzage.

7. Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, hebben er zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen.

Verslagen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

A. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de verslagen vermeld in de agenda, namelijk:

1. het verslag opgesteld door het bestuursorgaan voor elke vennootschap voormeld;

2. het verslag over het fusievoorstel opgesteld door de bedrijfsrevisor voormeld;

3. het verslag opgesteld door het bestuursorgaan van GRANDA MOTORCARS naar aanleiding van de wijziging van het doel.

B. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"In het kader van de geplande fusie door overneming van BVBA THE MUSTANG GARAGE door BVBA GRANDA MOTORCARS, laten de werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, mij toe te besluiten dat:

" de door het bestuursorgaan van BVBA GRANDA MOTORCARS en van BVBA THE MUSTANG GARAGE toegepaste waarderingsmethode, namelijk de intrinsieke waarde per aandeel voor BVBA GRANDA MOTORCARS en voor BVBA THE MUSTANG GARAGE, past in het gegeven geval;

" deze waarderingsmethode leidt tot een waarde van 19,2991 EUR per aandeel voor BVBA THE MUSTANG GARAGE en tot een waarde van 691,2114 EUR per aandeel voor BVBA GRANDA MOTORCARS;

" het relatief belang dat door het bestuursorgaan van BVBA GRANDA MOTORCARS en van BVBA THE MUSTANG GARAGE wordt gehecht aan de gebruikte waarderingsmethodes passend is;

" de door het bestuursorgaan van BVBA GRANDA MOTORCARS en van BVBA THE MUSTANG GARAGE voorgestelde ruilverhouding, zijnde 186 aandelen van BVBA THE MUSTANG GARAGE voor 5 nieuwe aandelen van BVBA GRANDA MOTORCARS, als redelijk kan aanzien worden;

" er geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering te vermelden zijn . "

Na vorenstaande inleidende verrichtingen, wordt overgegaan tot de behandeling van de agenda op volgende wijze:

Besluiten tot fusie

De vergadering keurt de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluit aldus dat op GRANDA MOTORCARS, overnemende vennootschap, het gehele vermogen van THE MUSTANG GARAGE, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer:

a. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt:

Vijf (5) nieuwe aandelen van GRANDA MOTORCARS worden uitgereikt aan de aandeelhouders van THE MUSTANG GARAGE, per honderd zesentachtig (186) aandelen van THE MUSTANG GARAGE, zonder betaling van opleggelden.

De aandeelhouders verduidelijken dat deze aandelen aan hen toekomen :

Voor- Luik B - vervnla

V,rehouden - twee aandelen voor de heer ENGLER Adelbert Krijn, wonend te 3583 Beringen, Heideveldstraat 16;

aan het - twee aandelen voor mevrouw KLIMPEN Nicole Marleen, wonend te 3582 Beringen, Laakstraat 122;

Belgisch - één aandeel in onverdeeldheid, ieder voor de helft, aan de heer ENGLER en mevrouw KUMPEN.

Staatsblad Aangezien THE MUSTANG GARAGE houdster is van zevenhonderd vijftig (750) aandelen van GRANDA MOTORCARS, wordt zij eigenares van zevenhonderd vijftig (750) eigen aandelen. De algemene vergadering beslist deze zevenhonderd vijftig (750) eigen aandelen onmiddellijk te vernietigen. Aldus blijven er

zevenhonderd vijfenvijftig (755) aandelen zonder nominale

waarde. Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst zoals hiervoor vermeld.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van GRANDA MOTORCARS, wordt vastgesteld op één januari tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen sinds voormeld tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c. De datum waarop de uitgereikte aandelen recht geven op winstdeelname, is bepaald op de datum waarop de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in voorgaande paragraaf.

Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van THE MUSTANG GARAGE ten algemene titel over op de overnemende vennootschap, GRANDA MOTORCARS.

Het vermogen van de overnemende en overgenomen vennootschap is uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de heer Vencken, bedrijfsrevisor.

Voor analytisch uittreksel,

Jan Met & Nico %b©ui Geassocieerde notarissen

Steenweg Wijchmaa149 B - 3990 PEER

Tegelijk hiermee neergelegd:

-- expeditie van de akte;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

-- bijzonder verslag van de zaakvoerder.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge 1



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/03/2012
ÿþ1. b

Merl2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

51

*12063731

f

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 5 -03- 2012

HASSELT

GrTffie

Ondernemíngsar : 0826751190

Benaming

(votuiti . THE MUSTANG GARAGE

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : SCHAAPSWEG 4 - 3550 HEUSDEN - ZOLDER

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Ingevolge de Buitengewone Algemene Vergadering d.d. 06 maart 2012 werden volgende

beslissingen getroffen. Bij deze wordt neergelegd het voorstel tot fusie door overname door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GRANDA MOTORCARS,

ondernemingsnummer 0465.329.982 - RPR Hasselt, en met zetel te 3550 Heusden - Zolder, Schaapsweg 4 (overnemende vennootschap) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THE MUSTANG GARAGE, ondememingsnummer 0826.751.190 - RPR Hasselt en met zetel te 3550 Heusden - Zolder, Schaapsweg 4 (over te nemen vennootschap).

Dhr. ENGLER Adelbert

Zaakvoerder

Mw. KUMPEN Nicole

Zaakvoerder

Op de laatste t7tz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rnenf bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Coordonnées
THE MUSTANG GARAGE

Adresse
SCHAAPSWEG 4 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande