THERM-SERVICE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : THERM-SERVICE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 420.652.475

Publication

08/07/2014 : HA064408
01/10/2014
ÿþ(z*

Mod 11.1

rit= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL



iI

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



*14178637*

te ANTWERPEN

22 SEP, 204

_ _ Griffie

Ondernemingsnr :0420.652.475

Benaming (voluit) :THERM-SERVICE

(verkort): *

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel :3590 Diepenbeek, Nieuwstraat 192

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor mij, Meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris te Eigenbilzen, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen', met zetel te 3740 Eigenbilzen (Bilzen), Dorpsstraat 71, op 5 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "THERM-SERVICE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3590 Diepenbeek, Nieuwstraat 192 is samengekomen.

Volgende beslissingen werden met eenparigheid genomen.

EERSTE BESLISSING

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 15 december 2011 in de zetel van de vennootschap heeft besloten tot de inschrijving van de bestaande aandelen in het aandeelhoudersregister. De aandelen aan toonder werden ingeleverd door de houders ervan en werden vernietigd en vervangen door een inschrijving op naam in het aandelenregister.

De algemene vergadering van heden bevestigt deze beslissing.

Van die inschrijving in het aandelenregister worden heden certificaten afgeleverd.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 6 van de statuten aan te passen als volgt:

"De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

Aandelen op naam

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen op naam gehouden, waarin wordt aangetekend:

1. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de raad van bestuur en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel wordt bewezen door inschrijving in voormeld register, Van die inschrijvingen worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten. Overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en ten aanzien van

Op de laatste 131Z. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van de aandelen. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Gedematerialiseerde aandelen

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

Omzetting aandelen

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. ln het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.".

DERDE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede een staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering besluit het maatschappelijk doel te wijzigen zoals voorgesteld in de agenda.

Aan artikel 3 zal het volgende worden toegevoegd:

"Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten

Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor

renovatiewerken

Projectontwikkeling voor nieuwbouw

- Ontwikkeling van niet-residentiële bouwprojecten

Handel in eigen onroerend goed

- Verhuur en exploitatie van eigen of geleased onroerend goed

Verhuur en exploitatie van terreinen

- Schatten en evalueren van onroerende goederen

Management activiteiten

Adviesbureau

De verwerving voor eigen rekening van participatie, onder welke vorm het ook zij, in

de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van het om het even welke

ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

Voor-

behouden

aan het

e glsc

Staatsblad

Luik B - vervolg

vennootschappen.

De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, de procuratie. Tussenhandelaar, de makelarij evenals welk danige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van aile bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op hef vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, hypotheek verlenen, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen.

De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, financieringen en projectontwikkeling.

Tussenpersoon in de handel, zoals makelarij in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.

Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen, aan derden of aanverwante bedrijven.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 27 van de statuten aan te als volgt: "De oproepingen voor iedere algemene vergadering geschieden overeenkomstig de wet

Oproepingen zijn niet nodig wanneer al de aandeelhouders overeenkomen een vergadering te houden."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 28 van de statuten aan te als volgt: "De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld."

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist artikels 37, 38, 39 en 40 van de statuten aan te als volgt:

"De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde gedelegeerd bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

e. - *

4

. Voor-

behouden aan het

r ErégiFer" I_Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

01/10/2014

Luik B - vervolg

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overzenden aan de griffie van de vermelde rechtbank. Vanaf het tweede vereffeningsjaar moet deze omstandige staat nog slechts jaarlijks aan de griffie worden overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars of de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank."

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist elke verwijzing naar "de vennootschappenwet" in de statuten te vervangen door "het Wetboek van Vennootschappen".

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent eenparig de machtiging aan de raad van bestuur om het nodige te doen voor de uitvoering van de beslissingen die heden werden genomen en geeft opdracht aan de notaris om de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en over te gaan tot de coördinatie ervan.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Joel Vangronsveld

Tegelijkertijd neergelegd:

-- een eensluidend afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

 het formulier I (luik A en B)

-- het formulier Il

 een uittreksel van de akte wijziging statuten;

-- de gecoördineerde statuten

-- lijst artikel 75W. Venn.

r

05/07/2013 : HA064408
07/11/2012 : HA064408
17/11/2011 : HA064408
29/09/2010 : HA064408
07/07/2010 : HA064408
13/08/2009 : HA064408
01/08/2008 : HA064408
07/09/2007 : HA064408
22/07/2005 : HA064408
09/12/2004 : HA064408
25/10/2004 : HA064408
28/07/2004 : HA064408
10/07/2003 : HA064408
05/11/2002 : HA064408
26/07/2002 : HA064408
13/07/2000 : HA064408
02/07/1986 : TG52855
01/01/1986 : TG52855
30/06/2016 : HA064408

Coordonnées
THERM-SERVICE

Adresse
NIEUWSTRAAT 192 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande