TRANSOPLAST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRANSOPLAST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.730.573

Publication

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 26.06.2013 13226-0426-014
14/11/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111,11.11111i1fl 10! In

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

HASS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O.S) L-4 O. 3-3 a

Benaming : TRANSOPLAST

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diepenbekerweg 30 bus 2

3500 Hasselt

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden op 27 oktober 2011 voor Meester Silvie Lopez-Hernandez, geassocieerd notaris, te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173!! van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de`! bevoegde rechtbank van koophandel :

Oprichters

1.De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Transoplast Group B.V. " met statutaire zetel;;

te 's-Heerenberg en gevestigd te 7041 GB 's-Heerenberg (Nederland), Ulenpasweg 2, ingeschreven;' 1: in het register van de Kamer van Koophandel te Centraal Gelderland onder het nummer 09068430. '! Opgericht op 22 december 1989 en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd op 29; i! februari 2000.

2. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Transholdinq B.V. " met statutaire zetel te 's-r Heerenberg en gevestigd te 7041 GB 's-Heerenberg (Nederland), Ulenpasweg 2, ingeschreven het register van de Kamer van Koophandel te Centraal Gelderland onder het nummer 09199358.

j Opgericht op 29 mei 2009 en waarvan de statuten nog niet werden gewijzigd. ,r

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal

De comparanten verklaren dat het kapitaal vijftigduizend euro (50.000 EUR) bedraagt en dat op' ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt:

1)Transoplast Group B.V., voornoemd sub 1, verklaart in te schrijven op negenennegentig (99)i aandelen uitgegeven aan vijfhonderd euro (¬ 500,00) per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van negenenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 49.500,00), onmiddellijk volstort; 2)Transholding B.V., voornoemd sub 2, verklaart in te schrijven op een (1) aandeel uitgegeven aan!! vijfhonderd euro (E 500,00) per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van:j vijfhonderd euro (¬ 500,00), onmiddellijk volstort;

Totaal: vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

Het laatst genoemde bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door KBC Bank op datum van 17 oktober 2011.Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Als vergoeding voor hun inbreng, worden aan de comparanten het volgende aantal aandelen! toegekend:

1)Aan Transoplast Group B.V., voornoemd sub 1: negenennegentig (99) aandelen;

2)Aan Transholding B.V.: een (1) aandeel;

Welke aandelen comparanten verklaren te aanvaarden.

Ingevolge deze inbreng bedraagt het geplaatste kapitaal van de vennootschap vijftigduizend euro's ,, (50.000 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van een'; nominale waarde. Elk aandeel werd volledig onderschreven en volstort zodat vijftigduizend euro (¬ ; 50.000,00) kapitaal ter beschikking staat van de vennootschap.

Rechtsvorm - Naam

!! De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam!j "Transoplast".

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 30 bus 2.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandstalig gebied

en/of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren

oprichten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen

genomen, op een of andere wijze verband houden met::

A. Groothandel en dienstverlening in transport- en opslagsystemen van kunststof en andere materialen, alsmede het huren en verhuren van transport- en opslagsystemen van kunststof en andere materialen;

Het transport, de opslag en het reinigen van transport- en opslagsystemen van kunststof en andere materialen;

B. Consultancy-Management:

 alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van ... (te vervolledigen naargelang de

specialisaties);

 consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

 het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

C. Patrimonium

Uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

 het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruit, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

 het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

 het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten ; vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

D. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend euro (50.000 EUR).

Het is verdeeld in honderd aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt één honderdste/delen van het maatschappelijk kapitaal.

Bestuur en vertegenwoordiging.

Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door twee zaakvoerders wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opgedragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er drie of meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht door minstens 2 zaakvoerders gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

VoDr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Billagen bij hëtiélgiscfi taats[ïiëd =14I1I/I011- Annexes du Moûiteur belge

mod 2. i

Indien er twee zaakvoerders zijn, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap individueel

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere

gevolmachtigden.

VeLg_oedinq

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel

wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering,

beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste

of evenredige vergoeding.

Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en

verplaatsingskosten.

Toezicht

Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de

vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare

termijn van drie jaar.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand juni om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de

zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig

december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de

wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige

sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het

evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende

volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die

aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder aile

vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog

in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste iaarvergaderinq - eerste boekiaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte

op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december

tweeduizend twaalf.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de

vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 juni 2011. Deze overneming zal maar effect

sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen,

aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden

bekrachtigd.

BIJZONDERE VOLMACHT

Volmacht werd verleend aan CVBA Van Havermaet Groenweghe, met zetel te 3500 Hasselt,

Diepenbekerweg 65 vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940

Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

(Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

IV. BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Met eenparigheid van stemmen neemt de voltallige algemene vergadering volgende beslissing : Worden tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vénnootschap:

De heer MENTING Wilhelmus, wonende te 7044 AP Lengel (Nederland), Antoniusstraat 10A en de heer HEKKERS Diederik wonende te 6846 ES Arnhem (Nederland), Pachterwaard 43

De heer MENTING Wilhelmus is hier aanwezig en bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet krachtens een veroordeling verboden is, op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die deze opdracht aanvaardt.

Hun mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerders hebben de bevoegdheid om de vennootschap individueel te vertegenwoordigen zolang er maximum twee zaakvoerders benoemd zijn.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- volledige uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 17.07.2015 15312-0470-014

Coordonnées
TRANSOPLAST

Adresse
DIEPENBEKERWEG 30, BUS 2 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande