TIMCO SALES

Société en commandite simple


Dénomination : TIMCO SALES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 503.837.301

Publication

15/02/2013
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor"

behoude

aan het

Belgisch

Staalsbta

h 1111111~lllll IIINIIII i

1 028185







etIStBAKKVAN KOOPHANDEL

05 FEB. 2013

HASUELT

Ondernemingsnr : SQ3 .

Benaming: T1mco Sales

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Vennestraat 4 3530 Houthalen-Helchteren

Voorwerp akte : Oprichting

Op 15 januari 2013 werd bij onderhandse akte opgericht tussen:

1. Timmermans Peter, Belg, geboren te Hasselt op 16 oktober 1959, wonende te 3530

Houthalen-Heichteren, Vennestraat 4, optredend als beherend vennoot;

2. Timmermans Lutgarde, Belg, geboren te Hasselt op 6 april 1955, wonende te 3530 Houthalen.-Helchteren, Helzoldstraat 112101-1, optredend als stille vennoot;

een Gewone Commanditaire Vennootschap

Artikel 1. Poel van de vennootschap.

De vennootschap heeft tot doel, zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

Onderneming voor de verkoop van elektrische panelen voor het opvangen van zonne-energie, productie en transmissie van elektriciteit

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en fimcties. Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de

kwaliteitscontrole;

- het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelingen met leveranciers en klanten; het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie

Het onderzoek naar de omvang van het markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten en het produceren van statistische analyses

Public-relationsbureau; het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relation en communicatie.

Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes; het ontwerpen en plaatsen van reclame en reclamecampagnes; het ontwerpen van publicitaire teksten, films en artikelen

Onderneming voor het organiseren van evenementen .

De onderneming mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen die haar best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te bereiken of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Artikel 2. Vorm, maatschappelijke naam.

op de tart,:lE hl< «n LUIK E eEmelclen Recto ' L<<sm en howdainlgièrfd var, dE 3n:trillllen:etE;h?F rrOt3,'ç hC't4Îj de pF ft<}

; e'oead de tecnitprr,Lr,n!Cn at1í,wlen':S1-1dSE:tJP?5te trleÇ;r=iil':nor(lipetl Verso " ItiGe.m 6n hnoirl,erting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap neemt de vorm aan van een Gewone Commanditaire Vennootschap , afgekort Comm V. Haar naam Iuidt "Timco Sales". Deze naam zal gebruikt worden in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgaand of gevolgd door de woorden "Comm V,

Artikel 3. Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Vennestraat 4. De zetel kan zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel verplaatst worden bij besluit van de beherende vennoot.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf heden.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal en inbrengen.

1. Maatschappelijk kaphaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is onbeperkt, maar bedraagt minimum 1000 Euro, volledig volstort, vertegenwoordigd door 10 aandelen.

Het wordt als volgt onderschreven:

a. Timmermans Peter, beherend vennoot, ten belope van 900 Euro, wat 9 aandelen vertegenwoordigt;

b. Timmermans Lutgarde, stille vennoot, ten belope van 100 Euro, wat I aandeel vertegenwoordigt.

2. Vaststelling van de volstorting

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn.

3. De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits eenparig akkoord van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering,

Deze overdracht die verplicht zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, zal gebeuren aan de intrinsieke waarde van elk aandeel, rekening houdend met de eventuele meer- en minderwaarden.

4. De ovememer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en plichten die eraan verbonden zijn.

5. Wanneer een vennoot uittreedt of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar te rekenen van zijn invennootschapstreding, zullen de vennoot of zijn rechtverkrijgenden recht hebben op de waarde van de aandelen van deze vennoot.

Artikel 6. Wijzigen van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergaderingen.

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Artikel 7. Aansprakelijkheid van de vennoten, benoeming zaakvoerder

De aansprakelijkheid van de stille vennoot voor de schulden en verliezen van de vennootschap is beperkt tot

het bedrag dat hij beloofde te zullen. inbrengen.

Te rekenen vanaf heden zijn de beherende vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot

het maatschappelijk passief

De heer Timmermans Peter wordt voor onbepaalde duur benoemd tot zaakvoerder.

Artikel S. Aantal, toelating, uittreding en overlieden der vennoten.

L Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.. Tot de eventuele toelating van een eventuele nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap.

Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na publicatie van zijn toetreding.

3. Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de vennootschap en van elk der andere vennoten.

De eventuele uittreding van een vennoot zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen.

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan voor de vijftiende dag volgend op de publicatie van zijn vertrek.

4. In geval van uittreding of overlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

Artikel 9. Bezoldiging der vennoten.

De stille vennoten hebben geen enkel recht op bezoldiging of vergoeding. De zaakvoerder en beherende vennoten oefenen hun ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering ben voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend, De toegekende bezoldigingen zijn te beschouwen als algemene onkosten.

Artikel 10. Boekjaar - jaarrekeningen van de vennootschap.

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding in de jaarrekeningen van de ondernemingen en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen, De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op 31 december afgesloten. De zaakvoerders maken de inventaris, de balans en de winst- en verliesrekeningen op. De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering, ten, laatste op 30 mei van het jaar dat volgt op de afsluiting van het boekjaar. Voor het opmaken van de jaarrekeningen, begint het boekjaar op 1 januari en eindigt op 31 december van het jaar. De vennootschap neemt alle inkomsten en uitgaven over die door de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert I januari 2013

Artikel 11. Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap.

1. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, Iasten en afschrijvingen, maakt netto winst uit van de vennootschap.

2 .De vennoten, verenigd in algemene vergadering ten laatste op 30 mei van elk jaar, zullen bij eenparigheid

beslissen:

-over de bestemming van het resultaat;

en/of

-de bestemming van een deel van de netto winst naar een reservefonds.

Artikel 12. Ontbinding van de vennootschap.

Het overlijden, de onbekwaamheid of uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

Artike113. Diversgn.

Luik B - Vervolg

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel der onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

Handtekeningen

Timmermans Peter Timmermans Lutgarde

Zaakvoerder beherend vennoot StilleVennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TIMCO SALES

Adresse
VENNESTRAAT 4 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande