THE NEW DRIVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE NEW DRIVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.543.701

Publication

03/11/2014
ÿþ Mod Word 11 .1

t ~; `Á, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111

*14200938*

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdehng HASSELT

23 OKT, 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0840.543.701

Benaming

(voluit) : THE NEW DRIVE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Centrum-Zuid 1111, 3530 Houthalen-Helchteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : BVBA: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85,; op 15 oktober 2014.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "'THE NEW DRIVE", met maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum-Zuid 1111 en met ondernemingsnummer 0840.543.701, en op welke buitengewone algemene vergadering alle vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de algemene vergaderinglzaakvoerder van zes januari tweeduizend en veertien (bekendgemaakt in de Bijlage tot het' Belgisch Staatsblad van zeven februari tweeduizend en veertien) om met ingang van zelfde datum de zetel van: de vennootschap te verplaatsen van 3680 Maaseik, Zonnelaan 17 naar 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum-Zuid 1111.

TWEEDE BESLUIT  DOELWIJZIGING

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren, en dit door vervanging van de huidige tekst van artikel vier van de statuten door de tekst zoals vermeld in het tiende besluit hierna.

DERDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met twintigduizend euro (¬ 20.000,00) om het te brengen van twintig duizend euro (¬ 20.000,00) op veertigduizend euro (¬ 40.000,00) docr inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van duizend (1.000) nieuwe aandelen, uit te geven en ïn te schrijven mits de totale prijs van drieënnegentigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 93.750,00), inbegrepen een totale uitgiftepremie ten bedrage van drieënzeventigduizend zevenhonderdvijftig (¬ 73.750,00), die geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Deze duizend (1.000) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

De duizend (1.000) nieuwe gecreëerde aandelen bekomen vanaf nu stemrecht. De begunstigden van de kapitaalverhoging, met name de enige vennoot zoals voornoemd en de tussenkomende partijen zoals hierna aangehaald, nemen vervolgens met de nieuwe gecreërde aandelen deel aan de verdere beraadslaging en besluitvorming.

A. Verzaking voorkeurrecht

Vervolgens verzaakt de enige vennoot aan zijn voorkeurrecht, verslagen en termijnen voorzien door de statuten en het Wetboek van vennootschappen en verklaart zich volledig akkoord met de hiemavolgende, inschrijving op de duizend (1.000) nieuwe aandelen:

B. Inschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. de heer Arthur Albert Alphons Maria VIJGHEN, voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel, hetwelk hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van drieënnegentig euro vijfenzeventig cent (¬ 93,75), inbegrepen een uitgiftepremie van drieënzeventig euro vijfenzeventig cent (¬ 73,75).

2, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht APPM Group B,V., met statutaire zetel te Hoofddorp, gevestigd te 2132 JG Hoofddorp (Nederland), Spicalaan 8, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel onder het nummer 34262099 [Belgisch KBO-nummer: 0563.980.467], opgericht op twee januari tweeduizend en zeven onder de benaming Brandenwijm B,V. blijkens akte verleden voor notaris J.L.M. Van Erp, destijds notaris te Amsterdam en waarvan de statuten (onder meer inhoudende de naamswijziging) laatst gewijzigd werden op negen juli tweeduizend veertien bij akte verleden voor notaris Hendrik Machiel van Dam, notaris te Amsterdam, alhier tussenkomend en hier vertegenwoordigd door haar twee bestuurders:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht In Goede Aarde B.V., met statutaire zetel te Rijsenhout, gevestigd te 2132 JG Hoofddorp (Nederland), Spicalaan 8, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel onder het nummer 34097692 [Belgisch KBO-nummer: 0563.980.665], opgericht onder de benaming APPM HOLDING B.V. op twintig november negentienhonderd zesennegentig blijkens akte verleden voor notaris K.E.J. Dijk, destijds notaris te Amsterdam en waarvan de statuten (onder meer inhoudende de naamswijziging) laatst gewijzigd werden op tweeëntwintig augustus tweeduizend veertien bij akte verleden voor notaris Peter Hiemstra kandidaat-notaris als waarnemer van notaris Hendrik Machiel van Dam, te Amsterdam, op haar beurt vertegenwoordigd door haar bestuurder, de heer Petrus Jozef Maria BRANDJES, geboren te Uitgeest (Nederland) op één maart negentienhonderdvierenvijftig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 1435 GB Rijsenhout (Nederland), Grote Poellaan 23.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht Vrijheid & Vertrouwen BV., met statutaire zetel te 's Gravenhage, gevestigd te 2517 GZ 's- Gravenhage (Nederland), 2de Sweelinckstraat 98, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel onder het nummer 27290538, [Belgisch KBO-nummer: 0563.981.160], opgericht onder de benaming VAN WIJMEN PERSONAL HOLDING B.V. op éénentwintig juli tweeduizend en zes blijkens akte verleden voor notaris J.L.M. Van Erp, destijds notaris te Amsterdam en waarvan de statuten (onder meer inhoudende de naamswijziging) laatst gewijzigd werden op negen juli tweeduizend veertien bij akte verleden voor notaris Hendrik Machiel van Dam, te Amsterdam,op haar beurt vertegenwoordigd door haar bestuurder, de heer Pepijn Stephen Eugène VAN WIJMEN, geboren te Tilburg (Nederland) op tweeëntwintig december negentienhonderdeenenzeventig, wonende te 2517 GZ 's-Gravenhage (Nederland), 2e Sweelinckstraat 98,

schrijft in op achthonderd (800) aandelen, dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00), inbegrepen een uitgiftepremie van negenenvijftigduizend euro (¬ 59.000,00).

3. de besloten vennootschap naar Nederlands recht MVK Consulting B.V., met statutaire zetel te Bavel, gevestigd te 4854 GL Bavel (Nederland), Vossenlaar 10, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel onder het nummer 61473324 [Belgisch KBO-nummer: 0563.981.259], opgericht op zeventien september tweeduizendveertien blijkens akte verleden voor notaris Jurgen HUYBEN, notaris te Breda, ongewijzigd tot op heden en alhier tussenkomend en overeenkomstig artikel 17 van haar statuten vertegenwoordigd door haar algemeen directeur, de heer Mark Paulus VAN KERKHOF, geboren te Woerden (Nederland) op vijftien september negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 4854 GL Bavel (Nederland), Vossenlaar 10, schrijft in op honderdnegenennegentig (199) aandelen, dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van achttienduizend zeshonderdzesenvijftig euro vijfentwintig cent (¬ 18.656,25) inbegrepen een uitgiftepremie van veertienduizend zeshonderdzesenzeventig euro vijfentwintig cent (¬ 14.676,25).

C. Bewijs van deponering

De enige vennoot en de tussenkomende partijen verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een totaal bedrag van drieënnegentigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 93.750,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis te Houthalen-Helchteren op het IBAN nummer BE98 0017 3884 1093 en BIC GEBABEBB. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato vijftien oktober tweeduizend veertien aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van drieënnegentigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 93.750,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal en de uitgiftepremie ten bedrage van in totaal drieënnegentigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 93.750,00).

D. Vergoeding  aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden, als volledig volstort, toegekend:

1/ aan de heer Arthur Albert Alphons Maria ViJGHEN, voornoemd, die aanvaardt: één (1) aandeel, genummerd duizend en één (1.001),

2/ aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht APPM Group B.V., voornoemd, die aanvaardt: achthonderd (800) aandelen, genummerd van duizend en twee (1.002) tot en met duizend achthonderd en één (1.801).

3f aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht MVK Consulting B.V., voornoemd, die aanvaardt: honderdnegenennegentig (199) aandelen, genummerd van duizend achthonderd en twee (1.802) tot en met tweeduizend (2.000).

E. Vergoeding van de inbreng in natura  splitsing vermogenswaarde & lidmaatschapsrechten

Voor wat betreft de honderdnegenennegentig (199) aandelen onderschreven door de heer Mark van Kerkhof, voornoemd, geldt dat deze als volledig volstort worden toegekend aan hem, hij bedingt dat de vermogenswaarde van deze aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hem en zijn

t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge echtgenote bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, conform artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek, eigen zullen zijn aan hemzelf.

Deze aandelen zullen genummerd zijn van duizend achthonderd en twee (1.802) tot en met tweeduizend (2.000) en zullen ingeschreven worden op naam van de heer van Kerkhof alleen.

De inschrijving van deze aandelen, op naam van de heer van Kerkhof alleen, houdt in dat hij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot.

VIERDE BESLUIT TWEEDE KAPITAALVERHOGING  INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van drieënzeventigduizend zevenhonderdvijftig (¬ 73.750,00) om het kapitaal te brengen van veertigduizend (¬ 40.000,00) op honderddertienduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 113.750,00) en dit door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderddertienduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 113.750,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen.

ZESDE BESLUIT - Wijziging van de statutaire beperkingen inzake de overdracht van aandelen bij levenden en bij overlijden

De vergadering besluit de overdrachtsregeling van aandelen, zowel ingeval van overdracht bij leven als bij overlijden, te wijzigen. De vergadering besluit dan ook de artikelen 10 en 11 van de statuten volledig te vervangen, Er wordt een nieuwe regeling opgenomen zoals bepaald in het tiende besluit hierna.

ZEVENDE BESLUIT WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopend boekjaar aangevangen op één april tweeduizend veertien te verlengen tot éénendertig december tweeduizend vijftien.

ACHTSTE BESLUIT WIJZIGING JAARVERGADERING

'De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand juni om zeventien uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden in de maand juni van het jaar tweeduizend en zestien.

NEGEN DE BESLUIT - (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van: ontbinding en vereffening te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het tiende besluit hierna.

TIENDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en wel als volgt,

Artikel 3, eerste zin wordt vervangen als volgt;

"De vennootschap is gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum-Zuid 1111."

Artikel 4 van de statuten wordt vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden:

- Alle diensten te creëren, te organiseren en te begeleiden die kunnen leiden tot een maatschappelijk en/of economisch en/of ecologisch verbeterde leefomgeving in de meest ruime zin van het woord, Hieronder vallen  niet limitatief  advies, projectmanagement, procesmanagement, management consulting, ontwikkeling van visie, strategie, beleid en/of proposities op vlak van mobiliteit, energie, klimaat en infrastructuur.

- Het verwerven van participaties in eerder welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coórdinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Managementactiviteiten van holdings, met name het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

- Het verlenen van technisch, administratieve en financiële bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, marketing, productie, en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Voor eigen rekening zowel in België als in het buitenland:

A. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke reohten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren

van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met

betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke

- T y aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere

roerende waarden, van welke aard ook, van Belgische of

buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen

en ondernemingen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handelstiinancíële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het opnemen van bestuursmandaten in, en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde houdstermaatschappij en dit alles in binnen- en buitenland

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland alle onroerende en roerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel"

Artikel 5 wordt vervangen als volgt:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderddertienduizend zevenhonderdvijftig euro (E 113.750,00).

Het is verdeeld in tweeduizend (2.000) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van éénitweeduizendste (112.000ste) ieder."

Artikel 10 wordt vervangen als volgt:

"De volgende overdrachten zijn vrij, zodat in die gevallen de bepalingen van het onderhavige artikel niet dienen te worden nageleefd:

-De overdracht door een natuurlijk persoon - vennoot aan een door hem gecontroleerde vennootschap;

-De overdracht aan een mede-vennoot/ aan mede-vennoten ingevolge de uitwerking van put- en call-opties, zoals opgenomen in een afzonderlijke overeenkomst tussen de vennoten.

L VOORKOOPREGELING

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen aile vennoten, mogen de aandelen niet aan om het even wie, noch geheel, noch gedeeltelijk ten bezwarende titel overgedragen worden, zonder ze voorafgaandelijk te koop te hebben aangeboden aan alle medevennoten.

Met aandelenoverdracht in de zin van het vorig lid, wordt naast een overdracht in volle eigendom ook de overdracht van vruchtgebruik en blote eigendom bedoeld, alsmede het verlenen van pandrechten op aandelen.

Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen te zijn de derde werkdag na postdatum.

De vennoot die alle of een gedeelte van zijn aandelen wenst over te dragen (hierna genoemd: de kandidaat-overdrager), brengt hiervan bij aangetekend schrijven alle medevennoten gelijktijdig op de hoogte, met vermelding van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal aandelen dat de kandidaat-overdrager wil overdragen en de voorwaarden voor de vooropgestelde overdracht, inclusief de prijs.

De vennoten hebben een recht van voorkoop pro rata hun aandelenbezit om de aangeboden aandelen aan te kopen.

Indien één of meerdere van de vennoten hun voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend hebben, komt het voorkooprecht op de resterende aandelen toe aan de vennoten die reeds van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt, en dit in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten, hetzij in eender welke andere verhouding te bepalen tussen deze vennoten.

De prijs die de "voorkopende" vennoten dienen te betalen, is de prijs zoals voorgesteld door de derde (kandidaat-overnemer).

IL GOEDKEURINGSCLAUSULE

Indien het voorkooprecht niet uitgeoefend werd, of vervalt ingevolge de niet uitoefening op het totale aantal aangeboden aandelen, is de overdracht van aandelen onder levenden enkel toegelaten mits de uitdrukkelijke toestemming van de andere vennoten, overeenkomstig de procedure zoals uiteengezet in onderhavig artikel.

Deze procedure is eveneens van toepassing op aandelenoverdrachten onder levenden ten kosteloze titel.

In geval van weigering van de aandelenoverdracht ten bezwarende titel dient de weigerende vennoot de betrokken aandelen over te nemen, of, voor zover er meerdere weigerende vennoten zijn, dienen de weigerende vennoten de betrokken aandelen over te nemen pro rata hun aandelenbezit, onverminderd het recht van de niet weigerende vennoten om eveneens pro rata hun aandelenbezit, aandelen over te nemen, dit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

alles onder voorbehoud van andersluidende overeenkomst tussen de weigerende en niet weigerende vennoten. De prijs die per aandeel dient te worden betaald, is de prijs zoals bepaald door een deskundige overeenkomstig titel V in dit artikel, tenzij deze hoger zou liggen dan de prijs zoals meegedeeld in het voorkooprecht, waarbij alsdan de prijs zoals bepaald in de betekening van het voorkooprecht zal gehanteerd worden.

De kandidaat-overdrager kan zijn aanbod tot verkoop herroepen. Indien de kandidaat-overdraagbaar niet herroept binnen een termijn van 15 dagen na de weigering, dan komt eigendomsoverdracht van rechtswege tot stand op de 16de dag na de weigering, behoudens andersluidend akkoord tussen de vennoten.

III. VOLGRECHT

Indien de Overdrager overgaat tot overdracht van zijn aandelen aan een Kandidaat  Overnemer, hebben de overige vennoten de mogelijkheid om een volgrecht uit te oefenen voor het geheel van hun aandelen, op hetzelfde moment, aan dezelfde prijs en tegen dezelfde modaliteiten.

Het volgrecht kan slechts uitgeoefend worden binnen een vervaltermijn van 45 kalenderdagen te rekenen vanaf het Verkoopbericht.

Indien de Kandidaat  Overnemer weigert het volgrecht zoals opgenomen in dit artikel, te bekrachtigen en na te komen, is de Kandidaat Overdrager gehouden de aandelen van de andere vennoten  namelijk de aandelen van die vennoten die te kennen gaven van het volgrecht gebruik te willen maken over te nemen aan dezelfde prijs en tegen dezelfde modaliteiten zoals vermeld in de Kennisgeving van Overdracht en binnen 2 maanden na de overdracht aan de kandidaat  Overnemer  onverminderd het recht op schadevergoeding zoals opgenomen in onderhavig artikel.

Het volgrecht is niet van toepassing bij Ovedracht bij overlijden.

IV. VOLGPLICHT

Indien één of meerdere vennoten die 50% +1 van de aandelen in de Vennootschap bezitten en zouden wensen hun aandelen te verkopen aan een derde mag deze verkoop niet geblokkeerd worden door de overige vennoten ten gevolge van hun goedkeuringsrecht, voor zover zij uiteraard geen gebruik zouden maken van hun voorkooprecht zoals bepaald in artikel 10, titel I.

De vennoten komen overeen dat in voorkomend geval de overige vennoten verplicht worden om zijn/haar aandelen te verkopen aan de derde aan dezelfde voorwaarden waaraan deze derde de aandelen van de vennoten die de meerderheid hebben wensen te kopen. Indien de overige vennoten menen dat de prijs die de derde wenst te betalen te laag is, komen partijen overeen gezamenlijk een onafhankelijk deskundige aan te stellen, die de waarde van de aandelen bepaalt overeenkomstig onder titel V. Is de phis bepaald door de deskundige hoger dan de door de derde geboden prijs, hebben de overige vennoten, die verplicht worden hun aandelen te verkopen aan de derde, recht op het verschil, pro rata te betalen door de vennoten die de overige vennoten gehouden heeft aan zijn/haar volgplicht. In dat geval heeft de kandidaat-verkoper eveneens de mogelijkheid zijn aanbod tot verkoop in te trekken.

De wens van de Kandidaat-Overnemer om alle of een deel van de aandelen van de overige vennoten te verkrijgen, wordt onmiddellijk gemeld in de (eerste) Kennisgeving van Overdracht  bij gebreke waaraan de huidige gestipuleerde volgplicht vervalt.

In het geval de Aandelen die de Overdrager wenste over te dragen, aan de Kandidaat-Overnemer worden overgedragen en aan alle voorwaarden van de volgplicht wordt voldaan, moet de Overdacht en de betaling van de Aandelen in het kader van de volgplicht, plaatsvinden conform de voorwaarden vermeld in de (eerste) Kennisgeving van Overdracht, en op het zelfde tijdstip als de Overdrager.

V. PRIJSBEPALING  WAARDERING - BETALINGSMODALITEITEN

Behoudens unanieme instemming met de aandelenoverdracht en, in voorkomend geval, met de aanvaarding van de overnemer als vennoot, wordt een deskundige aangeduid in gemeen overleg tussen de kandidaat-overdrager en de overige vennoten, stemmende pro rata hun aandelenbezit, met als opdracht het bepalen van de waarde van de aandelen. Bij gebrek aan overeenkomst tussen partijen aangaande de aanduiding van deze deskundige, zal deze aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap, zetelend zoals in kort geding en dit op verzoek van de meest gerede partij.

Om de waarde van de aandelen te bepalen zal de deskundige gebruik maken van een combinatie van methoden, meer bepaald de gecorrigeerde eigen vermogenswaarde, de rendementswaarde op basis de DCF-methodiek en de rendementswaarde op basis van de multiple berekening. De deskundige wordt verzocht zijn advies uit te brengen op basis van deze waarderingsmethode die hem het meest gepast voorkomt om de reële economische waarde te bepalen, gelet op de aard van de onderneming. De deskundige dient in voorkomend geval verantwoording te gegeven voor het gewicht dat aan de gebruikte methodes wordt toegekend.

De vennoten verbinden zich er toe dat zij ten aanzien van de betaling van de prijs alsdan afspraken zullen maken aangaande de betalingsmodaliteiten, zoals voorzien in de afzonderlijke overeenkomst tussen. de vennoten.

VI. CONTROLEWIJZIGINGSOPTIE

Indien een (directe of indirecte) wijziging van de controre (in de zin van artikel 5 en volgende van het Wetboek van vennootschappen) over een vennoot  rechtspersoon plaatsvindt, wordt door de betreffende vennoot  rechtspersoon (hierna: de "Optiegever") aan de overige vennoten van de Vennootschap (hierna de "Optiehouders") een aankoopoptie verleend op de aandelen van de Vennootschap alsdan aangehouden door de Optiegever, en wel onder de modaliteiten zoals opgenomen in huidig artikel.

In dit kader geldt evenwel dat er geen sprake is van een controlewijziging in de gevallen zoals omschreven in de afzonderlijke overeenkomst tussen de vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

In geval van controlewijziging stelt de Optiegever de Optiehouders en het bestuursorgaan onverwijld en uiterlijk 10 kalenderdagen na de effectieve controlewijziging op de hoogte van de wijziging van controle door middel van een aangetekend schrijven (hierna genoemd: de "Kennisgeving van Controlewijziging").

De controlewijziging geldt als aanbod tot verkoop van de aandelen in de Vennootschap ("aankoopoptie") door de Vennoot-rechtspersoon waarin de controlewijziging zich voordoet aan de medevennoten binnen de Vennootschap.

De Aankoopoptie is niet overdraagbaar, behoudens tussen de Optiehouders.

De aldus verleende aankoopoptie dient gelicht te worden binnen de 2 maanden na mededeling van de controlewijziging of, bij gebreke aan mededeling van deze controlewijziging, binnen de 2 maanden na de vaststelling van de controlewijziging door de medevennoten. De aankoopoptie zal worden uitgeoefend door de medevennoten pro rata hun het aandelenbezit. Door lichting van de optie ontstaat een verkoopovereenkomst tussen de Optiehouders en de Optiegever.

Partijen komen uitdrukkelijk overeen dat de optieprijs van de aandelen waarop de aankoopoptie betrekking heeft, zal worden vastgesteld door de onafhankelijke deskundige zoals voorzien in artikel 10, onder titel V. De betalingsmodaliteiten worden eveneens vastgelegd in artikl 10, titel V.

De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt op datum van ontvangst van de kennisgeving van controlewijziging."

Artikel 11 wordt vervangen als volgt:

"De overgang van aandelen ten gevolge van het overlijden van een vennoot zal steeds onderworpen zijn aan de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht wordt voorgesteld en dit volgens de procedure zoals voorzien in onderhavig artikel.

Bij weigering dienen de weigerende vennoten de betrokken aandelen over te nemen, pro rata hun aandelenbezit, onverminderd het recht van de niet weigerende vennoten om eveneens pro rata hun aandelenbezit, aandelen over te nemen, dit alles onder voorbehoud van andersluidende overeenkomst tussen de weigerende en niet weigerende vennoten.

De Prijs die de weigerende vennoten per aandeel dienen te betalen is de prijs zoals vastgesteld door een deskundige en dit overeenkomstig artikel 10 onder titel V. De betalingsmodaliteiten worden eveneens vastgesteld in artikel 10 onder titel V.

De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt op datum van ontvangst van de kennisgeving van de weigering."

Artikel 19, eerste zin wordt vervangen als volgt:

"De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand juni om zeventien uur."

Artikel 26 wordt vervangen als volgt:

"De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar."

Artikel 28 wordt vervangen als volgt:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In de gevallen en onder de voorwaarden door de wet voorzien kan, in afwijking van hetgeen voorafgaat, tot ontbinding en sluiting van de vereffening besloten worden in eenzelfde akte."

ELFDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

- Mejuffrouw Leen Petré;

- Mejuffrouw Edine Dirkx.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal dd. 15/10/2014;

- coördinatie der statuten.

*Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

. t

a

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/02/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Motl Wortl 11.1

i

b

i

Sr

MONITEU

3 t -or

LGISCH S

" 2014 g ELechtbank

AATti ,.....,~..,.,~...., y.~.w ~..

v. kr ~~andel te TONGEREN

2 4 -01- 2014

Dà Nooídgrifiiier;Grií1"ie

De bijzondere algemene vergadering de dato 6 januari 2014 beslist unaniem om:

De maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar Centrum - Zuid 1111 te 3530 Houthalen  Helchteren.

Arthur Vijghen Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

IUI* ICI3760 I I VIIII I7*I IIII

190

IV

E

Ondememingsnr : 0840.543.701

Benaming

(voluit) : THE NEW DRIVE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zonnelaan 17, 3680 Maaseik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

18/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 26.09.2013, NGL 14.11.2013 13659-0192-011
07/11/2011
ÿþ __ -- mod 2. i

._l._



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 4 -10- 2011 JP:ifAr

De HoofdgriffierPI ie l

titI

*11167290*

bet

aé-

se Ste

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

; Ondernemingsnr : ~~ 5-e 104

Benaming : The New Drive

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zonnelaan 17

3680 Maaseik

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik,, Maastrichtersteenweg 85, op eenentwintig oktober tweeduizend en elf, werd een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming "The New::; Drive".

i 1) Vennoten-oprichters

De heer VIJGHEN Arthur Albert Alphons Maria, geboren te Heerlen (Nederland) op eenendertig augustus negentien-honderd vierentachtig, van Nederlandse nationaliteit,: [rijksregisternummer: 84.08.31-381.24], echtgenoot van mevrouw PAUMEN Leen Peter Marie-Paule, geboren te Maaseik op zevenentwintig augustus negentienhonderd: vijfentachtig, wonende te 6001 TX Weert (NL), Nieuwstraat 20.

2) Naam

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

opgericht onder de naam "The New Drive".

3) Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3680 Maaseik, Zonnelaan 17.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte

van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

4) Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen:

rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden:

- Het ontwikkelen, faciliteren en ondersteunen van mobiliteitsproducten en  diensten.

- Het aanbieden van aan mobiliteit gerelateerde financiële producten en diensten.

- Het aanbieden van elektrische mobiliteit en hernieuwbare energieopwekking.

- Het beheren, het coordineren en inrichten van oplaadinfrastructuur voor hernieuwbare

energie.

- Verhuur, aankoop en verkoop van roerende goederen met betrekking tot energiezuinige.

mobiliteit in de ruimste zin van het woord.

- Het verwerven van participaties in eerder welke vorm in alle bestaande of op te richten

rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de

ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een' participatie aanhoudt.

- Managementactiviteiten van holdings, met name het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

" i - Het verlenen van technisch, administratieve en financiële bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van'.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

management, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, marketing, productie, en het

besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Voor eigen rekening zowel in België als in het buitenland:

A. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het behe-

ren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

' Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsfinanciële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieonderneming en.

Het opnemen van bestuursmandaten in, en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde houdstermaatschappij en dit alles in binnen- en buitenland Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland alle onroerende en roerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

5) Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR).

Het is verdeeld in duizend aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van

één/duizendste (1/1000ste) ieder.

6) Inschrijving op het kapitaal: - inbreng in geld

Op voormeld kapitaal werd door de genoemde oprichters ingetekend voor duizend (1.000)

aandelen, hetzij voor TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR), als volgt:

- door de heer VIJGHEN Arthur Albert Alphons Maria, voornoemd, voor duizend (1.000)

aandelen, hetzij voor TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR);

TOTAAL: duizend (1.000) aandelen, hetzij voor TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00

EUR).

Op de aandelen werd door hem als volgt gestort in speciën:

Voor-

Looudzn aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod2.i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- door de heer VIJGHEN Arthur Albert Alphons Maria, voornoemd voor een totaal bedrag' van TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR).

Zodat er thans een bedrag van TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR) ter beschikking is van de vennootschap.

Dit bedrag van TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR) werd gedeponeerd op rekening nummer BE49 7350 2951 5771 geopend bij de naamloze vennootschap KBC Bank, op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op achttien oktober tweeduizend en elf.

7) Tijdstip werking en duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

" 8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder benoemd, de heer VIJGHEN Arthur Albert Alphons Maria, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden. De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

9) Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van

ieder jaar.

10) Datum en uur van de jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste donderdag van de maand september om zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

11) Eerste iaarvergaderinq en boekjaar

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op

zesentwintig september tweeduizend dertien om zeventien uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

oprichtingsakte tot en met eenendertig maart tweeduizend dertien.

12) Bestemming van de winst  Reserve - ontbinding

Van de winst zoals die blijkt uit de genoemde jaarrekening wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig ; artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

Wehoudé.n aan het Belgisch

Staatsblad

rrsod 2.1

13) Overneming van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één juli tweeduizend en elf, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine COPS te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 21/10/2011

-------------

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16345-0151-017

Coordonnées
THE NEW DRIVE

Adresse
CENTRUM - ZUID 1111 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande