THUISVERPLEGING GROSEMANS AGNES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISVERPLEGING GROSEMANS AGNES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.270.596

Publication

24/06/2014
ÿþ ModWGrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

iII 1 l*R1,111,1j111111111

Ondernemingsnr : 0454.270.596

Benaming

(voluit) : Thuisverpleging Grosemans Agnes

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onde de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Stationsstraat 5 te 3545 Halen

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERHOGING ARTIKEL 537 WIB92

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Baudouin VERELST, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verelst & Lenaerts", geassocieerde notarissen, met zetel te 3545 Halen op 26 maart 2014 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders beslist heeft:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering legt aan ondergetekende notaris de beslissing van de algemene vergadering op datum van tien december tweeduizend dertien voor waarin beslist werd om een dividend uit te keren in toepassing van artikel 587, eerste lid WIB92.

Er werd besloten tot uitkering van een bruto dividend ten bedrage van honderd tweeëndertigduizend euro zesentwintig eurocent (¬ 132.000,26), aan te rekenen op de beschikbare reserves. Deze dividenduitkering kadert in de overgangsregeling voorzien In artikel 537 WIB92, welke het mogelijk maakt om reserves uit te keren tegen inhouding van 10% roerende voorheffing op voorwaarde dat de netto dividenden onmiddellijk worden geïncorporeerd in het kapitaal. Na inhouding van de roerende voorheffing blijft een netto dividend ten bedrage van honderd achttienduizend achthonderd euro drieëntwintig eurocent (¬ 118.800,23) ter beschikking. De vennoot heeft besloten het aldus verkregen netto dividend in te brengen in kapitaal onder voorwaarden voorzien in artikel 537 WIB92, Gelet op het feit dat de vennootschap niet over voldoende liquide middelen beschikt om het dividend uit te keren in speciën werd besloten het te boeken op rekening-couranten ten gunste van de vennoten. De kapitaalverhoging vindt derhalve plaats door middel van een inbreng In natura van voormeld vorderingsrecht op het toegekende dividend.

TWEEDE BESLISSING

De voorzitter doet lezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerder opgemaakt op dertien januari tweeduizend veertien en het verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de kapitaalverhoging door inbreng In natura overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Het verslag van de bedrijfsrevisor werd opgesteld door de heer Michel WERA, bedrijfsrevisor, gevestigd te 3071 Kortenberg (Erps-Kwerps), Leuvensesteenweg 777, opgesteld op elf februari tweeduizend veertien.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in natura, verklaar ik, zonder voorbehoud, dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2.De beschrijving van de in te brengen vermogensbestanddelen voldoende nauwkeurig en duidelijk is, zodat geen aanleiding tot vergissingen bestaat.

3.De zaakvoerder is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding voor deze inbreng in natura.

4.De huidige verrichting betreft een toepassing van art.537 w.I.B.i 992, waarbij een deel van de beschikbare en reeds belaste reserves per 31 december 2011 (¬ 132.000,26) als dividend werd uitkeerbaar gesteld bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 10 december 2013. Hierop dient 10% roerende voorheffing (¬ 13.200,03) te worden gestort, het saldo (¬ 118.800,23) wordt dan geboekt als verschuldigd dividend en de vennoten dienen dan onmiddellijk te beslissen om dit dividend te incorporeren in het kapitaal van de vennootschap..

5.De zaakvoerder stelt voor om de bijkomende aandelen welke worden uitgegeven naar aanleiding van deze voorgestelde inbreng in natura te waarderen aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen (¬ 74,40). Deze werkwijze houdt geen rekening met de opgebouwde reserves binnen de vennootschap, doch, doordat zij

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

13 JUNI 20111

pereenterei

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

die de inbreng verrichten in dezelfde mate vennoten zijn van de BVBA Thuisverpleging Grosemans, is de

voorgestelde werkwijze bedriffseconomisch verantwoord.

6.Deze 1.597 nieuwe aandelen komen toe aan de bestaande vennoten, behoudens vergoeding indien

daartoe aanleiding bestaat. De verdeling ziet er als volgt uit:

Mevrouw Agnes GROSEMANS  1.431 aandelen

De heer Rudy VANDERHAEGEN  153 aandelen

De heer Kristof VANDERHAEGEN  13 aandelen

De aandelen van de echtgenoten Vanderhaegen Grosemans worden, wat betreft de

lidmaatschapsrechten, volgens de bovenstaande verhouding toegewezen, de vermogensrechten van deze aandelen komen toe aan hun gemeenschappelijk huwelijksvermogen,

7.De door partijen weerhouden methoden van waardering leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (1.597) en de fractiewaarde (¬ 74,40 per aandeel) van de toegekende aandelen, 8.De over te dragen activa behoren toe aan de bestaande vennoten van de vennootschap.

9.1k wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting

Kortenberg, 11 februari 2014

Michel Wera,

Bedrijfsrevisor"

Een origineel van het verslag van de bedrijfsrevisor en van het bijzonder verslag van de zaakvoerder zal samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderd achttienduizend achthonderd euro drieëntwintig eurocent (E 118.800,23), om het kapitaal van de vennootschap te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op honderd zevenendertigduizend vierhonderd euro drieëntwintig eurocent (¬ 137.400,23) door inbreng in nature van rekening couranten ten bedrage van honderd achttienduizend achthonderd euro drieëntwintig eurocent (¬ 118.800,23) gecreëerd in het kader van voormelde dividenduitkering.

Ingevolge deze kapitaalverhoging zullen er duizend vijfhonderd zevenennegentig (1.597) nieuwe aandelen worden uitgegeven, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, en die onmiddellijk in de winst zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van vierenzeventig euro veertig eurocent (¬ 74,40) per aandeel.

Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

Beschrijving van de inbreng in natura:

De kapitaalverhoging geschiedt voor een netto bedrag van honderd achttienduizend achthonderd euro drieëntwintig eurocent (E 118.800,23) door inbreng in nature van de vordering in rekening couranten van de vennoten op de vennootschap als volgt:

-Mevrouw GROSEMANS Agnes, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaart met haar netto aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten honderd en zesduizend vierhonderd eenenvijftig euro vijfenvijftig eurocent (E 106.451,55), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

-De heer VANDERHAEGEN Rudy, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaart met zijn netto aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten elfduizend driehonderd eenentachtig euro eenenzestig eurocent (¬ 11.381,61), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

-De heer VANDERHAEGEN Kristof, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaart met zijn netto aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten negenhonderd zevenenzestig euro zeven eurocent (E 967,07), te willen intekenen op voormelde kapitaatverhoging door inbreng van de credit rekening courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De inbrengers verduidelijken nogmaals dat voormeld ingeboekt credit saldo van de door hen aangehouden rekening couranten tot stand is gekomen ten gevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van tien december tweeduizend dertien.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto bedrag van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen met toepassing van artikel 537, eerste lid W1B92.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng in nature worden duizend vijfhonderd zevenennegentig (1,597) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

De duizend vijfhonderd zevenennegentig (1.597) nieuwe aandelen worden, als vergoeding voor de gedane inbreng, toegewezen als volgt:

-Mevrouw GROSEMANS Agnes, voornoemd, duizend vierhonderd eenendertig (1.431) aandelen;

e?

î

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



-De heer VANDERHAEGEN Rudy, voornoemd, honderd drieënvijftig (153) aandelen; -De heer VANDERHAEGEN Kristof, voornoemd, dertien (13) aandelen.

De aandelen van de echtgenoten Vanderhaegen Grosemans worden, wat betreft de

lidmaatschapsrechten, volgens de bovenstaande verhouding toegewezen, de verrnogensrechten van deze aandelen komen toe aan hun gemeenschappelijk huwelijksvermogen.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is, dat elk nieuw aandeel volledig volstort is en dat het kapitaal van de vennootschap daadwerkelijk gebracht is op honderd zevenendertigduizend vierhonderd euro drieëntwintig eurocent (¬ 137.400,23) en is vertegenwoordigd door duizend achthonderd zevenenveertig (1.847) aandelen,

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel vijf - KAPITAAL;

Het kapitaal bedraagt honderd zevenendertigduizend vierhonderd euro drieëntwintig eurocent (¬ 137A00,23). Het is vertegenwoordigd door duizend achthonderd zevenenveertig (1.847) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde, die elk één/duizend achthonderd zevenenveertigste (1/1.847ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLISSING

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering aan de zaakvoerder en ondergetekende notaris de nodige machten te verlenen voor de opmaak en neerlegging van de coördinatie van de statuten en besluit de algemene vergadering met algemeenheid der stemmen de nieuwe statuten aan te nemen als gevolg van de voormelde beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor en de gecoördineerde tekst der statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Getekend: Baudouin VERELST, geassocieerd Notaris te Halen.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 02.07.2013 13243-0201-015
17/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 12.08.2011 11397-0428-015
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 28.06.2010 10226-0118-015
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 03.08.2009 09530-0235-015
26/01/2009 : HAT000415
29/08/2008 : HAT000415
04/07/2007 : HAT000415
18/08/2006 : HAT000415
03/09/2005 : HAT000415
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 24.07.2015 15340-0568-015
29/07/2004 : HAT000415
18/08/2003 : HAT000415
22/08/2002 : HAT000415
23/08/2001 : HAT000415
21/09/2000 : HAT000415
15/10/1999 : HAT000415
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 30.06.2016 16241-0074-015

Coordonnées
THUISVERPLEGING GROSEMANS AGNES

Adresse
STATIONSSTRAAT 5 3545 HALEN

Code postal : 3545
Localité : HALEN
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande