THINK ABOUT IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THINK ABOUT IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.682.327

Publication

02/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 10.09.2014, NGL 29.09.2014 14612-0577-011
25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 11.09.2013, NGL 21.10.2013 13635-0349-012
26/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 12.09.2012, NGL 22.10.2012 12613-0482-011
23/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11301963*

Neergelegd

21-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): think about IT

0834682327

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3570 Alken, Doktoorstraat 3 bus 7

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op

achttien maart tweeduizend elf,

blijkt dat :

OPRICHTING

1) De heer RENDERS Steven Luc Robert Noël, geboren te Hasselt op zesentwintig oktober negentienhonderd vierenzeventig, ongehuwd, wonende te 3570 Alken, Doktoorstraat 3/7.

2) Juffrouw HUYGEN Marie-Christine Laure Danielle, geboren te Luik op vijftien september negentienhonderd tachtig, ongehuwd, wonende te 3570 Alken, Doktoorstraat 3/7.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met volgende kenmerken:

1. Naam:

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid met als naam «think about IT».

2. Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

3. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te Doktoorstraat 3/7, 3570 Alken.

4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

Voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen-en buitenland :

1. Het organiseren, inrichten en geven van beroepsopleidingen voor volwassenen (volwasseneneducatie), alsook het organiseren en inrichten van bijscholing zowel voor volwassenen als kinderen, en in welke vorm ook, inclusief het online organiseren van opleidingen.

2. Computeradviesbureau : het verlenen van diensten inzake computer consultancy in de meest uitgebreide zin, zoals het verlenen van advies inzake hardware en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software), de implementatie ervan in bedrijven, het analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van oplossingen voor hun problemen op het vlak van IT. Het verlenen van diensten op het vlak van informatietechnologie en computers, inbegrepen het schrijven en op de markt brengen van handleidingen, boeken inzake het gebruik en toepassing van computers en software.

3. Het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, het optimaliseren van hun werking en de eventuele aanpassingen aan computerprogramma's.

4. Het verwerken van gegevens, ontwikkeling van websites, webhosting en allerhande aanverwante activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

5 De handel, zowel groot-als kleinhandel, in computers, randapparatuur, software , handleidingen, boeken en toebehoren m.b.t. hard-en software, alsook de verhuur van deze goederen.

6. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer : - adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer, maar niet uitsluitend, het verlenen van advies, beleidsondersteuning en praktische hulp aan bedrijven in verband met bedrijfsbeleid, organisatie, marketing, administratie, documentbeheer, certificaties enz.

- het geven van milieuadviezen, adviezen i.v.m.duurzaamheid, groeninrichting en tuinaanleg voor bedrijven en particulieren;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op het gebied van management, bedrijfsvoering, marketing, export en import.

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

7. Het schrijven en uitgeven van boeken, artikels, whitepapers , tijdschriften, internet forum e.d.

8. Vertaalwerk en tolkopdrachten in de meest ruime zin.

9. Het maken van foto's, fotoreportages, videoreportages en montages voor

bedrijven en particulieren.

10 .Het organiseren en inrichten van kinderopvang.

11. Het organiseren en inrichten van dierenopvang en dierenverzorging.

12. Het verlenen van diensten van psycho-sociale begeleiding of trajectbegeleiding, individueel, in gezinsverband of in groepsverband.

13.Het verlenen van diensten van lichaamsverzorging en diensten die het lichamelijk welzijn kunnen bevorderen, dit in de meest uitgebreide zin, inclusief stijladviezen.

14.Het verstrekken van advies, begeleiden bij, en samenstellen van diëten allerhande, en het verschaffen van voedingsadvies in de meest ruime betekenis van het woord;

15.De kleinhandel in allerhande dieetproducten en verzorgingsproducten;

16. De participatie, onder welke vorm ook, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van allerhande ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële , industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving,verhandeling, of op iedere andere wijze;

17. Het huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanig ook, die de vennootschap zou bezitten;

18. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van haar roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten herstellen, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of wederverkoop, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en de opbrengst, zij mag beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedmakelaar kunnen uitmaken;

19. Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale

waarde, maar met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

5 bis. Samenstelling kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend

tweehonderd (6.200) euro, en wel als volgt:

1. De heer Renders Steven: vijfduizend vijfhonderd tachtig (5.580) euro.

2. Juffrouw Huygen Marie-Christine: zeshonderd twintig (620) euro Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld door inbreng van geld.

6. Bestemming van de winst.

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

7. Verdeling netto-actief na ontbinding.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

8. Omvang bevoegdheden zaakvoerders

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder tot een bedrag van vijfduizend (5.000) euro. Voor verrichtingen boven de vijfduizend (5.000) euro is de handtekening van twee zaakvoerders nodig, tenzij slechts één zaakvoerder benoemd is.

9. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op

eenendertig maart van ieder jaar.

10. Jaarlijkse algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de tweede woensdag van de maand september, om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden.

11. Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerders.

Wordt aangesteld als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De Heer RENDERS, Steven, met woonplaats te 3570 Alken, Doktoorstraat

3/7.

Hier aanwezig en hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

2. Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig maart tweeduizend en

twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de twaalf september

tweeduizend en twaalf om negentien uur.

3. Overname van verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds vijftien februari tweeduizend en elf door de Heer Renders Steven.

Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

4. Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting.

Partijen geven volmacht aan W.W. & Co BVBA te Hasselt, Sint Truidersteenweg 162, vertegenwoordigd door mevrouw Josée Koonings, wonende te Hasselt, Willekensmolenstraat 227/11, of een in de plaats gestelde, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de verschillende overheidsdiensten, zoals onder meer de kruispuntbank ondernemingen en de diensten van de B.T.W., om de vennootschap na de oprichting in te schrijven en administratieve vergunningen te verkrijgen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd : uitgifte.

SNYERS Jean-Luc, notaris

UITSLUITEND VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VOOR REGISTRATIE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

21/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 09.09.2015, NGL 12.10.2015 15648-0223-011

Coordonnées
THINK ABOUT IT

Adresse
DOKTOORSTRAAT 3, BUS 7 3570 ALKEN

Code postal : 3570
Localité : ALKEN
Commune : ALKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande