TUINAANLEG DRIESEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TUINAANLEG DRIESEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.684.629

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.05.2014, NGL 25.07.2014 14349-0205-011
14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 11.06.2013 13168-0360-011
23/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Morvt

DI

~ES

s, 1.111211.11q1,10!11

, Neergelegd ter griffie der

euï s«c ECTIn " ,. rechtbank y. koophandel te TONGEREN

/P- 2012 '.r;.." "

TUUP

 9 -01- 2.4 d

De Hoaidgriflieeriffie

Ondernemingsnr : g/J. 6A ~ 7

Benaming

(voluit) : TUINAANLEG DRIESEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3730 Hoeselt, Romershovenstraat 136

(volledig adres)

" Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Mia Knapen te Lanaken op achtentwintig december tweeduizend en elf blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTER: de heer DRIESEN Ken, geboren te Hasselt op zeven augustus negentienhonderd zesentachtig, ongehuwd, wonende te 3730 Hoeselt, Romershovenstraat 136.

2. RECHTSVORM EN BENAMING: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: "TUINAANLEG DRIESEN".

. 3. ZETEL: 3730 Hoeselt, Romershovenstraat 136."

4. DOEL: de vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, in hel groot en klein, rechtstreeks of onrechtstreeks door middel van derden en/of' tussenpersonen, de import en de export, de groothandel, de agentuur, de aan- en verkoop, het verlenen van: aile diensten voor, de bemiddeling inzake alle activiteiten op het gebied van:

-Handel in tuinartikelen, organische meststoffen, kunstmeststoffen, sproeistoffen,'

grondverbeteringsmiddelen, verpakte potgrond, turf en bodemverbeteringsproducten, land- en tuinbouwzaden, plastiek, decoratie en seizoensartikelen, pootgoed, aardappelen, granen, land- en tuinbouwmachines, ...

-Kwekerij van planten, handel in bloemen, planten en granen, zowel levende, gedroogd als kunstmatig, of op welke wijze ook geconditioneerd, tuinbenodigdheden, tuinmeubelen, tuinverlichting, ornamenten en tuinversieringen, vijvers, zwembaden, benodigdheden voor vijvers en zwembaden, bomen, heesters, snijbloemen, ...

-Onderneming voor het aanleggen en onderhouden van speelpleinen en sportvelden evenals parken en tuinen met inbegrip van aanplantingen.

-Onderneming voor het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken alsook bosbouw. -Het vermenigvuldigen en kweken van éénjarige en meerjarige planten, zaden, zaaigranen, pootgoed,

bl_oem_en, fruit, snijbloemen en aanverwanten. _ _ _ _ _ _ _. _ _ __ - ---

-Handel in potten, schalen, figuren, siervoorwerpen, fantasie- en geschenkartikelen en alle gelijkaardige producten aanverwant aan bloemisterij.

-Hel ontwerp, de aanleg en het onderhoud van parken en tuinen en aile private en openbare groene ruimten evenals landschapsverzorging en het plaatsen van omheiningen, klinkers en kasseien.

-Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, ... in metaal, hout of kunststof. -Grondwerken, drainage- en rioleringswerken.

-Alle aanverwanten aan de landbouw en bloemisterij zoals teelt van granen, aardappelen, fruit, planten, hout,

-Plaatsing van vloeren in verschillende materialen: hout, natuursteen, gebakken klei,...

-Chapewerken.

Dit in de meest uitgebreide betekenis van de termen maar binnen eventuele wettelijke beperkingen.

De vennootschap kan, als bijkomstig doel, bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen, hierin begrepen alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, verrichten en mag haar middelen investeren. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hun eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

5. DUUR: onbepaalde duur.

6. GEPLAATST KAPITAAL - VOLSTORTING: NEGENTIENDUIZEND TWEEHONDERD EURO (19.200,00 EUR), vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is bij de oprichting volledig volstort door inbreng in natura. Het besluit van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Peter BOGAERT", met zetel te 3050 Oud-Heverlee, Fazantenlaan 10, vertegenwoordigd door de heer Peter Bogaert, bedrijfsrevisor, de dato dertien december tweeduizend en elf, luidt als volgt:

"De door de heer Ken Driesen aan de BVBA TUINAANLEG DRIESEN overgedragen bestanddelen omvatten:

-Via inbreng in natura: de installaties, machines en uitrusting van de eenmanszaak;

-Via quasi-inbreng: installaties en machines, rollend materieel, kantoormateriaal, bedrijfswagen- en investeringskredieten en de zelfstandige beroepsactiviteiten van de heer Ken Driesen met onder meer de bestaande organisatie, de know how, de naambekendheid en de cliënteel.

De voorgenomen transactie wordt doorgevoerd met uitwerking vanaf 1 oktober 2011

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en quasi-inbreng en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng;

-De beschrijving van de inbreng in natura en van de quasi-inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-De voor de inbreng in natura en quasi-inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering

e bedrijfseconomisch verantwoord is;

-Dat de waarde waartoe deze methode leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

-Dat de waarde waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, zodat de quasi-inbreng niet overgewaardeerd is.

b De vergoeding van de inbreng in natura, gewaardeerd aan ¬ 19.200,00, bestaat uit 100 kapitaalaandelen van de Vennootschap.

De quasi-inbreng gewaardeerd aan ¬ 25.097,39 wordt vergoed door ¬ 25.097,39 die onmiddellijk op de rekening-courant van de inbrenger, de heer Ken Driesen, zal worden geboekt. De overdracht van de bestaande organisatie, de know-how, de naambekendheid en de cliënteel, wordt vergoed op jaarlijkse basis gedurende een periode van 5 jaar. Deze jaarlijkse vergoeding bedraagt 20 % van de jaarlijkse netto winst die uit de zelfstandige activiteiten georganiseerd worden. De jaarlijkse vergoeding kan echter ¬ 5.000,00 niet

p overschrijden en de gecumuleerde totale vergoeding over de periode van 5 jaar kan ¬ 25.000,00 niet overschrijden. Deze jaarlijkse vergoeding zal één maal per jaar worden geboekt op de rekening courant van de

o heer Ken Driesen.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

b 7. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING: zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, -natuurlijke -natuurlijke personen of rechtspersóner; al dan niet vennoot,-benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. De

de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene

vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

8. STATUTAIR ZAAKVOERDER: tot statutair zaakvoerder werd benoemd voor een onbepaalde duur:

de heer DRIESEN Ken, geboren te Hasselt op zeven augustus negentienhonderd zesentachtig, ongehuwd,

wonende te 3730 Hoeselt, Romershovenstraat 136, oprichter voornoemd, die uitdrukkelijk zijn mandaat heeft

aanvaard.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

el

algemene vergadering die de zaakvoerder benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er

meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de

pq algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding. Als er slechts één

zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor

... - 9. JAARVERGADERING: ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders

gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede dinsdag van de maand mei om zeventien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen. Bovendien moet de zaakvoerder een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerder zal de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen. Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerder tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht. Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen. Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen. Alle algemene

e vergaderingen mogen altéén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen kan dealgemene vergadering beslissen, welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute (=de helft + 1) meerderheid van de uitgebrachte (=blanco's en onthoudingen tellen niet) stemmen. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

10. BOEKJAAR: het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

11. RESERVES - VERDELING VAN DE WINST EN VAN HET NA VEREFFE-NING OVERBLIJVEND SALDO: van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke

eq reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

N De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

NNa aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen,

eª% t hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere

verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal

e  aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

-127-OVERGANGSBEPALINGEN.:

-Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

" -De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede dinsdag van de maand mei van het jaar tweeduizend dertien am zeventien uur.

-Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één oktober tweeduizend en elf (01/10/2011) door de oprichter in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

-Er werd geen commissaris benoemd.

et 13. VOLMACHT: bijzondere volmacht wordt verleend aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Opdenacker & Opdenacker" met zetel te 3700 Tongeren, Wijkmolenweg 33, ondernemingsnummer 0893.689.308, waarvoor optreedt een zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, zo ondermeer bij het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, de BTW- en de belastingadministratie, en andere administraties, ingevolge onderhavige oprichting.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd ver& registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte van de akte van achtentwintig december tweeduizend en elf, het

bijzonder verslag van de oprichter en het verslag van de bedrijfsrevisor.

Notaris Mia Knapen, Lanaken

Voorbehouden áan he`t Belgisch Staatsblad I r"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
TUINAANLEG DRIESEN

Adresse
ROMERSHOVENSTRAAT 136 3730 HOESELT

Code postal : 3730
Localité : Romershoven
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande