THIJS VERZEKERINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THIJS VERZEKERINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.627.075

Publication

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 11.08.2014 14416-0055-012
20/01/2014
ÿþMod

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

BEL

111H

11( ON1TEUR f 3 -01-

1SCH STA

11iMil1J1,111

ELGE 014 iveCiyCleyu Ler gnrlle oer rechtbank v koophandel te TONGEREN

TSSLAD

3 1 -12- 2013

De Hoofdgriffgeriffie



Ondernemingsnr : 0459.627.075

Benaming

(voluit) : THIJS VERZEKERINGEN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3742 Bilzen, Reekstraat 26

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING artikel 537 WIB92  STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo Vrancken te Genk op 12 december 2013, dragende de melding "Geregistreerd zeven bladen, geen verzending te Genk op 18 december 2013, Boek 5/148 blad 83 vak 15. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De e.a. inspecteur (getekend) G. Vanhengel", houdende buitengewone algemene vergadering van de vennootschap van de BVBA THIJS VERZEKERINGEN, dat met eenparigheid van de stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat bij beslissing van de zaakvoerder van 15 februari 2012 de zetel van de vennootschap werd verplaatst naar 3742 Bilzen, Reekstraat 26 (Bijlagen Belgisch Staatsblad van 22 maart 2012, onder nummer 12061159).

TWEEDE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 2 december 2013 besloten werd tot uitkering van een bruto-dividend van honderd vijftig duizend Euro (150.000,00 EUR), dit overeenkomstig artikel 537 WIB 92. Dit bruto-dividend wordt onttrokken aan de belaste reserves.

Na inhouding van de roerende voorheffing van 10%, blijft een netto-dividend ter beschikking van honderd vijfendertig duizend Euro (135.000,00 EUR), hetwelk integraal en onvoorwaardelijk wordt aangewend voor een verhoging van het maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering van 2 december 2013 heeft beslist dit netto-bedrag van honderd vijfendertig duizend Euro (135.000,00 EUR) te boeken op rekening-courant in het voordeel van de huidige vennoot.

DERDE BESLUIT

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag de dato 11 december 2013, van Jo François, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 331, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel, dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de verkrijging betreft de inbreng van de vorderingen van Mevrouw THIJS Myriam Roberte, zelfstandige, wonende te Bilzen-Rijkhoven, Reekstraat 26, gehuwd met de Heer LAMBRECHTS Wilfried onder het wettelijk stelsel der gemeenschap van goederen ingevolge betaalbaarstelling van voornoemde dividenden ingevolge de bijzondere algemene vergadering gehouden op 2 december 2013;

4. de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

overeenkomen met het aantal en de nominale waarde eveneens de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit

te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 5446 aandelen aan een nominale waarde eveneens de

fractiewaarde van ¬ 24,79 van de vennootschap BVBA THIJS VERZEKERINGEN allen toegekend aan

mevrouw THIJS Myriam, voornoemd.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Sint-Truiden, 11 december 2013

Jo François

Bedrijfsrevisor"

Go de laatste blz van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ern

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekeninkt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzondere verslag van de zaakvoerder de dato 11 december 2013.

VIERDE BESLUIT: De vergadering beslist vervolgens het kapitaal te verhogen met honderd vijfendertig duizend Euro (135.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro en één cent (18.592,01 EUR) op honderd drieënvijftig duizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro en één cent (153.592,01 EUR).

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de hierna beschreven inbreng in natura, in ruil waarvoor (afgerond) 5446 nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven.

Op de aandelen zal ingetekend worden tegen een uitgifteprijs van vierentwintig euro negenenzeventig cent (¬ 24,79) per aandeel, zijnde de nominale waarde eveneens de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Deze nieuw uit te geven aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen, zij zulten dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande en zij zullen in de winst en/of verlies deelnemen pro rata temporis.

Inbreng in natura van vordering rekening-courant

De kapitaalverhoging werd volledig onderschreven en volstort door inbreng in natura van de schuldvordering in rekening-courant van de vennoot voor een totaal bedrag van honderd vijfendertig duizend Euro (135.000,00 EU R).

De ingebrachte vordering en haar waardering werden uitvoerig beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerder.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

De comparant verklaart dat de schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg ais naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig beslag of pand, of welkdanig beletsel ook. Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng wordt uitdrukkelijk aanvaard door de vennoot.

Vergoeding

De vergadering beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van 5446 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met uitgifteprijs van vierentwintig Euro negenenzeventig cent (¬ 24,79) per aandeel, niet dezelfde rechten en voordelen en onderworpen aan dezelfde verplichtingen als de thans bestaande aandelen.

De 5446 nieuwe aandelen worden toegekend aan mevrouw THIJS Myriam, voornoemde vennoot, zodat zij na de kapitaalverhoging eigenaar is van aile 6196 aandelen.

VIJFDE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt zodat het maatschappelijk kapitaal vanaf heden honderd drieënvijftig duizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro en één cent (153.592,01 EUR) bedraagt en verdeeld is in zesduizend honderd zesennegentig (6196) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ZESDE BESLUIT: Ingevolge de inwerkingtreding van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering tot de schrapping in de statuten en de verwijzingen in de statuten naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet en beslist ze tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten.

Verder besluit de vergadering de statuten aan te passen en te herwerken zodat deze statuten in overeenstemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die aan dit Wetboek werden doorgevoerd (corporate governance-wetgeving, de vereffeningsregeling, de elektronische algemene vergadering, enzovoort...).

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit overeenkcmstig de vorige besluiten de statuten te herwerken en te coördineren. De nieuwe statuten worden goedgekeurd. Zij bepalen onder meer:

ARTIKEL 1: RECHTSVORM -- NAAM: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming: THIJS VERZEKERINGEN

ARTIKEL 2: ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3742 Bilzen, Reekstraat 26.

ARTIKEL 3: DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

Agentschap Spaarbank-Spaarkas

Makelaar in verzekeringen en leningen

Adviesverlening

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

De vennootschap mag aile bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

De vennootschap zal op aile wijzen belangen kunnen nemen in aile zaken, ondernemingen en vennootschappen, met éénzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar produkten te vergemakkelijken of haar klanten bestand uit te breiden.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

ARTIKEL 4: DUUR: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

ARTIKEL 5: KAPITAAL:

A. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd drieënvijftigduizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro en één cent (153.592,01,- EUR).

t Het is vertegenwoordigd door zesduizend honderd zesennegentig (6196) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge B, Historiek van het maatschappelijk kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 20 december 1996 met een maatschappelijk kapitaal van zevenhonderdvijftigduizend Belgische Franken, zijnde achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro en één cent (18.592,01 EUR), verdeeld in 750 aandelen.

Op 12 december 2013 werd het kapitaal met toepassing van het regime van artikel 537 W1B92 verhoogd met honderd vijfendertig duizend Euro (135.000,00 EUR) om het te brengen op honderd drieënvijftig duizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro en één cent (153.592,01 EUR), met creatie van 5446 nieuwe aandelen.

C. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Ven-nootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtig-den en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap. Van deze inschrijving worden certificaten afgege-ven aan de houders van de effecten.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk in-geschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun res-pectievelijke rechten.

Het bestuursorgaan is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voor-schriften, een register in elektronische vorm te creëren.

ARTIKEL 10: BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen,

ARTIKEL 11: ZAAKVOERDER: Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ARTIKEL 15: TOEZICHT: Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 17: JAARVERGADERING: Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap of een andere plaats aangeduid in de oproepingsberichten op de laatste vrijdag van de maand mei om 14 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. ARTIKEL 19: STEMUITOEFENING:

a) Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke aandeelhouder op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, en drager van een schriftelijke volmacht, die ook kan worden gegeven bij wettelijk toegestaan elektronisch bericht, telefax of elk ander fototelegrafisch communicatiemiddel.

Bij betwisting van iemands bevoegdheid om aan de vergadering deel te nemen of omtrent iemands stemkracht wordt over alle punten van de agenda tweemaal gestemd met inachtneming eerst van het ene en dan van het andere standpunt.

ARTIKEL 21: BOEKJAAR: Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

ARTIKEL 23: RESERVES  WINSTVERDELING: Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. ARTIKEL 24: ONTBINDING: In geval van ontbinding van de vennootschap zal het liquidatiesaldo in gelijke delen worden verdeeld onder al de aandelen.

B. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn alle bepalingen van deze statuten toepasselijk in

zoverre ze niet strijdig zijn niet de hierna voor een éénhoofdige vennootschap gestelde regels.

ARTIKEL 31: CONTROLE.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle

bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van deze statuten.

ARTIKEL 32: ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem

worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt

bewaard.

De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te worden

nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar

te maken volgens de voorschriften van de wet.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

- verslag van de bedrijfsrevisor,

- bijzondere verslag van de zaakvoerder

Notaris Ivo Vrancken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 01.07.2013 13250-0563-014
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 27.08.2012 12471-0599-014
22/03/2012 : TG081755
20/07/2011 : TG081755
13/08/2010 : TG081755
10/06/2009 : TG081755
29/08/2008 : TG081755
02/07/2007 : TG081755
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 02.06.2015 15144-0275-011
23/06/2005 : TG081755
06/07/2004 : TG081755
23/07/2003 : TG081755
15/10/2002 : TG081755
20/09/2001 : TG081755

Coordonnées
THIJS VERZEKERINGEN

Adresse
REEKSTRAAT 26 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande