TRANSPORT MAES J.

Divers


Dénomination : TRANSPORT MAES J.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 471.346.853

Publication

28/07/2014
ÿþOndernemingsnr : 0471.346.863

Benaming

(voluit) TRANSPORT MAES J.

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel WALENSTRAAT 32 3500 HASSELT

Onderwerp akte BEEINDIGING VOLMACHT INTERNATIONAAL GOEDERENVERVOER.

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone vergadering gehouden o de,maatscfiappelijke zetel op 30 juni 2014.

Tijdens deze buitengewone algemene vergadering werd in onderling overleg besloten dat dé heer Janssen Jules zijn vakbekwaamheids getuigschrift intenationalee goederenvervoer over de weg nr 01711 ter beschikking stelde van de nv Transport Maes tot en met 30 juni 201th De volmacht neemt een einde op 30/06/2014:

De heer Janssens Jules wordt ontlast van alle beheersmandaten.

Getekend

Johny Maes afgevaardigd bestuurder

Mod21

Luik 13

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111JMUl71111

111111

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

16 JULI 2014

Gnffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/10/2014
ÿþMool Word 11.1

Ondernemingsnr : 0471.346.853

Benaming (voluit): TRANSPORT MES J.

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Walenstraat 32 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte: Ontbinding  sluiting vereffening

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Nathalie Bovend'aerde te Zonhoven op 16 september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de NV "Transport Maes J," met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de Raad van Bestuur inzake de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, alsmede van de daarbij gevoegde gemotiveerde staat van activa en passive de dato 31 juli 2014.

De gedelegeerd bestuurder verklaart dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum van de staat van activa en passiva de dato 31 juli 2014 en 16 september 2014.

TWEEDE BESLUIT.

De .NV "TRANSPORT MAES J. ", wordt ontbonden en treedt in vereffening vanaf 16 september 2014. Derhalve bestaat zij nog slechts voor de noodwendigheid van haar vereffening.

DERDE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van het verslag van bedrijfsrevisor CVBA VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRUFSREVISOREN , kantoorhoudende te Hess*, Diepenbekerweg 65 bus 1, opgesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"BESLUIT

In het kader van de procedure van vereffening, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de Raad van Bestuur van de NV TRANSPORT MAES J,, me maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Walenstraat 32, een staat van actief en passie per 31 juif 2014 opgesteld, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal weergeeft van 226.875,70 EUR en een netto-actief van 192.563,79 EUR

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, besluiten wij, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles en de volledigheid van de kosten van de vereffening, dat deze staat een volledig, getrouw en juist beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 31 juli 2014.

Op basis van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg van de controles die wil hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Ter informatieve titel ten behoeve van de aandeelhouders willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 13.056,38 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van een beslissing tot vereffening door de Algemene Vergadering, niet geconsigneerd werd.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso: Naam en handtekening.

té ANIVERPÈN

09 OKT. 201/§

afdellriti HASSELT

Griffie

111111Eleijil 1111

beh. aai Bel Staa

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

erHtil vh h IPQN /4«3\jr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B VArvnIn

Hasselt, 15 september 2014

VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN, BURG. VENN. O.V.V.

CVBA Vertegenwoordigd door Nathalie BOGAERTS (getekend), Bedrijfsrevisor."

De algemene vergadering beslist toepassing te willen maken van de mogelijkheid door artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 en van 22 april 2012, tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft.

De algemene vergadering stelt vast:

1. Dat er geen passiva zijn zoals blijkt uit de staat van activa en passiva de dato 31 juli 2014, behoudens schulden op ten hoogste één jaar ten belope van 30.789,46 eurcl De vergadering verklaart uitdrukkelijk dat deze schulden inmiddels volledig werden voldaan.

Dat het saldo van het oorspronkelijk geplaatst kapitaal, verhoogd met de reserves, na aftrek van het overgedragen verlies zal worden overgemaakt aan de beide vennoten, en dit in verhouding tot hun aandelenbezit.

2. Dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit.

3. Dat er geen vereffenaar wordt benoemd,

VIERDE BESLUIT.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt ontslag en kwijting verleend aan de

gedelegeerd bestuurder, de heer Maes Johny, wonende te Zonhoven, Engstegenseweg 51,

die verklaart te aanvaarden.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering bevestigt dat de nodige provisies werden aangelegd voor de voldoening van

de nog te betalen kosten, in het bijzonder deze die verband houden met roerende voorheffing

op de liquidatiebonus en de kosten voor de ontbinding en de vereffening.

De resterende activa zullen worden overgemaakt op de rekening van de beide vennoten.

De vereffening wordt  onder voorbehoud van het voornoemde- als gesloten beschouwd.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende minstens vijf jaar bewaard

worden te Zonhoven, Eng stegenseweg 51.

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Nathalie Bovend'aerde te Zonhoven

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van de akte de dato 16 september 2014, waarin vervat het verstag van de

bedrijfsrevisor en het verslag van de Raad van Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vr-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/01/2014
ÿþ4 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

illilji!,1.1t116111*11111111

Ondernemingsnr e=»\ --' i ' c %

Benaming (votuit) : TRANSPORT MAES J.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Walenstraat 32 -- 3500 Hasselt

onderwerpen) akte : Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Nathalie Bovend'aerde te Zonhoven op 14 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de NV "Transport Maes J." met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist eenparig het lopende boekjaar te verlengen tot 30 september 2014. Ieder boekjaar begint vanaf dan op één oktober om te eindigen op dertig september.

Ingevolge deze beslissing luidt artikel 24 van de statuten voortaan als volgt: "Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september."

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de datum van de gewone algemene vergadering te verplaatsen naar de tweede donderdag van de maand februari om twintig uur. De eerstvolgende algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede donderdag van de maand februari 2015 om twintig uur.

Ingevolge deze beslissing luidt artikel 19, eerste alinea van de statuten voortaan als volgt: "De jaarvergadering komt elk jaar samen op de tweede donderdag van de maand februari om twintig uur."

DERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat ten gevolge van het overlijden van mevrouw Feijen Johanna op 15 september 2013, de Raad van Bestuur thans slechts één lid telt, met name de heer` Maes Johny.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen te benoemen tot bijkomende bestuurder voor een periode van zes jaar: de BVBA "Transport Maes Mike", met zetel te Zonhoven, Engstegenseweg 51.

Wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger, die belast is met de uitvoering van de, opdracht in naam en voor rekening van de BVBA "Transport Maes Mike": de heer Maes Johny, wonende te Zonhoven , Engstegenseweg 51, die verklaart te aanvaarden.

De heer Maes Johny wordt tevens herbenoemd als bestuurder en afgevaardigd bestuurder voor een nieuwe periode van zes jaar. De heer Maes Johny verklaart te aanvaarden.

VIERDE BESLISSING

Machtiging aan de instrumenterende Notaris om de statuten neer te leggen op de bevoegde` Rechtbank van Koophandel.

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Nathalie Bovend'aerde te Zonhoven

ICI

RECHTBANK VAN KOOPHANGEL

0 8,-01- 2014

HA68EW

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Uitgifte van de akte de dato 14 december 2013;

- Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 23.07.2013 13330-0495-015
23/04/2013 : HA103416
03/07/2012 : HA103416
05/08/2011 : HA103416
11/07/2011 : HA103416
02/07/2010 : HA103416
08/07/2009 : HA103416
08/07/2008 : HA103416
13/07/2007 : HA103416
09/11/2005 : HA103416
29/06/2005 : HA103416
05/07/2004 : HA103416
10/07/2003 : HA103416
18/05/2000 : HAA017387
22/04/2000 : HAA017387
08/04/2000 : HAA017387

Coordonnées
TRANSPORT MAES J.

Adresse
Zetel (volledig adres) : Walenstraat 32 - 3500 Hasselt

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande