TVO ADVOCAAT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TVO ADVOCAAT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.998.541

Publication

08/07/2013
ÿþvont behour aan h Beigis Staatst

hfOdYJo,dri,7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111!1111I1,11,1111 111111

RECHTBANK VAN K00PHANpEL

2'7 -06-2013

r~~IASSEL.y

F fi......w.................................n.......~......................-........... ...~......~.... L ,

; 3 t3nderrtemirsgsnr: c> 5 ~,~ . 5 tc, -1

. ;

Benaming

, } ,

(volall) : TVO ADVOCAAT

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Bergstraat 59/1

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Filip JUNIUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 25 juni 2013, te registreren dat

de heer VAN OVERBEKE Tom Tine lieven, geboren te Hasselt op 25 oktober 1982, wonende te 3500 Hasselt, Bergstraat 5911

? .k een burgerlijke vennootschap onder dé vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgéricht voor onbepaalde duur als volgt:

a i '

Naam: "NO ADVOCAAT"

<i k

; k

Maatschapp. zetel: 3500 Hasselt, Bergstraat 59/1

Doel : De vennootschap heeft ais doel

De uitoefening Uitsluitend in haar naam en voor haar rekening door de ven-noot/Vennoten van het beroep van advocaat en het verrichten van aile activiteiten die daarmee verband houden zoals onder meer het verstrekken van juridisch advies, het pleiten, het opstellen en afsluiten van overeenkomsten, het optreden als scheidsrechter, ais sekwester of curator, gerechtelijk mandataris, syndicus.

Deze opsomming is louter exemplatief en niet limitatief,

De uitoefening van alle opdrachten en het stellen van aile handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat, met de wettelijke en deontologische bepalingen, met de reglementen van de Nationale Orde van Advocaten, van de Orde van Vlaamse Balies en van de balie van Hasselt, met de Europese gedragscode en

j desgevallend met de reglementen van de betrokken andere balies of erkende wette-lijke professionele organisaties.

Alle activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals bij-voorbeeld het publiceren van artikels en boeken, het geven van privaatcursussen of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps- of technische vorming, consultancy activiteiten, enzovoort,

t De vennootschap kan haar beschikbare middelen beleggen of investeren in roerende of onroerende activa zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken, en dit roerend en/of onroerend vermogen beheren op alle wijzen en ma-nieren die zij het best geschikt acht en voor zover deze verrichtingen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Het verwerven, aankopen, verkopen, verhuren en beheren van eigen onroe-rende goederen in het kader van haar maatschappelijk doel,

. § De vennootschap mag optreden als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen met een gelijkaardig doel.

i

Op de laatste biz, van Luik fi vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nátaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

~3 é t

. ,f

i {

%,

di> ,e..>

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag samenwerkingsverbanden tot stand brengen met indi-viduele advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties door economische samenwerkingsverbanden, Europese economische samenwerkingsverbanden en an-dere samenwerkingsverbanden of mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap alle rechtshandelingen stellen en verbintenis-sen aangaan voor zover zij verenigbaar zijn met de wettelijke en deontologische be-palingen, met de reglementen van de Nationale Orde van Advocaten, van de Orde van Vlaamse Balles en van de Balie van Hasselt, met de Europese gedragscode en desgevallend met de reglementen van de betrokken andere balies of erkende wette-lijke professionele organisaties.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten rekening houden met de wettelijke en deontologische bepalingen, met de reglementen van de Natio-nale Orde van Advocaten, van de Orde van Vlaamse Balies en van de balie van Hasselt, met de Europese gedragscode en desgevallend met de reglementen van de betrokken andere balies of erkende wettelijke professionele organisaties. Ingeval van samenloop zullen de meest restrictieve regels, van toepassing op gelijk welk onderdeel van de overeenkomst of statuten, gelden.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algeme-ne vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels van het Wetboek van Vennootschappen en voor zover verenigbaar met de uitoefening van het beroep van advocaat.

Geplaatst Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen, waarop is ingeschreven door voornoemde oprichter in geld.

Elk aandeel is volgestort voor twee/derden. Het bedrag werd, ten belope van de volstorting, gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend bij de ING Privafis Hasselt zoals blijkt uit het bewijs van deponering, verstrekt door de voormelde bank op tig juni 2013, en aan de notaris wordt overhandigd om bewaard te blijven in diens dossier. De vennootschap heeft aldus 12.400 Euro tot haar beschikking.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december, het eerste boekjaar neemt zijn aanvang bij de oprichting- met dien verstande dat aile beroepsverrichtingen gesteld door de oprichter sedert 1 januari 2013 geacht worden te zijn verricht in naam en voor rekening van de vennootschap - en zal worden afgesloten op 31december 2013

Reserves; verdeling van de winst: Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de beperkingen opgelegd in de vennootschappenwet.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder

Saldo na vereffening:Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de nettoactiva onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bij-komende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om twintig uur (voor het eerst in 2014). Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, tevens

Voor

behauden aati het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

`vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die vennoot moeten zijn, en die bijgevoig ook de hoedanigheid van advocaat, ingeschreven op het tableau hebben

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze enige vennoot te zijn

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Vertegenwoordiging : De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamen-ijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering

Bijzondere volmachten : De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht

* Werd benoemd tot "zaakvoerder" voor onbepaalde duur é de heer Tom Van Overbeke voornoemd * Er werd geen commissaris benoemd.

* Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel besloot de aldus benoemde zaakvoerder dde verbintenissen aangegaan door de oprichter in naam van de vennootschap sedert 1 januari 2013, evenals deze gesteld vanaf de oprichtingsdatum tot neerlegging ter griffie van het uittreksel uit deze akte uitdrukkelijk over te nemen en te bekrachtigen

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F. Junius

tegelijk neergelegd de expeditie van de akte

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 30.08.2015 15561-0165-013

Coordonnées
TVO ADVOCAAT

Adresse
BERGSTRAAT 59, BUS 1 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande