THELUMAX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : THELUMAX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 467.180.704

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 01.07.2014 14258-0470-040
24/07/2013
ÿþMoW Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0467.180.704

Benaming

(voluit) : Thelumax

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lozenweg 30, 3930 Hamont-Achel

(volledig adres)

Onderwerp aktç : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering d.d. 12 juni 2013 blijkt het volgende:

De jaarlijkse algemene vergadering heeft beslist om de commissaris, de heer Piet Verrneeren, wonende te Zagerijstraat 42, 2275 Lille, voor een periode van 3 jaar te herbenoemen, met ingang vanaf boekjaar 2013 om' te eindigen op de algemene vergadering die zich uitspreekt over het boekjaar eindigend op 31 december 2015.

De bezoldiging van de commissaris wordt vastgelegd als volgt:

- EUR 2.922,42

Dit bedrag zal jaarlijks worden geïndexeerd/

NV TRiPL, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Theo Vanreusel gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

13 15922*

i

HGL; t t gJutvh VAN riUU3'r1kFdEJtL

1 5 -07- 2-,43

Op" de-iaatete biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 26.06.2013 13229-0066-040
12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 09.07.2012 12276-0401-040
03/02/2012
ÿþ Moa Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"12030815"

111111

V beh

00

Be Sta:

Rechtbank van koophandel

2 3 JAN. 2012

te HASSELT

ri c



Ondernemingsnr : 0467.180.704

Benaming

(voluit) : THELUMAX

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3930 Hamont-Achel - Lozenweg 30

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van de vorm van de aandelen - Afschaffing van de categorieën van aandelen - Aanpassing van de statuten aan het Wetboek van Vennootschappen

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Hamont) op,

" eenentwintig december tweeduizend en elf, waarop volgende registratievermelding is aangebracht'. "Geregistreerd zes bladen, geen verzendingen, te Neerpelt op drie januari tweeduizend en twaalf, boek 546, blad 16 vak 19, ontvangen vijfentwintig euro, (get.) de E.a. Inspecteur a.i. M. Pirard", blijkt dat volgende: beslissingen werden genomen:

1.WIJZIGING VAN DE VORM VAN DE AANDELEN

De algemene vergadering neemt akte van de beslissing van de raad van bestuur de dato vijftien november tweeduizend en elf waarbij besloten werd tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingevolge deze beslissing besluit de algemene vergadering vervolgens met eenparigheid van stemmen de: bestaande tekst van artikel 6 af te schaffen en te vervangen door de volgende tekst: "Alle effecten van de: vennootschap zijn op naam. Zij dragen een volgnummer. Op de zetel van de vennootschap wordt voor de. effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met: betrekking tot zijn effecten."

2.WIJZIGING VAN DE STATUTAIRE BEPALINGEN INZAKE DE OVERDRACHT VAN AANDELEN: (ARTIKEL 7), DE KAPITAALVERHOGING (ARTIKEL 9), DE BIJEENROEPING VAN DE ALGEMENE. VERGADERING (ARTIKEL 22) EN DE DEPONERING VAN AANDELEN (ARTIKEL 23) INGEVOLGE DE. AFSCHAFFING VAN AANDELEN AAN TOONDER

DWijziging van artikel 7 van de statuten inzake de overdracht van aandelen

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de tekst van artikel 7 van de statuten' integraal te vervangen door de hiernavolgende tekst: ""De overdracht van aandelen op naam geschiedt door: aantekening in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd".

DWijziging van artikel 9 van de statuten inzake de kapitaalverhoging

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de tekst van de tweede alinea van artikel 9 van de statuten integraal te vervangen door de hiernavolgende tekst: "Het voorkeurrecht kan worden: uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van: de inschrijving, aan de aandeelhouders ter kennis gebracht ten minste acht dagen voor de openstelling, bij aangetekende brief bij aandelen op naam."

©Wijziging van artikel 22 van de statuten inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen alinea b) van artikel 22 af te schaffen alsmede in alinea c) de regeling inzake de bij wet te overhandigen stukken voor de houders van aandelen aan toonder af te schaffen. De nieuwe tekst van artikel 22 van de statuten luidt bijgevolg als volgt:

a)De raad van bestuur en iedere eventuele commissaris kunnen elke algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de gewone algemene vergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De raad van bestuur en de eventuele commissaris zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

b)De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissarissen worden per brief, ten minste vijftien (15) dagen voor de datum van de algemene vergadering uitgenodigd. Dit geldt ook voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en haedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

de eventuele houders van obligaties. Zij bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij de wet bepaalde stukken. Steeds kunnen zij kosteloos een afschrift krijgen ter zetel van de vennootschap.

c)De oproeping moet naast dag, uur en plaats van de vergadering nauwkeurig de agendapunten opgeven, in voorkomend geval de voorstellen tot besluit, de vermelding van de verslagen, de formaliteiten om aan de vergadering deel te nemen en de vermelding van de stukken ter inzage op de zetel van de vennootschap."

OWilziging van artikel 23 van de deponering van aandelen en de kennisgeving

De algemene vergadering beslist niet eenparigheid van stemmen de bestaande titel van artikel 23 "Deponering van de aandelen  Kennisgeving" te vervangen door "Toelating tot de vergadering" en de bestaande tekst van artikel 23 af te schaffen en de vervangen door de hiernavolgende tekst: "De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen."

3.AANPASSING VAN ARTIKEL 3 VAN DE STATUTEN AAN DE NIEUWE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering neemt akte van de beslissing van de gewone algemene vergadering de dato tweeëntwintig juni tweeduizend en tien waarbij de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst werd van 3670 Meeuwen-Gruitrode, Grote Baan 57 naar 3930 Hamont-Achel, Lozenweg 30, zoals bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zestien juli tweeduizend en tien onder nummer 10106568.

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de eerste alinea van artikel 3 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing. De nieuwe tekst van de eerste alinea van artikel 3 van de statuten luidt bijgevolg als volgt: "De zetel van de vennootschap is met ingang van tweeëntwintig juni tweeduizend en tien gevestigd te 3930 Hamont-Achel, Lozenweg 30."

4.LEZING VAN HET BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 560 W. VENN. - AFSCHAFFING VAN DE VERSCHILLENDE CATEGORIEËN VAN AANDELEN EN AANPASSING VAN DE ARTIKELEN 5 EN 14 AAN DE GENOMEN BESLISSING

De algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato negentien december tweeduizend en elf, opgemaakt overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen en waarin deze verzoekt de indeling van aandelen in categorieën af te schaffen.

De algemene vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen de indeling van aandelen in categorieën af te schaffen.

Vervolgens besluit de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de artikelen 5 en 14 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

DWijziging van artikel 5 inzake het kapitaal

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de bestaande tekst van artikel 5 af te schaffen en te vervangen door de hiernavolgende tekst: "Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op drie miljoen tweehonderd vijfentwintig duizend euro (3.225.000,00 EUR). Het is verdeeld in zesduizend tweehonderd vijfentwintig (6.225) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt één/ zesduizend tweehonderd vijfentwintigste deel van het kapitaal."

Q'Wijziging van artikel 14 inzake de benoeming en het ontslag van de bestuurders

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de bestaande tekst van artikel 14 af te schaffen en te vervangen door de hiernavolgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan herroepen worden. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. De nieuw benoemde bestuurder doet het mandaat uit van degene die hij vervangt.

De raad van bestuur kan ander zijn leden een voorzitter kiezen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders."

5.AANPASSING VAN DE ARTIKELEN 12 EN 30 AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de artikelen 12 en 30 aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen.

-Wijziging van artikel 12 van de statuten inzake de verkrijging van eigen aandelen

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de tekst van artikel 12 van de statuten aan te passen in die zin dat de limiet inzake het aantal eigen aandelen die in portefeuille kunnen gehouden inmiddels opgetrokken werd van tien ten honderd naar twintig ten honderd.

>"

" Voorbehouden

aar het

Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Dé vergadering besluit de bestaande tekst van artikel 12 van de statuten te vervangen door de hiernavolgende tekst:

"Behoudens regelmatige kapitaalvermindering kan de vennootschap haar eigen aandelen slechts verkrijgen met goedkeuring van de algemene vergadering, beslissend met inachtneming van de bijzondere rneerderheids-en aanwezigheidsvereisten bepaald in artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zodanige inkoop mag niet tot gevolg hebben dat het eigen vermogen minder bedraagt dan het maatschappelijk kapitaal vermeerderd met de niet-beschikbare reserves en dat de vennootschap daardoor een aandelenpakket verwerft waarvan het kapitaalaandeel twintig ten honderd van het geplaatste kapitaal overtreft.

Zolang de vennootschap haar eigen aandelen houdt, blijven alle daaraan verbonden rechten geschorst; deze aandelen worden niet meegeteld voor de berekening van het quorum of van de meerderheid in een algemene vergadering.

De dividendbewijzen van deze aandelen worden vernietigd en de uitkeerbare winst wordt onverkort uitgedeeld aan de effecten waarvan de rechten niet zijn geschorst.

-Wijziging van artikel 30 van de statuten inzake het toezicht op de vennootschap

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de bestaande tekst van artikel 30 van de statuten inzake het toezicht op de vennootschap integraal te vervangen door de hiemavolgende tekst: " In de gevallen waar de wet dit vereist wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de daarin weer te geven verrichtingen opgedragen aan één of meer commissarissen, die , worden benoemd overeenkomstig de wettelijke bepalingen."

Voor ontledend uittreksel

(Get.) Notaris Wendy Geusens

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste bEz. van Luik t3 vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enf bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso : Naam en hardtekening

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 08.07.2011 11280-0149-040
30/05/2011
ÿþOndernemingsnr : 0467.180.704

Benaming

(voluit) : THELUMAX

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3930 Hamont-Achel - Lozenweg 30

Onderwerp akte : Wijziging datum jaarvergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Hamont) op elf; mei tweeduizend en elf, waarop volgende registratievermelding is aangebracht "Geregistreerd vier bladen, geen! verzendingen, te Neerpelt op dertien mei tweeduizend en elf, boek 543, blad 99 vak 15, ontvangen vijfentwintig; euro, (get.) de E.a. Inspecteur a.i. J. Tielens", blijkt dat volgende beslissing werd genomen:

WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de tweede woensdag van juni te elf uur en dit met ingang van het lopende boekjaar.

De vergadering besluit vervolgens artikel 21, alinea a van de statuten aan te passen aan de voorgaande; beslissing.

De nieuwe tekst van artikel 21, alinea a vande statuten luidt als volgt: "De gewone algemene vergadering,: jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede woensdag van de maand juni om elf uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is,wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag: gehouden. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel` 26 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de: voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de; statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering."

Voor ontledend uittreksel

(Get.) Notaris Wendy Geusens

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte en de gecoördineerde statuten.

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto o :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moi 2.0

Lui1c B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N9~Ra~IRINRIVIRWIIIII~I

" 11081738'

iII

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 3 -05- 2011 NAss~Grliffie

24/01/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IIIIl IIII IIII III IIIf lIII 1111111111 III fI

*11013130"

Ondernemingsnr : 0467.180.704 Benaming

(voluit) : Thelumax NV

RECHTBANK N VAN KOOPHANDEL

3 -09- 20U

4ASSFl T

Griffie

Rechtsvorm : NV

Zetel : Lozenweg 30, 3930 Haiuurtt:-Ache1

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Thelumax NV

Lozenweg 30

3930H amont-Achel

Ondernemingsnummer 0467.180.704

RPR: Hasselt



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

PROCES-VERBAAL VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DD. 6 december 2010

Ten maatschappelijke zetel wordt heden de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden onder het voorzitterschap van de heer Paul-Emmanuel Vanreusel.

De voorzitter duidt de heer Roei Vanreusel aan als secretaris en de heren Lucas en Theo Vanreusel als stemopnemers.



De voorzitter stelt vast dat volgens de hierbij gevoegde aanwezigheidslijst, de aandeelhouders, die het totaal der aandelen bezitten, aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Bijgevolg dient geen verantwoording van de bijeenroeping te worden gegeven en is de bijzondere algemene vergadering geldig samengesteld om over de punten van de agenda te beraadslagen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De bestuurders zijn eveneens aanwezig om antwoord te geven op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld.





De voorzitter leidt de vergadering in en herinnert eraan dat de agenda de volgende punten bevat;

1. Benoeming van commissaris;

2. Rondvraag.

1-BENOEMING VAN COMMISSARIS

De bijzondere algemene vergadering besluit unaniem tot de aanstelling van Piet H. Vermeeren BVBA, Zagerijstraat 42, B-2275 Lille, vertegenwoordigd door de heer Piet H. Vermeeren tot commissaris van de vennootschap voor een tijdspanne van 3 jaar, met ingang vanaf boekjaar 2010 om te eindigen op de algemene vergadering die zich uitspreekt over het boekjaar eindigend op 31 december 2012.

De bezoldiging van de commissaris wordt vastgesteld als volgt op 2.762,50 EUR. De bezoldiging wordt jaarlijks geindexeerd volgens de formule;

Bezoldiging x Index december 201x

Index december 2010

de laatste blz.

----- ----- - ------- _-- - - - - .

Op van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid

p heid van de instrumenterende notaris, hetzij van de erso o n{ en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

2-RONDVRAAG

Er zijn geen verdere vragen en/of opmerkingen.

Na afhandeling van de agenda wordt de vergadering, die om 12.00 uur begon, afgesloten om 13.00 uur.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt te I-iamont-Achel,

Na voorlezing tekent het bureau en de aandeelhouders die er om verzochten.

De voorzitter De secretaris,

Paul-Emmanuel Vanreusel Roel Vanreusel

1

2 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Stemopnemers,

Theo Vanreusel, Lucas Vanreusel

TRIPL NV, Roel Vanreusel BVBA

-Theo Vanreusel- -Roel Vanreusel-

Gedelegeerd-bestuurder, Bestuurder,

TRIVENT BVBA LUVANCO BVBA

-Paul- Emmanuel Vanreusel- -Lucas Vanreusel-

Gedelegeerd-bestuurder, Bestuurder

Thelumax

naamloze vennootschap

Lozenweg 30

3930Hamont-Achel

BTW BE 0467.180.704

RPR Hasselt

AANWEZIGHEIDSLIJST VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DD.6 december 2010

AANDEELHOUDERS AANTAL AANDELEN HANDTEKENING

TRIPL NV 6221

Paul-Emmanuel Vanreusel 1

Roel Vanreusel 1

Theo Vanreusel 1

Lucas Vanreusel 1

Aantal aanwezige aandelen:

Totaal aantal aandelen: 6225

De voorzitter,

Paul-Emmanuel Vanreusel,

Getekend: Trivent BVBA, gedelegeerd bestuurder

P. E. Vanreusel, vaste vertegeneordiger

6225

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

" Voor-tsehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

05/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.06.2010, NGL 29.09.2010 10562-0010-026
03/08/2010 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2009, GGK 22.06.2010, NGL 28.07.2010 10362-0445-030
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.05.2009, NGL 24.06.2009 09293-0017-016
06/02/2009 : LE105089
27/06/2008 : LE105089
13/07/2007 : LE105089
24/01/2007 : LE105089
22/08/2006 : LE105089
30/11/2005 : LE105089
13/06/2005 : LE105089
28/05/2004 : LE105089
17/06/2003 : LE105089
18/12/2002 : LE105089
25/10/2000 : HA102882
23/09/2000 : HA102882
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 23.06.2016 16229-0337-037
26/07/2016 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 18.07.2016 16333-0291-036

Coordonnées
THELUMAX

Adresse
LOZENWEG 30 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande