TORGO CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : TORGO CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 847.576.397

Publication

01/08/2012
ÿþASod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lA liii!! lII Il II hfl1 li

*iai3s~so«

V beh aa Bel Stan

Ondememingsnr : 2)(-1~.5~6.3g`~

Benaming Torgo Consulting

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel Sint-Annastraat 23, 3560 Lummen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Op 17 juli 2012 werd onderhand opgericht door

De heer MAENEN Seth, gehuwd, geboren te Genk op 27/03/1978, wonende te Sint-Annastraat 23, 3560 Lummen.

en

Mevrouw WILLEMS Ine, gehuwd, geboren te Hasselt op 14/11/1978, wonende te Sint-Annastraat 23, 3560 Lummen,

Een vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap, die zij hebben opgericht onder de naam "Torgo Consulting", met maatschappelijke zetel te Sint-Annastraat 23 te 3560 Lummen.

Uittreksel uit de statuten

De vennootschap is opgericht als vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met de naam "Torgo Consulting".

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf 17 juli 2012.

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de ` vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap is gevestigd te 3560 Lummen met als eerste adres Sint-Annastraat 23. De zetel kan door een beslissing van de zaakvoerder(s) verplaatst worden in België.

De vennootschap heeft tot doei

-Het verlenen van adviezen en dienstverlening aan organisaties, bedrijven, VZW's, instellingen, enz. omtrent

de werking en de organisatie van de eigen maatschappij en de organisatie van samenwerking met derden.

-Het verlenen van adviezen en dienstverlening op het vlak van communicatie aan organisaties, bedrijven,

VZW's, instellingen, enz.

-Het geven van trainingen en opleiding in verband met de werking van organisaties, bedrijven, VZW's,

instellingen, enz.

-De ontwikkeling en de uitwerking van projecten ten behoeve van organisaties, bedrijven, VZW's,

instellingen, enz.

-Wetenschappelijk onderzoek

-De redactie en de uitgave van boeken, folders, andere gegevensdragers in organisatiewetenschappen en

managementadvies

Deze opsomming is niet beperkend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Indien de vennootschap een mandaat opneemt in een andere vennootschap of een VZW wordt ais vaste vertegenwoordiger aangesteld, de bestuurder van Torgo Consulting Comm. V.. Indien er meerdere bestuurders zijn aangesteld beslissen de bestuurders over de aanduiding van de vaste vertegenwoordiger. Indien geen overeenstemming wordt bereikt, wordt als vaste vertegenwoordiger aangesteld, de beherend vennoot die het langste benoemd is.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend (1.000,00) EURO.

Het kapitaal is verdeelt in honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal zal ingebracht worden in speciën ais volgt :

-de heer MAENEN Seth voornoemd: een bedrag van vijfhonderd (500,00) EURO

-Mevrouw WILLEMS Ine voornoemd: een bedrag van vijfhonderd (500,00) EURO

in ruil voor deze inbreng in geld ontvangen de comparanten een participatie in het vermogen van de

vennootschap in verhouding tot hun inbreng,

hetzij 50 aandelen voor MAENEN Seth

hetzij 50 aandelen voor WILLEMS Ine.

De heer MAENEN Seth, voornoemd is de hoofdelijk aansprakelijk vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

Mevrouw WILLEMS trie, voornoemd is de stille vennoot, Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s) al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt

Aan een zaakvoerder of een werkend vennoot kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

De zaakvoerder of een werkend vennoot kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

De algemene vergadering treft besluiten in verband met aile onderwerpen die krachtens de Wet en de statuten tot haar exclusieve bevoegdheid behoren en heeft de meeste uitgebreide bevoegdheden om handelingen die de vennootschap aangaan te verrichten of te bekrachtigen.

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met éénparig goedvinden van de vennoten.

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle

andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht een vergoeding in geld op te eisen, die overeenstemt met de waarde van het aandeel van de overledene.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Onverminderd bovenstaande vermelding zal de vennootschap van rechtswege ontbonden worden op het moment dat het aantal vennoten minder bedraagt dan twee (2).

L-Vdo`:it behouden aan het Belgisch Staatsblad Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van het jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.



Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien

is voor de verdeling van de winsten,

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op eerste maandag van de maand april om 17,00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering van de vennoten worden bijeengeroepen door een vennoot.

Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vernielden.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap,

Elk aandeel heeft recht op één stem.

In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid, bij wijziging van de statuten is

unanimiteit vereist.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al ° dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is, de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf 17 juli 2012 om te eindigen op 31 december 2013. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

BIJZONDERE VOLMACHT

Aan de handtekeningsbevoegden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "Fiskaal Advieskantoor Vangermeersch" met zetel te 3560 Lummen, Ringlaan 32, wordt volmacht gegeven, gezamenlijk of afzonderlijk handelend met recht van indeplaatsstelling, tot het neerleggen en het tekenen van het formulier voor inschrijving in de Kruispuntbank Ondernemingen en tot het indienen en het tekenen van de verklaring van aangifte van een werkzaamheid al dan niet onderworpen aan de Belasting op de Toegevoegde Waarde voor het bevoegde Kantoor der Belastingen over de Toegevoegde waarde.

Getekend

MAENEN Seth

Zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd : Oprichtingsakte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TORGO CONSULTING

Adresse
SINT-ANNASTRAAT 23 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande