TINE EN CO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TINE EN CO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 527.941.306

Publication

03/05/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 5,2 t . gd.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter grifte der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 3 -Oh- 2013

Griffie

ne Mnnfdgriffier

Benaming : Tine en Co

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel: Daalbroekstraat 13 3630 Maasmechelne

Voorwerp akte : Oprichting

Op 1 april 2013 werd bij onderhandse akte opgericht tussen:

1. Struyvelt Martine, geboren te Gent op 04 januari 1965, wonende Daalbroekstraat 13 te 3630

Maasmechelen

Uirichts Erik, geboren te Genk op 13 juni 1963, wonende Daalbroekstraat 13 te 3630 Maasmechelen

Artikel 1. Doel van de vennootschap.

De vennootschap heeft tot doel, zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland:

-Handelsbemiddeling in meubels, tapijten, huishoudelijke artikelen, ijzerwaren, porselein, glaswerk, behang, vloerbekleding, horloges, artikelen van edelen metalen en sierraden, sport- en kampeerartikelen spellen en speelgoed, textiel, kleding, schoeisels en artikelen van leer, decoratieartikelen.

-Aan en verkoop, import en export van meubels, tapijten, huishoudelijke artikelen, ijzerwaren, porselein, glaswerk, behang, vloerbekleding, horloges, artikelen van edelen metalen en sierraden, sport- en kampeerartikelen spellen en speelgoed, textiel, kleding, schoeisels en artikelen van leer, decoratieartikelen.

handelsagentuur.

-Activiteiten van interieurdecorateurs, ontwerpen van showrooms, enz., overige activiteiten van ' gespecialiseerde designers

-Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk maar, niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties, waarnemen of laten waarnemen, diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande, borgstelling verlenen voor het bekomen van kredieten of garanties voor verbonden ondernemingen.. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap. Zij kan tevens; de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschap uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

. ,

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Computerconsultancy-activiteiten, dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software)

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijke doel.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 2. Vorm, maatschappelijke naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een Vennootschap onder firma met als maatschappelijke naam

Tine en Co

Artikel 3. Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd Daalbroekstraat 13 te 3630 Maasmechelen. De vennootschap kan meerdere uitbatingszetels openen.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf heden,

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal en inbrengen.

1. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is onbeperkt maar bedraagt 1000 Euro, volledig volstort,

vertegenwoordigd door 10 aandelen

Het wordt als volgt onderschreven:

a. Struyvelt Martine ten belope van 900 Euro, wat 9 aandelen vertegenwoordigt;

b. Ulrichts Erik ten belope van 144 Euro, wat 1 aandeel vertegenwoordigt;

2. Vaststelling van de volstorting

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn.

3. De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits eenparig akkoord van alle vennoten, verenigd in een algemene vergadering.

Deze overdracht die verplicht zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, zal gebeuren aan de intrinsieke waarde van elk aandeel, rekening houdend met de eventuele meer- en minderwaarden.

4. De overnerner van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en plichten die eraan verbonden zijn.

5. Wanneer een vennoot uittreedt of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar te rekenen van zijn in vennootscllapstreding, zullen de vennoot of zijn rechtverkrijgenden recht hebben op de waarde van de aandelen van deze vennoot.

Artikel 6. Wijzigen van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergaderingen.

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Artikel 7. Aansprakelijkheid van de vennoten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Te rekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot het maatschappelijk passief

Artikel 8. Aantal, toelating, uittreding en overlijden der vennoten.

1, Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

2. Tot de eventuele toelating van een eventuele nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid der vennoten, verenigd ïn algemene vergadering. Deze beslissing zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap.

Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na publicatie van zijn toetreding.

3. Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de vennootschap en van elk der andere vennoten,

De eventuele uittreding van een vennoot zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen.

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan voor de vijftiende dag volgend op de publicatie van zijn vertrek.

4. In geval van uittreding of overlijden van een vennoot, kunnen de overblijvende vennoten voorzien in zijn vervanging.

Artikel 9. Bevoegdheden der vennoten.

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één onder hen, die de zaakvoerder wordt van de vennootschap.

De vennoten - niet zaakvoerder hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden.

Artikel 10. Aanduiding en herroeping van de zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al of niet vennoten benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, De zaakvoerders kunnen ten alle tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Tot gewoon zaakvoerder worden voor onbepaalde duur benoemd: Struyvelt Martine, wonende Daalbroekstraat 13 te 3630 Maasmechelen. Het ambt van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 11. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het maatschappelijk doel, zoals het is vastgelegd in artikel 1 van onderhavige statuten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij mag, zonder dat deze oplossing limitatief is, personeel aanwerven en afdanken, materiaal aankopen, de schuldvorderingen innen, handelseffecten aanvaarden, elke verzekeringspolis tekenen, rechtsvervolgingen instellen, enz.

Hij heeft het recht beleggingen te doen in aandelen, obligaties, e.a. zonder dat deze belegging het karakter mag hebben van een deelneming.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Hij mag evenwel, op zijn eigen verantwoordelijkheid, en buiten het geval bepaald in artikel 11, eerste alinea van onderhavige statuten, voor de daden van dagelijks beheer, de maatschappelijke handtekening delegeren aan een (of meer) venno(o)t(en) of bediende(n).

Artikel 12. Jaarrekeningen van de vennootschap.

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding in de jaarrekeningen van de ondernemingen en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op 30 juni afgesloten. De zaakvoerder maakt inventaris, de balans en de winst- en verliesrekeningen op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering, ten laatste op 30 november volgend op het afsIuiten van het boekjaar.

Voor het opmaken van de jaarrekeningen, begint het boekjaar op 1 juli en eindigt op 30 juni van het volgend jaar. Het eerste boekjaar start op heden en eindigt op 30 juni 2014.

Artikel 13. Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap.

Op de zuivere winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze

voorafneming mag ophouden zodra het reservefonds ééntiende van met maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het overige zal beschikt worden volgens de beslissing van de algemene vergadering van de vennootschap.

Artikel 14.Ontbindingvan de vennootschap.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering steunend volgens de regels voor de statutenwijziging. Dan heeft de algemene vergadering van de vennoten de meest uitgebreide bevoegdheid om vereffenaars te benoemen en hun macht en bezoldiging vast te stellen. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars met de ruimste bevoegdheid door de wet voorzien.

Artikel 15. Diversen.

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Handtekeningen,

Struyvelt Martine Ulrichts Erik

Zaakvoerder-vennoot Vennoot

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TINE EN CO

Adresse
DAALBROEKSTRAAT 13 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande