TRANSPO DANIELS

NV


Dénomination : TRANSPO DANIELS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 434.002.051

Publication

05/06/2014
ÿþ.11

LeeLLIM1d%jr1 Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11E1 J!,1111,11L11 Hill

RECHTBANKvan KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

26 MEI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0434.002.051

Benaming

(voluit) : TRANSPO DANIELS

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Lummense Kiezel 21, 3510 Kermt

Onderwerp akte: Neerlegging en bekendmaking voorstel tot partiële splitsing

Neerlegging van een voorstel tot partiële splitsing opgemaakt overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, met toepassing van artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij NV TRANSPO DANIELS een deel van haar vermogen afsplitst, hetwelk zal worden overgenomen door BVBA D.J.F.D., zonder dat eerstgenoemde vennootschap wordt ontbonden.

De inhoud van voormeld splitsing svoorstel wordt hierna bij uittreksel weergegeven. 1. IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

1.1. De te splitsen vennootschap: de naamloze vennootschap TRANSPO DANIËLS, met maatschappelijke zetel te 3510 Kermt, Lummense Kiezel 21, met ondernemingsnummer 0434.002.051.

Het doel van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft tot doel, zo voor eigen rekening, als voor rekening van derden of in deelneming met

derden, in België afin het buitenland, in de breedste zin van het woord:

1.0ndememing voor goederenvervoer langs de weg.

2.Groot- en kleinhandel in: motorvoertuigen en onderdelen, tweedehandsauto's en onderdelen, onderdelen

en toebehoren voor motorvoertuigen; brandstoffen en smeermiddelen met inbegrip van het smeren, grafiteren

en wassen, evenals aile herstellingswerken.

3.Ultbating van garages en stallingen voor motorvoertuigen.

4.0ndememing voor het depanneren van motorvoertuigen.

5.0ndememing voor industriële paardenteelt, runderteelt, varkensteelt, schapen- en geitenteelt en

pluimveeteelt.

6.Tuinbouwbedrijf,

7,Alle activiteiten in verband met landbouw, veeteelt en tuinbouw.

8.De groot- en kleinhandel in producten voor de visvangst, landbouw, tuinbouw, veeteelt en

voedingsbedrijven.

9.0ndememing voor het verhuren van land- en tuinbouwmachines.

De vennootschap mag aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die

rechtstreeks of onrechtstreeks van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij zal op iedere manier mogen samenwerken of deelnemen in aile ondernemingen en vennootschappen,

die eenzelfde, een aanverwant of gelijkaardig doel nastreven of die van aard zijn haar grondstoffen te

verschaffen of de afzet van haar producten en diensten te vergemakkelijken."

1.2. De verkrijgende vennootschap: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.J.F.D., met maatschappelijke zetel te 3510 Kermt, Lummense Kiezel 21, met ondememingsnummer 0400.972.066.

Het doel van de vennootschap luidt:

"1) Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen; bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals aile welk danige onroerende verhandelingen in de meest brede zin van het woord, met inbegrip van roerende leasing.

2) Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

t' ès"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

3) De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorrning en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

4) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zijn deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van aile bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel, administratief, of financieel, met inbegrip van borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen.

5) Consulting op het gebied van beheer, management, marketing, public relations en producten- en dienstenontwikkeling,

6) De uitvoeringen van verwerkingen op computer voor derden, vastleggen van informatie op cornputerinvoermedia.

7) Studie, organisatie- en raadgevend bureau inzake juridische, fiscale, financiële en handelsaangelegenheden,

8) De vetwerving en de uitbating van brevetten en concessies,

9) Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandig handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

10) De uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies.

11) De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financieringen en projectontwikkeling.

12) De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

13) De organisatie van cursussen en opleidingen, zowel wat het gebruik van software betreft als de organisatie van administraties en secretariaten.

14) Aile activiteiten in het kader van de dienstencheques: o.a. aile activiteiten verricht ten huize van de gebruiker zoals onder meer het schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden, alsook aile activiteiten verricht buiten het huis van de gebruiker zoals onder meer boodschappendienst, het ophalen en bezorgen van was, centrale voor minder mobiele of bejaarde personen en strijkateliers ., (niet limitatief)

15) Groot- en kleinhandel in onderdelen en benodigdheden voor auto's, vrachtwagens, en ander technisch materieel, evenals het invoeren en uitvoeren van bovenvermelde goederen.

16) Het onderhoud van auto's, vrachtwagens en ander technisch materieel.

17) De verhuur van feestzalen en vergaderzalen, het ter beschikking stellen van vergaderruimtes met of zonder presentatiemateriaal, het organiseren van seminaries, feesten en bijeenkomsten, al dan niet gepaard gaande met cie bereiding van maaltijden en dranken, de logistieke ondersteuning van al deze activiteiten, en het leveren en verhuren van goederen en diensten in het kader van al de voornoemde activiteiten;

Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

Zij mag aile handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan aile opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, de directie en de verreffening van aile vennootschappen en ondernemingen en deze adviezen verschaffen.

De vennootschap mag, bij wijze van inbreng In speciën of in nature, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen.

Zij mag ook leningen toestaaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerder bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen."

2, RUILVERHOUDING - VERDELING ONDER VENNOTEN

In de huidige aandeelhoudersstructuur zou BVBA D.J.F,D. in ruil voor de over te dragen vermogensbestanddelen van Transpo Daniëls 2.224 nieuwe aandelen moeten uitgeven.

In de veronderstelling dat Jozef Daniëls en Christiane Bamps voorafgaand aan de partiële splitsing 92 aandelen Transpo Daniëls verkopen aan BVBA D.J.F.D., zal BVBA D.J.F.D. in ruil voor de over te dragen vermogensbestanddelen van NV TRANSFO DANIELS die BVBA D.J.F.D, toekomen 1.405 nieuwe aandelen uitgeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap, overeenkomstig hun aandelenbezit, als volgt:

- 1.095 aandelen aan de heer Jozef Daniëls;

- 178 aandelen aan mevrouw Christiane Bamps;

- 44 aandelen aan de heer Daniël Daniëls;

-44 aandelen aan de heer Frank Daniëls;

- 44 aandelen aan mevrouw Judith Daniëls,

Er zal aan de vennoten geen opleg in geld uitbetaald worden, noch enige andere financiële vergoeding. 3. WIJZE WAAROP DE AANDELEN WORDEN UITGEREIKT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De nieuw uit te geven aandelen BVBA D.J.F.D. zullen van dezelfde aard zijn en zuiten, vanaf de uitgifte, dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen BVBA

De toekenning van de nieuw uit te geven aandelen op naam geschiedt door inschrijving in het register van de aandelen op naam, binnen de 15 dagen na de publicatie van de splitsingsbesluiten in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Daartoe zal één van de zaakvoeders van BVBA D.J.F.D, bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering die de partiële splitsing zal goedkeuren volmacht krijgen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

4. DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst van BVBA D.J.F.D. en dividendgerechtigd zijn vanaf 1 november 2013.

5. BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap m.b.t. het hiervoor bedoelde af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2014,

6. TOEKENNING VAN RECHTEN AAN VENNOTEN MET BIJZONDERE RECHTEN

Er zijn binnen de gesplitste vennootschap geen vennoten die kapitaalaandelen bezitten waaraan bijzondere rechten verbonden zijn, noch houders van andere effecten dan kapitaalaandelen en evenmin efefcten met bevoorrechte rechten. Bijgevolg dienen er binnen BVBA D.J.F.D. geen bijzondere maatregelen te worden genomen wat dit betreft,

7, BIJZONDERE BEZOLDIGING COMMISSARIS

Voorgesteld wordt om, overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, unaniem te verzaken aan de bijzondere verslaggeving, zoals bedoeld in de artikelen 730 tot 733 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dienvolgens dient aan de commissaris van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen geen bezoldiging te warden toegekend voor deze specifieke opdracht.

8, BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURDERS

Aan de leden van de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

9. NAUWKEURIGE BESCHRIJVING VAN DE OVER TE DRAGEN ACTIVA EN PASSIVA

Er wordt voorgesteld de onroerende goederen en onroerende activiteiten (de woningen en terreinen gelegen aan de Kolmenstraat in Hasselt (Stevoort)) van NV TRANSPO DANIËLS af te splitsen naar BVBA D.J.F,D, Het afgesplitst gedeelte van het vermogen wordt hierna weergegeven op basis van een staat van activa en passiva per 31 december 2013.

ACTIVA 263.363,92 E

VASTE ACTIVA

Terreinen en gebouwen 263.363,92

PASSIVA 263263,92 E

EIGEN VERMOGEN

Kapitaal 26.820,20

Reserves

wettelijke reserve 2.682,02 E

betaste reserve 973,22¬

belastingvrije reserve 37.353,04¬

beschikbare reserve 195.535,44

10. VOLMACHT VOOR WEERLEGGING EN BEKENDMAKING

Elk van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen geeft volmacht aan Wim Vandenberghe, advocaat, kantoor houdende te 9000 Gent, aan de Vrijheidslaan 27, bevoegd om elke partij afzonderlijk te

Ii. . .

ti .. . " -4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan hot '-7Beigisch Staatsblad

vertegenwoordigen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op de neerlegging en bekendmaking ' van het voorstel en alle andere noodzakelijke documenten ter griffie van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel,

Wim Vandenberghe

Gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd: splitsingsvoorstel

06/01/2014 : HA070425
31/10/2013 : HA070425
23/12/2014 : HA070425
23/08/2012 : HA070425
28/07/2011 : HA070425
26/10/2010 : HA070425
20/10/2009 : HA070425
21/11/2008 : HA070425
07/04/2008 : HA070425
28/02/2008 : HA070425
27/06/2007 : HA070425
04/10/2005 : HA070425
14/07/2004 : HA070425
11/06/2004 : HA070425
04/08/2003 : HA070425
21/08/2001 : HA070425
10/07/2001 : HA070425
27/10/2000 : HA070425
24/12/1996 : HA70425
01/01/1993 : HA70425

Coordonnées
TRANSPO DANIELS

Adresse
LUMMENSE KIEZEL 21 3510 KERMT

Code postal : 3510
Localité : Kermt
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande