TRENDS2COM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRENDS2COM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.641.388

Publication

24/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 16.09.2014, NGL 17.09.2014 14588-0585-018
21/10/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/11/2013
ÿþMed 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 *FI

Ondernemingsnr :0474.641.388 Benaming (voluit) : TRENDS2COM (verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel :Remise 3, 3930 Hamont Achel

(volledig adres)

Onderfverp(en) akte :

1. KAPITAALSVERHOGING.

2. AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN.

3. WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR.

4. WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE ALGEMENE VERGADERING.

5. COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

6. ONTSLAG VAN TWEE (2) NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

7. BENOEMING VAN EEN (1) NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

8. VOLMACHTEN.

TeKst :

STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PEÊRS, te Vilvoorde, op acht oktober tweeduizend dertien, blijkt dat' de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TRENDS2COM, met vennootschapszetel gevestigd te 3930 Hamont-Achel (Achel), Remise 3, de volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLUIT : KAEITAALSVERBOGXNG.

1.1. Besluit tot kapitaalsverhoging :

De algemene vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met ëénendertigduizend vierhonderd Euro (31.400 EUR) om het alto te brengen van zevenhonderd achttienduizend zeshonderd Euro (718.600 EUR) naar zevenhonderd vijftigduizend Euro (750.000 EUR), zulks door het creëren van duizend tweehonderd zesenvijftig (1.256) nieuwe aandelen met dezelfde waarde en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld, ten bedrage van vijfentwintig Euro (25 EUR) per stuk, en zij zullen volgestort worden bij de inschrijving.

1.2. Wettelijk recht van bevoorrechte inschrijving :

Alle aandeelhouders voormeld verklaren uitdrukkelijk te verzaken op persoonlijke en onherroepelijke wijze om hun wettelijk recht van bevoorrechte inschrijving uit te oefenen zoals bekrachtigd door de artikelen 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen dat geheel of een deel van hun voorrecht bij kapitaalverhoging voorbehoudt aan medevennoten.

Voor-behoude aan ho, Belgisc Staatsbfs

Rechtbank van koophandel

2 k OKT, 2413

te HAASF('.T

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Lurk B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

`Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

1.3. Inschrijving en volstorting :

Alhier komt tussen :

De vennootschap naar Frans recht : Société civile immobilière ALS and Co, met vennootschapszetel gevestigd te F 75116 Paris (Frankrijk), 78, avenue Raymond Poincarré.

Vennootschap met een kapitaal van drie miljoen negenhonderd en vijfduizend vierhonderd negenennegentig Euro (3.905.499 EUR).

De statuten werden laatst geupdated op twaalf mei tweeduizend en zeven.

Siren-nummer : 411,853.484 (RCS Paris (Frankrijk)).

Die verklaart, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat volledig kennis te hebben van de sta tuten.

Hij verklaart vervolgens in te schrijven op alle duizend tweehonderd zesenvijftig (1.256) nieuwe aandelen ten bedrage van vijfentwintig Euro (25 EUR) per stuk, zegge voor éénendertigduizend vierhonderd Euro (31.400 EUR).

De inschrijver verklaart en alle leden van de vergadering erkennen dat de geheelheid van de aandelen aldus geplaatst volledig is volgestort door storting in speciën uitgevoerd op rekening nummer BE84 0017 0804 0159, geopend bij de BNP PARIBAS FORTIS op naam van de vennootschap, derwijze dat deze :Laatste vanaf heden en uit dezen hoofde beschikt over een som van éénendertigduizend vierhonderd Euro (31.400 EUR).

Een attest van de depothoudende instelling gedateerd drie oktober tweeduizend dertien zal door ondergetekende notaris bewaard worden.

1.4. Vaststelling dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt :

De leden van de vergadering verzoeken ons, notaris, te akteren dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven, dat elk nieuw aandeel volledig is volgestort en dat het kapitaal effectief wordt gebracht op zevenhonderd vijftigduizend Euro (750.000 EUR).

TWEEDE BESLUIT AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE VAN DE

AANDELEN :

De Voorzitter stelt voor de nominale waarde van de aandelen af te

schaffen.

DERDE BESLUIT : WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR :

De Voorzitter stelt voor het boekjaar van de vennootschap te wijzigen als volgt : het boekjaar begint op één april van elk jaar om te eindigen op éénendertig maart van elk volgend jaar.

Als overgangsmaatregel wordt bepaald dat het lopende boekjaar zal lopen tot éénendertig maart tweeduizend veertien.

VIERDE BESLUIT WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE ALGEMENE

VERGADERING :

De Voorzitter stelt voor om de datum van de algemene vergadering

van de vennootschap te wijzigen naar de laatste woensdag van de maand juni.

VIJFDE BESLUIT : COÖRDINATIE VAN DE STAxu7.EN :

De Voorzitter stelt voor de statuten van de vennootschap te

coôrdineren als volgt

Artikel 1.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt : "TRENDS2COM".

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3930 Hamont-Achel

(Ache3.), Remise 3.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht

worden naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het

tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal

bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door

toedoen van de zaakvoerder(s).

Luik B - vervolg

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel : in- en verkoop van speelgoed in de ruimste zin des woords en alles wat daarmee samenhangt of daartoe bevorderlijk kan zijn. Zij mag meedoen, bij wijze van inbreng, samensmelting, borgstellingen al of niet vergoed, van onderschrijving of aankoop van aandelen, obligaties of welke titels ook, of op eender welke manier met alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, syndikaten, groepen of ondernemingen.

Zij mag bestuurmandaten waarnemen.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van commerciële, industriële of financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel

Artikel 4.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Artikel 5.

Het kapitaal van de vennooschap bedraagt ZEVENHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO.

Het is gesplitst in dertigduizend (30.000) aandelen zonder nominale waarde die elk één/dertigduizendste (1/30.000-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 5bis.

1.Bij de oprichting bij akte verleden voor notaris Willy Cuppens te Hamont-Achel op dertien april tweeduizend en één, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier mei tweeduizend en één onder 'nummer 20010504-92, werd het kapitaal van de vennootschap, hetzij achttienduizend zeshonderd Euro (18,600 EUR) volledig volgestort,

(vertegenwoordigd door zevenhonderd vierenveertig (744) aandelen met een 'nominale waarde van elk vijfentwintig Euro (25 EUR).

2.Ingevolge de statutenwijziging bij besluit van de buitengewone algemene vergadering gesloten voor notaris Wendy Geusens te Hamont-Achel op negenentwintig december tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven februari tweeduizend en twaalf onder nummer 12032938, werd het kapitaal van de vennootschap door inbreng in natura verhoogd met zevenhonderdduizend Euro (700.000 EUR), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR) naar zevenhonderd achttienduizend zeshonderd Euro (718.600 EUR), vertegenwoordigd door achtentwintigduizend zevenhonderd vierenveertig (28.744) aandelen met een nominale waarde van elk vijfentwintig Euro (25 EUR), volledig volgestort.

3.Ingevolge de statutenwijziging bij besluit van de buitengewone algemene vergadering gesloten voor notaris Jean-Luc Peers op acht oktober tweeduizend dertien, ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad , werd het kapitaal van de vennootschap door inbreng in geld verhoogd met éénendertigduizend vierhonderd Euro (31.400 EUR), om het te brengen van zevenhonderd achttienduizend zeshonderd Euro (718.600 EUR) tot zevenhonderd vijftigduizend Euro (750.000 EUR), vertegenwoordigd door dertigduizend (30.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volgestort.

Artikel 6.

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen tot verdere afbetaling van de aandelen, waarop in geld ingeschreven werd, naargelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen.



Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het Beigtsch Staatsblad

Hij mag ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten.

De vennoot die in gebreke blijft de op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen, na een aanmaning acht dagen te voren bij aangetekende brief betekend door de zaakvoerder, zal een intrest berekend tegen de wettelijke rentevoet verhoogd met vier ten honderd (4 s) per jaar ten bate van de vennootschap moeten betalen, te beginnen van de dag van de eisbaarheid van de stortingen.

Artikel 7.

De rechten van iedere vennoot blijken uit deze akte, uit de akten houdende wijziging daarvan, uit een partnership agreement getekend onder.de vennoten, en uit het register van vennoten dat gehouden wordt in de zetel van de vennootschap overeenkomstig de artikelen 233 en 250 van het Wetboek van vennootschappen.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in het register van vennoten.

Aan de vennoten zullen, wanneer zij daarom verzoeken, getuigschriften, ondertekend door de zaakvoerder(s), afgeleverd worden, die melding maken van de naam, voornaam, woonplaats van de vennoot, en van het aantal hem toebehorende aandelen. Deze getuigschriften mogen niet opgemaakt worden aan order, noch aan toonder.

{ Artikel S.

De aandelen zijn ondeelbaar; indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Artikel 9.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap, In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar











toe

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem dus toe in volle eigendom.

Artikel 10.

Indien er meerdere vennoten zijn, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet overgedragen worden onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden, behalve met de instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan:

1. aan een vennoot;

2. aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater;

3. aan bloedverwanten in rechte opgaande of neerdalende lijn. De regels inzake overdracht onder de levenden zijn van toepassing

bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 11.

Wordt de belanghebbenden geen toelating verleend tot overdracht onder de levenden, dan kunnen zij overeenkomstig artikel 251 van het Wetboek van vennootschappen opkomen tegen deze weigering.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen waarvan zij de afkoop mogen vragen overeenkomstig artikel 252 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 12.



..Vaor- Luik B - vervolg

'beh6uden

aan het



Belgisch , De erfgenamen en rechthebbenden van een overleden vennoot of

Staatsblad I zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen len documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken. IVoor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden

laan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan Ide regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering. 1 Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, (behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden 'en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 14.

De duurtijd van het mandaat van elke zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal steeds uitgesproken mogen worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel. 15.

Clà

DA Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden,

Tij

-Clrechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in

w ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het

Clà verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de

algemene vergadering van de vennoten.

a Artikel 16.

Het lid van een college van zaakvoerder$ dat, rechtstreeks of lelonrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig rol! is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde

Clà

W verrichting, is gehouden artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen na Clà

te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die

tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan

en in kennis, en de beslissing mag slechts warden genomen of de verrichting

CD N (mag slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een

Masthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die

p tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing nemen of

1 de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in

e jeen stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, zowel tegenover de vennootschap als tegenover

(derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat

~, hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig verkregen zou hebben.

j j Indien de zaakvoerder de enige vennoot is, worden de tussen hem en

ijde vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen ril

betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het DA

T jastuk bedoeld in paragraaf drie van dit artikel.

on Artikel 17.

Clà De opdracht van de zaakvoerders of de werkende vennoten is

onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

41 vergadering.

e ii Artikel 18.

D De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt

ZP

pQ aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Voor- Luik B - vervolg

' b%houden aan het Belgisch Staatsblad

g Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot =individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, Ide onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich Maten vertegenwoordigen door een accountant.

Artikel 19.

I De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en buiten het bestuursrecht van de Jzaakvoerders vallen.

1 Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de ;bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan; !die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in =plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op Ide zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 20.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden elke laatste =woensdag van de maand juni op de maatschappelijke zetel, of op elke andere 3plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

j Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

l De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens Ihet belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Artikel 21.

De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone =meerderheid van stemmen, de voorzitter en de secretaris.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder(s) en door de vennoten die erom verzoeken.

4

Afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder of

;de meerderheid der zaakvoerders.

Artikel 22.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

1 Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij 1door een lasthebber.

Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoor-1digen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Artikel 23.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij ;meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag `wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders =bepaald in de huidige statuten.

Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de =statuten, moet de bijzondere meerderheid die de wet hiertoe voorziet in lacht genomen worden.

1 Artikel 24.

Het boekjaar begint op één april van elk jaar en eindigt op léénendertig maart van elk volgend jaar.

De boeken worden dan afgesloten, inventaris en jaarrekening 1(balans, resultatenrekening en toelichting) worden opgemaakt; samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken =die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld.

1 Artikel 25.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke ;bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ;ondernemingen.

1 Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Artikel 26.

Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen.

Artikel 27.

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris en vereffenaar, die in België geen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, aangezien als hebbende woonst gekozen ter zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen hem geldig gedaan kunnen worden.

Artikel 28.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 29.

Alle geschillen met betrekking tot de vennootschap tussen de vennoten onderling, tussen de vennootschap en haar vennoten, of zaakvoerders en gewezen zaakvoerders, tussen zaakvoerders en vennoten, tussen vereffenaars en vennoten, zullen definitief beslecht worden door arbitrage.

Het geschil wordt geregeld door één enkele scheidsrechter, aangewezen door de partijen.

Zijn de partijen het daaromtrent niet eens, dan wijst elke partij één scheidsrechter aan; deze scheidsrechters kiezen een derde scheidsrechter die als voorzitter zal optreden.

Zijn de scheidsrechters het dienaangaande niet eens, dan benoemt de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennootschap gevestigd is, op verzoek van de twee scheidsrechters, de derde scheidsrechter.

De procedure van geschillenbeslechting is onderworpen aan de artikelen 1676 tot en met 1723 van het Gerechtelijk Wetboek en aan de regels van de CEPANI-CEPIWA.

ZESDE BESLUIT : ONTSLAG VAN TWEE (2) NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

De Voorzitter stelt voor twee (2) niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap te ontslaan zonder dat décharge wordt verleend, namelijk, De Heer SPREUWERS Hartwig Lambert Alfons, geboren te Hamont op tweeëntwintig augustus negentienhonderd drieënzestig, nationaal nummer 63.08.22-223.11, wonende te 3930 Hamont-Achel, Vlasroot, 7, en Mevrouw SCINELL Bettina, geboren te Bad Kreuznach (Bondsrepubliek Duitsland) op zesentwintig april negentienhonderd zesenvijftig, nationaal nummer 65.04.26-608.05, wonende te 3930 Hamont-Achel, Vlasroot, 7.

en dit met onmiddellijke ingang.

ZEVENDE BESLUIT BENOEMING VAN EEN (1) NIET-STATUTAIRE

ZAAKVOERDER :

De Voorzitter stelt voor één (1) niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap te benoemen :

de Heer PECQUEUR Daniel Claude, geboren te Saint-Omer (Frankrijk) op vijfentwintig mei negentienhonderd zevenenveertig, identiteitskaart Frankrijk nummer 100362500260, wonende te F 62500 Saint Martin au Laert (Frankrijk) , rue de la Croix Pelerine, 13) , alhier aanwezig, die verklaart dat geen besluit zich tegen zijn aanstelling verzet.

ACHTSTE BESLUIT : VOLMACHTEN :

De Voorzitter stelt voor de meest uitgebreide machten toe te

bedelen, met macht tot indeplaatsstelling, voor de uitvoering van de als

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

EieHottden

aan het

t3eigtscn

Staatsblad

Voor- Luik B - vervolg

'' bettodden aan het elgise 1 hoger genomen besluiten en de coördinatie van de statuten aan notaris Jean-Luc Peêrs te Vilvoorde.

Staatsblad Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Jean-Luc Peêrs, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.03.2013, NGL 18.04.2013 13092-0235-017
06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.03.2012, NGL 02.04.2012 12078-0568-017
07/02/2012
ÿþRechtsvorm : BVBA

Zetel : Remise 3 te 3930 Hamont-Achel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging en statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Wendy Geusens te Hamont-Achel op negenentwintig december tweeduizend en elf, "geregistreerd vijf bladen, geen verzendingen, te Neerpelt op drie januari tweeduizend en twaalf, boek 544, blad 87, vak 1, ontvangen vijfentwintig euro, (get.) de E.a. Inspecteur a.i. M. Pirard", blijkt dat: de volgende beslissingen werden genomen:

1.VERHOGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL DOOR INBRENG VAN EEN GEDEELTE VAN, EEN VORDERING IN REKENING-COURANT EN DOOR INBRENG VAN EEN ACHTERGESTELDE LENING

a) Verslagen

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslag gegeven de verslagen voor te lezen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor, over de inbreng van de vordering in rekening-courant en over de inbreng van de achtergestelde lening, hierna voorzien, over de wijze van aangenomen schatting en over de effectief toegekende vergoeding als tegenprestatie.

De verslagen werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en elke aanwezige vennoot erkent een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

Verslag van de bedrijfsrevisor

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VMB BEDRIJFSREVISOREN", vertegenwoordigd door mevrouw Ingrid Vosch, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3910 Neerpelt, Toekomstlaan 1B, door de zaakvoerders aangeduid overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek der Vennootschappen, heeft een verslag opgesteld betreffende voormelde inbreng en de waardering ervan de dato tweeëntwintig december tweeduizend en elf.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap TRENDS2COM BVBA bestaat uit een gedeelte van de schuldvordering van de heer en mevrouw Pecqueur-Leprêtre voor een bedrag van ¬ ' 350.000,00, en de achtergestelde lening van de heer en mevrouw Spreuwers-Schneil tevens voor een bedrag van ¬ 350.000,00. Aldus wordt het kapitaal verhoogd met ¬ 700.000,00.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor. de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch, verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch tenminste: overeenkomt met de kapitaalverhoging die door deze inbreng gecreëerd wordt.

Gezien het uitdrukkelijk akkoord tussen de inbrengers en de bestaande vennoten met een vergoeding van de inbreng op basis van de nominale waarde van één aandeel, bestaat de vergoeding van de inbreng in natura in 28.000 nieuwe aandelen, en werden de wederzijdse rechten der betrokken partijen en hun verplichtingen aldus conventioneel vastgelegd.

Wij willen tenslotte de aandacht vestigen op het feit dat conform de controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en. billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" of waarde beoordeling is.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(an)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad Word 11.t

a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*12032938*

flndernumingsnr : 0474.641.388 Benaming

(vote :

(verkort)

Voor-behoude aan hel Belgiscl taatsbl*

TRENDS2COM

~ b 41i;_

Gri

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

4,

~A . " 1`

a

p19

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

V oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

" Neerpelt, 22 december 2x11. De bedrijfsrevisor. VMB Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, vertegenwoordigd door Ingrid Vosch"

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal.

b)Verhoging van het kapitaal

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderd vijftig duizend euro (350.000,00 EUR) door inbreng van een gedeelte van de vordering in rekening-courant, welke de echtgenoten Daniel Claude Pecqueur-Leprêtre Michèle Marie Julienne, wonende te Frankrijk, 62500 Saint Martin Au Laert, rue de la Croix Pèlerine 13, bezitten in de boekhouding van de vennootschap, dit ten bedrage van driehonderd vijftig duizend euro (350.000,00 EUR).

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal nogmaals te verhogen met driehonderd vijftig duizend euro (350.000,00) door inbreng van de achtergestelde lening van de echtgenoten Hartig Spreuwers-Schnell Bettina voornoemd, op de vennootschap. Het betreft een vordering die de echtgenoten Spreuwers-Schnell hebben op de vennootschap, zoals blijkt uit haar boekhouding.

Voormelde inbrengen worden gedaan mits creatie en uitgifte van achtentwintig duizend (28.000) nieuwe aandelen, met een nominale waarde van vijfentwintig euro (25,00 EUR) per aandeel.

Deze nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen.

Na voormelde inbrengen wordt het kapitaal gebracht van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) ' op zevenhonderd achttienduizend zeshonderd euro (718.600,00 EUR).

c)Beschrijving van de inbreng

De echtgenoten Pecqueur-Leprêtre verklaren een inbreng te doen van een gedeelte van hun schuldvordering in rekening-courant ten belope van driehonderd vijftig duizend euro (350.000,00 EUR), rekening-courant welke zij bezitten in de boekhouding van de vennootschap. De echtgenoten Pecqueur-

" Leprêtre worden hier vertegenwoordigd door de heer Spreuwers Hartwig voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht van zevenentwintig december tweeduizend en elf, welke aan onderhavige akte zal gehecht worden. De echtgenoten Spreuwers-Schnell verklaren een inbreng te doen van hun achtergestelde lening ten bedrage van driehonderd vijftig duizend euro (350.000,00 EUR), vordering die zij hebben op de vennootschap,

" zoals blijkt uit haar boekhouding.

d)Vergoeding van de inbreng

Ais vergoeding voor hun inbreng, worden volgende nieuwe aandelen toegekend :

-aan de echtgenoten Pecqueur-Leprêtre, vertegenwoordigd als gezegd : veertien duizend (14.000) nieuwe

aandelen.

-aan de echtgenoten Spreuwers-Schnell : veertien duizend (14.000) nieuwe aandelen.

De nieuwe aandelen hebben een nominale waarde van vijfentwintig euro (25,00 EUR) per aandeel.

e)Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

De voormelde rekening-courant en de achtergestelde lening worden ingebracht in volle eigendom, onder de

gewone waarborg als naar recht en vrij van enig pand of beslag.

" De inbrengers, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren rechtmatige eigenaars te zijn van de door hen ingebrachte rekening-courant of achtergestelde lening.

De vennootschap verwerft vanaf heden de volle eigendom en het genot van de ingebrachte goederen, mits vanaf dezelfde datum alle belastingen, taksen, lasten, voorheffingen en vergeldingen van welke aard ook, die de ingebrachte goederen zouden bezwaren, te dragen en te betalen.

2.AANPASSING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen artikel vijf van de statuten aan te passen aan de voorgaande beslis-singen als volgt: "Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgeisteld op zevenhonderd achttienduizend zeshonderd euro (718.600,00 EUR), verdeeld in achtentwintig duizend zevenhonderd vierenveertig, aandelen met een nominale waarde van vijfentwintig euro per aandeel."

Voor ontledend uittreksel

(Get.) Notaris Wendy Geusens

Samen hiermee neergelegd : afschrift van de akte, gecoördineerde statuten, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerders

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

03/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.03.2011, NGL 28.04.2011 11094-0291-017
11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.03.2010, NGL 05.05.2010 10111-0177-017
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.03.2008, NGL 31.03.2008 08088-0046-020
05/02/2008 : HA107034
03/05/2007 : HA107034
13/04/2005 : HA107034
23/04/2004 : HA107034
28/04/2003 : HA107034
28/05/2002 : HA107034

Coordonnées
TRENDS2COM

Adresse
REMISE 3 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande