TREFRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TREFRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.967.294

Publication

26/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-03-2015

Griffie

*15305150*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0607967294

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

TREFRA

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Michael Böse, geassocieerd notaris op 24 maart 2015 dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter, afgekort S-BVBA, werd opgericht door: De heer TREUNEN Frank Peter Maria, geboren te Hasselt op elf oktober negentienhonderd drieënzestig, weduwnaar van wijlen mevrouw GALLE Inge Elise Carla, wonende te 3500 Hasselt, Heilig-Hartplein 4.

- onder de naam " TREFRA", met zetel te 3500 Hasselt, Heilig-Hartplein 4, en voor onbepaalde duur; - waarvan het kapitaal:

. één euro (¬ 1,00) bedraagt;

. volledig in geld geplaatst werd;

. volstort werd;

. verdeeld is in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarop is ingeschreven door voormelde heer TREUNEN Frank, die stortte ten belope van één euro (¬ 1,00) waarvoor hem honderd (100) volstortte aandelen worden toegekend;

- met boekjaar lopend vanaf één januari tot en met éénendertig december (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank tot en met éénendertig december tweeduizend zestien);

- met jaarvergadering op de eerste maandag van de maand juni om tien (10.00) uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend zeventien);

- met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen (tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt aangesteld voornoemde heer TREUNEN Frank, wiens mandaat onbezoldigd zal zijn, de Algemene vergadering kan echter altijd een bezoldiging vaststellen);

- zonder van de wet afwijkende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo.

-Bijzondere volmacht wordt verleend, nu en in de toekomst, aan de heer Meyers Pascal, accountant te 3500 Hasselt, Hazelarenlaan 62 bus 2, of een in de plaats gestelde subgedelegeerde, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de BTW, de belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen, enz.

- Voorafgaand aan het verlijden van deze akte heeft de oprichter mij een door mij te bewaren financieel plan overhandigd, ondertekend door hem waarin hij het bedrag van het kapitaal van de vennootschap verantwoordt.

De oprichter verklaart bij het opstellen van dit financieel plan bijgestaan te zijn door

Onderwerp akte :

Heilig-Hartplein 4 3500 Hasselt

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

volgende financieel expert de heer MEYERS Pascal, accountant te 3500 Hasselt, Hazelarenlaan 62/2, en dit financieel plan bevat volgende ongewijzigde informatie: de rechtsvorm van de vennootschap; haar benaming, haar zetel, haar doel, haar geplaatst en volstort kapitaal, haar boekjaar, de namen van haar oprichter en haar zaakvoerder, en eventueel haar exploitatiezetel. Het financieel plan bevat: drie geprojecteerde balansen: de openingsbalans, de balans na een jaar werking en de balans na twee jaar werking; twee geprojecteerde resultatenrekeningen die telkens een periode van een jaar bestrijken en een vermogensstromenoverzicht met minimaal de door de wet voorziene correcties met betrekking tot de afschrijvingen en waardeverminderingen; voorzieningen en herwaarderingsmeerwaarden.

Het kapitaal werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE14 3631 4523 2783 bij ING België nv ingevolge bankattest afgeleverd op zevenentwintig februari tweeduizend vijftien.

- met als Doel:

De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland:

*horeca-assistentie;

*alle activiteiten als zelfstandig kok;

*verhuur van horecamaterialen;

*chef aan huis;

*traiteur;

*opleidingscentrum voor horeca-activiteiten;

*de uitbating van restaurants van het traditionele type, taverne, brasserie, loungebar, fast foodzaken, snackbars, frituur, broodjesbar, pizzeria, theehuis en dergelijke als ook de activiteiten van catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties;

*organiseren van evenementen;

*de bereiding en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, van voedingswaren, dranken en bijhorigheden, warme en koude gerechten, gebak, confiserie, bereide vis-en vleeswaren, ijscreme en dergelijke.

*het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen;

*Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van het uitoefenen van een bestuursmandaat.

*Het nemen en het beheren van belangen en participaties in ondernemingen, vennootschappen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings en belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan en zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovenstaand doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

*Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij zelf er belang bij heeft.

*Het beheer en bestuur van een roerend en onroerend vermogen in de meest ruime zin van het woord, zowel in België als in het buitenland, alsmede alle handelingen die rechtstreeks en onrechtstreeks in verband staan daarmee, en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen. Binnen de perken van dit beheer zal de vennootschap alle roerende en onroerende goederen kunnen kopen, vervreemden, huren en verhuren.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers , commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

DE NOTARIS, Michael BÖSE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde akte

11/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
TREFRA

Adresse
HEILIG-HARTPLEIN 4 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande