TIGRIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TIGRIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.615.066

Publication

21/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313697*

Neergelegd

19-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Bodemweg 24

3700 Tongeren

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0635615066

Benaming (voluit) : Tigris

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Voor Ons, Meester Katharina Pragt, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariaat de SCHAETZEN-PRAGT", geassocieerde notarissen, waarvan de zetel gevestigd is te Tongeren, Leopoldwal 26.

ZIJN VERSCHENEN:

1. De heer ROGMANS, Sammy Eddy Christine, geboren te Lier op drieëntwintig maart

negentienhonderd drieëntachtig, rijksregisternummer 83.03.23 079-25, echtgenoot van mevrouw CROUGHS Linda, wonende te 3700 Tongeren, Bodemweg 24.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Katharina PRAGT te Tongeren op twaalf juli tweeduizend en twaalf, niet gewijzigd tot op heden.

2. Mevrouw CROUGHS, Linda, geboren te Diest op zesentwintig februari negentienhonderd vierentachtig, rijksregisternummer 84.02.26 230-89, echtgenote van de heer ROGMANS Sammy Eddy Christine, wonende te 3700 Tongeren, Bodemweg 24.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Katharina PRAGT te Tongeren op twaalf juli tweeduizend en twaalf, niet gewijzigd tot op heden.

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van de partijen aan de hand van opzoekingen in het rijksregister.

Voornoemde verschijners sub 1 tot en met 2 worden verder genoemd "DE OPRICHTERS".

Welke oprichters de ondergetekende notaris Katharina PRAGT, verzocht hebben de statuten authentiek vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij verklaren op te richten onder de naam: TIGRIS.

I. OPRICHTINGSAKTE

A. FINANCIEEL PLAN

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters aan ondergetekende notaris Katharina PRAGT een financieel plan overhandigd, opgemaakt op twee augustus tweeduizend vijftien en ondertekend door hen of hun gemachtigde, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap, groot ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) verantwoorden.

Dit financieel plan zal door ons, Notaris, bewaard worden.

De oprichters erkennen dat de notaris hen ingelicht heeft over de aansprakelijkheid der oprichters bij faillissement ingeval van kennelijk ontoereikend kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

B. ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer ROGMANS Sammy, wonende te 3700 Tongeren, Bodemweg 24, titularis van negenennegentig (99) aandelen

2. Mevrouw CROUGHS Linda, wonende te 3700 Tongeren, Bodemweg 24, titularis van één (1)

aandelen

Totaal : honderd (100) aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

II. STATUTEN

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt TIGRIS.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3700 Tongeren, Bodemweg 24.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

C. QUASI-INBRENG

De oprichters verklaren dat ondergetekende notaris hen ingelicht heeft over de verplichting om een verslag op te stellen bij elke inbreng die niet in speciën wordt gedaan of voor elke verkrijging binnen een periode van twee jaar vanaf de oprichting van een goed dat toebehoort aan een oprichter, een vennoot of een zaakvoerder.

D. OPRICHTINGSKOSTEN

Het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering duizend honderd achtenzeventig euro vijfennegentig eurocent (¬ 1.178,95).

Een bankattest, gedateerd op dertien augustus tweeduizend vijftien, werd als bewijs van de storting overhandigd aan Ons, instrumenterende notaris, en neergelegd onder de minuut.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van ¬ 10.000. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TIENDUIZEND EURO (¬ 10.000,00) . Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE16 7360 1689 8474, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC.

Artikel drie - DOEL

Tigris is een zeer brede en doorgedreven kennisvennootschap die tot doel heeft, zowel in Belgie als

in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of deelname van deze, leefomgevingen te realiseren, beheren en te perfectioneren via een bewuste technische,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

natuurwetenschappelijke, multi-sensorische, -disciplinaire en psychodynamische strategie. Hiervoor wordt naast de zuiver economische mechanismen, rekening gehouden met het menselijke aspect, i.e. de complexe invloed van de verschillende mensen, en hun verschillende interpretaties en interacties, die deel uitmaken van een omgeving. De mens staat dus in eerste plaats centraal, waardoor, ook naast de gebruikelijke parameters (klassieke managerial en specifieke procestechnische skills), bovendien het persoonlijke welzijn van ieder betrokken individu bekeken en geoptimaliseerd wordt. Het persoonlijke welzijn wordt door Tigris zeer breed benaderd aan de hand van een modellering in termen van enerzijds natuurwetenschappelijke aspecten (zoals o.a. klimaatcomfort, ergonomie, verlichtingscomfort, etc.) en anderzijds de psychodynamische aspecten (het gevoelsmatige) bij de aanwezige  sferen (o.a. geluid, geuren, kleuren, kunst, etc.), beiden als gevolg van de (technische) inrichting van de omgeving en de innerlijke gemoedstoestand (kledij, sierraden, imago, ambities, etc.).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

TIGRIS EXPERTISE omvat o.a. de volgende niet-limitatieve lijst van activiteiten:

- 62 Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancyactiviteiten en aanverwante activiteiten

- 66 Ondersteunende activiteiten voor verzekeringen en pensioenfondsen

- 70 Activiteiten van hoofdkantoren; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer

- 71 Architecten en ingenieurs; technische testen en toetsen

- 72 Speur- en ontwikkelingswerk op wetenschappelijk gebied

- 73 Reclamewezen en marktonderzoek

- 74 Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten

- 82 Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten

- 90 Creatieve activiteiten, kunst en amusement

- 96 Overige persoonlijke diensten

De diensten worden voornamelijk in eigen beheer uitgevoerd, waarvoor de diploma s van de zaakvoerders toegang geven, of in onderaanneming voor de andere waar de vereiste diplomeringen ontbreken  zover zij ook in de toekomst niet zelf verworven zijn. De vennootschap heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen. In geval de verrichting van deze handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Tigris streeft bijgevolg naar ultieme holistische probleemoplossingen op basis van harde wetenschap en doorgedreven (technische) kennis en expertise. Methoden en strategieën die niet erkend worden door de wetenschappelijke gemeenschap  en religieuze stromingen  worden expliciet geweerd, maar wel gerespecteerd in die mate zij tot geen uitdrukkelijk nadelig effect leiden op de individu s.

De holistische aanpak van Tigris stoelt op 3 business units:

1) TIGRIS EXPERTISE: bevat de integrale set van diensten voor het analyseren, verbeteren, ontwerpen en beheren van leefomgevingen (werk- en/of woonomgevingen) en hun individuen.

2) TIGRIS RETAIL: bevat de handel van goederen en diensten nodig voor de directe  aankleding en gemoedstoestand van de individuen (kledij, sierraden, werkaccessoires, etc.), het inrichten van hun directe omgeving (kunst, media, etc.) en bijhorende onderlinge relatiegeschenken.

3) TIGRIS VASTGOED: bevat de ontwikkeling, bouw en exploitatie van de (residentiële en niet-residentiële) gebouwen die deel uitmaken van een leefomgeving.

Expliciet zal Tigris (Expertise) hierdoor vaak voorzien in het zeggenschap over het beheer of de deelname aan het beheer van een vennootschap of onderneming, in voorkomend geval, door het opnemen van een mandaat in die onderneming(en). Dit wordt beschreven aan de hand van een managementsovereenkomst. Bij speciale verkopen of aanbestedingen zal Tigris ook potentieel op basis van (bijkomende) commissies werken, voor het realiseren van succesvolle afspraken tussen derden.

Overzicht Business Units & bijhorende NACEBEL-afdelingen:

TIGRIS RETAIL omvat o.a. de volgende niet-limitatieve lijst van activiteiten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B

- vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

- 47 Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen

- 95 Reparatie van computers en consumentenartikelen

Tigris (Retail) zal voornamelijk mikken op de bijkomende verkoop van luxueuze persoonlijke artikelen, zoals kledij, uurwerken, pennen, verzorgingsartikelen, (eigen) kunstwerken, etc., in eerste instantie door demo- en internetverkoop maar ook in display(s) op een relatief bescheiden oppervlakte in een huishoudelijke en gemoedelijke sfeer. Gespecialiseerde en strategische luxueuze relatiegeschenken (hetzij nieuw of meerderhands) vormen hier een belangrijk onderdeel van.

TIGRIS VASTGOED omvat o.a. de volgende niet-limitatieve lijst van activiteiten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

- 62.010 Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's

- 62.020 Computerconsultancy-activiteiten

- 62.030 Beheer van computerfaciliteiten

- 62.090 Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer

- 66.110 Beheer van financiële markten

- 66.120 Effecten- en goederenhandel

- 66.199 Overige ondersteunende activiteiten in verband met financiële diensten, exclusief verzekeringen en pensioenfondsen, n.e.g.

- 66.210 Risicoanalisten en schadetaxateurs

- 66.300 Vermogensbeheer

- 70.100 Activiteiten van hoofdkantoren

- 70.210 Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie

- 70.220 Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering

- 71.111 Bouwarchitecten

- 71.112 Interieurarchitecten

- 71.113 Stedebouwkundige en tuin- en landschapsarchitecten

- 71.121 Ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, exclusief landmeters

- 71.122 Landmeters

- 72.190 Overig speur- en ontwikkelingswerk op natuurwetenschappelijk gebied

- 72.200 Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van de maatschappij- en geesteswetenschappen

- 73.110 Reclamebureaus

- 73.120 Mediarepresentatie

- 73.200 Markt- en opinieonderzoekbureaus

- 74.102 Activiteiten van industriële designers

- 74.103 Activiteiten van grafische designers

- 74.104 Activiteiten van interieurdecorateurs

- 41 Bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten

- 68 Exploitatie van en handel in onroerend goed

- 81 Diensten in verband met gebouwen; landschapsverzorging

- 90 Creatieve activiteiten, kunst en amusement

- 91 Bibliotheken, archieven, musea en overige culturele activiteiten

- 92 Loterijen en kansspelen

- 93 Sport, ontspanning en recreatie

- 96 Overige persoonlijke diensten

In se zal Tigris (Vastgoed) een patrimonium uitbouwen in functie van de benodigde componenten in het ontwerp van een ad hoc leefomgeving, ter demonstratie en/of zuiver ter ondersteuning van de bedrijfsinkomsten. Hiertoe behoren ook lange termijn investeringen (met een niet onmiddellijke return), zoals o.a. het aankopen van een gebouw met het oog op een verkoop in de (verre) toekomst, eventueel voorafgegaan door een renovatie, zonder in de periode na aankoop dit gebouw te exploiteren, alsook de opbouw van eigen roerend en onroerend vermogen, onder meer door het beheer, de aankoop, de verkoop, de uitwisseling, de commissie, de makelaardij, de huur, de erfpacht, de verhuur, de bouw, de exploitatie, de valorisering, de verdeling, de zaakwaarneming van onroerende goederen, van welke aard deze ook zijn.

TIGRIS EXPERTISE

Gedetailleerde hoofdactiviteiten volgens de NACEBEL nomenclatuur:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B

- vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

- 74.105 Activiteiten van decorateur-etalagisten

- 74.109 Overige activiteiten van gespecialiseerde designers

- 74.901 Activiteiten van managers van artiesten, sportlui en overige bekende personaliteiten

- 74.909 Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten

- 82.110 Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren

- 82.190 Fotokopiëren, documentvoorbereiding en andere gespecialiseerde ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren

- 82.300 Organisatie van congressen en beurzen

- 82.990 Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

- 90.022 Ontwerp en bouw van podia

- 90.023 Gespecialiseerde beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken

- 90.029 Overige ondersteunende activiteiten voor de uitvoerende kunsten

- 90.031 Scheppende kunsten, m.u.v. ondersteunende diensten

- 90.032 Ondersteunende activiteiten voor scheppende kunsten

- 96.022 Schoonheidsverzorging

- 96.099 Overige persoonlijke diensten

TIGRIS RETAIL

- 47.191 Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen niet overheersen (verkoopoppervlakte < 2500 m2)

- 47.910 Detailhandel via postorderbedrijven of via internet

- 47.990 Overige detailhandel, niet in winkels en exclusief markt- en straathandel

- 95.250 Reparatie van uurwerken en sieraden

- 95.290 Reparatie van andere consumentenartikelen

TIGRIS VASTGOED

- 41.101 Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten

- 41.102 Ontwikkeling van niet-residentiële bouwprojecten

- 41.201 Algemene bouw van residentiële gebouwen

- 41.202 Algemene bouw van kantoorgebouwen

- 41.203 Algemene bouw van andere niet-residentiële gebouwen

- 68.100 Handel in eigen onroerend goed

- 68.201 Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen

- 68.202 Verhuur en exploitatie van sociale woningen

- 68.203 Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen

- 68.204 Verhuur en exploitatie van terreinen

- 68.311 Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis

- 68.312 Schatten en evalueren van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis

- 68.321 Beheer van residentieel onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis

- 68.322 Beheer van niet-residentieel onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis

- 81.100 Diverse ondersteunende activiteiten ten behoeve van voorzieningen

- 91.011 Bibliotheken, mediatheken en ludotheken

- 91.012 Openbare archieven

- 91.020 Musea

- 91.030 Exploitatie van monumenten en dergelijke toeristenattracties

- 91.041 Botanische tuinen en dierentuinen

- 91.042 Beheer en instandhouding van natuurgebieden

- 92.000 Loterijen en kansspelen

- 93.211 Exploitatie van kermisattracties

- 93.212 Exploitatie van pret- en themaparken

- 93.291 Exploitatie van snooker- en biljartenzalen

- 93.292 Exploitatie van recreatiedomeinen

- 93.299 Overige recreatie- en ontspanningsactiviteiten, n.e.g.

- 96.040 Sauna's, solaria, baden enz.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van

nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel zes - STORTINGSPLICHT

Wanneer het kapitaal niet volledig is volstort, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) zelfstandig beslissen over de opvragingen van stortingen door de vennoten, op voorwaarde van gelijke behandeling van deze vennoten. De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de vennoten toelaten vervroegd te volstorten; in dat geval bepaalt (bepalen) hij/zij de eventuele voorwaarden waaronder deze vervroegde betalingen worden toegelaten. Deze worden beschouwd als voorgeschoten gelden. Elk ingevorderde betaling wordt aangerekend op het geheel van de aandelen waarvan de vennoot titularis is.

De vennoot die na een aanmaning van een maand, betekend bij aangetekende brief, achterstaat met zijn stortingen, zal een interest berekend op de wettelijke interest, verhoogd met twee ten honderd per jaar, moeten betalen ten bate van de vennootschap te rekenen vanaf de dag der eisbaarheid der stortingen. De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bovendien, nadat een tweede aangetekend schrijven gedurende een maand onbeantwoord is gebleven, de uitsluiting van de in gebreke gebleven vennoot uitspreken en zijn aandelen doen verkopen aan een andere vennoot of desgevallend aan een derde die werd goedgekeurd overeenkomstig deze statuten, tegen een prijs die wordt bepaald door een in gemeen overleg met een aangewezen deskundige of, bij gebrek aan overeenstemming, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel die uitspraak doet zoals in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij, waarbij alle procedure- en expertisekosten voor de helft ten laste van de overdrager en voor de helft ten laste van de overnemers zijn, evenredig aan het door ieder aantal verworven aandelen indien er meedere overnemers zijn.

De netto opbrengst van deze verkoop wordt aangerekend op hetgeen verschuldigd is door de ingebreke gebleven vennoot; hij zal in voorkomend geval instaan voor het verschil of genieten van het overschot. De overdracht van aandelen zal worden opgetekend in het register der aandeelhouders door de ingebreke gebleven vennoot, of bij diens ontstentenis, door de zaakvoerders binnen acht dagen na aanmaning die hem aangetekend werd toegestuurd. De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt geschorst zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet zijn geschied.

In geval van een enige vennoot-zaakvoerder, bepaalt deze laatste vrij, naargelang de behoeften van de vennootschap en op de door hem bepaalde tijdstippen, de later door hem uit te voeren stortingen op de in speciën onderschreven en niet geheel volgestorte aandelen.

Artikel zeven. Kapitaalverhoging in geld  RECHT VAN VOORKEUR

Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen

vertegenwoordigen. Zij kunnen hun recht van voorkeur uitoefenen gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de intekening. De opening van de intekening met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat recht kan worden uitgeoefend, worden bepaald door de algemene vergadering en worden ter kennis gebracht van de vennoten bij aangetekend schrijven. Wordt dit recht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen eerst aangeboden aan de andere vennoten, die hun recht van voorkeur volledig hebben uitgeoefend, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Er wordt op dezelfde wijze te werk gegaan tot de kapitaalverhoging volledig is geplaatst of tot geen enkele aandeelhouder nog van deze mogelijkheden gebruik maakt. Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hierboven bepaald, kan worden ingeschreven door derden met instemming van alle vennoten.

TITEL DRIE - TITELS

Artikel acht - REGISTER VAN AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer. Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

en middels schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken. De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden. De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

Artikel negen - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel tien - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT

a) De overdracht onder levenden

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan drie/vierde van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld.

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

TITEL VIER - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel elf - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Zolang de vennootschap slechts een vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meerdere personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: De heer ROGMANS Sammy, voornoemd. Mevrouw CROUGHS Linda, voornoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel twaalf - BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Als er slechts een zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van deze zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Artikel dertien - VERGOEDING

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle vertegenwoordigings-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel veertien - CONTROLE

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan een of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIJF - ALGEMENE VERGADERING

Artikel vijftien- ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping de derde vrijdag van de maand april, om achttien (18) uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts een vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen. Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda.

In geval van overlijden van beiden statutaire zaakvoerders, wordt automatisch benoemd, als statutair zaakvoerder, mevrouw ROGMANS Elise, geboren te Hasselt op zevenentwintig mei twee duizend veertien, nationaal nummer 14.05.27 140-87 of diens toegewezen voogd indien zij op dat moment minderjarig is. In dit laatste geval, zodra zij de meerderjarigheid verwerft of juridisch ontvoogd wordt met voldoende handelsbekwaamheid, neemt zij resoluut de functie als statutair zaakvoerder over en wordt de voogd ontdaan van al zijn bevoegdheden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Ze worden ten minste vijtien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen. Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel zestien - VERDAGING

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel zeventien - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel achttien - BERAADSLAGING

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op een stem, onder voorbehoud van de wettelijk en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht. Indien de vennootschap maar een vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen. Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen. Anderzijds kan iedere vennoot ook schriftelijk, mits gehandtekend, zijn eigen stem laten gelden op de vergadering.

Alle algemene vergaderingen mogen alleen beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, hier unaniem mee instemmen en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering bij absolute meerderheid van de stemmen beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn. Voor statutaire of doelswijzigingen moet echter minstens vier vijfde van het kapitaal vertegenwoordigd zijn. Hiervan kan niet afgeweken worden door de bepalingen in de algemene vergadering, tenzij door de wettelijke of statutaire bepalingen dergelijke grens van rechtsgeldige stemmen niet kan bereikt worden. In dit laatste geval wordt enkel een vertegenwoordiging van het volledige stemgerechtigde kapitaal erkend voor de stemming van statutaire of doelswijzigingen. In ieder geval dient een drie vierde meerderheid van de stemmen te worden gehaald voor statutaire en een vier vijfde meerderheid voor doelswijzigingen.

In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Artikel negentien - NOTULEN

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

TITEL ZES - BOEKJAAR  WINSTVERDELING - RESERVES

Artikel twintig - BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan hij (zij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorg(en)(t), overeenkomstig de wet.

Artikel eenentwintig - VERDELING

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke

reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijke reservefonds een tiende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elke aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

TITEL ZEVEN - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel tweeëntwintig - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden

bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of

door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit

tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden,

zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de

vereffenaar(s).

Artikel drieëntwintig  VERDELING VAN HET NETTO-ACTIEF

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volstort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in het voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Artikel vierentwintig - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen.

TITEL ACHT: ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel vijfentwintig - WOONSTKEUZE

Voor de uitvoering van deze statuten, kiest elke in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of obligatiehouder, woonplaats op de maatschappelijke zetel waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan als hij geen andere woonplaats heeft gekozen in België voor alle betrekkingen van de vennootschap.

Artikel zesentwintig - GERECHTELIJKE BEVOEGDHEID

Voor elke betwisting omtrent de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk aan verzaakt.

Artikel zevenentwintig - GEMEEN RECHT

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan niet geldig zou zijn afgeweken, worden geacht te zijn ingeschreven in huidige akte, en clausules die strijdig zijn met dwingende bepalingen van het wetboek worden geacht niet te zijn geschreven.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend zestien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zeventien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal statutaire zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie:

De heer ROGMANS Sammy Eddy Christine, en Mevrouw CROUGHS Linda, beiden voornoemd, die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. ingeval van overlijden of vacature van de functie van zaakvoerder, te benoemen tot vervangend zaakvoerder: Juffrouw Elise Rogmans, voornoemd.

d. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

e. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

f. geen commissaris te benoemen.

Tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen

De comparanten erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld. De comparanten erkennen dat de instrumenterende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 paragraaf 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat.

Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

WAARVAN AKTE.

Opgemaakt en verleden te Tongeren.

De partijen verklaren en erkennen:

1. een ontwerp van onderhavige akte te hebben ontvangen op dertien augustus tweeduizend vijftien; dat, hoewel het ontwerp van de akte hen meegedeeld werd minder dan vijf dagen voor het verlijden van de akte, zij deze voorafgaandelijke mededeling van het ontwerp als voldoende tijdig aanziet, en dat zij voorafgaandelijk aan deze dit ontwerp hebben nagelezen.

2. dat deze akte integraal werd voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12, alinea's 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat evenals de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf medegedeelde ontwerp.

3. dat de gehele akte door ondergetekende notaris werd toegelicht ten behoeve van de comparanten.

Herroepbare volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Meekers Accountants, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Na vervulling van alles wat hiervoor is vermeld, hebben de partijen getekend met mij, notaris.

Coordonnées
TIGRIS

Adresse
BODEMWEG 24 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande