THUISVERPLEGING PIETER TIMMERMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISVERPLEGING PIETER TIMMERMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.741.841

Publication

23/10/2013
ÿþ Mod W ord

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i di

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

11-10-2013

HAsg~~e

Ondernemingsar : y ~c `  11 ,

Benaming

(voluit) : Thuisverpleging Pieter Timmerman

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3800 Sint-Truiden, Zoutstraat 15 (bus 101)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Filip JUNIUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 2 oktober 2013 te registreren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichters:

1) mejuffrouw Wendy Croonenborghs, geboren te Leuven op 6 mei 1984, ongehuwd, wonende te 3221 Nieuwrode, Dorp 16 (bus 102),

2) de heer Pieter Victor M. Timmerman, geboren te Hasselt op 19 mei 1986, wonende te 3800 Sint-Truiden, Zoutstraat 1 5 (bus 101)

Naam: "Thuisverpleging Pieter Timmerman"

Maatschappelijke zetel: 3800 Sint-Truiden, Zoutstraat. 15 (bus 101)

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland:

-verpleging op consultatie en aan huis van alle mensen die permanente of tijdelijke verzorging nodig hebben, indien wettelijk vereist op voorschrift van daartoe bevoegde personen;

-het leveren van goederen en diensten aan medici en paramedici,

-de aan- en verkoop, het ter beschikking stellen van gebruiksgoederen, onderhoudsproducten, randapparatuur en materieel dienstig in de medische sector;

-het leveren van medische goederen en diensten aan patiënten, zieken en verbruikers, alsmede het uitbouwen van diensten van dagopvang, permanente dagopvang;

-de aankoop, de verkoop, de verhuur, het beheer, de bewaring en de valorisatie van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening;

-het verlenen van diensten met betrekking tot preventie en gezondheidszorg; -het uitvoeren van maatschappelijke dienstverlening zonder huisvesting, bejaarden- en ziekendienst;

-de vennootschap mag participeren op welke wijze ook, een bestuursmandaat of een directiemandaat opnemen in vennootschappen met gelijkaardig doel;

-beheer en management van vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

Voorgaande opsomming is niet beperkend,

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende daden stellen, nodig of dienstig voor de verwezenlijking van haar doel, of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Duur : De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Geplaatst Kapitaal: Het geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 ¬ ) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één! honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven in geld dcor de oprichters als volgt:

1) mejuffrouw Wendy Croonenborghs: één aandeel

2) de heer Pieter Timmerman: negenennegentig aandelen

Elk aandeel is volgestort ten belope van 113e. Het bedrag, ten belope van de volstorting, werd gedeponeerd overeenkomstig de voorschriften van het wetboek van vennootschappen op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend bij de Bank BNP Paribas Fortis (agentschap Sint-Truiden) zoals blijkt uit het bewijs van deponering, verstrekt door de voormelde bank, op16 september 2013, aan de notaris overhandigd om bewaard te blijven in diens dossier. De vennootschap heeft aldus zesduizend tweehonderd Euro (6.200 ¬ ) tot haar beschikking.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december; het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op 2 oktober 2013 en zal worden afgesloten op 31 december 2014

Reserves; verdeling van de winst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de toepasselijke bepalingen van de vennootschappenwet.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder, rekening houdend met de beperkingen voorzien door de vennootschappenwet.

Saldo na vereffening:

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de toepasselijke bepalingen van de vennootschappenwet.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder, rekening houdend met de beperkingen voorzien door de vennootschappenwet.

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde maandag van de maand juni om achttien uur (voor het eerst in 2015).

Valt de hierboven bepaalde datum op een zondag of een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

a) Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste vddr de vergadering op de zetel besteld zijn.

c) schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden

Bestuur:

"Artikel 12.: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene verga-dering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel 13.: Bestuur

De zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en met inachtname van de regeling inzake tegenstrijdig belang.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 14. Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder, met inachtname van de regeling inzake tegenstrijdig belang.

indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk of elk afzonderlijk optreden, zoals te bepalen door de algemene vergadering.

Artikel 15. : Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennoot-schap aanstellen. Alleen bij-zondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht."

* Werd benoemd tot zaakvoerder zonder beperking van duur: de heerPieter Timmerman, voornoemd.

* Er werd geen commissaris benoemd.

Besluit van de zaakvoerder

Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit voormelde oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel besloot de aldus benoemde zaakvoerder aan de heer Hermans Philippe Libert Nice Maria, wonendé te 3500 Hasselt, Oudstrijderslaan 30, zaakvoerder van de

Voor-

` behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR P. HERMANS" met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Oudstrijderslaan 30, tot wederintrekking alle machten te verlenen met recht van indeplaatstelling voor het vervullen van alle vestigingsformaliteiten (waaronder deze bij de Kruispuntbank Ondernemingen, het ondernemingsloket, de administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde en de sociale verzekeringskas) ..

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F. Junius

tegelijk neergelegd : de expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 23.06.2015 15210-0348-010

Coordonnées
THUISVERPLEGING PIETER TIMMERMAN

Adresse
ZOUTSTRAAT 15, BUS 101 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande