TOUSEK BENELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TOUSEK BENELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 628.549.112

Publication

15/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15306465*

Neergelegd

13-04-2015

Griffie

0628549112

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Tousek Benelux

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Blijkens een proces-verbaal verleden voor notaris Karen Sabbe met standplaats te Achel, op dertien april tweeduizend vijftien, werd door de hierna vermelde personen een naamloze vennootschap opgericht als volgt:

Oprichters:

1. De heer CLAES, Frank Johannes Corneel Coleta, geboren te Neerpelt op zestien januari negentienhonderd vijfenzeventig, echtgenoot van mevrouw WINTERS Daisy, advocaat, wonende te 3930 Hamont-Achel, Sommisstraat 1.

2. De Gesellschaft mit beschränkter Haftung  Mato Handelsgesellschaft m.b.H. , vennootschap naar Oostenrijks recht, met zetel te Wenen, Zetschegasse 1, met Oostenrijks Firmenbuchnummer FN123523B en met Belgisch ondernemingsnummer 0628.537.135 , opgericht bij akte verleden voor notaris Alfred Kostner, destijds notaris te Wenen op 18 maart 1978 onder de naam  Modultechnik Gesellschaft m.b.H. , hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer TOUSEK Eduard, geboren te Wenen op 4 juni 1944, wonende te Perchtoldsdorf (Oostenrijk), Dahlienweg 4:

Inschrijving  Volstorting kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00)

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, waarvan negenenveertig (49) aandelen van categorie A en éénenvijftig (51) aandelen van categorie B

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

 door door de heer Frank Claes, voornoemd sub 1), ten belope van dertig duizend driehonderd tachtig euro (¬ 30.380,00) waarvoor hem negenenveertig (49) aandelen van categorie A worden toebedeeld,

 door de vennootschap   Mato Handelsgesellschaft m.b.H. , voornoemd sub 2), ten belope van

éénendertig duizend zeshonderd twintig euro (¬ 31.620,00) waarvoor haar éénenvijftig (51)

aandelen van categorie B worden toebedeeld.

totaal: honderd (100) aandelen.

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van

het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de KBC Bank zoals

blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 10 april 2014 afgeleverd bankattest, dat in het

dossier van ondergetekend notaris bewaard zal blijven.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven,

volgestort is ten belope van honderd procent.

Het kapitaal is volledig volgestort .

Artikel 1  Rechtsvorm  naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming

 TOUSEK BENELUX .

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Buitenheide 2A Bus 1

3930 Hamont-Achel

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Van zodra de aandeelhouder van de categorie B, zijnde de vennootschap naar Oostenrijks recht  Mato Handelsgesellschaft m.b.H. of zijn rechtsopvolgers niet langer aandeelhouder is van de vennootschap  Tousek Benelux , dient de maatschappelijke benaming van de vennootschap binnen de twee maanden gewijzigd te worden, waarbij de naam  Tousek uit de maatschappelijke benaming verwijderd dient te worden. Dit op straffe van een schadevergoeding verschuldigd door de vennootschap voor de geleden schade aan de merknaam  Tousek ten bedrage van de geleden schade met een minimum van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00).

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Hamont-Achel, Buitenheide 2A bus 1.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de algemene vergadering, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

" De distributie, de handel en de plaatsing van scharnieren, deur- en poortaandrijvingen, deur- en poortbeslag en toebehoren.

" Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export van elektrisch en elektronisch materiaal, beveiligingsmateriaal inclusief installatiemateriaal.

" Onderneming voor de elektrotechnische installatiewerkzaamheden aan zowel roerende als onroerende goederen.

" Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren.

" Onderneming voor de installatie van industriële machines, toestellen en werktuigen.

" Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing.

" Adviesverlening en diensten in verband met beveiligingssystemen.

" Aan- en verkoop, import en export, groot- en kleinhandel van hardware, software, randapparatuur en toebehoren.

" Managementondersteuning en  consulting in de meest brede zin van het woord met betrekking tot het algemeen management van een organisatie. Meewerken aan business en management improvement.

" Studie- en adviesbureau.

" Het oprichten en het verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met en het voeren van de directie en/of het management over andere ondernemingen, al dan niet rechtspersonen, evenals het (doen) financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere ondernemingen, al dan niet rechtspersonen, met name van die waarmee de vennootschap in een groep is verbonden.

" Het voeren van besturen over en van administratie van vennootschappen, ondernemingen of zaken, alsook het geven van adviezen in de meest ruime zin aan vennootschappen, ondernemingen of zaken.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen ; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5  Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEËNZESTIG DUIZEND EURO (¬ 62.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn onderverdeeld in aandelen van categorie A, genummerd van 1 tot en met 49, in aandelen van categorie B, genummerd van 50 tot en met 100.

Artikel 9  Aard van de aandelen

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

Artikel 14  Samenstelling van de raad van bestuur

Op voorwaarde dat voldoende kandidaten worden voorgedragen in overeenstemming met dit artikel, zal de vennootschap bestuurd worden door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, zijnde één bestuurder voorgedragen per categorie aandelen en een derde bestuurder die wordt voorgedragen door de aandeelhouders van categorie B. Zij worden benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders. Hun mandaat kan te allen tijde worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. De eerste bestuurder zal worden voorgedragen door de aandeelhouder van categorie A en de tweede bestuurder door de aandeelhouders van categorie B. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 15 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Voor elke aparte functie van bestuurder waarin dient voorzien te worden, stellen de aandeelhouders die eigenaar zijn van de desbetreffende categorie van aandelen, ter algemene vergadering een kandidaat voor. De benoeming door de algemene vergadering gebeurt bij gewone meerderheid van stemmen van de aandeelhouders.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. De voorzitter dient steeds een bestuurder te zijn die is voorgedragen door de aandeelhouders van categorie B, van zodra er minstens drie bestuurders zijn. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders. Artikel 16  Bestuursbevoegdheid  taakverdeling binnen de raad van bestuur

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Voor volgende handelingen dient de raad van bestuur de voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering te bekomen:

" handelingen die betrekking op vastgoedtransacties in de ruime zin van het woord, waaronder ook hypotheekstellingen vallen,

" het aangaan van langdurige contracten, die de vennootschap voor meer dan een jaar verbinden,

" alle handelingen en verbintenissen van de vennootschap die een bedrag van vijftig duizend euro

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

(¬ 50.000,00) te boven gaan,

" het aangaan en toestaan van leningen of aanverwante financiële transacties.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende

comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§ 3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij een of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan een of meer personen van hun keuze toekennen.

Artikel 17  Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur, onverminderd de beperkingen vermeld in de statuten in het bijzonder in artikel 16 §1. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 20  Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van juni om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld.

Artikel 21  Oproeping

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd.

Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel vermeldt de agenda. De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Artikel 22  Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering. Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen vóór of na de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Artikel 23  Deponering van de effecten

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 24  Vertegenwoordiging

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder.

Artikel 35  Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 36  Winstverdeling

De te bestemmen nettowinst van het boekjaar wordt bij beslissing van de algemene vergadering als volgt besteed:

1. ten minste vijf procent (5%) wordt aangewend tot vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

2. tachtig procent (80 %) van het saldo wordt bij voorrang uitgekeerd aan de de aandeelhouders van categorie A.

3. Het saldo wordt pro rata verdeeld tussen alle aandelen van de vennootschap.

In afwijking van het voorgaande zal een eventueel verschuldigde verbrekingsvergoeding verschuldigd door de hoofdleverancier, de Oostenrijkse vennootschap  TOUSEK met zetel te Wenen, Zetschegasse 1 aan  Tousek Benelux bij de uitkering van de winsten in verhouding tot het werkelijke aandelenbezit verdeeld worden, zonder rekening te houden met het preferente karakter van de aandelen van categorie A.

De beslissing om geen winsten uit te keren op de algemene vergadering dient met minstens een drie-vierde meerderheid genomen te worden.

OVERGANGSMAATREGELEN

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Benoeming van de eerste bestuurders

Overeenkomstig artikel 518, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd:

1. De heer Frank Claes, voormeld, die deze benoeming aanvaardt. (Op voorstel van de aandeelhouders categorie A).

2. Mevrouw WINTERS, Daisy, advocaat, geboren te Neerpelt op dertien juli negentienhonderd

zevenenzeventig, wonende te 3930 Hamont-Achel, Sommisstraat 1, die deze benoeming

aanvaardt. (Op voorstel van aandeelhouders categorie B).

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het

jaar tweeduizend twintig.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31

december 2016.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien, op twee juni om

achttien uur.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan BVBA Geunes & Gijbels met zetel te Neerpelt,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Jaak Tassetstraat 47a bus 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren. RAAD VAN BESTUUR:

Aansluitend komt de voltallige Raad van Bestuur samen en beslist met éénparigheid van stemmen de heer Frank Claes, voormeld, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap. De heer Frank Claes aanvaardt deze benoeming.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd: afschrift van de akte

Coordonnées
TOUSEK BENELUX

Adresse
BUITENHEIDE 2A, BUS 1 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande