THUISVERPLEGING THOMAS BROCKHANS

Divers


Dénomination : THUISVERPLEGING THOMAS BROCKHANS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 547.990.117

Publication

19/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De comparant, vermeld onder 1, is de beherende vennoot. Hij is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

De comparant, vermeld onder 2, is de stille vennoot. Haar aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van de inbreng zoals die hierna wordt vastgesteld.

BENAMING

De vennootschap zal bestaan onder de benaming : Thuisverpleging Thomas Brockhans BV ovv Comm.V.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te: Wijnstraat 7, 3770 Riemst.

DOEL

- Thuisverpleging van zieken, bejaarden, hulpbehoevenden;

- Uitoefening en bevordering van de uitoefening van het beroep van zelfstandig verpleegkundige en vroedvrouw,

dit alles met inachtneming van de regels van de plichtenleer; dit zowel ten huize van deze personen en/of ten

maatschappelijke zetel, dit alles in de meest ruime zin van het woord;

- Het creëren van de mogelijkheden om de vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde discipline;

- Het organiseren van en het deelnemen aan congressen, opleidingen, seminaries of voordrachten in dit verband;

- Het aanleggen van reserves en beheer van eigen vermogen teneinde alle nodige apparatuur, inrichtingen en

gebouwen te kunnen aanschaffen;

- De aankoop, het huren, het leasen of verwerven onder welke vorm dan ook van apparatuur, inrichtingen en

gebouwen om het ter beschikking te stellen van de vennoot;

- Het deelnemen in associaties en/of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf heden. Zij kan ontbonden worden bij een

beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt volgens de voor de wijziging der statuten voorziene

vormen en voorwaarden.

KAPITAAL

In het jaar tweeduizend en veertien op heden vijf maart zijn de volgende vennoten :

1. De Heer Brockhans Thomas; wonende te Wijnstraat 7, 3770 Riemst; rijksregisternummer 80.03.27-041-74;

nationaliteit Belg; gehuwd.

en

2. Mevrouw Claessens Ellen; wonende te Wijnstraat 7, 3770 Riemst; rijksregisternummer 79.08.12-032-62; nationaliteit Belg; gehuwd.

overeengekomen een burgerlijke vennootschap op te richten die de rechtsvorm aanneemt van een gewone commanditaire vennootschap.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Thuisverpleging Thomas Brockhans

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Gewone Commanditaire

Vennootschap

Zetel : Wijnstraat 7

*14302687*

Luik B

0547990117

3770

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Riemst

Griffie

Neergelegd

17-03-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (~ 1.000,00), volledig volstort. Het maatschappelijk kapitaal bestaat uit honderd maatschappelijke deelbewijzen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één / honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

BEHEER EN TOEZICHT

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, tevens werkende vennoot, verkozen door de vennoten. De enige zaakvoerder verbindt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, verbinden zij elk de vennootschap in en buiten rechte. Enkel beoefenaars van het beroep van thuisverpleging of vroedkunde kunnen zaakvoerder worden. De duur van het mandaat is onbeperkt. De zaakvoerder bezit naast de hem hierboven verleende bevoegdheden, de meest uitgebreide machten van beheer en beschikking, binnen het kader van het maatschappelijke doel.

ALGEMENE VERGADERING

Zij moet ten minste één keer per jaar worden bijeengeroepen, de tweede maandag van de maand juni te twintig uur om de balans en de verlies- en winstrekening van het vorig boekjaar goed te keuren en om de zaakvoerder en eventuele commissaris décharge te verlenen. De vennoten kunnen ook in buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden. De algemene vergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de gemeente van de maatschappelijke zetel die in de oproepingsbrief wordt bepaald. BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. ONTBINDING EN LIQUIDATIE

Afgezien van het feit dat de vennootschap voor onbepaalde tijd is opgericht, kan zij vroegtijdig ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de regels bepaald voor de wijziging der statuten. Bij ontbinding van de vennootschap wordt de liquidatie door de zaakvoerder verricht. Na aanzuivering van alle schulden en lasten der vennootschap, zal het eventuele saldo aangewend worden om de stortingen die werden gedaan als afbetaling der aandelen terug te betalen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, zover ze allen dezelfde nominale waarde hebben.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder: Vervolgens hebben de vennoten unaniem beslist te benoemen tot zaakvoerder voor onbeperkte duur: Brockhans Thomas, beherend vennoot, voornoemd, bezoldigd mandaat. Eerste boekjaar: Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar op heden aanvangen en eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien, met dien verstande dat elke verrichting vanaf één januari tweeduizend veertien geacht wordt voor rekening van de vennootschap in oprichting te zijn gebeurd, zoals verder uiteengezet.

Overname verbintenissen: Alle verrichtingen en verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting sedert één januari tweeduizend veertien, worden thans door de vennootschap overgenomen en bekrachtigd, in toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen.

Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand juni van het jaar tweeduizend zestien om twintig uur.

Volmacht: De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Boekhoudkantoor Coenegrachts cvoa, met zetel te 3723 Kortessem, Tongersesteenweg 45, ondernemingsnummer 0862.090.765, evenals aan haar zaakvoerders, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen ondermeer, maar niet beperkt tot, de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de kruispuntbank der ondernemingen, de aanvraag van een BTW nummer en de aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds.

Brockhans Thomas

Zaakvoerder

Tegelijk neergelegd: Oprichtingsakte

Opgemaakt te Kortessem op vijf maart tweeduizend veertien in drie exemplaren, waarvan één afgegeven aan de oprichters der vennootschap, die erkennen het ontvangen te hebben, en één bestemd voor de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
THUISVERPLEGING THOMAS BROCKHANS

Adresse
WIJNSTRAAT 7 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande