THUISVERPLEGING NELE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISVERPLEGING NELE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.517.857

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 27.06.2014 14219-0532-012
27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 26.06.2013 13211-0459-012
14/12/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

bf

é St

*11187]46*

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0 2 -12- 2011

De Hoofdgriffier, G rMe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr _ 4Lj 4. 4j 4 Z . Y5

(voluit) : THUISVERPLEGING NELE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Grootrootplein 4, 3680 Maaseik

Onderwerp aide : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor het ambt van Meester ANITA INDEKEU, notaris met standplaats te Neeroeteren (Maaseik), op 24 november 2011, geregistreerd te Maaseik op 28 november 2011, zeven bladen, geen verzendingen, boek 543, blad 19, vak 5, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25), de Ea. inspecteur (get.) J. Haeldem,ans, blijkt dat:

De heer PEETERS David Mathieu, arbeider, geboren te Maaseik op tien mei negentienhonderd vierenzeventig (nationaal nummer 74.05.10 175 47), en zijn echtgenote, mevrouw GIELEN Nele Maria Gertrudis, verpleegkundige, geboren te Maaseik op twaalf november negentienhonderd zesenzeventig (nationaal nummer 76.11.12 064 85), samenwonende te 3680 Maaseik, deelgemeente Neeroeteren, Grootrootplein 4.

Gehuwd te Opglabbeek op één juli tweeduizend onder het wettelijk stelsel der gemeenschap van goederen ingevolge huwelijkscontract, dat werd verleden voor het ambt van Meester Remi Fagard, destijds notaris met standplaats te Genk, op zeven maart tweeduizend, en die verklaren geen wijzigingen aan hun huwelijkse voorwaarden te hebben aangebracht, noch verklaring tot behoud of vereffening.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de BENAMING "THUISVERPLEGING NELE", waarvan de maatschappelijke ZETEL gevestigd is te 3680 Maaseik, Grootrootplein 4.

De vennootschap werd opgericht voor ONBEPAALDE DUUR.

De vennootschap heeft tot DOEL het uitoefenen van verpleegkundige zorgen.

Deze zorgen omvatten de planning, de uitvoering en de evaluatie met inbegrip van de gezondheidsbegeleiding van de patiënt en van zijn omgeving:

- het observeren, het herkennen en het vastleggen van de gezondheidsstatus zowel op psychisch, fysisch en sociaal vlak;

- het omschrijven van verpleegproblemen;

- het bijdragen aan de medische diagnose door de arts en aan het uitvoeren van de voorgeschreven handelingen;

- het informeren en het adviseren van de patiënt en zijn familie;

- het voortdurend bijstaan, uitvoeren en helpen uitvoeren van handelingen, waardoor de verpleegkundige het behoud, de verbetering en het herstel van de gezondheid van gezonde en zieke personen en groepen beoogt;

- het verlenen van stervensbegeleiding en begeleiding van de verwerking van het rouwproces;

- de technisch-verpleegkundige verstrekkingen waarvoor geen medisch voorschrift nodig is, alsook deze waarvoor wel een medisch voorschrift nodig is. Die verstrekkingen kunnen verband houden met de diagnosestelling door de arts, de uitvoering van een door de arts voorgeschreven behandeling of het nemen van maatregelen inzake preventieve geneeskunde;

- geneeskundige handelingen die door de geneesheer aan een verpleegkundige kunnen gedelegeerd worden.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis dezer woorden.

In de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts worden uitgeoefend van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het geplaatst MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18 600). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

Het gehele maatschappelijk kapitaal wordt volledig onderschreven door inbreng in geld en volstort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6 200) als volgt:

- voomoemde heer PEETERS David onderschrijft twintig (20) aandelen tegen een onderschrijvingswaarde van honderd zesentachtig euro per aandeel (¬ 186/aandeel), hetzij in totaal onderschreven drieduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 3 720), en stort op ieder aandeel tweeënzestig euro (¬ 62), hetzij in totaal gestort duizend tweehonderd veertig euro (¬ 1 240). Hij verklaart hiertoe gebruik te hebben gemaakt van het gemeenschappelijk vermogen hetgeen door zijn voomoemde echtgenote, mevrouw GIELEN Nele, wordt erkend en goedgekeurd;

- voornoemde mevrouw GIELEN Nele onderschrijft tachtig (80) aandelen tegen een onderschrijvingswaarde van honderd zesentachtig euro per aandeel (¬ 186/aandeel), hetzij in totaal onderschreven veertienduizend achthonderd tachtig euro (¬ 14 880), en stort op ieder aandeel tweeënzestig euro (¬ 62), hetzij in totaal gestort vierduizend negenhonderd zestig euro (¬ 4 960). Zij verklaart hiertoe gebruik te hebben gemaakt van het gemeenschappelijk vermogen hetgeen door haar voornoemde echtgenoot, de heer PEETERS David, wordt erkend en goedgekeurd.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

INTERN BESTUUR

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Inzake de gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering dienen de voorschriften van artikels 266 tot en met 288 van het Wetboek van Vennootschappen te worden nageleefd.

BOEKJAAR

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf procent (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBI NDING

Ingeval van ontbinding bij beslissing van een buitengewone algemene vergadering, worden er één of meer vereffenaars benoemd. Is daaromtrent niets beslist, dan word(t)(en) de zaakvoer(d)(st)er(s) van rechtswege als vereffenaar(s) beschouwd. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn {hun) benoeming.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De nieuw benoemde vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

VEREFFENINGSSALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

3. De oprichters stelden vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat onderhavige vennootschap voor het eerste boekjaar niet verplicht is krachtens het Wetboek van Vennootschappen een commissaris te benoemen.

" BENOEMINGEN

De statuten aldus vastgesteld zijnde, bevestigden comparanten dat de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid'THUISVERPLEGING NELE" opgericht is en namen zij volgende beslissingen:

1. voornoemde mevrouw GIELEN Nele werd als niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde tijd. Zij verklaarde dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen zijn door enige maatregel die zich daar tegen verzet en in het bezit te zijn van de vereiste vestigingsgetuigschriften;

2. haar mandaat is bezoldigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 14/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 07.08.2015 15401-0073-011
16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 10.08.2016 16417-0277-010

Coordonnées
THUISVERPLEGING NELE

Adresse
GROOTROOTPLEIN 4 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande