TRENDY HAIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRENDY HAIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.751.091

Publication

18/09/2014
ÿþ Md 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II *14171974* II

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

09 SEP. 2014

Griffie

Ondernemingsnr 0536751091

Benaming

(voluit) : TRENDY HAIR

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Dennenstraat 49, 3971 Leopoldsburg

Onderwerp akte: VERPLAATSING VAN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Blijkens proces-verbaal van bestuursvergadering van 1 september 2014 werd volgende beslissing goedgekeurd:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt overgebracht naar:

Meylandtlaan 106, 3550 ZOLDER

Voor ontledend uittreksel

Durim CEKAJ

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luikilvermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303494*

Neergelegd

17-06-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0535751091

Benaming (voluit): Trendy Hair

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3971 Leopoldsburg, Dennenstraat 49

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Paul Boesmans te Beringen (Koersel) op zeventien juni tweeduizend dertien, nog te registreren, blijkt dat:

** oprichters : 1. Mevrouw CEKAJ Tanushe, geboren te Peje (Joegoslavië) op drie april negentienhonderdachtenvijftig, echtgenote van de heer CEKAJ Avni, wonende te 3971 Leopoldsburg (Heppen), Dennenstraat 49, ingeschreven heeft op twee (2) aandelen, voor een bedrag van 372 EUR, waarvan één/derde volstort werd, zodat zij nog 248 EUR moet volstorten.

2. De heer CEKAJ Durim, ongehuwd, geboren te Irzniq (Joegoslavië) op zes oktober negentienhonderdnegentig, wonende te 3971 Leopoldsburg (Heppen), Dennenstraat 49, ingeschreven heeft op achtennegentig (98) aandelen, voor een bedrag van 18.228 EUR, waarvan één/derde volstort werd, zodat hij nog 12.152 EUR moet volstorten.

-- een handelsvennootschap hebben opgericht met volgende kenmerken:

** rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

**

naam : Trendy Hair;

** zetel : 3971 Leopoldsburg, Dennenstraat 49;

** doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Uitbating van een haarkapperssalon voor dames, heren en kinderen;

- Haartoevoegingen, fabricage van haarstukken;

- Adviesverlening betreffende schoonheidszorgen en haarverzorging;

- Het verstrekken van diensten in verband met lichamelijk welzijn, zoals verleend in kuuroorden, sauna s, stoombaden, massagesalons, en dergelijke. Inclusief mani- en pedicure;

- Nailcenter en grimeren;

- Het ter beschikking stellen en de uitbating van zonnebanken;

- Algemeen management, evenals het geven van lessen, cursussen en seminaries met onder meer de volgende opleidingen : opleiding van kappers; opleiding van etikettenleer; opleiding voor schoonheidsspecialisten; opleiding voor mani- en pedicure;

- De aan- en verkoop in klein- en groothandel, de in- en uitvoer, de fabricage onder al zijn vormen; de vertegenwoordiging en de uitbating van commerciële activiteiten van alle soorten schoonheidsproducten, reukwaren, toiletartikelen en alle andere artikelen die normaal in kapperssalons kunnen verkocht worden, alsmede accessoires of kleine fantasie- en textielartikelen, het alles in de meest ruime zin, hierin begrepen alle elektrische en bureelmateriaal;

- De aan- en verkoop in klein- en groothandel, de in- en uitvoer, de fabricage onder als zijn vormen; de vertegenwoordiging en de uitbating van commerciële activiteiten van alle artikelen textiel, kleding, lederwaren, breigoederen, fantasiejuwelen, schoeisel , diverse geschenkartikelen en parfumerie, evenals alle andere samengaande, aanverwante of gelijkaardige producten en bijhorigheden;

- Fabricatie van schoonheid- en cosmetische producten en onderhoudsproducten;

- Het beheer en de bemiddeling inzake aankoop en verkoop, huur en verhuur, optreden als commissionair of agentuur bij transacties in verband met onroerende goederen. Dit alles in de meest ruime zin des woords. - Het beheer van een roerend en onroerend vermogen. Dit omvat alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermede in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de instandhouding, de verfraaiing, de verbouwing, de bebouwing, de ontwikkeling en de uitbating van deze goederen.

De vennootschap mag onroerende goederen huren en verhuren, zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van haar onroerende goederen, of voor verbintenissen van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen heeft.

De vennootschap kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag alle bewerkingen doen industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel. De vennootschap mag op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met een zelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De zaakvoerders zijn bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

** kapitaal : het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen. Een bedrag van 6.200 EUR werd voorafgaand de oprichting gestort in geld op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij KBC Bank op rekening BE30 7310 3259 5611.

** boekjaar : van 01 januari tot 31 december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van de expeditie van deze oprichtingsakte tot en met 31 december 2014;

** jaarvergadering : elke tweede dinsdag van de maand juni om 19.00 uur, en voor het eerst in het jaar 2015;

** reserves, winstverdeling : Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap, waarop jaarlijks tenminste één/twintigste wordt voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de beperkingen voorzien in het wetboek van vennootschappen.

** zaakvoerders : de oprichters benoemen tot gewone of niet-statutaire en onbezoldigde zaakvoerder, voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid: de heer CEKAJ Durim, wonende te 3971 Leopoldsburg (Heppen), Dennenstraat 49; hij heeft bevestigd dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is en verklaarde de hem verleende opdracht te aanvaarden.

** externe vertegenwoordigingsbevoegdheid : De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

** bijzondere volmacht : de oprichters hebben in de oprichtingsakte volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Brepoels Accountants , met maatschappelijke zetel te 3740 Bilzen, Zeepstraat 4, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Ludo BREPOELS wonende te 3800 Sint-Truiden, Jan van Xantenlaan 18, met macht van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten en inschrijvingen te vervullen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig zijn of noodzakelijk zijn bij alle privatieve of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enzovoort, met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Paul Boesmans te Koersel

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 04.08.2015 15399-0422-014

Coordonnées
TRENDY HAIR

Adresse
MEYLANDTLAAN 106 3550 ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : Zolder
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande