TIMOTHY & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TIMOTHY & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.534.588

Publication

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 29.07.2013 13380-0097-008
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.07.2012, NGL 30.08.2012 12520-0565-009
24/05/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

{eedbank van koophandel

1 1 MEI 2612

to HASSELT

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IIl11N~YNVI~~VIIIhNIh~IIMI

" iao9aoes

Bijlagen-bij- het Belgisch Staatsblad = 24/fl5f2dt2 _-Annezes dYt-Annexes belge

Op de laat

Eerste blad//

e

Ondernemingsnr : 0431.534.588

Benaming

(voiuitl : TIMOTHY & CO N.V.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lazarijstraat 36 bus 301, 3500 Hasselt

Onderwerp akte : omzetting nvlbvba - statutenwijzigingen

In een proces-verbaal, opgemaakt door Luc Tournier, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tournier & Despiegelaere, geassocieerde notarissen", met zetel te Beverlo (Beringen), Koolmijnlaan 386 op dertig maart tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Beringen eerste kantoor op twee april tweeduizend en twaalf, boek 428, blad 62, vak 17, staat onder meer het volgende:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze ven-nootschap "TIMOTHY & CO N.V.", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Lazarijstraat 36 bus 301, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt met ondememingsnummer 0431.534.588, opgericht bij akte verleden voor notaris Edouard Grootlans te Diest op acht juli negentienhonderd zevenentachtig, bekendgemaakt in de Bij-lage tot het Belgisch Staatsblad onder referentie 1987-07-28/169, en waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd. De maatschappelijke zetel werd meermaals verplaatst en dit voor het laatst naar de huidige zetel ingevolge beslissing van de algemene vergadering de dato drieëntwintig februari tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2012-0327/0063727.

De voorzitter stelt vast dat er op heden vijfentwintig (25) aandelen aanwezig of ver-tegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

Zijn tevens aanwezig alle leden van de raad van bestuur van de vennootschap.

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengeko-men om over de volgende agendapunten te besluiten:

7/ Wijziging van het maatschappelijk doel als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Patrimoniumbeheer.

-Aan- en verkoop van onroerende goederen, gebouwen, gronden, garages.

-Beheer van appartementen: syndicusfunctie.

-Verhuur van onroerende goederen.

-Het geven van opleidingen, inrichten van seminaries, secretariaatswerken en administratieve functies.

-Het geven van financiële, sociale, administratieve en economische adviezen.

-Fitnesstraining en aanverwante werkzaamheden.

-Inrichten van sportevenementen, sportreizen, en dergelijke,

De vennootschap kan aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen

uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te

begunstigen. Zo kan zij onder meer een belang nemen in iedere on-derneming waarvan het doel gelijkaardig of

verwant is."

Na beraadslaging neemt de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen

navolgende besluiten:

Eerste besluit.

De algemene vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap thans

dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (30.986,69 EUR) bedraagt.

Tweede besluit.

De algemene vergadering beslist om de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen vanaf

heden op naam zullen zijn.

Tot op heden werden er vijfentwintig (25) aandelen aan toonder van de vennootschap uitgegeven. Deze

vijfentwintig (25) aandelen aan toonder zullen, tegen inlevering door de aandeelhouders, worden vernietigd door

blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende fotaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspeisaon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handteken rig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

middel van het aanbrengen van een stempel "VERNIETIGD", en worden vervangen door de inschrijving op naam in een aandeelhouders-register, Van deze inschrijving op naam zullen certificaten worden afgeleverd.

De op voormelde wijze vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

Derde besluit.

De algemene vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, zodat de aandelen thans een fractie van het maatschappelijk kapitaal vertegen-woordigen.

Vierde besluit.

Omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: a) Verslagen:

De algemene vergadering beslist de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de raad van bestuur ter rechtvaardiging van de omvorming van de vennootschap, van de eraan gehechte staat per éénendertig december tweeduizend en elf, evenals van het verslag van achtentwintig maart tweeduizend en twaalf van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jo Plettinx & Co", met zetel te 2270 Herenthout, Molenstraat 4 en vertegenwoordigd door mevrouw Jo Plettinx, bedrijfsrevisor, over de staat gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur,

Voormeld verslag van de bedrijfsrevisor de dato achtentwintig maart tweeduizend en twaalf besluit letterlijk als volgt:

"7. BESLUITEN

Het onderzoek van de staat van activa en passiva per 31 december 2011 laat toe als volgt te besluiten: Onze controlewerkzaamheden zijn uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De onderneming wordt gekenmerkt door een beperkte omvang, structuur en organisatie. Ge-zien de beperktheid van de interne controles zijn de controlewerkzaamheden toegespitst op een substantiële controle van de balans opgesteld per 31 december 2011. Overeenkomstig onze opdracht hebben wij de controle uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Onze controlewerkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 47.945,49 ¬ is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 30.986,69 E. Het maatschappelijk kapitaal zal naar voorliggende ontwerpakte na de omvorming van de vennootschap verminderd worden met 12.386,69 ¬ en aldus 18.600,00 ¬ bedragen.

Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van de omzetting van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Herenthout, 28 maart 2012

(getekend)

BV o.v.v. BVBA Jo Plettinx & C°

Vertegenwoordigd door haar

aansprakelijke vennoot-zaakvoerder

Mevr. Jo Plettinx

Bedrijfsrevisor"

b) Omvorming van de vennootschap:

De algemene vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid. De bedrijvigheid en het maatschappelijk doel worden gewijzigd, zoals hierna beschreven.

Het kapitaal wordt verlaagd tot boven het wettelijk minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zoals hierna beschreven. Het kapitaal van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal vertegenwoordigd blijven door de huidige vijfentwintig aandelen van de naamloze vennootschap. Alle vennoten zullen voor één aandeel in de naamloze vennootschap één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen.

De reserves blijven onaangeroerd, evenals alle activa en passiva bestanddelen, de af-schrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de naam-loze vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemings-nummer van de naamloze vennootschap in het rechtspersonenregister te Hasselt.

De omzetting gebeurt op basis van de activa en passiva toestand van de vennootschap afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf, en waarvan een exemplaar is ge-hecht aan het verslag van de raad van bestuur.

Al de verrichtingen gedaan sinds voormelde datum door de naamloze vennootschap worden geacht te zijn aangegaan voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de gemeenschappelijke boekhou-ding.

c) Ontslag van de bestuurders van de voormalige naamloze vennootschap - kwijting:

De bestuurders van de vennootschap, de heer ORENS Georges en mevrouw FREDE-RIX Jenny, beiden

voornoemd, bieden hun ontslag aan als bestuurder van de naamloze ven-nootschap te rekenen vanaf heden.

Tweedi blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist kwijting te verlenen aan de voornoemde bestuurders voor de uitoefening

van hun mandaat en het gevoerde beleid.

d) Benoeming van de eerste zaakvoerder van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid:

De algemene vergadering beslist vervolgens om voor onbepaalde duur vanaf heden te benoemen tot

eerste, niet-statutaire zaakvoerder van de nieuwe vennootschap:

Mevrouw FREDERIX Jenny, voornoemd, hetgeen zij uitdrukkelijk verklaart te aanvaar-den.

Zij zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Vijfde besluit.

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met twaalfduizend

driehonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (12.386,69 EUR) om het kapitaal te brengen van

dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (30.986,69 EUR) op achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

De kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling aan de aandeelhouders van een gelijk

brutobedrag per aandeel pro rata hun aandelenbezit, door middel van een boeking van het overeenkomstige

bedrag op rekening-courant van de aandeelhouders. Deze vermindering van het kapitaal zal worden

aangerekend op het werkelijk gestort kapi-taal,

De terugbetaling aan de aandeelhouders mag slechts geschieden na inachtname van de termijnen gesteld

in het wetboek van vennootschappen.

De kapitaalvermindering zal geschieden zonder vernietiging van aandelen, doch met een evenredige

vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De algemene vergadering verleent machtiging aan het bestuursorgaan om onderhavig besluit te

concretiseren en in het bijzonder om de uitbetalingen te doen of te laten doen door middel van boeking van het

bedrag van de terugbetaling op rekening-courant van de aandeel-houders, zodra dit door de wet is toegelaten.

Zesde besluit.

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen in

'TIMOTHY & CO".

Zevende besluit.

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk doel te wijzigen zoals voor-meld In de agenda.

Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan in het kader van deze

doelwijziging het bijzonder verslag opgemaakt op datum van vijftien maart tweeduizend en twaalf. In dit verslag

wordt de doelwijziging omstandig verantwoord. Bij dit verslag is gevoegd, een staat van activa en passiva

afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf, en dus opgemaakt binnen de wettelijke termijn zoals

bepaald in het wetboek van vennootschappen.

Achtste besluit.

De algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen aan voormelde wijzi-gingen en de

bestaande statuten volledig te vervangen door nieuwe statuten van een be-sloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, als volgt:

STATUTEN

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "TIMOTHY & CO".

Artikel 2 ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Lazarijstraat 36 bus 301.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

Patrimonium beheer:

-Aan- en verkoop van onroerende goederen, gebouwen, gronden, garages.

-Beheer van appartementen: syndicusfunctie.

-Verhuur van onroerende goederen.

-Het geven van opleidingen, inrichten van seminaries, secretariaatswerken en admi-nistratieve functies.

-Het geven van financiële, sociale, administratieve en economische adviezen.

-Fitnesstraining en aanverwante werkzaamheden.

-Inrichten van sportevenementen, sportreizen, en dergelijke.

De vennootschap kan alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen

uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te

begunstigen. Zo kan zij onder meer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig of

verwant is.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfentwintig (25) aandelen op naam, zonder ver-melding van nominale

waarde.

Artikel 11.- JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerst-volgende werkdag.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven,

de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris wor-den per aangetekende brief, vijftien (15)

dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven,

de obligatiehouders. de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich

doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er

tevens voor of na de bijeen-komst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te

beroe-pen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 14.- STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet ven-noot, om zich te laten

vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt

van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aan-vaard" of "verworpen", gevolgd door de

handtekening; hij wordt aangetekend aan de ven-nootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de

vergadering op de zetel toeko-men.

Artikel 20. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht on-der zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vergadering der vennoten voor de tijds-duur door haar vast te

stellen.

Artikel 21: BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. In-dien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 25. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) af-genomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de be-stemming van het saldo

van de nettowinst.

Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de al-gemene vergadering.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van der-den ais vereffenaars

beschouwd.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen

benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot

bevestiging of homologatie van hun benoeming door de algemene vergadering.

Negende besluit.

De vergadering geeft de notaris opdracht tot neerlegging van de nieuwe statuten bij de griffie van de

bevoegde rechtbank van Koophandel.

Deze omvorming geschiedt onder het voordeel van artikel 121 Registratiewetboek en artikel 214 Wetboek

Inkomstenbelasting.

Voor ontledend uittreksel.

Vierde 131

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/03/2012
ÿþMod Warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

s Ill1linu~u~~i~~~u~w

*iaoe3~a~*

Ondernemingsnr : 043,1,534.588 Benaming

(voluit) : Timothy & Co

(verkort)

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

13 -03- 2012

HASSELT

Griffie

Bylagen Tiijhët BéTgiscli Staatsblad = 271a3T2a12 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oosthamsesteenweg 117 bus 2 - 3581 Beverlo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Buitengewone algemene vergadering van 23 februari 2012,

Met algemeenheid van stemmen wordt de volgende beslissing genomen

de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt overgedragen naar volgend adres vanaf heden

Lazarijstraat 36 bus 301

3500 Hasselt.

Opgemaakt te Beverlo op 23 februari 2012,

J. Frederix,

gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.05.2011, NGL 17.08.2011 11408-0144-008
01/07/2011
ÿþ Motl 2.1

L!tiic E ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste .

d blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

111111111t11.1,1j1111.!!!!Ill

Ondernemingsnr : 0413.534.588

Benaming

(vciuit) : TIMOTHY & CO

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koning Albertstraat 35 bus 3 - 3290 Diest

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering van 1 juni 2011.

Buitengewone algemene vergadering van de raad van bestuur van 1 juni 2011.

Met algemeenheid van stemmen worden de volgende beslissingen goedgekeurd :

- de maatschappelijke zetel wordt vanaf heden overgeplaatst naar volgend adres :

Oosthamsesteenweg 117 bus 2

3581 Beringen

- het mandaat van bestuurder en gedelegeerd bestuurder is een onbezoldigd mandaat. Opgemaakt te Beringen op 1 juni 2011.

J. FREDERIX,

gedelegeerd bestuurder

V beh aa Be Sta;

Neoreied be-t' *riflée cke Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 1JUNI 2011 DE QrMFilE'R,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 24.08.2010 10443-0058-008
20/08/2009 : LE069801
22/08/2008 : LE069801
10/08/2007 : LE069801
29/08/2006 : LE069801
20/07/2005 : LE069801
06/08/2004 : LE069801
03/09/2003 : LE069801
10/12/2002 : LE069801
27/10/2000 : LE069801
01/01/1997 : LE69801
01/01/1995 : LE69801
01/01/1993 : LE69801
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 05.06.2016, NGL 23.08.2016 16465-0019-008

Coordonnées
TIMOTHY & CO

Adresse
LAZARIJSTRAAT 36, BUS 301 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande