THUISVERPLEGING ERZA

Divers


Dénomination : THUISVERPLEGING ERZA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 838.349.521

Publication

08/05/2013
ÿþ Mal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111,1 j.ijiljaU*Illi

RECHTBANK VN KOOPHAN

u6 °^ 2013

HASSELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0838.349.521

Benaming

(voluit) : THUISVERPLEGING ERZA

(verkort) :

Rechbovorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 3583 Paal (Beringen), Fazantenlaan 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Blijkens een onderhandse akte van 10 april 2013 heeft de algemene vergadering als volgt vastgesteld en beslist:

1. Beherende en stille vennoten

Er wordt vastgesteld dat de vennootschap één beherende, onbeperkt aansprakelijke vennoot telt, n|. mevrouw VRANKEN Brigitte, met woonplaats te 3583 PaoJ, Fazantenlaan 33.Zij werd bij oprichting eveneens benoemd tot zaakvoerder.

De heer PAUWELS Tom, met woonplaats te 3583 Paal, Fazantenlaan 33, is een stille vennoot. Hij is slechts aansprakelijk te belope van zijn inbreng en zal zich niet met het bestuur van de Vennootschap inlaten, zelfs niet bij volmacht.

Statutenwijziging

Na beraadslaging werd beslist om de statuten te wijzigen en integraal te vervangen waarvan hierna vermeld

uittreksel:

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire

Vennootschap en draagt de naam "THUISVERPLEGING ERZA'.

De zetel van de Vennootschap is gevestigd te 3583 Paal (Beringen), Fazantenlaan 33.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buKmnland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden :

" de uitoefening| k de door verpleegkundigenvoorschrift van de behandelende arts of op

verzoek van de patiënt, op consultatie in een praktijk ingericht door de vennootschap, aan huis van de patiënt,

een rust- of een bejaardentehuis of in om het even welke verpleeg- of verzorgingsinstelling; en het, onder welke vorm ook, bevorderen van de verpleegkunde. Het toedienen van verzorging bestaande uit, maar niet beperkt tot, intramusculaire, onderhuidse of hyprodermatische inspuitingen, lavementen, wondverzorgingen, sonderen van blaas, blaasspoelingen, toiletten, bloeddrukken, oor- en oogindruppelingen, enz. De verpleegkundigen zullen voor de uitoefening van hun beroep de gedrags- en/of deontologische regels in acht nemen die hen door hun beroepsvereniging en/of enige reglementerende overheid of instelling worden opgelegd.

" het verrichten van therapeutische activiteiten gericht op het verbeteren van het algemeen welzijn van de mens, zowel op individuele basis als in groepsverband.

" het leveren van goederen en diensten aan medici en paramedici.

.het leveren van medische goederen en diensten aan patiënten, zieken on verbruikers, alsmede het uitbouwen van diensten van al dan niet permanente dagopvang.

-de codificatie, tarifering en administratie voor derden.

-de verstrekking van diensten op het gebied van fysischegeneeskunde, d andere kinesitherapie hydrotherapie, en aanverwante behandelingsmethodes. Het verstrekken van onder meer volgende kinesitherapietechniekem manuele therapie, osteopathie, pelvische reëducatie, psychomotoriek, lymfedrainage, myofasciale therapie, rugschooltraining, kinesiologie, relaxatie, sportkinesitherapie, orthopedische geneeskunde, babymassage, perinatale kinesitherapie, accupunctuur.

" de uitoefening van voetverzorging en iichaamsverzorging in de meest uitgebreide zin van het woord.

" en in volledig ondergeschikte onÍe, de aan- en woMmop, het ter beschikking stellen en verhuren van gobm|kogoednnen, onderhoudopnoducten, randapparatuur en materieel dienstig voor of in de medische sector,

.......... ........... ....... ' ..... '_____ ' ' ' ........ '--'....... ---'............

-'-'--'---'--'--'

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instruMenterende notaris, perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

van medische en orthopedische artikelen, geneeskrachtige kruiden, prothesen, cosmetica en toiletartikelen,' voedingssupplementen en vitamines, massage- en andere oliën.

Deze opsomming is indicatief en niet beperkend.

De vennootschap kan onroerende goederen als belegging verwerven, beheren, kopen, verkopen, verhuren, huren, uitrusten, bouwen en verbouwen, restaureren, valoriseren, ruilen enzovoort.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van haar handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag over het algemeen onder voorbehoud-van wettelijke beperkingen, alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen,

Zij mag zich eveneens borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan tevens de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd euro (¬ 500,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap kan worden bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerder, en in het geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Voor alle vervreemdingen van financiële activa van de vennootschap en voor het aangaan van leningen is het eenparig akkoord van aile vennoten vereist.

Indien een zaakvoerder bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, wordt deze verrichting gedaan door de andere zaakvoerders. Is er slechts één zaakvoerder, dan kan de verrichting slechts worden gedaan met eenparige toestemming van de vennoten.

Werd er geen zaakvoerder benoemd, dan wordt de vennootschap bestuurd door de beherende venno(o)t(en).

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, zal worden gehouden op de eerste vrijdag van juni van ieder jaar om achttien uur, op de maatschappelijke zetel tenzij anders aangekondigd in de oproepingsbrief, indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, wordt de vergadering verschoven naar de daarop volgende werkdag.

ledere vennoot kan te allen tijde een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Alle algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door de zaakvoerders, bij aangetekende brief ten laatste vijftien dagen voor de vergadering.

De zaakvoerders zijn verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen indien één van de vennoten daarom verzoekt en binnen de dertig dagen na zulk verzoek.

Indien alle vennoten op de vergadering aanwezig zijn, dient de naleving van de oproepingsverplichtingen niet te worden vastgesteld.

ieder aandeel vertegenwoordigt één stem.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheden, en tenminste deze die hem door het Wetboek van vennootschappen worden toegekend, behoudens in het geval de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Onverminderd hetgeen hierboven werd vastgesteld, zal de vennootschap zich schikken naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

3. De zaakvoerder wordt belast met de wettelijke bekendmaking van de wijzigingen zoals voormeld. Voor eensluidend uittreksel,

Brigitta Vranken,

Zaakvoerder

tegelijk neergelegd:

- verslag van de buitengewone algemene vergadering van 10 april 2013

gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

i a t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

17/08/2011
ÿþ Gndarnenu, :ysn: Benaming o Si3 8.343. 5- 21

,-, THUISVERPLEGING ERZA

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

FAZANTENLAAN 33 3583 PAAL

Onderwerp akte : OPRICHTINGSAKTE "THUISVERPLEGING ERZA" gewone commanditaire vennootschap

Heden 04 juli '11 (04.07.2011) verschenen voor mij Knaepen Luc, boekhouder-fiscalist BIBF 205.329 te Kleine Hoolstraat 43 3540 Herk-de-Stad, de volgende oprichters : Vranken Brigitta Juliana L., geboren te Leuven op 14 oktober 1960, wonende te fazantenlaan 33 3583 Paal, samen met ten minste één stille vennoot, aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, hebben verklaard hierbij een gewone commanditaire

e vennootschap op te richten, waarvan zij de statuten hebben vastgesteld als volgt.

(.Benaming - zetel - doel - duur

eArtikel 1 : De vennootschap is een burgerlijke vennootschap in de rechtsvorm van een gewone

rn commanditaire vennootschap met als vennootschappelijke benaming "THUISVERPLEGING ERZA".

:

Artikel 2 : De zetel van de vennootschap is gevestigd te fazantenlaan 33 3583 Paal vanaf 01108/2011

(voorheen Tessenderlosesteenweg 1 bus 3 3583 Paal). Hij mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke

plaats in het land worden overgebracht.

"

Artikel 3 : De vennootschap heeft tot doel :

N

GO - Verpleegkunde ;

- - Het beheer van onroerend vermogen : dit omvat alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks "

" r, hiermee in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen,

. et zoals het onderhoud, de instandhouding, de verfraaiing, de verbouwing, de bebouwing, de ontwikkeling en de uitbating van deze goederen. De vennootschap mag onroerende goederen huren en verhuren. Vervreemding van onroerende goederen mag vanzelfsprekend, indien zij past in het normale beheer van haar vermogen. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende verrichtingen doen die rechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardige, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van

pq de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet

toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Artikel 4 : De-vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Ze begint te werken op 1/10/2011.

" ""à Il. Vennoten

Artikel 5 : de enige beherende vennoot vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien

er 2 of meer beherende vennoten zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten

" rechte. Zij is hoofdelijk aansprakelijk.

, r

4~r~ù ~. " ': ti!-. - .

Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111J1i11111ijuidiiiii6560'

vc

behc aar

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

~ 11 -08- 2019

HASSELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6 : Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden; zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten aan de gezamenlijke beroepsuitoefening deel te nemen.

Artikel 7 : De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend zoals hierna bepaald is onder artikel 21.

' Artikel 8 : Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de vorige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief. Bij overlijden van één van de vennoten ingevolge een blijvende invaliditeit van meer dan zesenzestig procent (66%) werkonbekwaam wordt bij ontslag , uitsluiting en professionele (tuchtrechtelijke) afzetting van een vennoot. De gevolgen van een dergelijke terugtrekking worden geregeld zoals hierna bepaald onder artikel 21.

III.Maatschappelijke kapitaal - Inbreng

Artikel 9 : Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 500,00 e:Iro. Het wordt volledig in geld volstort. De beherend vennoot verklaart dat iedere vennoot zijn inbreng volledig in geld heeft volgestort.

IV.Bestuur - Vertegenwoordiging - controle

Artikel 10 : De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoten die hiervoor gezamenlijk b'iraadsfagen. De beherende vennoten die ais zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat onbezoldigd uit, tinzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 11 : Iedere beherende vennoot handelt afzonderlijk in naam van de vennootschap en onder de vonnootschapsfirma vertegenwoordigd de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder. Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 12 : Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder neer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het a;gemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V.Algemene vergadering

Artikel 13 : De algemene vergadering - rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over

1)aanvaarding van nieuwe vennoten;

2)goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst;

3)wijziging van statuten

Artikel 14 : De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder de artikels 8 en 19.

Artikel 15 : Iedere vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn inbreng.

Artikel 16 : De jaarvergadering wordt gehouden op de 29 juni om 18.00 uur op de zetel van de v' nnootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

. Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werking bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013. De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI.Boekjaar - jaarrekening - Resultaat

Artikel 17: Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar.

Er wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke

bepalingen.

." e

4 4

Het eerste boekjaar loopt van 01/10/2011 tot 3111212012.

Artikel 18: Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene kosten de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen de waardecorrecties en de gebeurlijke overdragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene kosten geboekt. Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen, gelijk aan de intrest van de door hen ingebrachte kapitalen. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijke doel. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

VII.Ontbinding - terugtrekking van een vennoot

Artikel 19 : De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid , de onbekwaam verklaring, de professionele (tuchtrechtelijke) afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een rr aerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

Artikel 20 : In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 186 van het W. Venn., onverminderd de toepassing van artikel 184 van het W. Venn. en het hierna bepaalde onder artikel 22.

: Artikel 21 : In geval van overlijden, werkonbekwaamheid, ontslag, uitsluiting, professionele (tuchtrechtelijke) inzetting van een vennoot wordt aan de zich terugtrekkende vennoot of zijn rechtkrijgende nog gedurende dije(3) achtereenvolgende jaren (zesendertig maanden) een vergoeding toegekend gelijk aan de vergoeding die a in deze vennoot toekwam voor de laatste twaalf (12) maanden voor het overlijden of de terugtrekking, onverminderd zijn of hun rechten op uitkering van de vergoeding voor de tijdens laatst vermelde periode verrichte prestaties. De vergoeding voor de vermelde periode van drie jaar wordt evenwel niet toegekend aan . de vennoot die zich terugtrekt, of daartoe wordt gedwongen omdat hijzelf en te kwader trouw de voortzetting van de samenwerking heeft belet.

Artikel 22 : In aile gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt in het netto-actief van de ' v(nnootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere gewezen vennoot, of aan de zich terugtrekkende vennoot, , wprdt toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VIII.Diverse bepalingen

E' Artikel 23 : Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een slheidsrechtelijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek.

Artikel 24 : Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de ter zake geldende wettelijke bèpalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Kosten

De partijen verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten van welke aard ook (publicatie en dèrgelijke) , die ten laste van de vennootschap vallen.

Worden tot zaakvoerder, beherend vennoot benoemd : Mvr. Vranken Brigitta en zij aanvaardt haar mandaat. Het mandaat is bezoldigd.

Getekend,

Brigitta Vranken

TEGELIJKERTIJD NEERGELEGD DE GEREGISTREERDE OPRICHTINGSACTE.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THUISVERPLEGING ERZA

Adresse
FAZANTENLAAN 33 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande