THINK IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THINK IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.388.071

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 30.07.2013 13390-0440-010
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 24.08.2012 12452-0405-010
29/05/2012
ÿþ Mal 2,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111I111911,11111

bet

aa

Be

Stal

HECHTBANK VAN KOOPHANDEL

15 -05- 2012

HASSELT

Griffie

Ondernerningsnr : 0822.388.071

Benaming

(voluit) : THINK IT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3590 DIEPENBEEK, Kapelstraat 6 bus 2

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL - UITBREIDING DOEL - WIJZIGING EN AANPASSING STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 8 mei 2012, dragende de mei-ï ding: "Geregistreerd vier bladen geen verzending te Genk op 8 mei 2012.Boek 5/137 blad 87 vak 17, Ontvangen ; vijfentwintig euro, De e.a. inspecteur a.i. (getekend) Luc DRIESEN", houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de bvba THINK IT, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen

EERSTE BESLUIT : De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3590 Diepen beek, Kleine Herenweide 30.

TWEEDE BESLUIT : De vergadering keurt het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 10 april 2012, betreffende de toelichting bij de uitbreiding van het doel van de vennootschap, goed. Aan dit verslag is overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen een staat van actief en passief van de, vennootschap gehecht, afgesloten op 31 december 2011.

DERDE BESLUIT : De vergadering besluit het doel van de vennootschap overeenkomstig het voormeld verslag van de zaakvoerder uit te breiden met volgende activiteiten:

"- Het beheren van vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, wat hun doel ook moge zijn, onder meer door het waarnemen van het mandaat van bestuurder, vereffenaar of enige andere functie, door het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding; door het, verwerven, beheren of valoriseren van octrooien, merken en licenties of andere intellectuele rechten.

- Het verstrekken van leningen en kredietopeningen in de breedste zin aan vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid en aan particulieren onder om het even, welke vorm, alsook het stellen van alle commerciële en financiële verrichtingen met uitzondering van die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, en andere financiële instellingen; het stellen van persoonlijke; en zakelijke zekerheden ten behoeve van derden, steeds rekening houdende met de bepalingen van het vennoot-schapsrecht.

- Het verwerven, beheren, verkopen en verhuren van roerende en onroerende, materiële of immateriële goederen, zonder dat de vennootschap hierbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doet en wat dei verrichtingen met onroerende goederen betreft met uitsluiting van de handelingen van vastgoedmakelaar.

- Onderneming voor aankoop, verkoop (import een export) en distributie van handelsgoederen in de meest. ruime betekenis van het woord.

- De uitgave en verkoop van studies, rapporten, cursussen, opleidingen en adviezen.

- Public relations bureau.

- Het tekenen, opstellen en de verkoop van elektrische schema's alsmede de verlening van advies inzake domotica-systemen, electro-technische systemen en verlichting in de meest brede zin van het woord.

- Het uitdenken, het ontwerpen, tekenen, opstellen en de verkoop van plannen betreffende tuinaanleg, alsmede de verlening van advies inzake het aanleggen van tuinen, parken, speelpleinen, sportvelden,  . zonder dat deze lijst limitatief is.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van, onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks het doel bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het verrichten van leasing operaties met betrekking tot roerende en onroerende goederen,

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

" aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbonnen of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, 0e vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van 4 december 1990 op de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge - De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

VIERDE BESLUIT : De vergadering besluit de statuten aan te passen en te herwerken zodat deze statuten in overeenstemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die aan dit Wetboek werden doorgevoerd (elektronische algemene vergadering).

VIJFDE BESLUIT : Als gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de verga-dering de statuten aan te passen als volgt:

- Artikel 2, eerste zin luidt voortaan als volgt:

" De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3590 Diepenbeek, Kleine Herenweide 30,"

-Artikel 3 luidt voortaan als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

- Implementatie, beheer, en consultatie voor informatica netwerken en telecom-infrastructuur - Softwareontwikkeling in alle toepassingsgebieden - Ontwikkeling, beheer en hosting van websites - Ontwikkeling en beheer van alle internettoepassingen, e-commerce en andere applicaties, zowel huidige als toekomstige technologieën - Analyse en advies i.v.m. automatisering van productieprocessen, informaticasystemen en bedrijfsorganisatie - Verkoop- en verhuur van licenties en rechten met betrekking tot software en hun toepassingen.

- Het leveren van diensten in verband met services management in de ICT zoals daar zijn: process design, process optimalization, process implementation and process management, capacity management, facilities management, service strategy and integration, methodologies and frameworks, enz. zonder dat deze lijst limitatief is.

Computeradviesbureau. Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing, Realisatie van programma's en gebruiksklare systemen. Het verlenen van advies en bijstand met betrekking tot toepassing van informaticaprogramma's.

- Organiseren van opleidingen i.v.m. bovenvermelde domeinen.

- Onderneming dat zich bezighoudt met het verlenen van diverse activiteiten voor derden (zowel het bedrijfsleven, de overheid, privé) meer bepaald: consultancy, algemeen management, marketingstrategieën, aankoopstrategieën, logistiek, .., zonder dat deze (ijst limitatief is.

- Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding; het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met pulbic relations en communicatie.

- Managementsbureau, onderneming die tussenkomt in het management van bedrijven en holdings. Het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of ccntrole over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten,

- Het verwerven (op eender welke manier) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te

richten ondernemingen; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van deze participaties.

-Tussenpersoon in de handel.

- Het beheren van vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, wat hun doel ook moge zijn, onder meer door het waarnemen van het mandaat van bestuurder, vereffenaar of enige andere functie, door het deelnemen in de organisatie, herstructurering of (eiding; door het verwerven, beheren of valoriseren van octrooien, merken en licenties of andere intellectuele rechten.

- Het verstrekken van leningen en kredietopeningen in de breedste zin aan vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid en aan particulieren onder om het even welke vorm, alsook het stellen van alle commerciële en financiële verrichtingen met uitzondering van die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, en andere financiële instellingen; het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheden ten behoeve van derden, steeds rekening houdende met de bepalingen van het vennootschapsrecht.

- Het verwerven, beheren, verkopen en verhuren van roerende en onroerende, materiële of immateriële goederen, zonder dat de vennootschap hierbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doet en wat de verrichtingen met onroerende goederen betreft met uitsluiting van de handelingen van vastgoed-makelaar.

- Onderneming voor aankoop, verkoop (import een export) en distributie van handels-goederen in de meest ruime betekenis van het woord.

- De uitgave en verkoop van studies, rapporten, cursussen, opleidingen en adviezen.

- Public relations bureau.

- Het tekenen, opstellen en de verkoop van elektrische schema's alsmede de verlening van advies inzake domotica-systemen, efectro-technische systemen en verlichting in de meest brede zin van het woord.

- Het uitdenken, het ontwerpen, tekenen, opstellen en de verkoop van plannen betreffende tuinaanleg, alsmede de verlening van advies inzake het aanleggen van tuinen, parken, speelpleinen, sportvelden, ... zonder dat deze lijst limitatief is.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks het doel bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het verrichten van leasing operaties met betrekking tot roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbonnen of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van 4 december 1990 op de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer

en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991.

- De vennoctsenap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

- De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkwaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken of haar doel te bevorderen, en dit door participatie of fusie met andere vennootschappen of ondernemingen.

- De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van haar zaakvoerders) zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

- De vennootschap zal haar doel realiseren zowel in België als in het buitenland (wereldwijd) op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt."

- Artikel 19 wordt aangevuld met een punt e), waarvan de tekst luidt als volgt:

" e) Elektronische algemene vergadering

Uitoefening van het recht schriftelijke vragen te stellen langs elektronische weg vôôr de algemene vergadering

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vôôr de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

Uitoefening van het stemrecht langs elektronische weg vôôr de algemene vergadering

ledere vennoot heeft de mogelijkheid langs elektronische weg op afstand te stemmen vôôr de algemene vergadering, op de volgende wijze:

bij middel van een formulier dat door de zaakvoerder ter beschikking van de vennoten wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat.

-de naam van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

-het aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

-de agenda van de vergadering;

-de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

-de handtekening van de vennoot, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek,

Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vôôr de vergadering.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vôôr de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder,

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige leden te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen. Deelneming aan de algemene vergadering op afstand langs elektronische weg

§ 1. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

4

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een aandeelhouder op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken,

Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

§3. De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens §1 in het intem reglement vastgestelde prccedures met betrekking tot de deelname op afstand. "

G

Voorbehouden eraan hei Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;

-bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 10 april 2012, met staat van aktief en passief.

-gecoördineerde statuten.

Notaris Ivo VRANCKEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 25.08.2011 11452-0057-007

Coordonnées
THINK IT

Adresse
KLEINE HERENWEIDE 30 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande