TRANSPORT & SERVICE LENICKER GMBH

Divers


Dénomination : TRANSPORT & SERVICE LENICKER GMBH
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 847.170.779

Publication

03/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.11.2012, NGL 27.12.2012 12681-0169-004
16/07/2012
ÿþI 1111111

*12125145*

131

E St

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0 if -üÎ- 2012

De HoofdgriffierGriffie







Ondernemingsnr : fl g 1. 4 i q

Benaming T

(voluit) : Transport & Service Lenicker GmbH

(verkort) :

Rechtsvorm : Duitse Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : D-50354 HÜRTH - Max-Planck-Strafle 28

(volledig adres)

Onderwerp akte : Opening Filiaal

Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 29 mei 2012 blijkt: De aandeelhouders beslissen unaniem:

-De firma richt met ingang van 1 juli 2012 een filiaal op in België. De zetel van het filiaal bevindt zich te B3600 GENK, Transportiaan 10. De zetel kan op eenvoudig besluit van de algemene vergadering van aandeelhouders op enige andere plaats in België worden verlegd.

Het filiaal omvat de volgende activiteiten: Reparaties aan opleggers en aanhangwagens, overlading, goederentransport en koeriersdienst logistiek.

Bovendien kan de firma alle industriële, commerciële en financiële activiteiten uitoefenen, met betrekking tot roerende en onroerende goederen, die direct of indirect in verband staan met het bedrijfsdoel.

De naam van het filiaal luidt: Transport & Service Lenicker GmbH  Filiaal Genk.

De volgende personen zijn bevoegd de firma tegenover derden te engageren en voor de rechtbank te vertegenwoordigen:

" Als wettelijk ingesteld orgaan van de firma: Mevrouw Angelika Martha Lenicker, met de meisjesnaam Streich, geboren op 18/09/1965, woonachtig te D-53894 MECHERNICH-KALENBERG, Westschachtstral&e 11, met recht tot alleenvertegenwoordiging als zaakvoerster

" Als vertegenwoordiger van de firma voor de activiteiten van het filiaal Genk: De heer Karl-Heinz Lenicker, geboren op 15/10/1961, woonachtig te D-53894 MECHERNICH-KALENBERG, Westschachtstral e 11. Verder werd de heer Karl-Heinz Lenicker aangeduid als gevolmachtigde cm de firma tegenover derden met zijn eigen handtekening te vertegenwoordigen.

De statuten van de moedermaatschappij worden door het filiaal volledig overgenomen.

Uittreksel uit de statuten van het moedermaatschappij:

§ 1 Firma en zetel

1. De firmanaam van de vennootschap is: Transport & Service Lenicker GmbH

2, De firma heeft haar zetel in Hürth,

§ 2 Doel van de vennootschap

1. Het doel van de vennootschap is het goederentransport en de koeriersdienst logistiek.

2. De vennootschap is bevoegd alle transacties uit te voeren die bevorderlijk zijn voor het doel van de vennootschap. Ze kan andere bedrijven opkopen, fusioneren, of filialen oprichten.

§ 3 Maatschappelijk kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

1, Het maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 25.000, (in woorden:

vijfentwintigduizend euro).

2. De vennoten zijn:

a) Mevrouw Angelika Martha Lenicker, met de meisjesnaam Streich, zakenvrouw, geboren op 18/09/1965, woonachtig te Westschachtstr. 11 in 53894 Mechernich-Kalenberg, met een maatschappelijk aandeel ter " hoogte van ¬ 18.750,7- (in woorden achttienduizend zevenhonderdvijftig euro), - maatschappelijk aandeel 1-

b) De heer Karl-Heinz Lenicker, zakenman, geboren op 15/10/1961, woonachtig te Westschachtstr. 11 in 53894 Mechernich-Kalenberg, met een maatschappelijk aandeel ter hoogte van ¬ 6.250, (in woorden: zesduizend tweehonderdvijftig euro), - maatschappelijk aandeel 2 -.

3. De inbrengen werden volledig betaald.

4, Bij elke kapitaalverhoging is elke vennoot gerechtigd, op het verhoogde kapitaal een kapitaalinbreng te doen in overeenstemming met zijn voorafgaande deelneming in het maatschappelijke kapitaal.

§ 4 Boekjaar

1. Het boekjaar is het kalenderjaar.

2. Het eerste boekjaar begint met de inschrijving van de firma in het handelsregister en eindigt op de daaropvolgende 31ste december.

§ 5 Duur van de vennootschap

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

§ 6 Vertegenwoordiging van de vennootschap

1. De vennootschap heeft één of meerdere zaakvoerders,

2. Indien slechts één zaakvoerder werd benoemd, vertegenwoordigt deze de vennootschap alleen.

3, Indien meer dan één zaakvoerder benoemd werd, wordt de vennootschap ofwel door twee zaakvoerders tegelijk of door één zaakvoerder samen met een procuratiehouder vertegenwoordigd.

4. Ofschoon meer dan één zaakvoerder benoemd werd, kan door beslissing van de vennoten aan afzonderlijke of aan alle zaakvoerders het recht tot alleenvertegenwoordiging worden gegeven.

5. iedere zaakvoerder of liquidateur kan gemachtigd worden de vennootschap bij het plegen van rechtshandelingen zelf of als vertegenwoordiger van een derde partij volledig te vertegenwoordigen (met vrijstelling van de beperkingen van § 181 B.W.).

§ 7 Algemene vergadering van aandeelhouders

1. De vennoten nemen hun besluiten tijdens de vennootschapsvergadering. In zoverre wettelijk niet uitdrukkelijk iets anders bepaald werd, is het niet nodig een vergadering te houden, indien alle vennoten verklaren dat ze akkoord gaan met de te nemen beslissingen of met het schriftelijk uitbrengen van stemmen.

2. Elke ¬ 1,-- van een aandeel geeft recht op een stem.

3. De besluiten van de vennootschap worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, in zoverre de wetten of statuten niets anders voorschrijven. Voor wijzigingen in de vennootschapsakte is een meerderheid van 314 van de stemmen van alle aandeelhouders vereist.

§ 8 Maatschappelijke aandelen

1. Beschikkingen over maatschappelijke aandelen of delen ervan zijn pas effectief met instemming van de vennootschap.

2. De vennootschap kan daarvoor slechts toestemming verlenen, indien de algemene vergadering van aandeelhouders ze daartoe gemachtigd heeft,

§ 9 Jaarrekening en de winstverdeling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

1. De bedrijfsleiding dient, na afloop van het boekjaar en binnen de wettelijke termijn, de jaarrekening - balans met winst- en verliesrekening en met toelichting - en indien vereist ook het jaarverslag op te stellen en samen met het controleverslag van de accountant onverwijld aan de vennoten voor te leggen voor de vaststelling van de jaarrekening.

2. De algemene vergadering van aandeelhouders stelt de jaarrekening vast en beslist of en in welke mate een tot beschikking staande winst over het boekjaar als reserve wordt gebruikt en een eventueel winstsaldo wordt voorgelegd of aan de aandeelhouders wordt uitgekeerd.

Indien voor uitkering wordt gekozen, wordt de winst onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de nominale bedragen van hun aandelen.

§ 10 Intrekking van aandelen

1. De intrekking van aandelen, met toestemming van de betrokken aandeelhouder, is op elk moment toegestaan.

2. Zonder toestemming van de betrokken aandeelhouder kan een aandeel door besluit van de aandeelhouders volledig of gedeeltelijk worden ingetrokken, indien

a) op het vermogen van de vennoot een gerechtelijke insolventieprocedure werd geopend of de instelling van een dergelijke procedure wordt geweigerd bij gebrek aan boedel of een insolventieprocedure werd aangevraagd of de vennoot de juistheid van zijn bezittingen moet betuigen;

b) executoriaal beslag op het maatschappelijke aandeel wordt gelegd en niet binnen een maand wordt opgeheven,

c) de persoon van de vennoot een belangrijke reden is tot uitsluiting uit de vennootschap.

3. De vennoten kunnen, in plaats van intrekking, ook beslissen dat de betrokken aandeelhouder zijn aandeel aan één of meerdere aandeelhouders of aan de vennootschap moet overdragen.

4. Bij de besluitvorming over de intrekking of de verplichting tot overdracht van het aandeel heeft de betrokken vennoot geen stemrecht.

5. In geval van intrekking volgens bovenstaande paragraaf 2 is de vennootschap onherroepelijk gemachtigd het maatschappelijke aandeel van de uittredende vennoot over te dragen aan zichzelf, aan één of meerdere vennoten of aan een derde.

§ 11 Afkoopsom

1. In alle gevallen waarin een maatschappelijk aandeel wordt ingetrokken of door de houder moet worden overgedragen, heeft de betrokken vennoot recht tot uitbetaling van een vergoeding door de vennootschap of door de koper.

2. De afkoopsom is gelijk aan de marktwaarde van het aandeel. Deze waarde wordt bepaald volgens een handelsbalans die op de dag van uittreding moet worden opgemaakt.

Hangende transacties worden daarbij niet in aanmerking genomen. Een immateriële waarde (goodwill) blijft buiten beschouwing. De stille, materiële reserves moeten worden blootgelegd. Op het gebied van roerend vennootschapsvermogen, vorderingen en rechten - niet met betrekking tot het grondbezit - moeten de voorschriften van de taxatiewet met betrekking tot de beoordeling van het bedrijfsvermogen worden toegepast.

3. Indien bij de beoordeling geen akkoord tot stand komt tussen de partijen, wordt de beoordeling door een aangewezen beëdigde expert van de Kamer van Koophandel en Nijverheid te Aken uitgevoerd, die bindend is voor alle partijen,

4. De vergoeding wordt, mits niets anders overeengekomen of wettelijk voorgeschreven, in drie gelijke jaarlijkse termijnen uitbetaald. De eerste betaling is betaalbaar twaalf maanden na de dag van uittreding van de betrokken vennoot. Op het respectieve tegoed dient jaarlijks 6 % (in woorden: zes procent) rente te worden betaald; de rente dient samen met de jaarlijkse termijnen te worden betaald. De voortijdige uitbetaling van de vergoeding is toegestaan. De betrokken vennoot heeft recht op borgtocht.

§ 12 Concurrentie

Vennoten mogen noch rechtstreeks noch onrechtstreeks, noch direct noch indirect, noch occasioneel noch professioneel de vennootschap concurrentie aandoen of als partner deelnemen in een concurrerende onderneming, Verboden zijn alle transacties in dezelfde branche van de vennootschap, zowel in eigen naam als in naam van derden, voor eigen of voor andermans rekening. Het concurrentieverbod is geldig voor de gehele duur van het aandeelhouderschap. Het blijft geldig gedurende een periode van twee jaar na het uittreden van een vennoot.

Door vennootschapsbesluit kan aan vennoten en/of zaakvoerders vrijstelling van bovengenoemd concurrentieverbod worden verleend.

§ 13 Bekendmaking

De publicaties van de vennootschap gebeuren uitsluitend in het Staatsblad.

§ 14 Slotbepalingen

1. De kosten van de vennootschapsakte, de publicatie, de aanmelding van de vennootschap en de inschrijving in het handelsregister, evenals de kosten van het oprichtingsadvies, draagt de vennootschap tot een geraamd bedrag van EURO 2.000,--; extra opstartkosten worden gedragen door de vennoten.

2. Mocht een bepaling van deze statuten ongeldig zijn of mochten ze hiaten vertonen, dan blijft desondanks de geldigheid van de overige bepalingen onverminderd van kracht. In de plaats van de ongeldige bepalingen, of ter opvulling van het hiaat, dient een inhoudelijk zo veel mogelijk gelijkende regeling te komen die datgene het dichtst nadert wat de leden zouden hebben gewild als zij dit punt hadden bedacht.

Bij deze is de vennootschapsakte opgesteld.

Algemene vergadering van aandeelhouders

De oprichters komen samen, afgezien van de vereiste vorm en termijn, voor een eerste algemene vergadering en beslissen unaniem:

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap:

Mevrouw Angefika Martha Lenicker, met de meisjesnaam Streich, zakenvrouw, geboren op 18(09/1965, woonachtig te Westschachtstr, 11 in 53894 Mechernich-Kalenberg.

Ze heeft het recht tot alleenvertegenwoordiging, zelfs al werden meerdere zaakvoerders benoemd; ze is verder vrijgesteld van de beperkingen van § 181 B.W., zodat ze in naam van de vennootschap met eigen naam, of als vertegenwoordiger van derden, rechtshandelingen kan plegen.

Bij deze is de algemene vergadering van aandeelhouders beëindigd.

Angelika LENICKER-STRETCH

Zaakvoerder

Hürth op 29 mei 2012

Tergelijk ermee neergelegd: Proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 29 mei 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 07.10.2015, NGL 21.10.2015 15653-0462-002
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 05.10.2016, NGL 27.10.2016 16662-0571-002

Coordonnées
TRANSPORT & SERVICE LENICKER GMBH

Adresse
TRANSPORTLAAN 10 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande