TRAMPOLIEN

Association sans but lucratif


Dénomination : TRAMPOLIEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 635.597.448

Publication

20/08/2015
ÿþMOD. 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

18-08-2015

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*15313657*

Ondernemingsnummer :

0635597448

Benaming (voluit) : Trampolien

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Koninksemsteenweg 190

3700 Tongeren

Oprichting

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

1. Mevrouw WITHOF, Ingrid Godelieve Gaston, geboren te Aken (Duitsland) op zesentwintig januari negentienhonderd vierenvijftig, rijksregisternummer 54.01.26 066-04, echtgenote van de heer QUINTENS Jozef Louis Julien, wonende te 3511 Hasselt, Nieuwstraat 29.

TEN JARE TWEEDUIZEND EN VIJFTIEN.

Op twaalf augustus

Voor mij, Meester Katharina Pragt, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariaat de SCHAETZEN-PRAGT", geassocieerde notarissen, waarvan de zetel gevestigd is te Tongeren, Leopoldwal 26.

1. Mevrouw NEESEN, Laura Stephanie, geboren te Leuven op zeven juli negentienhonderd vijfentachtig, rijksregisternummer 85.07.07 260-06, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3700 Tongeren, Koninksemsteenweg 190.

1. Ridder de SCHAETZEN van BRIENEN, Norbert Henri Georges Marie Ghislain, geboren te Rotheux-Rimière op negentien augustus negentienhonderd achtenveertig, rijksregisternummer 48.08.19 265-35, echtgenoot van mevrouw BEGASSE de DHAEM Françoise Thérèse Anne Marie Joseph Adrienne Ghislaine, wonende te 3700 Tongeren, Kasteelweg 30.

1. Mevrouw GOFFIN, Marie Louise Jeannine, geboren te Seraing op acht oktober negentienhonderd vijfenveertig, rijksregisternummer 45.10.08 160-33, echtgenote van de heer BONNY Guy Jules Adolf, wonende te 3730 Hoeselt, Klapbroekstraat 6.

ZIJN VERSCHENEN :

Vereniging zonder winstoogmerk

1. Mevrouw LEMOINE, Jeannine Guillemine Clara, geboren te Tongeren op acht januari negentienhonderd vierenvijftig, rijksregisternummer 54.01.08 330-86, echtgenote van de heer LUTS Herman Cyriel Michel, wonende te 3740 Bilzen, Kogelstraat 3.

1. Mevrouw SAMPERMANS, Katleen Joseph Trinette, geboren te Tongeren op achtentwintig maart negentienhonderd vierenzeventig, rijksregisternummer 74.03.28 094-59, uit de echt gescheiden en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3700 Tongeren, Voenhofstraat 39.

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

MOD. 2.2

aan het Belgisch

Staatsblad

1. Mevrouw Billen Peggy Sonja Pierrette, geboren te Hasselt op 10/3/1960, wonende Linderstraat 139 te Tongeren.

Welke comparanten ons hebben verzocht bij deze de statuten op te maken van een vereniging zonder winstoogmerk, die zij verklaren onderling als volgt op te richten :

TITEL I : Naam, zetel doel en duur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1: Naam

De vereniging ressorteert onder de Belgische wetgeving inzake de vereniging zonder winstgevend doel en draagt als benaming  TRAMPOLIEN .

Alle akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere van de vereniging uitgaande stukken moeten de naam vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar en voluit geschreven woorden  Vereniging zonder winstoogmerk .

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vereniging is gevestigd te 3700 Tongeren, Koninksemsteenweg 190, in het

gerechtelijk arrondissement Tongeren.

De zetel mag verplaatst worden naar eender welk adres in het Nederlandse taalgebied, bij beslissing

van de raad van bestuur, bekend te maken in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3: Doel

De vereniging heeft als doel vrouwen, jongeren, kinderen en mannen, die het slachtoffer zijn van fysiek en/of psychisch geweld, financieel te ondersteunen indien therapeutische begeleiding niet betaalbaar is, of wanneer ze botsen op de enorme wachtlijsten binnen de reguliere geestelijke gezondheidszorg.

De vereniging zal allerhande activiteiten kunnen organiseren teneinde de nodige fondsen trachten te verwerven om haar doel te verwezenlijken.

Zij zal ook actief zijn op het niveau van bewustmaking en preventie met betrekking tot geweld. De vereniging mag in het algemeen alle handelingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doeleinden, door middel van overdracht, inbreng, fusie, deelname, financiële tussenkomst, of via ieder ander middel haar medewerking verlenen aan en belangstelling betonen voor activiteiten die gelijkaardig zijn aan haar doel.

Zij mag tevens diensten of instellingen oprichten of beheren met het oog op de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Artikel 4: Duur

De vereniging is van onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde ontbonden worden.

TITEL II : Leden

Artikel 5: Stichtende Leden

De voornoemde comparanten worden beschouwd als de stichtende leden van de vereniging.

Artikel 6: Voorwaarden lidmaatschap

Het aantal leden is onbeperkt, het minimumaantal is evenwel vastgesteld op drie.

De stichtende leden zijn bij de start van vereniging de enige werkende leden.

Leden kunnen worden toegevoegd bij goedkeuring door de algemene vergadering. Elk verzoek tot toelating van een kandidaat-lid dient schriftelijk ingediend te worden bij de voorzitter van de raad van bestuur. Elk nieuw lid is ertoe gebonden het ledenregister te tekenen. Uit die ondertekening blijkt zonder enig voorbehoud zijn instemming met de statuten van de vereniging.

De werkende leden.

Als voorwaarde van het lidmaatschap voor werkende leden is vereist dat men zich akkoord verklaart

met het doel van de vereniging en de inhoud van de statuten.

De werkende leden zijn geen lidgeld noch waarborgsom verschuldigd.

De steunende leden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Als voorwaarde van het jaarlijks lidmaatschap voor steunende leden is vereist dat men een lidgeld betaalt aan de vereniging, evenals dat men zich akkoord verklaart met het doel van de vereniging en de inhoud van de statuten. Het bedrag van het lidgeld wordt jaarlijks vastgelegd door de algemene vergadering. De steunende leden worden op de hoogte gehouden van de projecten die worden uitgevoerd via het internet of e-mail.

Voorbehouden

MOD. 2.2

aan het Belgisch

Staatsblad

De ere-leden.

Als voorwaarde van het jaarlijks lidmaatschap voor ere- leden is vereist dat men een lidgeld betaalt aan de vereniging, evenals dat men zich akkoord verklaart met het doel van de vereniging en de inhoud van de statuten. Het bedrag van het lidgeld wordt jaarlijks vastgelegd door de algemene vergadering. De ere-leden worden op de hoogte gehouden van de projecten die worden uitgevoerd via het internet of e-mail. Het lidgeld voor ere-leden zal minimaal het dubbele bedragen van het lidgeld voor steunende leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7: Duur, ontslag en uitsluiting van lidmaatschap - ledenregister

Werkende leden.

Op de zetel van de vereniging wordt door de raad van bestuur een register van werkende leden gehouden. Dit register vermeldt de naam, voornamen en woonplaats van de werkende leden en ingeval het een rechtspersoon betreft, de naam, rechtsvorm en het adres van de zetel. Bovendien moeten alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van werkende leden door toedoen van de raad van bestuur in dat register worden ingeschreven, binnen de acht dagen nadat het werkend lid van deze beslissing is in kennis gesteld.

Op de zetel van de vereniging wordt door de raad van bestuur een register van steunende en ereleden gehouden. Dit register vermeldt de naam, voornamen en woonplaats van de ere- en steunende leden. Ere en steunende leden zijn lid voor het kalenderjaar waarin zij hun lidgeld, zoals vastgelegd door de algemene vergadering, hebben voldaan. In uitzonderlijke gevallen kan een ere-of steunend lid uitgesloten worden van de vereniging. Hiervoor is een unanimiteit van stemmen in de algemene vergadering vereist.

Het lid dat meer dan zes maanden achterstand heeft voor de door hem verschuldigde bijdrage, wordt door de raad van bestuur aangemaand om zijn verplichtingen na te komen. Deze aanmaning mag bij een eenvoudige ter post aangetekende brief geschieden. Indien de bijdrage de maand na de aanmaning niet is betaald, wordt het in gebreke zijnde lid als ontslagnemend beschouwd.

Het lidmaatschap van werkende leden is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, uitsluiting, het verlies van de hoedanigheid die de opname als werkend lid rechtvaardigde, overlijden, of enige andere reden in de statuten voorzien. Vrijwillig ontslag geschiedt door een gewone ontslagbrief geadresseerd aan de voorzitter van de raad van bestuur of bij ontstentenis aan de secretaris van de vereniging.

Uitsluiting kan alleen worden uitgesproken door de algemene vergadering met twee/derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden.

Steunende en ere-leden.

Bepaling geldig voor alle leden.

Bepaling geldig voor alle leden.

- Het lid dat ontslag neemt of dat wordt uitgesloten en de rechtverkrijgenden of rechthebbenden van het overleden lid hebben geen enkele aanspraak op het maatschappelijk bezit en kunnen niet de teruggave eisen van de betaalde bijdragen noch van de andere verstrekte prestaties.

- Het lid dat het aanzien van de vereniging in het gedrang brengt, haar statuten overtreedt of twee maal zonder geldige reden heeft nagelaten de algemene vergadering bij te wonen of zich er te laten vertegenwoordigen, zal op eenvoudige vaststelling van de raad van bestuur geacht worden ontslagnemen te zijn. Het lid zal evenwel per aangetekend brief gericht aan de voorzitter mogen vragen dat de beslissing van de raad van bestuur naar de algemene vergadering doorverwezen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

wordt, die in laatste instantie zal beslissen en wiens beslissing niet gemotiveerd dient te worden.

Voorbehouden

MOD. 2.2

aan het Belgisch

Staatsblad

TITEL III: Algemene vergadering

Artikel 8: Samenstelling

De algemene vergadering bestaat uit alle werkende leden van de vereniging. Ieder effectief werkend lid beschikt over één stem. Een effectief werkend lid mag zich door een ander effectief werkend lid laten vertegenwoordigen, bij schriftelijke volmacht. Een vertegenwoordiger mag echter over niet meer dan één volmacht beschikken.

Artikel 9: Bevoegdheid

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10: Gewone jaarlijkse en buitengewone algemene vergadering

In de loop van elk burgerlijk jaar wordt ten minste één gewone algemene vergaderingen gehouden op de laatste woensdag van de maand mei om 20u, voor het goedkeuren  op verzoek van de raad van bestuur - van de rekeningen van het afgelopen jaar en van de begrotingen voor volgend jaar, voor het geval de vereniging aan deze verplichting dient te voldoen.

Artikel 11: Oproeping

Elke oproeping tot een algemene vergadering moet ten minste acht dagen op voorhand verstuurd worden aan alle werkende leden, per post, fax of e-mail. Alle werkende leden moeten worden opgeroepen en de oproeping vermeldt de dag, uur en plaats van de vergadering alsmede de agenda, opgesteld door de raad van bestuur

Indien alle werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering, moet de verzending van de oproepingen niet gerechtvaardigd worden.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter der raad van bestuur of bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter, en bij ontstentenis, van de aanwezige bestuurders.

Artikel 12: Besluiten der algemene vergadering

De algemene vergadering kan enkel geldige besluiten nemen omtrent de aangelegenheden die uitdrukkelijk op de agenda staan.

In gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met eenvoudige meerderheid van stemmen, mits ten minste de helft der effectieve werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

1. de wijziging van de statuten;

2. het aanvaarden van nieuwe effectieve werkende leden;

3. de benoeming en afzetting van de bestuurders;

4. de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval bezoldiging wordt toegekend, voor het geval de vereniging aan deze verplichting dient te voldoen;

5. de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

6. de goedkeuring van de begroting en de rekening;

7. de ontbinding van de vereniging en uitsluiting van een lid;

8. evaluatie en beslissing tot voortzetting of eventuele bijsturing van het initiatief;

9. goedkeuring van de voorstellen opgemaakt door de raad van bestuur of de algemene vergadering tot inhoudelijke samenwerking met andere organisaties.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen gehouden worden op initiatief van de raad van bestuur of op verzoek van ten minste een/vijfde van de effectieve werkende leden van de vereniging.

Indien op de eerste vergadering minder dan de helft van de effectieve werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd is, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten, met eenvoudige meerderheid, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde effectieve werkende leden.

Over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op een geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee/derde van de werkende leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee/derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve werkende leden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht of de ontbinding van de vereniging , kan ze alleen worden aangenomen met een unanimiteit van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve werkende leden.

Voorbehouden

MOD. 2.2

aan het Belgisch

Staatsblad

Een uitsluiting van een werkende lid kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee/derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve werkende leden.

De steunende en ereleden hebben het recht om op de algemene vergadering aanwezig te zijn, doch hebben geen enkel stemrecht. Zij beschikken enkel over een raadgevende stem in de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13: Verslagen van algemene vergadering

Van elke algemene vergadering wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter en de secretaris. De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in een speciaal register. De verslagen liggen ter inzage van alle leden van de vereniging, ten zetel van de vereniging.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Artikel 14: Samenstelling

De raad van bestuur bestaat uit minstens drie leden benoemd door de algemene vergadering voor

een periode van drie jaar. Ze zijn te allen tijde afzetbaar.

Artikel 15: Vertegenwoordiging en bevoegdheid

De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende

machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen.

Alle bevoegdheden die niet door de wet of de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden door de raad van bestuur uitgeoefend.

De bestuurders worden verkozen voor een termijn van drie jaar en hun mandaat is hernieuwbaar. Indien het bestuursmandaat voortijdig eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag, afzetting of niet meer vervullen van de lidmaatschapsvoorwaarde, wordt door de algemene vergadering in de vervanging van deze bestuurder voorzien voor de rest van de termijn. Tot zolang niet in de vervanging is voorzien, oefenen de overige bestuurders de volledige bevoegdheden van de raad van bestuur uit.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter, en bij ontstentenis van de andere aanwezige bestuurders. De voorzitter van de raad van bestuur zal aangeduid worden door de algemene vergadering.

TITEL IV: Raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert zo vaak de belangen van de vereniging het vereisen, doch ten minste elk kwartaal.

De raad van bestuur treedt op als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De bestuurders kiezen onder elkaar een ondervoorzitter en een penningmeester/secretaris.

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

Elk jaar en ten laatste zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar, legt de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar alsook de begroting van volgend boekjaar, indien toepasselijk op de vereniging, ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering.

Artikel 16: Externe vertegenwoordiging

Om tegenover derden de vereniging te vertegenwoordigen en te verbinden is nodig en volstaan de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders, die ten opzichte van derden niet moeten doen blijken van een voorafgaande beslissing van de raad.

De bestuurders gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan in verband met de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Artikel 18 Oproeping

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of de secretaris. De oproeping gebeurt ten minste acht dagen op voorhand, via brief, fax of e-mail en vermeldt dag, uur en plaats alsmede de agenda.

Voorbehouden

MOD. 2.2

aan het Belgisch

Staatsblad

Extra bijeenkomsten kunnen worden bijeengeroepen op verzoek van 2 bestuurders.

Artikel 19: Besluiten

De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen wanneer minstens de helft van de bestuurders

aanwezig zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 20: Verslagen

Van elke raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter en de secretaris of twee andere leden van de raad van bestuur. De notulen zijn in een speciaal register opgenomen. Elke bestuurder kan ten allen tijde inzage nemen van alle verslagen van de raad van bestuur. De afschriften of uittreksels worden steeds ondertekend door de voorzitter of door twee leden van de raad.

Artikel 21: Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vereniging van de vereniging met gebruik van de

maatschappelijk handtekening in verband met dit bestuur opdragen aan een onder zijn leden

gekozen bestuurder, secretaris genaamd.

De secretaris vervult voornamelijk volgende taken :

a. het dagelijks bestuur van de vereniging verzekering volgens de oriëntaties en de begroting vastgelegd door de algemene vergadering en de raad van bestuur.

b. de externe werkrelaties die aan de vereniging worden toevertrouwd, verzekeren.

c. zorgen voor het secretariaat en de coördinatie van de werkzaamheden van de vereniging. Hij mag insgelijks alle speciale bevoegdheden verlenen aan alle door hem gekozen mandatarissen.

Artikel 21 : Boekjaar

Het boekjaar loopt van één januari tot één en dertig december.

Artikel 22: Ontbinding

Behoudens het geval van rechterlijke ontbinding kan tot vrijwillige ontbinding slechts door de algemene vergadering worden besloten zoals hiervoor aangeduid. In het besluit tot ontbinding worden één of meer vereffenaars aangeduid.

Ingeval van ontbinding zal het netto-actief van de vereniging overgedragen worden aan de ondersteunde verenigingen.

Iedere bestuurder beschikt over één stem. Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen, bij schriftelijke volmacht. Een bestuurder mag echter niet over meer dan één volmacht beschikken. De besluiten van de raad van bestuur moeten goedgekeurd worden door ten minste de helft van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. Bij staking van stemmen, is de stem van diegene die de bijeenkomst van de raad voorzit doorslaggevend.

Indien op de eerste vergadering minder dan de helft van de bestuurders aanwezig of

vertegenwoordigd is, moet binnen de twee weken een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

TITEL V: Diverse Bepalingen

Elk jaar moet de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen boekjaar vaststellen en eventueel indien van toepassing de begroting voor volgend boekjaar opmaken, en deze ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorleggen.

Artikel 23: Algemeen

Voor al hetgeen door de statuten niet is geregeld is de wet van zeven en twintig juni negentienhonderd een en twintig van toepassing, gewijzigd bij wet van twee mei twee duizend en twee, en eventuele latere wetswijzigingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

OVERGANGSBEPALINGEN

Voor de eerste maal is het aantal bestuurders vastgesteld op drie.

Worden tot bestuurder benoemd : de comparanten voornoemd.

Het mandaat van de eerste raad van bestuur verstrijkt onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van tweeduizend en tien. Op die datum wordt de raad volledig hernieuwd. Wordt in hoedanigheid van voorzitter aangeduid : Mevrouw Laura NEESEN, voornoemd. Wordt in hoedanigheid van vice-voorzitter aangeduid : de Heer Norbert de SCHAETZEN van BRIENEN, voornoemd.

Voorbehouden

MOD. 2.2

aan het Belgisch

Staatsblad

Wordt in hoedanigheid van penningmeester aangeduid : Mevrouw Jeannine LEMOINE, voornoemd.

Wordt in hoedanigheid van secretaris aangeduid : Mevrouw Peggy BILLEN, voornoemd.

DIVERSE BEPALINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

WAARVAN AKTE

Opgemaakt en verleden te Tongeren ter plaatse Kasteelweg 30.

En na integrale voorlezing en toelichting van de akte hebben de partijen getekend met ons,

notarissen.

KEUZE VAN WOONST

Ter uitvoering dezer wordt er door de partijen keuze van woonst gedaan in hun hierboven

respectievelijk vermelde woning.

BURGERLIJKE STAND

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van de partijen aan de hand van

opzoekingen in het rijksregister. De rijksregisternummers werden vermeld met uitdrukkelijke

instemming van de betrokkenen.

ORGANIEKE WET

De comparanten erkennen dat de notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de

notaris opgelegd door artikel negen, paragraaf één alinea twee en drie van de Organieke Wet en zij

bevestigen dat de notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten

die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

Coordonnées
TRAMPOLIEN

Adresse
KONINKSEMSTEENWEG 190 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : Koninksem
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande