UITGEVERIJ LIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UITGEVERIJ LIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.561.551

Publication

19/12/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/06/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/11/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neérlegging ter griffie van de akte

ri0NlTCU R

0 6 -11- O1SCE-; ST,



be a

se

11,111

~iaiaass1*

3E

Neergelegd ter griffie der

E E1_OErechtbank

y. koophandel te TONGEI IEN

2012 2 3 -10- 2012

A i S~

r

"Dis~iloofdgriffler, Griffe

Benamir? g : Uitgeverij LIS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei: 3630 MAASMECHELEN , Nijverheidslaan 32

Ondemerningsnr : 0847561551

Voorwem : Benoemingen Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het Proces Verbaal der Bijzondere Algemene Vergadering van 05/10/2012 blijkt dat volgende

beslissingen werden genomen

-Wijziging maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel wordt vanaf heden overgebracht naar : Kiezel Kleine Brogel 63B te 3990

Peer.

-Ontslagen en benoemingen.

Neemt ontslag als zaakvoerder: Dhr Guy Joseph Cecile Gysemberg, Zuilstraat 30 3630 Maasmechelen.

Als nieuwe niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap

Dhr Maarten Gerard Bregman, Kiezel Kleine Brogel 63, 3990 Peer, die zijn mandaat aanvaardt.

Voor waar en echt verklaard,

M.G. Bregman

Zaakvoerder

Op de Idatste blz. van Lue, vsrmukl.-o Recta _ Naam en hoNd3nigheid van nstsumenteronwh. octane, hetzij van tie pessoto,nten}

bevoegd da i ochtsnarsofan ten aanzien van zY ;rdc,0 te vertegenwoordigen

t{~req " Naam an han4ter,wning.

31/07/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

" ; in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de, e

Ondernemingsnr : D 7 tj , 55- 4

Benaming

(vokuit) : UITGEVERIJ LiS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3630 Maasmechelen, Nijverheidslaan 32

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maria NEVEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Barthels & Neven, geassocieerde notarissen", met zetel te 3770 Kanne  Riemst, Statiestraat 36 op zestien juli. tweeduizend en twaalf, dat volgende vennootschap werd opgericht. ' VENNOTEN

1) De heer GYSEMBERG Guy Joseph Cecile, geboren te Leut op twaalf april negentienhonderd> achtenvijftig, nationaal nummer 58.04.12 329/72, echtgenoot van mevrouw NELIS Mietje Henriette Mathilde,' geboren te Genk op dertien juni negentienhonderd drieënzestig, wonende te 3630 Maasmechelen, Zuilstraata

30.

Gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge akte verleden voor notaris Lucien Barthels te Riemst/Kanne op elf september negentienhonderd zesentachtig, tot op heden ongewijzigd, zoals hij het verklaart.

2) De heer BREGMAN Maarten Gerard, geboren te 's Gravenhage (Nederland) op zes maart negentienhonderd tweeënvijftig, nationaal nummer 52.03.06 531!14, echtgenoot van mevrouw WITKAMP; s Catharina Jacoba Maria, geboren te Delft (Nederland) op dertien augustus negentienhonderd éénenvijftig, wonende te 2370 Arendonk, De Lusthoven 90/A.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel der algehele gemeenschap van goederen naar het Nederlands recht, bij, gebrek aan een huwelijkscontract, tot op heden ongewijzigd, zoals zij het verklaren.

VORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid en draagt de naam: "UITGEVERIJ LIS".

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Nijverheidslaan 32.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en; stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft in België en in het buitenland als doel:

1.Het uitgeven en verkopern van boeken, tijdschriften, algemene informatiedragers en allerlei gelijkaardige roerende goederen en alle activiteiten die hiermee samenhangen.

2.Het uivoeren of deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding, door het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, door het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer en in het algemeen consultancy. Dit alles in de breedste zin, zodat alles gedaan kan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen.

1110111E111 1111111

*12135080*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

3.Het toestaan van leningen, kredieten of enige andere vorm van financiering, in de breedst mogelijke zin van het woord en onder welke vorm ook, en het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheden aan al dan niet verbonden vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid zowel in België als in het buitenland, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen.

4.Het voeren van administraties van derden.

5.1-let deelnemen in het financieren van andere ondernemingen van welke aard ook, het deelnemen aan het bestuur van andere ondernemingen, het instaan voor schulden van derden, het beleggen van vermogen voor eigen rekening, zomede al hetgeen met het vorenstaande verbandt houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

6.Het oprichten van gebouwen of laten oprichten van gebouwen, het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van roerende zaken en/of zakelijke rechten, waaronder het vruchtgebruik, op onroerende goederen, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden in de meest ruime zin. Dit alles in de meest ruime betekenis. Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar, maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

7.Het inrichten van verschillende PR manifestaties,

8.Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend komma nul nul Euro (¬ 20.000,00), en is verdeeld in

veertig (40) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/veertigste (1140ste) van het

kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet.

INSCHRIJVING OP HET KAPITAAL

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld als volgt :

11 de heer Gysemberg Guy, voornoemd, schrijft in op tweeëntwintig (22) aandelen, dewelke hij geheel

volstort door inbreng van een bedrag van elf duizend komma nul nul Euro (¬ 11.000,00).

2/ de heer Bregman Maarten, voornoemd, schrijft in op achttien (18) aandelen, dewelke hij geheel volstort

door inbreng van een bedrag van negenduizend komma nul nul Euro (¬ 9.000,00).

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van elk van de aldus ingeschreven

aandelen een bedrag van twintigduizend komma nul nul Euro (¬ 20.000,00) werd gestort en dat het totaal van

deze stortingen gedeponeerd werd, op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij

de BNP Paribas Fortis te Eisden (Maasmechelen) op zestien juli tweeduizend en twaalf_

Het bewijs van deponering afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling zal door ondergetekende

notaris bewaard worden in het vennootschapsdossier.

Vergoeding  aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden, als volgestort, toegekend

11 aan de heer Gysemberg Guy, voornoemd, die aanvaardt : tweeëntwintig (22) aandelen.

2/ aan de heer Bergman, voornoemd, die aanvaardt : achttien (18) aandelen.

PLAATSING KAPITAAL

De verschijner stelt vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig

geplaatst en geheel volgestort is.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen,

al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht

bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

S ~l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BEVOEGDHEDEN

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

AI wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar, de derde vrijdag van de maand maart om elf uur (11.00u), moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven, in de gemeente van de zetel.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

BOEKJAAR  JAARREKENING  WINSTBESTEDING

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar,

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

ONTBINDING  VEREFFENING

ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging bepaalt.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht geregeld moeten worden door de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

DIVERSEN

1. WOONSTKEUZE

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die in België geen aan de vennootschap geldig betekende woonplaats gekozen heeft, wordt geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar alle akten geldig aan hen kunnen betekend of aangezegd worden, waarbij de vennootschap geen andere verplichting heeft dan de bovenvermelde akten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

a1

voor- 2. BENOEMINGEN AANVAARDINGEN

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de comparanten mij, notaris, verzocht te akteren

dat benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerder,

-de heer GYSEMBERG Guy voornoemd, die zijn mandaat aanvaard.



~v} Elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

3. BEZOLDIGING VAN DE ZAAKVOERDER

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens afzonderlijk besluit van de algemene ', vergadering.

4. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING  EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op dertig september tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand maart van het jaar tweeduizend en veertien.

5. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert heden worden

thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de

rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit deze oprichtingsakte op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder(s) stellen, onder de opschortende voorwaarde van

neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen

optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de inschrijving,

wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede aile formaliteiten te

pijp . vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke

Tij ; instel,lirigen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer en dergelijken en om alle

e : noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, met name:

cià

c -Verenigde Accountants BVBA, met zetel te 3690 Bree, Kloosterpoort ' 0697.277273, en/of één van zijn aangestelden. 14, met ondememingsnummer BE

X

b rm cià ss,% Gi- a% .

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Maria NEVEN

cs

'el .

ersy /a é a

eVeL r 1v

eq Tegelijk hiermee neergelegd: e ire,Nttl

r co - expeditie van de akte

en



04

04

04

CA

n



r

te

Tr

cià

el

:.ri

e

cià

te

et

~r

:=3

P

Op de Laatste biz. notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

van Luik BB vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
UITGEVERIJ LIS

Adresse
KIEZEL KLEINE BROGEL 63B 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : Kleine-Brogel
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande