TIMMERS R.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TIMMERS R.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.069.728

Publication

17/06/2014
ÿþII

LEV

II

mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

05 JUNI 201/i

Griffie

Ondernemingsnr : 0426.069.728

Benaming

(voluit) : R. TIMMERS

verkon).

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid - in vereffening

Zetel: Oudstrijderslaan 35 te 3530 Houthalen-Helchteren

(volledig adres)

Onderwerp akte SLUITING VAN DE VEREFFENING

Blijkens de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 20 mei 2014 werd:

- door de vereffenaar schriftelijk verslag uitgebracht aan de algemene vergadering over haar vereffeningswerkzaamheden.

- de lezing van het verslag d.d, 21 maart 2014 aanhoord, inclusief de vereffeningsrekeningen afgesloten op 28 februari 2014.

- kennis genomen van de goedkeuring van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen afdeling Hasselt d.d. 9 mei 2014 met betrekking tot het voorgestelde verdelingsplan

- beslist de vereffeningsrekeningen afgesloten per 28 februari 2014 goed te keuren, alsook de bestemming van het vereffeningssaldo zoals opgenomen in het plan van verdeling.

Alle actief bestanddelen werden vereffend.

De passief bestanddelen werden aangezuiverd c.q. betaald met uitzondering van een rekening-courant schuld ten aanzien van de enig vennoot en tevens vereffenaar, mevrouw MARJANOVIC, ten bedrage van EUR 163.873,17. Het saldo op de bankrekening zef bij voorrang aangewend worden om deze schuld gedeeltelijk aan te zuiveren. De schuldeiser heeft uitdrukkelijk bevestigd zich niet te verzetten tegen de sluiting van de vereffening. Zij doet echter expliciet geen afstand van haar vordering op de vennootschap.

Alle activa die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van de vereffening en die nog niet te gelde werden gemaakt, worden naar aanleiding van de sluiting van de vereffening door de vereffenaar overgemaakt aan de enige schuldeiser, mevrouw MARJANOVIC. Een eventueel overschot zal toebedeeld worden aan de enige vennoot, waarbij door de algemene vergadering volmacht verleend wordt aan mevrouw MARJANOVIC deze activa in te vorderen voor rekening van de alsdan vereffende vennootschap.

Aangezien bijgevolg alle activa gerealiseerd werden en aile passiva, met uitzondering van voornoemde schuld, aangezuiverd werden, kan de vereffening gesloten worden.

Voor zoveel als nodig geeft de vergadering in voorkomend geval aan mevrouw MARJANOVIC de nodige volmachten om aile betalingen te verrichten of vorderingen te innen in het kader van de uitvoering van het plan van verdeling en om namens de alsdan vereffende vennootschap aile administratieve of gerechtelijke procedures te voeren. Hiertoe zal mevrouw MARJANOVIC alle nodige handelingen kunnen stellen, verklaringen afleggen, vorderingen instellen en betwistingen voeren, alle documenten mogen ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap.

Er dienen verder geen maatregelen te worden genomen betreffende de consignatie van gelden en/of waarden die aan de schuldeisers of aan de vennoten toekomen en die aan hun niet konden worden afgegeven.

Op de laatste 1312. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien von derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen iij het Bèlgiscli'St tshl dÿÿ1710612014 =`'iiiiëxës dii Moniteur belge

De vennoot erkent goed op de hoogte te zijn van de toestand van de vennootschap en doet formeel en uitdrukkelijk afstand van de formaliteiten van artikel 194 W,Venn., dat voorschrijft dat de rekeningen en de stukken tot staving bij het einde van de vereffening door de vereffenaar ten minste één maand voor de algemene vergadering neergelegd moeten worden op de zetel van de vennootschap.

- unaniem kwijting verleend aan de vereffenaar, mevrouw Rose-Marie MARJANOVIC, voor de uitoefening van haar mandaat.

unaniem beslist de vereffening af te sluiten. Er dienen geen maatregelen te worden genomen betreffende de consignatie van gelden enfof waarden die aan de schuldeisers of aan de vennoten toekomen en die aan hun niet konden worden afgegeven.

- beslist de boeken en de bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn

te bewaren op het volgende adres:

3530 Houthalen-Helchteren, Oudstrijderslaan 35,

Getekend, Rose-Marie MARJANOVIC, vereffenaar.

Voor. behc oden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

21/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 19.03.2014 14067-0037-012
29/01/2014
ÿþ~ Mod Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.1,!°1[11.11i1

i*

il i

III

bel ai

BE Sta

Ondernemingsn r : 0426.069.728

Benaming

(voluit) : R. TIMMERS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudstrijderslaan 35 te 3530 Houthalen-Helchteren (Houthalen) (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - aanstelling vereffenaar

Bij akte ontvangen door Meester Willem TIMMERMANS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 17 december 2013, geboekt drie bladen, geen verzendingen te Diest op 18 december 2013 boek 530, blad: 71, vak 1, ontvangen vijftig euro, de Eerstaanw. Inspecteur (get) C. COENEN, werd de buitengewone algemene: vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "R.TIMMERS" waarin met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter geeft lezing van het verslag van het bestuursorgaan van 11 december 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De vergadering keurt het verslag goed met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

De voorzitter geeft lezing van en toelichting omtrent de staat van activa en passiva per 30 november 2013. en het verslag de dato 12 december 2013 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ira Nicolaij bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door mevrouw Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, die werd aangesteld als bedrijfsrevisor.

De aanwezigen verklaren voldoende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt op 12 december 2013, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen door voormelde mevrouw Ira Nicolaij, luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de BVBA R. TIMMERS met zetel te Houthalen-Helchteren, Oudstrijderslaan 35, een, boekhoudkundige staat opgesteld afgesloten op 30 november 2013, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van 94,78 EUR en een nettopassief van 162.241,30 EUR.

Uit mijn controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op deze datum.

Er dient aan de algemene vergadering gesignaleerd te worden dat de vereffening maar tot een goed einde kan worden gebracht in de mate dat de vennoot het totaal netto-passief dekt dat op heden gekend is of dat in de loop van de vereffening nog zal blijken.

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in het verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen.

Sint-Truiden, 12 december 2013.

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR, NICOLAIJ Ira,bedrijfsrevisor."

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering keurt het verslag en de staat van activa en passiva per 30 november 2013 goed met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "R. Timmers", met. maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen-Helchteren (Houthalen), vroegtijdig ontbonden wordt, zodat ze vanaf heden nog enkel zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist slechts één vereffenaar aan te stellen, en benoemt tot deze functie mevrouw Rose Marie Marjanovic, voornoemd, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Hiertoe verklaart zij bovendien op eer dat zij niet ais bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan of niet tijdig heeft afgerekend. Het betreft een onbezoldigd mandaat.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn opdracht de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen. Meer bepaald kan de vereffenaar de rechtshandelingen stellen, zonder de machtiging te moeten inwinnen van de algemene vergadering, in de gevallen die door artikel 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verza ken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor aile rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene , vergadering der vennoten in haar eerstkomende zitting tot de benoeming van een andere vereffenaar overgaan. De algemene vergadering zal later de vergoeding van de vereffenaar bepalen.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering duidt mevrouw Rose Marie Marjanovic, voornoemd, aan als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel te Leuven overeenkomstig artikel 184, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLISSING

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ACHTSTE BESLISSING

Volmacht wordt verleend aan NV Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Vennekeslaan 29, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap ais de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (ondertekend)

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie, het verslag van het bestuursorgaan met staat van activa en passiva en van het verslag van de bedrijfsrevisor inzake de ontbinding, aanstelling vereffenaar

Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

~ Vo

bel<ouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 19.07.2013 13320-0330-012
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 23.07.2012 12323-0538-012
18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 12.08.2011 11398-0331-012
17/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 10.12.2010 10628-0082-012
12/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.03.2010, NGL 08.03.2010 10063-0144-013
04/06/2009 : HA062264
30/10/2008 : HA062264
07/09/2007 : HA062264
05/09/2006 : HA062264
26/09/2005 : HA062264
01/10/2004 : HA062264
08/10/2003 : HA062264
08/10/2002 : HA062264
20/09/2001 : HA062264
13/10/1999 : HA062264
01/01/1995 : HA62264
23/09/1992 : HA62264
18/10/1990 : HA62264
18/09/1990 : HA62264
01/01/1986 : HA62264

Coordonnées
TIMMERS R.

Adresse
OUDSTRIJDERSLAAN 35 3530 HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande