UNICORN DEVELOPMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UNICORN DEVELOPMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.190.494

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.05.2014, NGL 26.06.2014 14212-0486-012
27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 26.08.2013 13454-0309-011
24/04/2012
ÿþ Mod Watt1 11.1

6tel¢'81131 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden ill

aan het " 12~18, g,.

Belgisch Staatsblad

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -04- 2012

HASSELT

tirlfjie

Ondernemingsnr : fls y ¶ .o '-1

Benaming

(voluit) : UNICORN DEVELOPMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3900 Overpelt, Waterstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING

Uit een akte verleden voor notaris Marc JANSEN te Hasselt met standplaats Kermt, op 24 januari 2012, geregistreerd 14 bladen geen verzendingen te Hasselt op 30 januari 2012 boek 784 blad 85 vak 16, ontvangen: 25,00 EUR. De e.a. inspecteur (get.) K, Blondeel.

Blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

1)Partiële splitsing van de nv UNICORN door overgang van haar bedrijfstak bestaande uit haar vastgoedactiviteit in een nieuw op te richten vennootschap.

De hiervoor genoemde bedrijfstak bestaande uit de "vastgoedactiviteit" zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het voorstel tot partiële splitsing,

Aile rechten, verplichtingen en verbintenissen met betrekking tot de hiervoor genoemde bedrijfstak, ontstaan vanaf één juli tweeduizend en elf, zoals blijkt uit het voornoemd voorstel tot partiële splitsing, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap "UNICORN DEVELOPMENT'.

2) a)Er worden aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap "UNICORN' honderd (100) aandelen uitgereikt in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNICORN DEVELOPMENT'.

b)Aan elke aandeelhouder van de overdragende vennootschap "UNICORN" wordt tegen één (1) aandeel van de overdragende vennootschap "UNICORN" één (1) nieuw aandeel van de nieuwe vennootschap "UNICORN DEVELOPMENT", uitgereikt.

c)De aandelen van de nieuwe vennootschap "UNICORN DEVELOPMENT' nemen deel in de winst van de nieuwe vennootschap en geven recht op dividenden vanaf 24 januari 2012,

3)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNICORN DEVELOPMENT' wordt opgericht en de statuten van deze vennootschap worden vastgesteld en goedgekeurd zoals hierna volgt.

RECHTSVORM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM: "UNICORN DEVELOPMENT ".

ZETEL: 3900 Overpelt, Waterstraat 1

DOEL:

De vennootschap stelt zich tot doel:

1/Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

2/Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

3/De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en centrale van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

4/Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen.

5/De verwerving en de uitbating van brevetten en licenties.

6/Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

7/De uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

8/De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financieringen en projectontwikkeling. 9/De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. DUUR EN AANVANG: voor onbepaalde duur. Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte,

GEPLAATSTE KAPITAAL: 72.339,84 EUR vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

ALGEMENE JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de derde maandag van de maand mei om achttien uur, in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR: van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar van de nieuw opgerichte vennootschap "UNICORN DEVELOPMENT' begint op 24 januari 2012 en eindigt op 31 december 2012, met dien verstande dat zij de verrichtingen in haar naam door de overdragende vennootschap gesteld sedert 1 juli 2011 met betrekking tot de afgesplitste vermogensbestanddelen, op boekhoudkundig gebied voor haar rekening neemt,

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand mei om 18 uur in 2013.

WINST, RESERVERINGEN: Na aanleg van het wettelijk reservefonds, zal de aanwending van het saldo volledig overgelaten worden aan de beslissing van de algemene vergadering.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO:

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR:

ARTIKEL VEERTIEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

ARTIKEL VIJFTIEN

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder alleen optredend, of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, door deze zaakvoerders elk afzonderlijk optredend.

BENOEMING

1)Tot eerste niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur:

a)de bvba "STINCKENS MANAGEMENT SERVICES", met zetel te 3910 Neerpelt, Roosendijk 83, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer STINCKENS Marie Paul, wonend te 3910 Neerpelt, Roosendijk 83;

b)de VOF "IMPACT', met zetel te 3210 Lubbeek, Langelostraat 145, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer ROELS Joris, wonend te 3210 Lubbeek, Langelostraat 145; die verklaren te aanvaarden.

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

2)Op grond van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNICORN DEVELOPMENT'.

CONCLUSIES VAN HET VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR met betrekking tot de niet-geldelijke inbreng:

Het verslag werd opgemaakt door de bvba "Andy Alaerts Bedrijfsrevisor", met zetel te 3290 D'est, Nijverheidslaan 1, vertegenwoordigd door de heer Andy ALAERTS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 3290 Diest, Nijverheidslaan 1.

De conclusies van zijn verslag dd. 20 januari 2012 luiden ais volgt:

"De inbreng in natura bij de oprichting van de vennootschap UNICORN DEVELOPMENT BVBA bestaat uit netto-activa afgesplitst uit UNICORN NV tengevolge van de partiële splitsing van deze vennootschap. Deze netto-activa bestaan uit 1 onroerend goed gelegen te Overpelt en de hierop betrekking hebbende financiële schuld bij Fortis Bank.

Vermits er een hypotheek op het onroerend goed rust ten voordele van Fortis Bank NV, kan deze inbreng in natura enkel geschieden op voorwaarde van akkoord met deze transactie van de begunstigde. Op datum van dit verslag hebben wij de officiële goedkeuring ontvangen van Fortis Bank NV waarbij zij akkoord gaan met de voorgenomen transactie.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor

r +

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

de waardering van de Ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit" te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van deze inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, leidende tot een inbrengwaarde van 72.339,84 EUR, gebaseerd is op het boekhoudkundige continuïteitsprincipe voor de partiële splitsingsoperatie zoals omschreven in artikel 80 van het KB van 30.1.2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen;

d)de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal maal de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 100 nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde van de vennootschap UNICORN DEVELOPMENT BVBA vertegenwoordigend een geplaatst en volstort kapitaal van 72.339,84 EUR, en waarvan de fiscale samenstelling overeenkomstig art. 213 W1B92 is. Iedere aandeelhouder van UNICORN NV krijgt aldus op vertoon van 1 aandeel UNICORN NV 1 bijkomend aandeel UNICORN DEVELOPMENT BVBA.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik door de oprichters van de vennootschap in het kader van de geplande inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Marc JANSEN.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift akte;

- verslag bed rijisreviso r.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
UNICORN DEVELOPMENT

Adresse
WATERSTRAAT 1 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande