THUISVERPLEGING MIRANDA VITALI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISVERPLEGING MIRANDA VITALI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.838.693

Publication

04/08/2014
ÿþt

Mod Word 11.1

t.< j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~

Noergcicod t~r c~or roct:~i~^r~k

grifIlo

v. kolaphandeE Antnrm, eci, Tonoeren

2 2 -07- 2014

De g%ri'ffie

91A 235

Ondernemingsnr : 0 5 5 6, 8 3 8, 6 9 3 Benaming

(voluit) : Thuisverpleging Miranda Vitali

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weertersteenweg 235 - 3640 Kinrooi

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting BVBA

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op 17 juli 2014, werd een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming "Thuisverpleging Miranda Vitali".

1) Vennoot-oprichter

Mevrouw VITALI Miranda Dorothea Jolanda, geboren te Genk op tweeëntwintig mei negentienhonderd zevenenzeventig, van Belgische nationaliteit, echtgenote van de heer CONEN Laurentius Theodoor Maria,. wonende te 3640 Kinrooi, Weertersteenweg 235.

2) Naam

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de

naam "Thuisverpleging Miranda Vitali".

3) Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3640 Kinrooi, Weertersteenweg 235.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede

in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

4) Doel

De vennootschap zal tot doel hebben in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden in hoofdzaak volgende activiteiten ontwikkelen:

-Thuisverpleging, het verplegen en verzorgen van patiënten op consultatie en aan huis, van alle mensen die permanente of tijdelijke verzorging nodig hebben, evenals alle activiteiten en handelingen behorend tot de zelfstandige verpleegkunde in de meest ruime zin.

-Het inrichten van algemene diensten en een (medisch) secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

-Opleiding geven aan verpleegkundigen en andere paramedici.

-De aan en verkoop, de groot en kleinhandel, de in en uitvoer, de huur en verhuur van alle mogelijke producten, goederen en toestellen bestemd voor de uitoefening van de in vorige punten vermelde activiteiten in de meest ruime zin van het woord.

-Het aanbieden van verpleegkundige verzorging aan zieken of hulpbehoevenden in alle levensfazen om bij te dragen tot zijn gezondheid, zijn welzijn en zijn kwaliteit van leven thuis of in een thuisvervangend milieu, zolang ais mogelijk in het belang van de patiënt,

-Het aanbieden van verzorging en verpleging in de meest ruime zin.

-Het aanbieden van allerlei zorgen ten behoeve van zorgvragenden.

-Hij werkt hiertoe nauw samen met alle verstrekkers, diensten of instellingen die bijdragen tot dit doel en/of nodig zijn om dit doel te bereiken. Desgewenst kan hij zelf alle diensten of voorzieningen, andere dan verpleegkundige verzorging inrichten om dit doel te realiseren.

-Het leveren van goederen en diensten aan medici en paramedici.

-De aan  en verkoop, het ter beschikking stellen van verbruiksgoederen, onderhoudsproducten, randapparatuur en materieel dienstig in de medische sector.

-Het leveren van medische goederen en diensten aan patiënten, zieken en verbruikers alsmede het uitbouwen van diensten van dagopvang en permanente dagopvang.

-Het uitoefenen van een thuisverpleegdienst en thuisverzorgingsdienst, schoonheidsverzorging, manicure en pedicure, aankoop en verkoop van verplegingsproducten en schoonheidsproducten.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurtinanciering van

Opde laatste b '-- -------------- -

iz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen: de aankoop en verkoop, huur en verhuur van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen; alsmede borg te staan voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door overschrijving of aankoop en het beheer van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgisch of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en onderneming.

-De deelname onder welke vorm ook aan oprichting, uitbreiding, omvorming en kartels van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

-Het beheer van allerhande patrimonia, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en in stand houden van deze patrimonia vooral door beheersdaden en het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften.

-Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van deze patrimonia. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ander meer aankopen (in volle eigendom, vruchtgebruik of naakte eigendom) en verkopen van roerende en onroerende goederen, het verstrekken van leningen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin van het woord alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen. Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

-Het optreden als agent voor andere ondernemingen, De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, als agent of als vertegenwoordiger.

-Het waarnemen van allerhande bestuurs en beheersopdrachten en mandaten en het optreden als vereffenaar.

De vennootschap is bevoegd om op niet-commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goede huisvader. De vennootschap mag samenwerken met derden met aanverwante doelen en participaties nemen in aanverwante vennootschappen. Dit voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot of in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of vergemakkelijken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen als haar andere goederen, met inbegrip van handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zijn er zelf belang bij heeft.

5) Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND

ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van

éénlhonderdzesentachtigste (1 /186ste) ieder.

6) Inschrijving op het kapitaal: inbreng in natura

Mevrouw VITAL] Miranda verklaart en erkent dat het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

Mevrouw V1TALl Miranda verklaart de handelszaak als eenmanszaak thans uitgebaat met ondernemingsnummer 0827.479.185 in te brengen. De handelszaak omvat de volgende activa, op basis van de toestand afgesloten op één april tweeduizend veertien.

REVISORAAL VERSLAG

De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jo François Bedrijfsrevisor" met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 331, vertegenwoordigd door de heer Jo François, bedrijfsrevisor, aangeduid overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft een verslag opgesteld betreffende voormelde inbreng in natura en de waardering ervan, gedateerd op veertien juli tweeduizend veertien, waarvan het besluit luidt als volgt:

"Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel, dat :

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden overeenkomen

met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, samen met de te

verstrekken voordelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Gezien er geen fiscaal certificaat voorhanden is, maak ik voorbehoud voor de eventuele fiscale schulden

van de overnemer.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 186 aandelen van de vennootschap BV BVBA

THUISVERPLEGING MIRANDA VITALI, voornoemd, zonder vermelding van nominale waarde, maar met een

fractiewaarde van ¬ 100,00 per aandeel samen met een als bijzonder voordeel toegekende schuldvordering ten

belope van ¬ 133.407,00 voor Mevrouw VITALI Miranda, voornoemd.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te

Sint-Truiden, 14 juli 2014

Jo François

Bedrijfsrevisor"

BIJZONDER VERSLAG VAN DE OPRICHTTER

Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de oprichter een bijzonder

verslag gedateerd van zestien juni tweeduizend veertien opgesteld waarin zij uiteenzet waarom de inbreng in

natura van belang is voor de vennootschap.

TOEKENNING VAN DE AANDELEN

Ais vergelding voor de inbreng wordt aan de comparant de volgende aandelen toegekend ter vergelding van

haar inbreng in natura:

-honderd zesentachtig (186) volgestorte aandelen;

-een vordering in rekening courant op de vennootschap ten bedrage van honderd drieëndertigduizend

vierhonderd en zeven euro (¬ 133.407,00).

Ingevolge deze inbrengen bedraagt het geplaatst kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬

18.600,00) en wordt het vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van

de nominale waarde.

7) Tijdstip werking en duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter

griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

Voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf heden wordt door de oprichter tot gewone zaakvoerder

benoemd, mevrouw VITALI Miranda, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet

verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober

negentienhonderd vierendertig en die verklaart de haar verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar haar taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

9) Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

10) Datum en uur van de jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar warden

bijeengeroepen op de derde dinsdag van de maand juni om negentien (19.00) uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

11) Eerste jaarvergadering en boekjaar

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op de derde dinsdag

van de maand juni tweeduizend zestien om negentien (19.00) uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met

eenendertig december tweeduizend vijftien.

12) Bestemming van de winst  Reserve - Ontbinding

Van de winst zoals die blijkt uit de genoemde jaarrekening wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

,. . ,

%

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

13) Overneming van verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één april tweeduizend veertien, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

14) Volmachten

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparant aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Stokbroekx & Stokbroekx met zetel te 3960 Bree, Stadsplein 9 de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine COPS te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 17 juli 2014

- het revisorenverslag

- het bijzonder verslag van de oprichter

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 25.08.2016 16498-0275-011

Coordonnées
THUISVERPLEGING MIRANDA VITALI

Adresse
WEERTERSTEENWEG 235 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande