TRIECO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRIECO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 807.773.834

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 12.11.2013, NGL 15.04.2014 14091-0210-015
08/08/2013
ÿþ1.0,- litem Mod Word 11.1

M

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ré(:;1 Ï iAl1iK VAN KUUs3FlaNutt.

30 -0?s ,?;Ii

'

Griteer^LT

Ondernemingsnr : 0807.773.834

Benaming

(voluit) : TRIECO

(verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren, Greenville, Centrum-Zuid 1111 (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op drieëntwintig mei tweeduizend dertien, geregistreerd: "Geboekt drie bladen geen verzendingen te Turnhout reg. de 04 JUNI 2013 boek 696 folio 95 vak 02 Ontvangen vijfentwintig euro De Ontvanger i.o. Ivo MATTHYS", dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten der naamloze vennootschap "TRIECO", te 3530 Houthalen-Helchteren, GreenVille, Centrum-Zuid 1111, met BTW-nummer BE 0807,773.834 RPR Hasselt, met eenparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de raad van bestuur, de dato 22 mei 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van dit verslag, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en hierover geen opmerkingen te hebben, De vergadering besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn en die er op neerkomen het voorstel tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap voor te leggen aan de algemene vergadering, zodat de vereffenaar de lopende werven kan afwerken, de vorderingen kan innen, en alle schuldeisers kan behandelen conform de wet.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de raad van bestuur, de dato 22 mei 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van dit verslag en de erbij gevoegde staat van actief en passief per 30; april 2013, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en hierover geen opmerkingen te hebben; de vergadering besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

DERDE BESLUIT.

De vergadering ontslaat de .voorzitter van de voorlezing van het revisoraal verslag, de dato 22 mei 2013,; opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, opgemaakt door Vyvey & Co,' Bedrijfsrevisor BVBA vertegenwoordigd door Dhr. Steven Vyvey, bedrijfsrevisor. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van dit verslag en de erbij gevoegde staat van actief en passief per 30 april 2013, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en hierover geen opmerkingen te hebben;; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap met ingang op 1 september 2013 te verplaatsen naar het adres van de vereffenaar.

Artikel 2, eerste lid van de statuten zal dientengevolge aangevuld worden als volgt: "Be zetel van de vennootschap zal met ingang van 1 september 2013 gevestigd zijn te 3001 Leuven, Romeinsestraat 18."

De voorzitter verklaart en bevestigt de vergadering dat de zetel van de vennootschap werd verplaatst gedurende de laatste zes maanden voorafgaand aan deze akte zodat de bevoegde rechtbank voor de indiening; van het verzoekschrift ter bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering, de; rechtbank is van het arrondissement Turnhout, te weten het arrondissement waar de vennootschap haar zetel; had minder dan zes maanden geleden te rekenen vanaf heden.

VIJFDE BESLUIT.

Ige vergadering besluit de benaming van de vennootschap met onmiddellijke ingang, dus voorafgaand aan de behandeling van het navolgende agendapunt inzake de vervroegde vrijwillige ontbinding, te wijzigen in "Teltrans".

Artikel 1 van de statuten zal dientengevolge voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een naamloze vennootschap heeft als naam "Teltrans." __ ZESDE BESLUIT.__.---------- ---

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

31111111Mq11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit de heer De Mey Marc Elisabeth Isidoor, wonende te Grimbergen, Costermansstede 6 en de naamloze vennootschap "AAAGROUP", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Parklaan 55/bus

24, met ingang van heden te ontslaan als bestuurders van de vennootschap, hen te danken voor het gevoerde beleid en -- na kennisname en goedkeuring van de staat van actief en passief per 30 april 2013 - hen kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en de aanvang van haar vereffening , te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening, onverminderd de verder zetting van het bedrijf door de vereffenaar.

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering stelt vervolgens aan als vereffenaar: EM & M INVEST BVBA, KBO!BTWnummer 0468.440.615, vertegenwoordigd door de heer VAN HOLLEBEKE Raoul Christiaan Constant, geboren te Turnhout op 16 maart 1956, wonende te, Bovenbosstraat 114, 3053 Haasrode, met identiteitskaart nummer 591-6863282-52 en nationaal nummer 56.03.16-035.03. Voor het geval deze persoon het mandaat niet zou kunnen opnemen of verderzetten of niet door de rechtbank bevestigd zou zien, stelt de vergadering aan als alternatieve vereffenaar: de heer VERBRUGGEN Dirk, geboren te Ranst op 1 december 1957, wonende te Boterstraat 26, 3321 Outgaarden, met nationaal nummer 57x12.01-439.36. De voorzitter verklaart dat voorafgaandelijk aan deze vergadering de vereffenaar en de alternatieve vereffenaar hun aanstelling aanvaard hebben. De vergadering beslist dat, overeenkomstig de actuele tekst van artikel 184 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, de vereffenaar onmiddellijk in functie treedt, doch dat zijn mandaat onderworpen is aan de bevestiging naderhand door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement Turnhout. De vergadering doet notuleren dat overeenkomstig artikel 184 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen (i) de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft in zijn hoedanigheid van vereffenaar tussen zijn benoeming op heden door de algemene vergadering en de latere bevestiging ervan door de voorzitter en (ii) de voorzitter deze handelingen kan nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De vereffenaar wordt belast met het indienen van het verzoekschrift tot bevestiging van de benoeming en mag daarvoor beroep doen op de bijstand van een advocaat of de notulerende notaris.

NEGENDE BESLUIT.

Het mandaat van vereffenaar is bezoldigd ten laste van de boedel. Het uurtarief bedraagt E 90, excl. BTW, per uur. Verplaatsingskosten met de auto worden vergoed met ¬ 0,35 per km, excl. BTW. De overige onkosten aan kostprijs. Gebruikelijke mobiele of vaste telefoon- of telecommunicatiekosten van de vereffenaar worden geacht inbegrepen te zijn in zijn uurtarief.

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast;

.De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten, zoals voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij zal in het bijzonder het dagelijkse bestuur van de vennootschap in vereffening verder zetten met het oog op de afwerking van de lopende werven, de incasso van de vorderingen, de ten gelde making van de activa en de voldoening van de passiva met de opbrengsten daarvan in overeenstemming met de wet.

" Hij mag het bedrijf van de vennootschap verder zetten tijdens de vereffening met het oog op de afwerking van de lopende werven en de uitvoering van de aangegane contracten en mag meer in het algemeen alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een bijkomende beslissing van de algemene vergadering nodig is.

" Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

.De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

" Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt in functie van de continuïteit van de vennootschap met het oog op haar vereffening. Hij mag bijvoorbeeld een technisch directeur of consultant aanstellen voor de projectopvolging en controle van de lopende werven en de uitvoering van de lopende contracten van de vennootschap.

-Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar,

'De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

'De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën van schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

TIENDE BESLUIT.

De vergadering besluit een bijzondere volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CN-Consult", te 2288 Bouwel (Grobbendonk),

~..1'

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Herenthoutse steenweg 50, BTW-nummer BE0456.1644,472, RPR Turnhout, vertegenwoordigd door de heer' Bart Vercammen, zaakvoerder, wonende te 2288 Bouwel (Grobbendonk), Herenthoutse steenweg 50, teneinde ' te zorgen voor alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de fiscale administraties en de sociale en economische administraties in het kader van de ontbinding en invereffeningsstelling van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd; expeditie der akte, gecoördineerde statuten, verslag van de revisor, verslag raad van bestuur en homologatie aanstelling vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

Mal In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0807.773.834

Benaming

(voluit) : TRIECO

(verkort) :

Voor- Ilo 11110110 ai

behouden *13010716*

aan het

Belgisch

ataatsbiac

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 7 JAN. 2013

KOOPH -'»x.L T- iRNHOUT

Cie-effile - -.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NV

Zetei : 2300 Turnhout, Parklaan 55 bus 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : Met fusie gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie)

Uittreksel afgeleverd véer registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te; Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op negenentwintig december tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van des aandeelhouders der naamloze vennootschap 'TRIECO", te 2300 Turnhout, Parklaan 55 bus 24, met BTW-nummer BE 0807.773.834 RPR Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering erkent kennis genomen te hebben van de in de agenda vermelde stukken, te weten:

a)het fusievcorstel, dat in toepassing van artikel 719 van het Wetboek Vennootschappen ter beschikking gesteld werd van de aandeelhouders en door hen kosteloos verkrijgbaar was.

b)de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de ovememende en de overgenomen vennootschap,. alsmede de verslagen van de raad van bestuur over de laatste drie boekjaren.

De vergadering erkent bovendien kennis genomen te hebben van alle nodige of nuttige aanvullende informatie nopens de voorgenomen verrichtingen. De vergadering erkent tevens sedert minstens één maand" voor huidige vergadering in de mogelijkheid gesteld geweest te zijn kennis te nemen van de overige in artikel, 720 § 2 van het wetboek Vennootschappen vermelde documenten, en dienaangaande geen verdere informatie: te verlangen.

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel en de; verslagen vermeld in de agenda.

TWEEDE BESLUIT

a) Fusie door overneming van de naamloze vennootschap "TELTRANS", en vermogensovergang.

De vergadering keurt vervolgens het voormeld fusievoorstel goed, mits aanpassing van de bepaling in verband met de kapitaalverhoging aangezien boekhoudkundig deze fusie geen kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap meebrengt.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap 'TRIECO", hierna genoemd "de overnemende vennootschap" de naamloze vennootschap "TELTRANS", hierna genoemd "de overgenomen vennootschap" bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het hele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

b) Verklaringen en algemene voorwaarden van de overneming van het vermogen van de naamloze

vennootschap "TELTRANS", door de naamloze vennootschap "TRIECO",

Boekhoudkundige datum,

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 oktober 2012 geacht boekhoudkundig

verricht te zijn voor rekening van de ovememende ven-nootschap,

Bevoorrechte aandelen of effecten.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

Bijzondere vcordelen voor bestuurders.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorga-nen van de fuserende

vennootschappen.

c) Beschrijving van de vermogenstoestand van de wijziging in de vermo-genstoestand vast te stellen; ingevolge de fusie en dit op basis van de jaarrekening afgesloten op 30 juni 2012.

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

44. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgeno-men vennootschap goed. De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid. De vergadering bevestigt dat dit vermogen geen onroerende goederen, noch zakelijke rechten op onroerende goederen omvat.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

Dalle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli", enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de be-schrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

Dalle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

Dalle intellectuele rechten omvattende onder meer: aile tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

Q'wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet vervuld worden dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en beschei-den die wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen 1n voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennoot-schap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

Boekhoudkundige verwerking.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuîteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van artikel 727 van het Wetboek Vennootschappen en verklaart voor zover als nodig hetgeen door de wet vereist.

Al deze besluiten worden genomen met éénparigheid van stemmen en de vergade-ring stelt bij deze vast dat de fusie werd gerealiseerd,

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit de bestuurders van de overnemende vennootschap te machtigen en hen alle

bevoegdheden te verlenen met het oog op de verwezenlijking en de uitvoering van voorgaand fusiebesluit. Beslissing van de Raad van Bestuur.

De raad van bestuur, samengesteld zoals voormeld, besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2300 Turnhout, Parklaan 55 bus 24 naar 3530 Houthalen-Helchteren, GreenVille, Centrum-Zuid 1111, waardoor de eerste alinea van artikel 2 van de statuten voortaan zal luiden als volgt: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, GreenVille, Centrum-Zuid 1111.".

Buitengewone Algemene Vergadering na fusie.

Na voormelde fusie, heeft de buitengewone algemene vergadering van de aandeel-houders der naamloze vennootschap "TRIECO", te 2300 Turnhout, Parklaan 55 bus 24, met BTW-nummer BE 0807.773.834 RPR Turnhout, met éénparigheid van stemmen besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verminderen met zeshonderdduizend euro (¬ 600.000) om het te brengen van één miljoen honderd-duizend euro (¬ 1 100.000) op vijfhonderdduizend euro (¬ 500,000) door aanzuivering van geleden verliezen ten bedrage van zeshonderdduizend euro (¬ 600.000), zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

Het nieuwe artikel 5 der statuten zal dientengevolge voortaan luiden als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.11.2012, NGL 14.12.2012 12668-0168-018
27/11/2012
ÿþ Mod Wowd fitis

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~

" iaisaise*

¬ oeurgeittyu ter rgrurrts van ae RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

16 NOV. 2012

TURNHOUT

$ëGriffier,

e

Onc eremin gsnr . BE0807773834

(volgit) TriEco

ty ,rt:ost)

ch-L or ri Naamloze Vennootschap

e:ei : Parklaan 55 bus 24, 2300 TURNHOUT

(volledig adres)

O r<sà v e. r -4~ Omslag bestuurder

De Raad van Bestuur wordt ingevolge beslissing van de Algemene Vergadering van 14 november 2012 gehouden op de maatschappelijke zetel, als volgt gewijzigd :

- ontslag van de heer Jozef Robrechts met kwijting voor het uitgeoefende mandaat

- benoeming van bestuurder AAAgroup, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jozef Robrechts, tot

voorzitter van de Raad van Bestuur.

Marc de Mey

Gedelegeerd Bestuurder

~» ci tJa+;tv i7tZ_ 3rari Luik 13 _ Re.ctGs : i+!aerfl,aé haa@.nlghtetd vert de ¬ costr;AFTkÇrI~L,-'renïáe notan5, 112t8if Van C1e p8h'Ci(G),](enl

bC.,e.gd t#e rechtspersoon ten aanzien von civ¬ aer, te vertcgem::odrsigan

Verso Naam e.rr'r,andtekeniriq

27/11/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ce d Iuat Ya bI _ vsn LLur vei rneld :n Recto " r:azrm ati hocd3ntgfierti ran de rr,atrurs,ent eren de hLtZr} van de perso(o)ri(en)

bevoegá rrU rrcl-,tsp2,seWrt ten aanzien van durdc.n tt vertcgwr::oordrger.

Verso " Naam en handíal.enrnq

111M§q§11

andei neminasnr , B)=0807773834 ~:s;,#~r~!i~t~"

(voluit) TriEco

(vero41)



Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

16 NOV, 2012

TU R HbUT

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

~`ete1 " Parklaan 55 bus 24, 2300 TURNHOUT

(volledig adres)

Ci r,nuwe n = ;,+_ : Fusie door opslorping

22/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 08.12.2011, NGL 16.12.2011 11641-0044-017
07/01/2011
ÿþOndernemingsnr : 0807.773.834

Benaming : TnEco

(voluit)

Rechtsvorm : NV

Zetel : 2300 Turnhout, Parklaan 55 bus 24

Onderwerp akte : BAV

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim VANBERGHEN te Oud-Turnhout op zeventien december tweeduizend en tien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders der naamloze vennootschap "TriEco" te 2300 Turnhout, Parklaan 55 bus 24, met BTW-nummer BE 0807.773.834, RPR Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit het huidige boekjaar te verlengen tot 30 juni 2011. De vergadering stelt in navolging van deze beslissing vast dat het boekjaar voortaan zal lopen van 1 juli tot 30 juni daaropvolgend. Artikel 23 van de statuten zal dientengevolge voortaan luiden als volgt: "Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van iederjaar."

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit dat de jaarvergadering voortaan zal gehouden warden op de tweede dinsdag van de maand november om 11.00 uur. Bij wijze van overgangsbepaling stelt de vergadering vast dat de jaarvergadering, handelend over het verlengde boekjaar waartoe hoger werd besloten zal plaatsvinden in november 2011.

De bepaling met betrekking tot het tijdstip van de jaarvergadering in artikel 19 van de statuten, zal dientengevolge voortaan luiden als volgt:

"De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de tweede dinsdag van de maand november om 11.00 uur. "

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit de artikels 19 en 23 van de statuten aan te passen aan voorgaande besluiten en ondergetekende notaris te machtigen over te gaan tot de coördinatie der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, dienstig ter publicatie tot de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte, volmacht, verslag van de raad van bestuur en gecoordineerde statuten.

Op de laatste btz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Mai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

Voor-

behoude

aan het

Belgiscl

Staatsbla















" 11004163



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 23.06.2010 10231-0526-012
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 30.06.2014, NGL 17.06.2016 16183-0035-017
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.06.2015, NGL 17.06.2016 16183-0036-016

Coordonnées
TRIECO

Adresse
CENTRUM ZUID 1111 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande