TOP INTERIM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TOP INTERIM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.584.474

Publication

08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 27.03.2013, NGL 02.05.2013 13110-0475-032
14/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Rechtbank van koophandel

0 5 DEC. 2012

te FiAeigieT

mulon

2 01864

Ondernerningsnr 0431.584.474

Benaming (voluit) : Top Interim

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Luikersteenweg 167 - 3500 Hasselt

Onderwerpen) acte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op zevenentwintig september tweeduizend twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap " TOP INTERIM ", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 167, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer BTW BE 0431,584.474., hierna genoemd de "over te nemen of overgenomen vennootschap A" volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

EERS E BESLUIT

1. De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de naamloze: vennootschap TOP INTERIM door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap IMPACT: = INTERIM.

2. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap TOP INTERIM besluit de vennootschap te: ontbinden met ingang van 1 oktober 2012, zonder vereffening, met het oog op de fusie met de naamloze, vennootschap IMPACT INTERIM.

TWEEDE BESLUIT

1, De algemene vergadering van de overnemende vennootschap B besluit tot fusie door overneming van het` vermogen van de over te nemen vennootschap A over te gaan.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap A, met alle rechten en plichten, onder. algemene titel over op de overnemende vennootschap B.

De bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de, fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan, met uitzondering van de voormelde fusie van de overnemende vennootschap B, waarvan hoger sprake. De overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de vennootschap B.

Vermits de overnemende vennootschap B houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap A, zullen de aandelen van de overgenomen vennootschap A worden vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen welke zullen ontstaan door de overgenomen vennootschap A vanaf 1 oktober 2012, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

B,

2. Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de naamloze; vennootschap TOP INTÉRIM, zoals hierna beschreven, over op de overnemende vennootschap B, en dit met: ingang van 1 oktober 2012,

a. Het vermogen van de overgenomen vennootschap omvat alle activa en passiva, die allen, zonder uitzondering en zonder voorbehoud, onder algemene titel overgaan op de overnemende vennootschap.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap A op de overnemende, vennootschap B bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap A heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap B met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénleder tegenstelbaar te maken,

Het archief van de overgenomen vennootschap A omvat alle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de ovememende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap A opgenomen, verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap B treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap.

De overgenomen vennootschap verklaart geen onroerende goederen In eigendom te hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

.00r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vprvrela

b. Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap. De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap A als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap B opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap A, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

c. Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap A als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap B, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap A ophoudt te bestaan vanaf 1 oktober 2012.

DERD BESLUIT

De algemene vergadering van de ovememende vennootschap besluit de rekeningen van de overgenomen vennootschap A over het tijdvak begrepen tussen de datum van de jaarafsluiting van het laatste boekjaar ° waarvoor de rekeningen zijn goedgekeurd (hetzij dus vanaf 1 januari 2012) en de datum vanaf welke de verrichtingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn gesteld voor rekening van de overnemende vennootschap (hetzij dus tot en met 30 september 2012) goed te keuren in afzonderlijke notulen, nadat deze cijfers zijn opgemaakt.

VIERDE BESLUIT

Bij afzonderlijke stemming zal de vergadering van de overnemende vennootschap B kwijting verlenen aan de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap A voor de uitoefening van hun mandaat tot en met 30 september 2012.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering van de overnemende vennootschap beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "IMPACT".

ZESD BESLUIT

' De vergadering van de overnemende vennootschap beslist de datum van de algemene vergadering van aandeelhouders te verplaatsen naar de laatste maandag van de maand juni om elf uur.

ZEVENDE BESLUIT- OPDRACHT TOT COORDINATIE - MACHTEN

1. De vergadering machtigt de notaris om

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap A;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap B en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt.

2. De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap A, alsmede de algemene vergadering van de overnemende vennootschap B machtigen de raad van bestuur van de ovememende vennootschap om de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, dit alles in de mate dit niet zou geschieden door de instrumenterende notaris,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering;

- verslag van de raad van bestuurt

Op de laatste biz. van ,,kurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2012
ÿþ* 1I1~IIh1Y135778I YIhIImOV~V~

12*

In de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ReGHrdAkrc VAN KC10VHaHOLi

2 3 nu 2012

HASSELT

Griffie

Mod Werd 11.1

Ondernemingsnr : 0431.584.474

Benaming

(voluit) : TOP INTERIM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Luikersteenweg 167

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL DD 14/0712012 OPGEMAAKT DOOR DE', BESTUURSORGANEN VAN DE NV IMPACT INTERIM EN DE NV TOP INTERIM

De raden van bestuur van de naamloze vennootschappen "IMPACT INTERIM" en "TOP INTERIM" zijn, in' gemeen overleg, overgegaan tot het opstellen van het voorstel van de niet fusie door overneming gelijkgestelde: verrichting (geruisloze fusie), overeenkomstig artikel 719 W.Venn., waarvan hierna de tekst volgt

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN, DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overgenomen vennootschap:

I. De naamloze vennootschap 'TOP INTERIM", met zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 167,; ingeschreven in het rechtspersonenregïster onder nummer 0431.584.474 en voor de B.T.W onder nummer BE-: 0431.584.474, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, hetwelk hier letterlijk wordt, aangehaald:

'De vennootschap heeft tot doel:

Elke activiteit uitsluitend tot doel interim-werkers tijdelijk te werk te stellen bij de gebruikers en alles wat hier rechtstreeks of onrechtstreeks mee te maken heeft.

De vennootschap mag alles doen wat nuttig of noodzakelijk is voor de vervulling van het maatschappelijk; doet.

Zij kan eveneens de functie van bestuurder of vereffenaar waarnemen van andere vennootschappen mets een gelijkaardig doet.

De vennootschap mag zich borg stellen voor haar eigen bestuurders en aandeelhouders.

De vennootschap kan leningen aangaan en toestaan, evenals kredieten en voorschotten onder welke vorm en voor welke duur ook, samen met of aan verbonden vennootschappen of vennootschappen in welke ze een deelneming heeft, bestuurders of aile derden, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van, verbintenissen van derden waarborgen of zich borg stellen, onder meer, maar niet uitsluitend door het geven van waarborgen en zakelijke zekerheden, waarbij zij onder andere, maar niet uitsluitend, haar goederen in' hypotheek of in pand mag geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het doel kan gewijzigd worden bij gewone beslissing van de algemene vergadering gehouden voor een, notaris overeenkomstig de voorschriften van artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen gesteld door haar organen zelfs indien ze buiten het maatschappelijk doel liggen, uitgezonderd indien ze kan bewijzen dat de derde weet had hiervan of dat ze, gezien de omstandigheden hier niet onwetend over kon zijn, zonder dat de publicatie van de huidige statuten, kan dienen als bewijs,"

2. De overnemende vennootschap:

De naamloze vennootschap "IMPACT INTERIM", met zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 167, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0464.633.166 en voor de B.T.W onder nummer BE-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

0464.633.166, heeft volgens- artikel vier van haar statuten het volgende -doel, hetwelk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft tot doel:

De tijdelijke tewerkstelling van uitzendkrachten bij gebruikers teneinde tijdelijke arbeidsprestaties uit te

voeren binnen het kader van de wetgeving inzake uitzendkrachten.

Alle actviteiten uitvoeren die gedekt zijn door de erkenning in het kader van de dienstencheques, zijnde: ,

-thuishulp van huishoudelijke aard (schoonmaak van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden);

-boodschappen;

-strijken;

-mindermobielencentrale voor bejaarden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, zowel in België.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag leningen, kredieten en voorschotten aangaan of verstrekken onder eender welke vorm en voor eender welke duur, aan of met verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, aandeelhouders en bestuurders of eender welke andere derden, alsmede waarborgen geven en zich borg stellen voor al haar eigen verbintenissen en alle verbintenissen van derden onder meer maar niet uitsluitend, door garanties en/of zakelijke zekerheden te verstrekken, inclusief maar niet uitsluitend, door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

. Het doel kan enkel gewijzigd worden bij een besluit van een buitengewone algemene vergadering, . gehouden ten overstaan van een notaris:

nor- ~t

br cfJdeirr aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaat over naar de overnemende vennootschap per 1 oktober 2012 en dit op basis van de jaarrekening per 30 september 2012.

Er is geen boekhoudkundige retro-activiteit.

C. RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er zijn in de overgenomen vennootschap "TOP INTERIM" geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Buiten de kapitaalsaandelen heeft de overgenomen vennootschap geen effecten uitgegeven.

Naar aanleiding van de fusie worden geen bijzondere maatregelen voorgesteld of rechten toegekend.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE BESTUURDERS VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap warden geen bijzondere voordelen toegekend.

E. VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMSANERINGS-DECREET De bepalingen van het bodemsaneringsdecreet zijn niet van toepassing op de voorgenomen fusie.

Voor ontledend uittreksel

Impact Interim NV, vertegenwoordigd door Decadam BVBA,

op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Eric Dantinne

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

03/05/2012 : HA562326
18/07/2011 : HA562326
25/05/2011 : HA562326
08/06/2010 : HA562326
03/02/2010 : HA562326
17/12/2009 : HA562326
21/10/2009 : BL562326
08/10/2009 : HA562326
01/10/2009 : HA562326
21/08/2009 : BL562326
05/06/2009 : HA562326
02/06/2009 : BL562326
13/02/2009 : BL562326
08/10/2008 : BL562326
08/10/2008 : BL562326
10/07/2008 : BL562326
05/06/2008 : BL562326
03/06/2008 : BL562326
20/12/2006 : BL562326
04/08/2006 : BL562326
22/07/2005 : BL562326
04/11/2004 : BL562326
10/08/2004 : BL562326
25/08/2003 : BL562326
14/04/2003 : BL562326
24/02/2003 : BL562326
08/01/2003 : BL562326
05/07/2002 : BL562326
11/08/2001 : BL562326
03/08/2001 : BL562326
01/07/2000 : BL562326
06/08/1998 : BL562326
28/05/1998 : BL562326
28/05/1998 : BL562326
04/04/1998 : BL562326
19/01/1995 : BL562326
11/06/1994 : BL562326
05/08/1993 : NI58197
10/02/1993 : NI58197
23/01/1993 : NI58197
01/01/1993 : NI58197
28/08/1992 : NI58197
02/04/1992 : NI58197

Coordonnées
TOP INTERIM

Adresse
LUIKERSTEENWEG 167 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande