TQM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TQM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.523.246

Publication

30/07/2012
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i JIIf 11ff 111f ii i 111111f RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

* 10 -07- 2012





HASSELT Griffie







Ondememingsnr : p

Benaming

(voluit) : TQM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Vo

beha aan Belg

Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Koolmijnlaan 57 - 3530 Houthalen-Helchteren

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Bart Drieskens, geassocieerd notaris te Houthalen op zeventien juli

tweeduizend en twaalf, blijkt dat de hiemavermelde natuurlijke personen voor zijn ambt een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakeliikheid hebben opgericht als volgt:

Oprichters:

De heer TEATINI Fabrizio Natalia Julieno, geboren te Heusden op zevenentwintig december

negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Koolmijnlaan 57.

Mevrouw FIORINO Paola, geboren te Houthalen op een augustus negentienhonderd eenenzestig, wonende te

3530 Houthalen-Helchteren, Koolmijnlaan 57.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "TQM".

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Koolmijnlaan 57.

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

Managementactiviteiten van holdings, met name het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het

vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en

andere managementactiviteiten.

- Het verlenen van advies en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, van organisatie, planning en toezicht,

- Het verwerven van participaties in eerder welke vorm in alle bestaande of op te richten

rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het ter beschikking stellen van personeel in het kader van nazicht, optimalisatie en controle van kwaliteit en efficiëntie van processen en lijnen in de voormontage van assemblagebedrijven waaronder de automobielindustrie en productieondememingen in het algemeen.

- Het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie enzovoorts.

- Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer.

Informatiekantoor, studiebureau, organisatie en raadgeverbureau

- Aile commerciële activiteiten op commissie.

- In- en uitvoer en goederen waaronder wijnen, oliën, streekproducten, textiel, lederwaren, cosmetica

e.a..

- Het organiseren en uitoefenen van assemblage- en productieactiviteiten in de metaalindustrie.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Voor eigen rekening zowel in België als in het buitenland:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door :_.inschrijving_ofaankoop en_het beheren van. aandelen obligaties, kasbons.of_andere .roerende waarden,_van _....

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Haam en handtekening.

1 .7k K

[ 1 y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

welke aard ook , van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsfinanciële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememi ngen.

- Het opnemen van bestuursmandaten in, en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde houdstermaatschappij en dit alles in binnen- en buitenland

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland alle onroerende en roerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volgestort.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE79 0016 7558 1333 bij de BNP Paribas Forfis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op dertien juli tweeduizend en twaalf afgeleverd bankattest.

Bestuur: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni, om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Boekjaar Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Benoemingen: Wordt benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De heer TEATINi Fabrizio Natalia Juliend, geboren te Heusden op zevenentwintig december negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Koolmijnlaan 57.

Bezoldiging: Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien,

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Overneming van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te weten sedert één juni tweeduizend en twaalf, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit deze akte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Volmacht

Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Monnens & Partners, met zetel te 3680 Maaseik, Weertersteenweg 158, wordt de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en ondermeer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en ïn het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

^ lit~

` ,_,

el

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

VOOR ONTLEDEND UITFREKSEL

.Getekend

. Bart Ddnohmns

Geassocieerd notaris

~- Tegelijk van de

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

`

Opuelaotsteulz.vonLuik B vermelden : Recto : Naam on hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
TQM

Adresse
KOOLMIJNLAAN 57 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande