THUISVERPLEGING CUENEN JURGEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : THUISVERPLEGING CUENEN JURGEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 840.160.946

Publication

21/10/2011
ÿþ e

Ondernemingsnr dgef2. Ja'. qç~

Benaming

(voluit) : Thuisverpleging Cuenen Jurgen

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Pastorijstraat 52 - 3740 Grote Spouwen (Bilzen)

Onderwerp akte : Oprichting

Op 1 oktober 2011 werd bij onderhandse akte opgericht tussen :

1. De heer Cuenen Jurgen wonende te 3740 Bilzen (Grote Spouwen), Pastorijstraat 52

2. Mevr. Hutsebaut Nancy wonende te 3740 Bilzen (Grote Spouwen), Pastorijstraat 52 een vennootschap onder firma met als benaming "Thuisverpleging Cuenen Jurgen"

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

1.Het voeren van alle activiteiten, die behoren tot het beroep van de thuisverpleging en de algemene verpleegkunde.

2.Het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

3.Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of

investeringen, het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

4.Het beheer van roerend en onroerend vermogen en het in leasing geven en nemen van roerende en onroerende goederen.

5.Het verkrijgen en beheren van royalties, het ontwikkelen, het kopen en verkopen, in licentie

geven of nemen van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

6.De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de

verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

7.Het oprichten of laten oprichten van alle onroerende goederen.

8.Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen, die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

9.De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren eveneens voor verbintenissen door derden aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden. 10.Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het waarnemen van controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies. Zij kan in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om aile handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of

samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar

onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen. In dat geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaand voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIJ V II IIII II IA I JII III

X111600 2 6"

V+

beh' aal Bel Staa

Moe 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nuz e. oyJ ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0e Hoofdgriffier, Griffie

Bijlageii bij- het -Belgisch-Staatsblad - 21110f2011 =-Annexesdu Monitemr trelge-

ti

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

voorwaarden ondergeschikt maken.

Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 3740 Grote Spouwen (Bilzen), Pastorijstraat 52. Deze zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van een zaakvoerder die zorgt voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag bij beslissing van een zaakvoerder, exploitatiezetels, administratieve zetels of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die het bestuur vormen. Het bestuur is bevoegd om alle verrichtingen te doen die het nodig acht om het doel van de vennootschap te

verwezenlijken, met uitzondering van die welke krachtens deze statuten: onder de bevoegdheid van de vennoten zijn gebracht. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De heer Cuenen Jurgen, voornoemd, zal met het beheer gelast zijn en beschikken over de maatschappelijke handtekening.

De vennootschap neemt een aanvang op 1 oktober 2011.

De inbreng der vennoten is aldus bepaald :

1.De heer Cuenen Jurgen brengt in EUR 499, in speciën, waarvoor hij 499 aandelen ontvangt.

2.Mevrouw Hutsebaut Nancy brengt in EUR 1,00 in speciën, waarvoor zij 1 aandeel ontvangt.

Deze bedragen zullen gestort worden op een bankrekening die zal geopend worden op naam van de vennootschap onder firma, onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap. De vennootschap beschikt aldus over EUR 500,00 (vijfhonderd euro nul eurocent). Het betreffen aandelen op naam, die worden ingeschreven in het aandeelhoudersregister, dat wordt bijgehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De vennoten zullen de verliezen een evenredig deel aan hun inbreng dragen en zullen de winsten in dezelfde verhouding verdelen of al dan niet gedeeltelijk in een reservefonds bewaren.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten, voornoemd. De erfgenamen van de overledene of hun vertegenwoordigers nemen als vennoot gezamenlijk en overdeeld de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap door een en dezelfde lasthebber laten vertegenwoordigen en mogen geen deel hebben aan het beheer.

Aan de andere kant, zal het overlijden van alle vennoten, voornoemd, al dan niet gelijktijdig, in elk geval de ontbinding van de vennootschap tot gevolg hebben.

In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten, hun weduwen, of erfgenamen, de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

Ieder jaar op de laatste vrijdag van de maand mei, en voor de eerste keer in het jaar 2013, zullen alle

vennoten om 19 uur samenkomen in een algemene vergadering ter goedkeuring van de inventaris opgemaakt

op het einde van ieder boekjaar.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar vangt aan op 1 oktober 2011

en eindigt op 31 december 2012.

Bijzondere volmacht

Overeenkomstig de hem door punt IV der oprichtingsakte toegekende bevoegdheden, verleent de heer

" Jurgen Cuenen, bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, om aile formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals de belasting over de toegevoegde waarden, de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de rechtbank van koophandel en alle andere nodige formaliteiten met betrekking tot de huidige oprichtingsakte aan de burgerlijke vennootschap in de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan : Derhaeg & Janssen Boekhouders-Fiscalisten, burgelijke vennootschap onder de rechtsvorm van een bvba, Luikersteenweg 408, 3500 Hasselt BE 0459.296.582, vertegenwoordigd door Ronny Derhaeg, vennoot-zaakvoerder of zijn afgevaardigde.

Opgemaakte te Grote Spouwen (Bilzen) op 1 oktober 2011

Voor eensluidend afschrift,

Cuenen Jurgen

Zaakvoerder-vennoot

Bijlagen-bij-het- Belgisch- Staatsblad --21{0[2011-Annexes du Moniteur beIge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pesso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2015
ÿþMod Ward t t.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIIHIII15u I10III183]+~IIIII

*

V beh

aa

Be Star

II

Ondememingsnr: 0840.160.946

Benaming

(voluit) : THUISVERPLEGING CUENEN JURGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : PASTORIJSTRAAT 52, 3740 BILZEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

De dato 10 juni 2015 is de bijzondere algemene vergadering van de vennoten bijeengekomen van de vennootschap onder firma "Thuisverpleging Cuenen Jurgen", waarvan de zetel gevestigd is te Bilzen (Grote-Spouwen), Pastorijstraat 52, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0840.160.946 en ressorterend onder het rechtsgebied van de Rechtbank van Antwerpen, afdeling Tongeren.

De venootschap werd opgericht bij anderhandse akte dd. 1 oktober 2011, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 oktober 2011 onder nummer 11160026. De statuten werden tot op heden niet gewijzigd.

De vergadering wordt geopend om 18u30 onder voorzitterschap van de heer Cuenen Jurgen, zaakvoerder van deze vof en wonende te Bilzen (Grote Spouwen), Pastorijstraat 52.

De voorzitter verklaart dat de op de aangehechte aanwezigheidslijst vermelde vennoten aanwezig zijn en dat bijgevolg de totaliteit van de aandelen aanwezig is zodat de vergadering rechtsgeldig kan beslissen over de punten op de agenda :

De voorzitter herinnert eraan dat de vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en te beslissen inzake de volgende agenda :

Agenda

1. Wijziging van het doel van de vennootschap

2, Benoeming zaakvoerder

3, Toevoegen handelsbenaming

4. Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de beslissingen aangaande voorgaande punten en tot

coordinatie van de statuten. Bijzondere volmacht.

Beraadslaging en besluitvorming

Na de uiteenzetting van de voorzitter neemt de vergadering de volgende beslissingen over de

agendapunten met eenparigheid van stemmen :

1. Wijziging van het doel

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten

- gespecialiseerde voetverzorging;

- de uitbating van een schoonheids- en massageinstituut, manicure- en pedicuresalon;

- de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van schoonheids-en verzorgingsproducten, parfumerie- en

toiletartikelen;

- het organiseren van kinderanimatie

Het gewijzigd doel van de vennootschap zal voortaan luiden als volgt

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen

1.Het voeren van alle activiteiten, die behoren tot het beroep van de thuisverpleging en de algemene

verpleegkunde;

2. Gespecialiseerde voetverzorging;

3.De uitbating van een schoonheids- en massageinstituut, manicure- en pedicuresalon;

4.De aan- en verkoop, de in- en uitvoer van schoonheids-en verzorgingsproducten, parfumerie- en

toiletartikelen;

5.Het organiseren van kinderanimatie;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

jehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

6.Het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

7.Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen, het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken;

8.Het beheer van roerend en onroerend vermogen en het in leasing geven en nemen van roerende en onroerende goederen;

9.Het verkrijgen en beheren van royalties, het ontwikkelen, het kopen en verkopen, in licentie geven of nemen van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

10.De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

11.Het oprichten of laten oprichten van aile onroerende goederen;

12.Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen, die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

13.De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren eveneens voor verbintenissen door derden aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

14.Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Het waarnemen Van controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies. Zij kan in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in aile vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen. in dat geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

2, Benoeming zaakvoerder

De vergadering beslist te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 1 juli 2015,

mevrouw Hutsebaut Nancy, wonende te Biazen (Grote Spouwen), Pastorijstraat 52.

Mevrouw Hutsebaut Nancy is hier aanwezig en aanvaardt haar opdracht.

Bijgevolg zulten vanaf 1 juli 2015 twee zaakvoerders het bestuur van de vennootschap waarnemen, met

name de heer Cuenen Jurgen en mevr. Hutsebaut Nancy. Beide zaakvoerders beschikken afzonderlijk over de

maatschappelijke handtekening.

3. Toevoegen handelsbenaming

De vennootschap zal, voor wat de uitbating van de activiteiten van het manicure- en pedicuresalon, het schoonheids- en massageinstituut, de handel in schoonheids- en verzorgingsproducten en de kinderanimatie betreft, ais handelsbenaming "Healthyfeet and more" hebben.

4. Tenslotte draagt de bijzondere algemene vergadering aan de zaakvoerder de zorg op voor de uitvoering van al wat voorafgaat, evenals de coördinatie van de statuten. Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Ronny Derhaeg, optredend als zaakvoerder van de bv ow bvba Derhaeg & Janssen Boekhouders-Fiscalisten met als zetel te Hasselt, Luikersteenweg 408, nn. 0459.296.582, met mogelijkheid van de in de plaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge onderhavige statutenwijziging, tegenover de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belastings-) administraties teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen , aanwijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren,

Aangezien de agenda aldus afgehandeld is, wordt de zitting om 20.00 u. geheven.

Opgesteld te Bilzen (Grote Spouwen) dd. 10 juni 2015

Voor eensluidend afschrift,

Jurgen Cuenen

Zaakvoerder

tegelijk neergelegd: notulen bijzondere algemene vergadering dd. 10 juni 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THUISVERPLEGING CUENEN JURGEN

Adresse
PASTORIJSTRAAT 52 3740 SPOUWEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande