TORO

Divers


Dénomination : TORO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 847.500.678

Publication

24/06/2014
ÿþn'Y

Mod Ward 11.1

FAJiîï In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-De heer PEETERMANS Wim Mons Constant, geboren te Geel op 13 maart 1969, (NN. 69.03.13-061.49), echtgescheiden, wonende te 3980 Tessenderlo, Rodenberg 11, stille vennoot.

Hebbende een participatie van 0,10% of houder volgens zijn verklaring van één (1) aandeel;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

1111111111)1 jii.ljiljlj1,111

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

3 JUNI 2014

Griffie

Ondernemingsnr: 0847.500.678

Benaming

(voluit): TORO

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Molenstraat 99 te 3980 Tessenderlo

(volledig adres)

Onderwerp akte OMVORMING

In het jaar tweeduizend veertien

Op eenendertig maart.

Voor mij, Philip VERTESSEN, notaris met kantoor te Tessenderlo, Markt 12.

Wordt de buitengewone algemene vergadering gehouden van de gewone commanditaire vennootschap "TORO", met zetel te 3980 Tessenderlo, Molenstraat 99,

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder het nummer 0847.600.678 en is een burgerlijke vennootschap, onder gezegde vorm.

De vennootschap werd opgericht als een gewone commanditaire vennootschap, ingevolge onderhandse oprichtingsakte op 1 juli 2012, verschenen in de Bijlage tot het Belgisch StaatsbEad van 27 juli 2012 onder het nummer 2012-07-27/0133163.

Haar statuten werden sedertdien niet meer gewijzigd.

BUREAU

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer DE WIT Wendy hierna vermeld.

Aangezien er slechts twee vennoten aanwezig zijn, wordt er niet overgegaan tot de samenstelling van een bureau,

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn alhier aanwezig, de twee aandeelhouders, die verklaren eigenaar te zijn van al de aandelen in de navermelde verhouding:

-De heer DE WIT Wendy Franciscus Jozef, geboren te Koersel op 29 september 1968, (NN, 68.09.29-179.54), echtgescheiden, wonende te 3980 Tessenderlo, Molenstraat 99, gecommanditeerde vennoot en zaakvoerder;

Hebbende een participatie van 99,90% of houder volgens zijn verklaring van negen honderd negenennegentig (999) aandelen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De heer DE WIT Wendy stelt vast hetgeen volgt:

I.Deze vergadering werd opgeroepen om te beslissen over de volgende agenda:

a)Verslagen van de beherend vennoot en de bedrijfsrevisor omtrent de omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, eveneens als burgerlijke vennootschap;

b) verhoging van het vermogen of maatschappelijk kapitaal met zeventien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 17.550,00) om het te brengen van duizend euro (¬ 1000,00) op achttien duizend zevenhonderd euro (¬ 18.550,00) door omzetting van beschikbare reserves ten bedrage

van zeventien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 17.550,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel;

c)Omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als burgerlijke vennootschap.

d)Ontslag van de beherende vennoot en benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder. e)Vaststelling der statuten in haar nieuwe rechtsvorm, rekeninghoudend met voormelde aanpassingen.

f)Machtiging aan de nieuwe zaakvoerder om de beslissingen die genomen zullen worden aangaande de voormelde punten, uit te voeren, en machtiging aan de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

ILBeide aandeelhouders zijn aanwezig Er wordt akkoord gegaan om de voorgestelde agenda te behandelen, zodat het overbodig is de formaliteiten van bijeenroeping te verrechtvaardigen.

De heer DE WIT Wendy voormeld is de enige beherende vennoot van de vennootschap. De heer DE WIT Wendy verklaart dat er geen commissaris is.

Hierna vat de vergadering de agenda aan, en na beraadslaging neemt zij achtereenvolgens de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING : VERSLAGEN

In uitvoering van de bepalingen van artikel 777 e.v. van het Wetboek van vennootschappen omtrent de

omzetting van vennootschappen, neemt de vergadering kennis van:

- het verslag van de beherend vennoot en van de bij dit verslag gevoegde staat van activa en passiva, afgesloten op 31 december 2013, of ten laatste drie maanden vo& heden,

- het verslag van Steve Bussé, ingeschreven op het tableau van externe accountants onder nummer 12367 2 N 78, waarvan het kantoor, Accountantskantoor Fiscall BVBA, gevestigd te 3294 Molenstede, Turnhoutsebaan 83, belast met het opstellen van een verslag over de staat van het actief en het passief van de vennootschap

Het besluit van het verslag van de account de data 27 maart 2014 laatst luidt ais volgt:

'Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de door het bestuursorgaan opgestelde staat van activa en passiva per 31 december 2013 van de BV ovv GCV TORO, Molenstraat 99 te 3980 Tessenderlo, heeft plaatsgehad.

Bedoelde staat die voldoet aan de vereisten inzake recentheid, werd aan een beperkte controle onderworpen teneinde de juiste, getrouwe en volledige weergave hierin van de toestand van de vennootschap te controleren. Bij mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, werden geen overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld.

Het netto-actief volgens de staat van activa en passiva dd 31 december 2013 van 65.443,97 euro is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 euro. Het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 is evenwel kleiner dan het minimum kapitaal van 18.550,00 euro vereist voor de oprichting van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Op strafte

ij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan en vennoten kan de verrichting slechts plaatsvinden mits verhoging van het maatschappelijk kapitaal.

Betrokken besluit werd integraal overgenomen in de notariële akte van omzetting.'

Voomoemde verslagen wordt ter kennis gebracht van de al-'gemene vergadering. Een exemplaar van de voomoemde verslagen zal ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van ven-mootschappen.

TWEEDE BESLISSING KAPITAALSVERHOGING

De algemene vergadering beslist het vermogen of maatschappelijk kapitaal te verhogen met zeventien duizend vijfhonderd vijftig euro (17.550,00¬ ) om het te brengen van duizend euro (E 1.000,00) op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 E), door omzetting van beschikbare reserves ten bedrage van zeventienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 17.550,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel;

DERDE BESLISSING OMVORMING

Verwezen wordt naar de voormelde verslagen. De vergadering neemt kennis van het verslag van de beherend vennoot en van de bij dit verslag gevoegde staat van activa en passiva, afgesloten op 31 december 2013, of ten laatste drie maanden vc5ár heden.

Na bespreking beslist de algemene vergadering, dat de gewone commanditaire vennootschap "TORO" wordt omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij toepassing van de artikels 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap die onder de nieuwe rechtsvorm blijft bestaan, met al haar actieve en passieve bestanddelen, als burgerlijke vennootschap.

Deze omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de ven-mootschap dat afgesloten werd op 31 december 2013, niets uit,gezonderd noch voorbehouden.

Aile verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de oude gewone commanditaire vennootschap, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt derhalve het nummer van de inschrijving in de kruispuntbank voor ondernemingen te Hasselt onder nummer 0847.500.678.

Gezien de vennootschap gewoon onder haar nieuwe vorm haar vroegere boek-'houd-'kundige activiteit voortzet, zal zij de boekhouding gewoon laten voortlopen.

De aandelen blijven aandelen op naam die ingeschreven worden in het register van aandelen overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen; voor elk aandeel van de gewone commanditaire vennootschap wordt één aandeel op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toegekend aan de respectievelijke eigenaar van de aandelen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering aanvaardt het ontslag van de beherend vennoot, de heer DE WIT Wendy voormeld.

De vergadering bevestigt de kwijting voor zijn bestuur zonder enig voorbehoud.

De vergadering heeft beslist te benoemen tot enige niet-statutaire zaakvoerder voor een onbeperkte duur, de heer DE WIT Wendy, wonende te 3980 Tessenderlo, Molenstraat 99;

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

VIJFDE BESLISSING

Ingevolge de voorgaande beslissingen, heeft de algemene vergadering, met eenparige stemmen, beslist de statuten van de vennootschap in haar nieuwe vorm vast te stellen als volgt, hierna bij uittreksel weergegeven ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1, Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: "TORO"

2. zetel ; de zetel van de vennootschap is gevestigd te 3980 Tessenderlo, met als adres; Molenstraat 99.

3. doek de vennootschap heeft tot doel:

1) Aile mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van de handel in hout, andere commerciële, industriële en dienstverlenende activiteiten

.2) Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden

3) Me holdingactiviteiten, omvattende onder meer

- het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in aile bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid

- het beheren, valoriseren, verkoper, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen

4) Aile activiteiten die verband houden met administratie, management, adviesverlening en diverse zakelijke dienstverlening, omvattende onder meer;

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer

- het tussenkomen in het dagelijkse bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur, beheerder of vereffenaar

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting op bij overname van bestaande uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn

5) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen, haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, inclusief het in pand geven van haar eigen handelsfonds

6) Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstairechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, onderhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen

Aangaande het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten In rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland deelnemen in, financieringen toestaan aan of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en ander verbintenissen zowel voor zichzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doei.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag, zowel voor zichzelf, zowel als voor verbonden vennootschappen, zich borg stellen, aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere roerende en onroerende zekerheden en waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland. 4. duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

5, Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend vijfhcnderd vijftig euro (18.550,00 E) en is vertegenwoordigd door 1000 (1000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

6. bestuur: de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder alleen optredend, of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, door deze zaakvoerders elk afzonderlijk optredend,

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij een gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders. De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

'T. algemene vergadering de jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om 20.00u, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag op de zetel van de vennootschap.

8. het boekjaar en bestemming winst: het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

9. Ontbinding r Ingeval van ontbinding, zijn de zaakvoerders in functie van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de alge-mene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst aile aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

el

ZESDE BESLISSING

De vergadering machtigt de nieuwe zaakvoerder om de voormelde genomen beslissingen uit te voeren, en

machtigt de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

SLOTVERKLARINGEN

1/De corn paranten verklaren dat het totale bedrag, althans bij benadering, van de kosten, uitgaven,

vergoedingen of lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of gebracht worden wegens deze akte, geraamd worden op tweeduizend euro (2.000,00 EUR).

2/Deze omzetting van gewone commanditaire vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt door de comparanten uitdrukkelijk gesteld onder toepassing van:

a)artikels 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen

b)artikels 211 en 212 van het Wetboek der lnkomstenbelastingen (oud artikel 124»

c)arlikel 121 van het Wetboek der Registratierechten.

3/Ondergetekende notaris bevestigt de identiteit van partijen op zicht van de wettelijk vereiste stukken.

Recht op geschriften :

Het recht op geschriften van vijfennegentig euro (¬ 95,00) wordt betaald op aangifte door de instrumenterende notaris

Van dit alles werd dit verslagschrift opgemaakt en verleden te Tessenderlo, ten kantore.

Na integrale voorlezing en toelichting van deze akte, hebben de comparanten met mij, notaris, getekend.

Voormeld proces-verbaal werd geregistreerd op 7 april 2014 op het *Isle registratiekantoor Hasselt II, elf bladen, geen verzendingen, boek 5/442 blad 7 vak 19, ontvangen vijftig euro (¬ 50,00).

Notaris Philip Vertessen te Tessenderlo

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van het proces-verbaal, gecoördineerde statuten en verslag van de beherend vennoot en externe accountant omtrent de omvorming

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Il ' If '3

... . i

J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik la vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen.

Verso : Naam en handtekening.

e r.`" ^--`_-*







Ondememingsnr : .c e ~ C - b

Benaming

(voluit) : TORO

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Molenstraat 99,3980 Tessenderlo.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting-benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de onderhandse oprichtingsovereenkomst dd. 1 juli 2012:

Bijtageïrbtj'èetBelgisèhStááïsbhidW= 2710772012 - Annexes en Moniténrbëlgé

1)De heer Wendy Franciscus J. De Wit, geboren te Koersel op 29/09/1968, woonachtig te Tessenderlo,

Molenstraat 99, nationaal nummer 68.09.29-179-54

2)De heer Wim Alfons C. Peetermans, geboren te Geel op 13/03/1969, woonachtig te Tessenderlo,

Rodenberg 11, nationaal nummer 69.03.13-061.49

hebben samen een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

opgericht met de volgende kenmerken:

1.rechtsvorm: een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

2.naam: TORO

3. zetel:Molenstraat 99 te 3980 Tessenderlo

4.identiteit van de oprichters:

a)De meer Wendy Franciscus J. De Wit, woonachtig te Tessenderlo, Molenstraat 99,

b)De heer Wim Alfons C. Peetermans, woonachtig te Tessenderlo, Rodenberg 11

5.een maatschappelijk vermogen van duizend euro( ¬ 1.000,00) is ingebracht en volstort.

Dit vermogen wordt gevormd door volgende inbrengen van geld:

a)de meer DE WIT Wendy doet een inbreng van negenhonderd negenennegentig euro( ¬ 999,00),waardoor

hij een participatie van de vennootschap verwerft van 99.9%

b)De heer PEETERMANS Wim dpet een inbreng van één euro (¬ 1,00), waardoor hij een participatie van de

vennootschap verwerft van 0.1%.

6. het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december

7. De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als die voorzien Is

voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

8.de vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder. Tot statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde

duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, wordt benoemd de heer De Wit wendy

Franciscus J.

9. De vennootschap heeft als doel:

1)Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van de handel in hout, andere commerciile,

industriÎle en dienstverlenende activiteiten ;

2)Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden ;

3)AIIe holdingactiviteiten, omvattende onder meer

" Het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financille tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in Belgil of in het buitenland zonder onderscheid ;

-Het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen









Mod Word 11.1

Luik,B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12133163*

1111111111111 11111 111 11

beh

Be Sta

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

18 -07- 2012

HASSELT

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



4)Alle activiteiten die verband houden met administratie, management, adviesverlening en diverse zakelijke dienstverlening, omvattende onder meer :

" Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer

" Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur, beheerder of vereffenaar ;

" Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking tellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichtingen, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn ;

3) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij zich ook borg stellen, haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, inclusief het in pand geven van haar eigen handelsfonds ;

4) Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, onderhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Aangaande het voorgaande handelt de Vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap zal in het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland deelnemen in, financieringen toestaan aan of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en ander verbintenissen zowel voor zichzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft; Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken. De vennootschap mag, zowel voor zichzelf, zowel als voor verbonden vennootschappen, zich borg stellen, aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere roerende en onroerende zekerheden en waarborgen verstrekken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

10. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten, alsook de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om 20.00u, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag op de zetel van de vennootschap. Deze jaarvergadering dient zich onder meer uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening en de kwijting aan de zaakvoerder.

Ten alle tijde kan een algemene vergadering worden bijeengeroepen om onder meer over enige wijziging van de statuten, benoeming en ontslag van de zaakvoerder te beraadslagen en te besluiten.

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering via email. De vennoten kunnen afzien van deze formaliteiten.

De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder. Elk aandeel geeft recht op één stem.

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald;

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

11. Aanvang werkzaamheden - Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een opvang op heden om te eindigen op 31 december tweeduizend dertien. De

eerste jaarvergadering wordt gehouden op maandag 3 juni tweeduizend dertien.

Voor eensluidend uittreksel





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wendy DE WIT

Statutaire zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd: exemplaar van de ondertekende onderhandse oprichtingsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TORO

Adresse
MOLENSTRAAT 99 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande