THIALGO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THIALGO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.980.344

Publication

27/03/2015
ÿþw,

E~++MJ~rs11311

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,i

NeerÇl,al@r~tt ttár ~jrllflC' 101 rçai.usiiculn

MONITEUR SELC~ koophar~d~lilCi. 'Í ~Sn~~sT n

1 9 -03- 2015 2.6 -OZ- 7,..Ub

LGISCH S TAATS3 griütriffie

III'II 1111 fl1 1111 111I

*15046270*

IIA

Ondernemingsnr : 0 5 9 8 . 8 0 . 3 4 4

Benaming

(voluit) ; THIALGO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3650 Dalsen-Stokkem, Wuytershoefstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 24 februari 2015, blijkt dat:

De heer GOLTSTEIN Geert, geboren te Maaseik op zeven januari negentienhonderd drieëntachtig, nationaal nummer 83.01.07-155.27, echtgenoot van mevrouw SIMONS Margo, geboren te Maasmechelen op twintig november negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Wuytershoefstraat 18. Gehuwd te Dilsen-Stokkem op drie september tweeduizend en elf onder het stelsel der scheiding van goederen met toevoeging van een beperkte gemeenschap blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Anita lndekeu op vijfentwintig augustus tweeduizend en elf. Gemeld huwelijkscontract is gewijzigd doch met behoud van het stelsel blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Anita Indekeu op elf september tweeduizend en twaalf.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft OPGERICHT onder de NAAM "THIALGO", met maatschappelijke ZETEL te 3650 Dilsen-Stokkem, Wuytershoefstraat 18.

De vennootschap heeft tot DOEL, voor eigen rekening zowel in België als in het buitenland:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alla verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; alle venichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsfinanátële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

- Het opnemen van bestuursmandaten in, en het optreden ais adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde houdstermaatschappij en dit alles in binnen- en buitenland.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- De vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland alle onroerende en roerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Algemene bepaling: In de mate dat voor de voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen enlof vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen enlof vergunningen werden bekomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

'4 ~

Yer-a behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (E 20.000,00). Het is verdeeld in' tweehonderd (200) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één tweehonderdste (1/200e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

De oprichter schreef in op dit kapitaal voor het volledig bedrag en dit tegen pari in geld.

De inschrijver verklaarde dat elk aandeel waarop door hem werd ingeschreven volledig werd volstort. TOEKENNING VAN AANDELEN: Als vergoeding voor zijn inbreng in speciën werden er tweehonderd (200)

volledig volstorte aandelen toegekend aan voornoemde heer GOLTSTEIN Geert, die verklaarde te aanvaarden. De vennootschap wordt BESTUURD door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd: voornoemde heer GOLTSTE1N Geert, die verklaarde te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij een algemene vergadering er anders over beslist.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Elk BOEKJAAR begint op één april van een bepaald jaar en eindigt op éénendertig maart van het jaar erna. Het eerste boekjaar zal ingaan op de dag van neerlegging van een afschrift van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het zal eindigen op éénendertig maart tweeduizend zestien.

De GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand september om zeventien uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De netto-winst wordt ais volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita lndekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 26.09.2016, NGL 27.10.2016 16663-0124-010

Coordonnées
THIALGO

Adresse
WUYTERSHOEFSTRAAT 18 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande