THUISVERPLEGING LINDA & SAMMY

Divers


Dénomination : THUISVERPLEGING LINDA & SAMMY
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 837.463.950

Publication

13/07/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staalsblac

Mutl2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111

*11106556*

RECHTBANK VAIR KOOPHANDEL

,.97R 20re

HAS

di

Ondernerningsnr : o $ 3 1 3 -

Benaming

(voluit) : THUISVERPLEGING LINDA & SAMMY

&terllc vennoo o.v.v.

Rechtsvorm : Vennootschap

e onderr fi~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Molhemstraat 17, 3990 Peer

Onderwerp akte : Oprichting - benoemingen

Uit een onderhandse akte van 16 juni 2011, blijkt dat

1.Mevrouw DRUINE Linda Jacqueline J., geboren te Bree op negen juni negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 3990 Peer, Molhemstraat 17, en

2.0e heer PAVONE Samuele, geboren te Genk op tweeëntwintig juni negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 3990 Peer, Molhemstraat 17,

verklaren een Vennootschap Onder Firma (V.O.F.) op te richten.

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "THUISVERPLEGING LINDA & SAMMY", met zetel te 3990 Peer, Molhemstraat 17. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (E 1.000,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderste (11100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf één juli tweeduizend en elf.

Het maatschappelijk kapitaal van duizend euro (E 1.000,00) wordt volledig in speciën volgestort en de inbrengen worden vergoed als volgt :

1.Mevrouw Linda DRUINE, voormeld, verklaart in te schrijven voor een bedrag van vijfhonderd euro (¬ 500,00) en dit te volstorten. Hiervoor worden haar vijftig (50) aandelen zonder vermelding van nominale waarde toegekend.

2.De heer Samuele PAVONE, voormeld, verklaart in te schrijven voor een bedrag van vijfhonderd euro (E 500,00) en dit te volstorten. Hiervoor worden hem vijftig (50) aandelen zonder vermelding van nominale waarde toegekend.

Mevrouw Linda DRUINE, voormeld, en de heer Samuele PAVONE, voormeld, zijn hoofdelijk aansprakelijke vennoten.

Statuten

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Vennootschap Onder Firma en zij draagt de benaming " THUISVERPLEGING LINDA & SAMMY".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3990 Peer, Molhemstraat 17.

De zaakvoerder of, indien er meerdere zaakvoerders werden benoemd, het college van zaakvoerders is bevoegd bij eenparig besluit de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar enige andere plaats in het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brus-sels hoofdstedelijk gewest.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het ' buitenland op te richten.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor ei-gen rekening of voor rekening van derden :

Hoofdzakelijk:

" De uitoefening van verpleegkunde door verpleegkundigen op voorschrift van de behandelende arts of op, verzoek van de patiënt, op consultatie in een praktijk ingericht door de vennootschap, aan huis van de patiënt,; in een rust- of een bejaardentehuis of in om het even welke verpleeg- of verzorgingsinstelling; en het, onder; welke vorm ook, bevorderen van de verpleegkunde. Het toedienen van verzorging bestaande uit, maar niet; beperkt tot, intramusculaire, onderhuidse of hyprodermatische inspuitingen, lavementen, wondverzorgingen, sonderen van blaas, blaasspoelingen, toiletten, bloeddrukken, oor- en oogindruppelingen, enz. De verpleegkundigen zullen voor de uitoefening van hun beroep de gedrags- en/of deontologische regels in acht! nemen die hen door hun beroepsvereniging en/of enige reglementerende overheid of instelling worden: opgelegd.

" Het verrichten van therapeutische activiteiten gericht op het verbeteren van het algemeen welzijn van de! mens, zowel op individuele basis als in groepsverband.

" Het leveren van goederen en diensten aan medici en paramedici.

Op de laatste blz. van E_uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Het leveren van medische goederen en diensten aan patiënten, zieken en verbruikers, alsmede het uitbouwen van diensten van al dan niet permanente dagopvang.

" De codificatie, tarifering en administratie voor derden.

" De verstrekking van diensten op het gebied van fysische geneeskunde, onder andere kinesitherapie en hydrotherapie, en aanverwante behandelingsmethodes. Het verstrekken van onder meer volgende kinesitherapietechnieken: manuele therapie, osteopathie, pelvische reëducatie, psychomotoriek, lymfedrainage, myofasciale therapie, rugschooltraining, kinesiologie, relaxatie, sportkinesitherapie, orthopedische geneeskunde, babymassage, perinatale kinesitherapie, accupunctuur;

-de uitoefening van voetverzorging en lichaamsverzorging in de meest uitgebreide zin van het woord; Bijkomend en ondergeschikt aan de voormelde activiteiten:

" De aan- en verkoop, het ter beschikking stellen van gebruiksgoederen, onderhoudsproducten, randapparatuur en materieel dienstig voor of in de medische sector.

" de uitbating van een centrum voor fysische fitheid en conditiegymnastiek, zoals, ten titel van inlichting en zonder dat deze opsomming een beperking inhoudt: persoonlijke lichaamsontwikkeling, body building, power training, aerobic, gymnastiek, stretching, relaxoefeningen, verzorging en alle andere daarmee verband houdende activiteiten;

" de kleinhandel in medische en orthopedische artikelen, geneeskrachtige kruiden, prothesen, cosmetica en toiletartikelen, voedingssupplementen en vitamines, massage- en andere oliën;

" de uitbating van een solarium met zonnebanken en dergelijke bruiningsap-paratuur; het verlenen van alle diensten in verband met lichamelijk welzijn zoals ver-leend in inrichtingen voor therapie, thalassotherapie, kuuroorden, turkse baden, stoombaden, e.d.; het verlenen van alle diensten en advies op het gebied van schoon-heidszorgen en gezichtsverzorging, het aanbrengen van make-up, huidverzorging en epileren, manicure en pedicure; en de verkoop van alle producten die hiermee ver-band houden;

" de vennootschap kan onroerende goederen als belegging verwerven, beheren, kopen, verkopen, verhuren, huren, uitrusten, bouwen en verbouwen, restaureren, valoriseren, ruilen enzovoort

" het beheer van een roerend vermogen.

Deze opsomming is indicatief en niet beperkend.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van haar handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dal zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag over het algemeen onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich eveneens borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan tevens de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere ven-nootschappen uitoefenen.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de ven-noten aan de andere(n) gedaan per aangetekend schrijven.

Mevrouw Linda DRUINE, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van vijfhonderd euro (¬ 500,00) in, die gestort werd op de bankrekening van de vennootschap. De heer Samuele PAVONE, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van vijfhonderd euro (¬ 500,00) in, die eveneens gestort werd op de bankrekening van de vennootschap.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van duizend euro (¬ 1.000,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen.

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s).

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Voor aile vervreemdingen van financiële activa van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Ieder jaar zal een inventaris, een balans en een resultatenrekening worden opgemaakt.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste vijftien dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de agenda vermelden.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel, of op de plaats aangeduid in de uitnodiging.

Behoudens andersluidende statutaire bepalingen worden de beslissingen van de algemene vergadering genomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen, waarbij elk aandeel recht heeft op één stem. Slotbepalingen

Het eerste boekjaar vangt aan op 1 juli 2011 en zal afgesloten worden op 31 december 2012.

4 .--r-"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

Worden tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap, mevrouw Linda DRUINE, voormeld

en de heer Samuele PAVONE, voormeld.

" Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat van de zaakvoerder "

onbezoldigd.

Zij verklaren uitdrukkelijk hun mandaat te aanvaarden en te weten dat de benoeming slechts uitwerking zal

hebben vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Zij verklaren bovendien niet getroffen te zijn door enige bepaling welke ertoe leidt dat de functie van

zaakvoerder een onverenigbaarheid voor hen zou vormen.

Aan de zaakvoerder worden alle machten, voorzien in de statuten opgedragen.

Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op i

de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel besluiten de aldus benoemde zaakvoerders:

" bijzondere volmacht te verlenen aan de heer DELDYCKE Joost, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Geverslaan 16, de heer LEYSSEN Robert, wonende te 3930 Hamont-Achel, Bleekstraat 13 en aan de handtekeningbevoegden van de burgerlijke vennoot-schap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A&B KMO-Partners, met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Jaarbeurslaan

" 21 bus 41, ondernemingsnummer 0466.535.158, om, met recht van indeplaatsstelling, alle administratieve formaliteiten te vervullen die verband houden met de aanvraag en activering van het B.T.W.-nummer, met de inschrijving in de KBO bij een erkend ondernemingsloket en met de aansluiting bij een sociale verzekeringsinstelling, en daaromtrent alle nodige stukken en bescheiden te on-dertekenen;

" de verbintenissen over te nemen die door mevrouw Linda DRUINE en de heer Samuele PAVONE werden aangegaan in naam en voor rekening van de VOF THUISVERPLEGING LINDA &SAMMY sedert 1 juni 2011 tot de datum waarop de ven-nootschap rechtspersoonlijkheid verwierf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Linda DRUINE Samuele PAVONE

Oprichter-zaakvoerder Oprichter-zaakvoerder

gelijktijdig neergelegd: oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THUISVERPLEGING LINDA & SAMMY

Adresse
MOLHEMSTRAAT 17 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande