UNIDAK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UNIDAK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.143.222

Publication

22/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

pl

i

lii

+1910990

RLCHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

13 MEI 2014

ega+' ,~ . '

..r.»....._._.%~~fie~~

Ondernemingsnr : 0830.143.222

Benaming

(voluit) : DR1MES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3970 Leopoldsburg, Antwerpsesteenweg 198

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET. BEPERKTE AANSPRAKLIJKEHEID "UNIDAK" TEN VOORDELE VAN DE

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID"DRIMES" - WIJZIGING AANTAL AANDELEN STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 10 april 2014, váár registratie, dat de' buitengewone algemene vergadering van vennoten van, de Besloten Vennootschap met Beperkte: Aansprakelijkheid "DRIMES", met zetel te 3970 Leopoldsburg, Antwerpsesteenweg 198, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT - WIJZIGING AANTAL AANDELEN

De vergadering besluit tot de wijziging van het aantal aandelen door het te brengen van honderd (100) naar

negenhonderd vierenzestig (964), door splitsing van elk aandeel in negen komma vierenzestig (9,64) aandelen. '

' TWEEDE BESLUIT - NAAMSWIJZIGING "

De algemene vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen naar "UNIDAK", Bijgevolg wordt ' artikel 1 van de statuten overeenkomstig gewijzigd.

DERDE = ESLUIT - VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder opgesteld op 10 april 2014 overeenkomstig artikel 730 Wetboek van vennootschappen omtrent onder meer de stand van het vermogen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen alsook de toelichting vanuit juridisch en economisch oogpunt van de voorgenomen partiële splitsing

De vergadering ontslaat de voorzitter van de integrale voorlezing van voormeld verslag van de zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het verslag overeenkomstig artikel 731 Wetboek van vennootschappen, omtrent het splitsingsvoorstel, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een cooperatieve`

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FOEDERER DFK BEDR1JFSREVISOREN", met,

maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Clovislaan 82, ingeschreven in het rechtspersonenregister vang Tongeren onder het nummer 0475.170.930, vertegenwoordigd door de heer EMBRECHTS Frank,. bedrijfsrevisor, op 10 april 2014.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Op grond van ons onderzoek van het voorstel tot een met fusie of splitsing gelijkgestelde verrichting, uitgevoel in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren met betrekking tot: de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen, zijn wij van oordeel dat:

1) het voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting door overgang van een deel van het vermogen van BVBA UNIDAK op de bestaande vennootschap BVBA DRIMES, en op de nieuw opgerichte BVBA SPAAS IMMO beantwoordt aan de voorwaarden voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen, Boek Xl,

met uitzondering van de in dit verslag vermelde opmerkingen, zijnde : "

 de BVBA IMMO SPAAS werd opgericht op 17 januari 2014. Het splitsingsvoorstel werd op 24 maart 2014 neergelegd en gepubliceerd in de bijlagen van B.S. De akte met betrekking tot de splitsing zal" pas op een latere ' datum kunnen verleden worden.

 de partiële splitsing betreft een retroactieve splitsing overheen het boekjaar.

 de boekwaarde van de af te splitsen perceel grond naar BVBA IMMO SPAAS bedraagt 12.394,68 Euro en niet 7.000 Euro.

Op de laatste biz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2) aan de aandeelhouders van UNIDAK BVBA worden in vergoeding voor de overgang van een deel van het vermogen van UNIDAK BVBA op DRIMES BVBA, 3800 aandelen uitgereikt, uitgegeven door DRIMES BVBA naar aanleiding van de overgang van een deel van het vermogen van UNIDAK BVBA op DRIMES BVBA.

3) aan de aandeelhouders van UNIDAK BVBA worden in vergoeding voor de overgang van een deel van het vennagen van UNIDAK BVBA op BVBA IMMO SPAAS, 3800 aandelen uitgereikt, uitgegeven door IMMO SPAAS naar aanleiding van de overgang van een deel van het vermogen van BVBA UNIDAK op BVBA SPAAS IMMO.

1-lasselt, 10 april 2014

Burg, CVBA FoedererDFKBedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door de heer Frank Embrechts, bedrijfsrevisor';

De vergadering ontslaat de voorzitter van de integrale voorlezing van voormeld verslagen,

VIERDE BESLUIT  PARTIËLE SPLITSING

BELANGRIJKE WIJZIGING in DE ACTIVA EN PASSIVA

Ce zaakvoerder en de vergadering stellen overeenkomstig artikel 732 wetboek van vennootschappen vast dat er zich tussen het opstellen van het splitsingsvoorstel en de onderhavige algemene vergadering zich een belangrijke wijziging heeft voorgedaan in de activa en passiva van het overgedragen vermogen.

De wijziging omvat de waardering van de overgedragen onroerende goederen welke dient te gebeuren aan boekwaarde, hetzij de waarde van twaalfduizend driehonderd vierennegentig euro zesentaohtig cent (12.394,68 SUR).

pe voormelde bedrijfsrevisor meldde hieromtrent in voormeld verslag volgende opmerking:

''Overeenkomstig artikel 211 van het wetboek inkomstenbelastingen (WIB92) en artikel 41 § 1 2° lid dienen de af te splitsen balans elementen gewaardeerd en overgedragen te worden hun boekwaarde. De grand die bij de splitsingsverrichting toegekend wordt aan de BVBA IMMO SPAAS heeft echter een boekwaarde van 500.000 BEF hetzij 12.394,68 Euro. Door de toepassing van een andere waarde loopt men het risico dat de splitsingsvenichting niet belastingsvnj kan geschieden. Op de buitengewone algemene vergadering die moet beslissen omtrent de splitsing kan met unanimiteit beslissen om de inbreng toch te doen aan boekwaarde," De vergadering neemt kennis van deze gewijzigde waardering zodat de onroerende goederen welke worden afgesplitst naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Spaas Immo", worden overgedragen aan boekwaarde, hetzij de waarde van twaalfduizend driehonderd vierennegentig euro zesentachtig cent (12.394,68 EUR).

SPLITSINGSVERRICHTING

De vergadering besluit tot de inbreng in de vennootschap, ingevolge de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNIDAK", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kiewitstraat 186, ondernemingsnummer 0430.398.106, overeenkomstig Met splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, van de onroerende goederen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNIDAK", alsook van de hieraan verbonden activiteiten, waarbij alle hieraan verbonden rechten en verplichtingen.

pe handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 1 juli 2013 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van de partiële splitsing, waarnaar voor zoveel ais nodig, wordt verwezen,

De verrichting geeft aanleiding tot het toekennen van één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DRIMES" voor één (1) aandeel van de besloten vennootsohap met beperkte aansprakelijkheid "UNIDAK", aan de vennoten van deze laatste vennootschap,

viifDE BESLUIT - INBRENG

Vervolgens is hier tussengekomen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNIDAK", hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer SPAAS Hendrik, voornoemd, bevoegd om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen overeenkomstig haar statuten.

De voormelde vennootschap verklaart, na voorlezing gehoord te hebben van alles wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten van de vennootschap en volledig op de hoogte te zijn van haar financiële toestand en inbreng te doen van de actieve en passieve toestand van de onroerende goederen en de hieraan verbonden activiteiten die van haar vermogen afhangt,

Deze inbreng is nader omschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing waarnaar, voor zover als nodig, verwezen wordt.

1. Algemene beschrijving van de inbreng

j3oekhoudkundiae waarde zoals uitgedrukt op basis van een tussentijdse boekhoudkundige staat per 30 juni 2013, als volgt:

ACTIEF

MATERIELE VASTE ACTIVA

Installaties en machines ¬ 879,90

Meubilair en rollend materieel ¬ 6.243,75

FINANCIELE VASTE ACTIVA ¬ 4.479,86

VOORRADEN EN BEST, IN UITVOERING ¬ 63.741,72

VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR

Handelsvorderingen ¬ 195.251,34

Overige vorderingen ¬ 24.159,08

LIQUIDE MIDDELEN ¬ 108.806,75

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

OVERLOPENDE REKENINGEN ¬ 5.871,10

TOTAAL ¬ 409.433,50

PASSIEF

KAPITAAL ¬ 73.454,73

RESERVES

Wettelijke reserves ¬ 7.345,48

Beschikbare reserves ¬ 211.949,23

SCHULDEN OP MEER DAN 1 JAAR ¬ 5.241,01

SCHULDEN OP MINDER DAN 1 JAAR ¬ 156.183,48

OVERLOPENDE REKENINGEN ¬ 250,00

VERLIES - ¬ 44.990,46

TOTAAL ¬ 409.433,50

2.Algemene voorwaarden van de inbreng

1. !Zegeling van de inbreng

De inbreng wordt onderworpen aan de regeling omschreven in artikel 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De inbreng gebeurt op basis van een staat van activa en passiva van gezegde bedrijfstak vastgesteld op 30 juni 2013 en omvat alle aotiva en passiva die er betrekking op hebben. Alle verrichtingen vanaf 1 juli 2013 zullen boekhoudkundig en fiscaal geacht worden verricht te zijn door de verkrijgende vennootschap.

2. Overdracht van de eigendom en van het genot

De inbreng bij wijze van partiële splitsing brengt van rechtswege de overdacht aan de verkrijgende vennootschap mee van de activa en passiva die betrekking hebben op de ingebrachte bedrijfstak.

De verkrijgende vennootschap heeft bijgevolg de eigendom van de materiële en immateriële elementen, rechten, contracten, schuldvorderingen en schulden die vanaf vandaag door de partieel gesplitste vennootschap worden overgedragen en hu genot vanaf heden.

3. Beschrijving van het overgedragen vermogen

De verkrijgende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de elementen van het patrimonium van de ingebrachte bedrijfstak, activa en passiva, materiële en immateriële, en er geen nadere beschrijving van te vragen dan deze opgenomen in het hierboven vermelde voorstel van partiële splitsing en in de hierboven vernielde verslagen. Deze documenten zijn echter niet noodzakelijk exhaustief. Alle elementen van het actief en passief van het patrimonium van de partieel gesplitste vennootschap die als noodzakelijke deel van de ingebrachte bedrijfstak dienen beschouw te worden, zullen overgebracht worden naar de verkrijgende vennootschap, zelfs indien zij niet opgenomen zijn in deze documenten.

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap "UNIDAK" te voorkomen, voor zover der verdeling in de splitsingstabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dal alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, blijven toebehoren aan de partieel te splitsen vennootschap en geen deel uitmaken van het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap "UNIDAK", dat in de verkrijgende vennootschap wordt ingebracht.

4, Staat van het overgedragen vermogen -- waarborgen

De goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder dat de verkrijgende vennootschap enig verhaal kan uitoefenen tegen de partieel gesplitste vennootschap om welke reden dan ook, met name voor constructiefouten en verslechtering, slijtage of slechte staat van het materiaal, van de inrichting en van de roerende voorwerpen, fouten in de aanduiding en de inhoud, insolvabiliteit van de debiteuren.

De verkrijgende vennootschap zal zich moeten houden aan alle wetten en alle reglementen, besluiten en gebruiken die van toepassing zijn op de exploitatie van de ingebrachte goederen en persoonlijk moeten zorgen voor alle toelatingen die nodig zouden kunnen zijn, dit alles op eigen risico.

5. Overdracht van de lasten

De verkrijgende vennootschap zal, met ingang van 1 juli 2013 alle gewone of buitengewonè lasten dragen die de ingebrachte goederen en rechten bezwaren of zullen kunnen bezwaren en die inherent zijn aan hun eigendom en aan hun gebruik.

6, Overgedragen schuldvorderingen

Vanaf 1 juli 2013 worden de schuldvorderingen en rechten overgedragen door de partieel gesplitste vennootschap en gaan ze zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap.

De bijbehorende wettelijke en overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden worden overgedragen en worden niet beïnvloed door de onderhavige verrichting.

De verkrijgende vennootschap wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in alle zakelijke en persoonlijke rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap op alle goederen en tegen alle debiteuren.

7. Overgedragen schulden

De schulden die door de partieel gesplitste vennootschap worden overgedragen gaan vanaf 1 juli 2013 zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap. Deze laatste wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in alle rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verkrijgende vennootschap zal bijgevolg in de plaats van de partieel gesplitste vennootschap de elementen van het passief van de onderhavige overdracht betalen; ze staat met name in voor de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle schulden opgelopen en overgedragen door de partieel gesplitste vennootschap, en dit alles op de vervaldagen die zijn overeengekomen tussen de laatste en haar schuldeisers.

De bijbehorende wettelijke of overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden worden overgedragen en wordt niet beïnvloed door de onderhavige verrichting, zonder verplichting tot betekening van een document of inschrijving voor de panden op handelsfonds.

8. Overgedragen verbintenissen

De verkrijgende vennootschap zal alle contracten en verbintenissen moeten naleven en uitvoeren die door de partieel gesplitste vennootschap zijn gesloten met derden of met het door haar overgedragen personeel, zoals deze overeenkomsten zullen bestaan op 1 juli 2013.

De personeelsleden van de partieel gesplitste vennootschap in dienst staande van de uitbating van de ingebracht bedrijfstak worden bij de vennootschap geïntegreerd in toepassing van de collectieve arbeidsovereenkomst nummer 32bis.

9. Andere overgedragen elementen

De inbreng omvat in het algemeen:

1/ alle rechtsgedingen en buitengerechtelijke gedingen en alle waarborgen met betrekking tot de ingebrachte contracten, alle administratieve beroepen, rechten, vorderingen, persoonlijke waarborgen en deze waarvan, in het kader van de inbreng, om welke reden dan ook, de partieel gesplitste vennootschap geniet of er houder van is ten overstaan van alle derden, inclusief de openbare besturen;

2/ de last van de door de partieel gesplitste venncotschap overgedragen elementen van het passief, dat wil zeggen alle gekende en ongekende passiva, al dan niet uitgedrukt, die betrekking hebben op de onderhavige inbreng en die hun oorzaak zouden vinden in een situatie van voor 1 juli 2013, evenals de uitvoering van alle verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking hiertoe.

10. Archieven en documenten

De inbreng omvat ook de boekhoudkundige archieven en documenten met betrekking tot de overgedragen element, die de verkrijgende vennootschap moet bewaren en zo nodig aan de partieel gesplitste vennootschap moet meedelen.

11. Kosten

Alle kosten, erelonen, belastingen en lasten ten gevolge van de onderhavige inbreng zijn ten laste van de verkrijgende vennootschap,

3. Kapitaalverhoging in natura

De vergadering stelt vast dat ingevolge de partiële splitsingsverrichting het kapitaal verhoogt ten belope van drieënzeventigduizend vierhonderd vierenvijftig euro drieënzeventig cent (73.454,73 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) tot tweeënnegentig duizend vierenvijftig euro drieënzeventig cent (92.054,73 EUR) door het creëren van drieduizend achthonderd (3,800) nieuwe kapitaalaandelen, zonder vermelding van nominale waarde, identiek aan de bestaande aandelen, en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen prorata temporis, door de hierboven vermelde inbreng in natura ingevolge de partiële splitsing,

De aandelen worden als volgt toebedeeld:

1/ de heer SPAAS Hendrik Frans Raymond Albert, voornoemd, ontvangt duizend negenhonderd (1.900) aandelen;

2/ mevrouw BORTELS Liliane Pierre Josephine, geboren te Kuringen op zesentwintig augustus negentienhonderd zestig, nationaalnummer 60.08.26.192-53, wonende te 3500 Hasselt, Berkenlaan 49, ontvangt het vruchtgebruik van duizend negenhonderd (1.900) aandelen;

3/ mevrouw VANDERSTRAETEN Veronique Yolanda Danielle, geboren te Hasselt op vijfentwintig november negentienhonderd zevenentachtig, nationaalnummer 87,11.25.156-28, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Berkenlaan 49, en mevrouw VANDERSTRAETEN Catherine Philippe Marie-Claire, geboren te Hasselt op elf maart negentienhonderd eenennegentig, nationaalnummer 91,03.11.296-45, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Berkenlaan 49, ontvangen de blote eigendom van duizend negenhonderd (1.900) aandelen. Vaststelling dat de kapitaalverhoginq verwezeliikt is

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondertekende Notaris authentiek te acteren dat, ten gevolge van de genomen beslissingen en inschrijvingen, op de kapitaalverhoging waarvan sprake in de dagorde, volledig werd ingeschreven en dat voor wat de kapitaalverhoging in natura ieder nieuw aandeel volledig afbetaald is, en dat tenslotte het maatschappelijk kapitaal thans wordt vastgesteld op tweeënnegentig duizend vierenvijftig euro drieënzeventig cent (92.054,73 EUR), vertegenwoordigd door vierduizend zevenhonderd vierenzestig (4.764) aandelen.

ZESDE BESLUIT - WIJZIGING DER STATUTEN

De vergadering beslist het artikel met betrekking tot het kapitaal van de statuten te wijzigen en de tekst van voornoemde artikel integraal te vervangen, zoals volgt, om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, met de huidige toestand van de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënnegentig duizend vierenvijftig euro drieënzeventig cent (92.054,73 EUR). Het is verdeeld in vierduizend zevenhonderd vierenzestig (4.764) gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde elk één/vierduizend zevenhonderd vierenzestigste (1/4.764x) van het kapitaal vertegenwoordigend."

ZEVENDE BESLUIT - VOLMACHTEN

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-- aan de zaakvoerder, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

 aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel;

 aan de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HS&P", met maatschappelijke zetel te 3590 Diepenbeek, Steenweg 172, ondernemingsnummer 0440.261.917, vertegenwoordigd door de heer GIELEN Peter, met recht van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve ' diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de btw), ingevolge de hierbij genomen beslissing.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Eric Gilissen.

Tegelijk hiermee neergelegd

een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

- de gecodrdineerde statuten

verslag van de zaakvoerder omtrent de partiële splitsing

verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de partiële splitsing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.09.2014, NGL 03.10.2014 14643-0105-018
02/01/2014
ÿþ Mar Word tl,f

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n,lchlbank van koophandel

19 DEC, 2013

te HASSELT

Griffie

IIImu~n~ii~~nun

14 1986*

NN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0830. t 43.222

Benaming

(voluit) : DRIMES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 198 te 3970 Leopoldsburg

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSINGSVOORSTEL

Het bestuursorgaan van de BVBA DRIMES deelt mee dat een splitsingsvoorstel werd neergelegd inzake de partiële splitsing van de BVBA UNIDAK, met zetel te 3500 Hasselt, Kiewitstraat 186, door oprichting van BVBA SPAAS IMMO, waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 3570 Alken, Stationsstraat 18 en door overneming van BVBA DRIMES.

Voorstel tot partiële splitsing door een overnemende vennootschap en door oprichting van een nieuwe

vennootschap, dit overeenkomstig de artikelen 677, 728, 743 en 744 van het Wetboek

van Vennootschappen.

De voormelde artikelen bepalen:

Artikel 677

Worden met fusie of splitsing gelijkgesteld, de verrichtingen omschreven in de artikel 671 tot 675, zonder dat alle overgedragen vennootschappen ophouden te bestaan.

Artikel 728

De bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, stellen bij authentieke of bij onderhandse

akte een splitsingsvoorstel op.

In het splitsingsvoorstel worden ten minste vermeld:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen;

2° de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg;

3° de wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschappen worden uitgereikt;

4° de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit

recht;

5° de datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn

verricht voor rekening van een van de verkrijgende vennootschappen;

6° de rechten die de verkrijgende vennootschappen toekennen aan de vennoten van de te splitsen vennootschap, die

bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen of de jegens hen voorgestelde

maatregelen;

7° de bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het

opstellen van het in artikel 731 bedoelde verslag;

8° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de

splitsing deelnemen;

9° de nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa

en passiva van het vermogen;

10° de verdeling onder de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap j

alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd,

Plet splitingsvoorstel moet door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de splitsing moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Pi;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Artikel 743

De bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, stelten bij authentieke of bij onderhandse

akte een splitsingsvoorstel op.

In het splitsingsvoorstel worden ten minste vermeld:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te splitsen vennootschap en van de nieuwe vennootschappen;

2° de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg;

3° de wijze waarop de aandelen in de nieuwe vennootschappen worden uitgereikt;

4° de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit

recht;

5° de datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn

verricht voor rekening van een van de nieuwe vennootschappen;

6° de rechten die de nieuwe vennootschappen toekennen aan de vennoten van de te splitsen vennootschap, die

bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen of de jegens hen voorgestelde

maatregelen;

7° de bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het

opstellen van het in artikel 746 bedoelde verslag;

8° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de

splitsing deelnemen;

9° de nauwkeurige beschrijving verdeling van de aan elke nieuwe vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen;

10° de verdeling onder de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de nieuwe vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd.

Het splitingsvoorstel moet door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de splitsing moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

Artikel 744

Wanneer een gedeelte van de activa van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toegescheiden en interpretatie

van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan verdeeld over alle

nieuwe vennootschappen, evenredig aan het netto-actief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toegescheiden.

Wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toegescheiden en

interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, zijn alle nieuwe vennootschappen daarvoor

hoofdelijk aansprakelijk.

De vennootschap die partieel gesplitst zal worden kan als volgt geïdentificeerd worden:

De BVBA Unidak met als zetel te Hasselt, Kiewitstraat 186, met als ondernemingsnummer 0430.398.106 en geregistreerd als BTW-belastingplichtige onder nummer 0430.398.106 de partieel te splitsen vennootschap.

Kapitaal:

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 94.200,00 Euro, vertegenwoordigd door 3.800 aandelen op naam.

Maatschappelijk doel:

Dakwerkzaamheden;

Vervaardiging van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw;

Aanleg van waterdistributienetten en rioleringen;

Grondverzet; graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen

van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven;

Verlaging van het grondwaterpeil en drainage van bouwterreinen;

Drainage van land - en bosbouwgrond;

Loodgieterswerk;

- Installatie van stores en zonneschermen;

Montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof deuren, vensters, trappen, muurkasten,

inbouwkeukens, winkelinrichtingen, ...;

Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, ... in hout of kunststof;

Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, ... in hout of kunststof;

Installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof;

Montage van serres, veranda's, ... in hout of kunststof;

Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, ... in metaal;

Plaatsen van vloerbedekking wandbekleding van hout;

Schilderen van metalen constructie;

Plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal;

Plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen;

Waterdicht maken van daken en dakterrassen;

Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, ...;

Onderneming voor het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, ...;

D ;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

Chapewerken;

Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen;

Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

Onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, ...;

Schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale venvarming, ventilatie-

kanalen en uitlaatsystemen;

Instandhouding (inclusief opgravingswerken) van historische plaatsen en gebouwen;

Monumentenzorg,

De verkrijgende vennootschappen zijn:

A) De BVBA primes te Leopoldsburg, Antwerpsesteenweg 198, met als ondernemingsnummer 0830.143.222.

Maatschappelijk doel:

- Het waarnemen van bestuursmandaten; managementactiviteiten (ondermeer van holdings): liet tussenkomen in

het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal ;

en andere managementactiviteiten; het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende

andere bedrijven uit verscheidenene economische sectoren. Het verstrekken van bijstand en advies met betrekking tot het beheer

en het management van vennootschappen;

Het verlenen van advies, bijstand en praktische hulp (consulting) aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding (onder meer inzake kredietbeleid,

financiele zaken, praktischt, logistieke, technische, commerciele, administratieve en fiscale zaken, enzovoort); het berekenen

van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, kredietbeleid,

financiele zaken, praktische en fiscale zaken, enzovoort; het verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het

bedrijfsleven en aan de overheid, zakelijke dienstverlening; activiteiten in verband met de administratie; het tussenkomen in het

dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit of controle over het maatschappelijk kapitaal

en andere; het leveren van professionele diensten en producten in de vorm van detachering, interim management, advies, documenten

en administratie, een en andere in de meest ruime zin.

de participatie onder welke vorm het ook zij in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen,

Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere, de verwerving voor eigen rekening van eender welke

titels of rechten door middel van praticipatie, inbreng, onderschrijving, verhandeling of op iedere andere wijze;

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa

Trading, bemiddeling tussenpersoon in de handel:

Optreden als tussenpersoon hij onderhandelingen in de ruimste zin;

Het online verkopen van goederen en services;

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in't kort

tussenpersoon in de handel;

Het geven van opleiding; het geven van presentaties en lezingen en dit in rapporten en publicaties uitschrijven;

Projectmanagement,

Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten, niet eerder genoemd:

Organisatie van congressen en beurzen;

Overige zakelijke dienstverlening, niet eerder genoemd, (zoals ondermeer rapporteren over en het in kaart brengen van de bouwmarkt

van een bepaald land naar de verschillende bouwsegmenten en de verschillende provincies, met inbegrip van een geactualiseerde

forecast van de bouwmarkt; het opvolgen van diverse mediakanalen m.b.t nieuws over economie en bouwmarkt, inclusief

publicaties van overheidsinstanties en/of banken m.b.t bouwgerelateerde ecnomische evoluties).

Het aanleggen van databanken in de ruime zin van het woorden (Data van de klanten worden in een rapport gebracht om zo

marktaandelen en trends te berekenen).

Het verschaffen van gegevens uit deze databanken in de gewenste vorm zodat de klant zelf analyses kan maken.

Voor eigen rekening;

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende

goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, liet aankopen, verkopen

ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coordineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering

van voltooingswerken door onderaannemers.;

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

B) De BVBA Spaas Immo, op te richten vennootschap die zal ontstaan uit de partiele splitsing van de BVBA Unidak, waarvan zetel bij de oprichting zal gevestigd worden te Alken, Stationsstraatl8.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. Ruilverhouding

De verrichting geeft aanleiding tot het toekennen van één aandeel van de BVBA Drimes voor één aandeel van de BVBA

Unidak,

De verrichting geeft aanleiding tot het toekennen van één aandeel van de BVBA Spaas Immo voor één aandeel van de BVBA

Unidak,

Gezien de specifiteit van de partiale splitsing, is er strikt genomen geen berekening van een ruilverhouding, maar enkel

een toekenning aan de aandeelhouders van de BVBA Unidak, van één aandeel in de BVBA Drimes voor één aandeel

van de BVBA Unidak en van één aandeel in de BVBA Spaas Immo voor één aandeel van de BVBA Unidak.

De elementen vereist in de artikel 731, 742, 743, 745 en 746, waar in het bijzonder het gebruik van verschillende evaluatiemethodes wordt toegelicht, zijn zonder voorwerp.

3. Wiize waarop de aandelen in de ngon te richten BVBA Snans Immo en de overnemende vennootschap BVBA Drimes worden uitgereikt

Net geplaatst kapitaal van de te splitsen BVBA Unidak bedraagt 94,200,00 Euro, volledig volgestort en is vertegenwoordigd door 3,800 aandelen op naam, elk aandeel vertegenwoordigd 4,03% van het maatschappelijk kapitaal.

De uitreiking van de aandelen BVBA Drimes zal gebeuren op de zetel van de vennootschap door behoorlijke inschrijving van de aandelen van de BVBA Drimes in het aandelenregister.

De uitreiking van de aandelen BVBA Spaas Immo zal gebeuren op de zetel van de vennootschap door behoorlijke inschrijving van de aandelen van de BVBA Spaas Immo in het aandelenregister.

4. Datum vanafwann er de aandelen BVBA Drimes en BVBA Immo Spaas recht geven om te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (Artikel 743, 4° van het Wetboek van Vennootsehanpcnn

De nieuwe aandelen, uitgegeven door de BVBA Drimes, geven onmiddellijk recht om te delen in de winst, inclusief deze welke voortvloeit uit de handelingen welke de BVBA Unidak sinds 1 juli 2013 boekhoudkundig wordt geacht te hebben verricht voor rekening van de BVBA Drimes.

De nieuwe aandelen, uitgegeven door de BVBA Spaas Immo, geven onmiddellijk recht om te delen in de winst, inclusief deze welke voortvloeit uit de handelingen welke de BVBA Unidak sinds I juli 2013 boekhoudkundig wordt geacht te hebben verricht voor rekening van de BVBA Spaas Immo.

Er worden geen bijzondere regelingen getroffen met betrekking tot dit recht.

5. Datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen BVBA Unidak boekhoudkundig geacht worden

te zijn verricht voor rekeningvan de BVBA Drimes en de nog oir te richten BVBA Snaas Immo

(Artikel 743, 5 ° van het Wetboek van Vennootschappen)

Vanaf I juli 2013 worden de verrichtingen van de partieel le splitsen BVBA Unidak voor wat betreft het gedeelte dat wordt opgesplitst, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA Drimes en de nog op te richten BVBA Spaas Immo.

d. De rechten die de BVBA Drimes en de nog on te richten BVBA Snaas Immo toekent aan de aandeelhouders van de

te splitsen BVBA Unidak, die hi}zondere rechten hebben en aan de houders van de andere effecten dan aandeten,

of jegens hen voorgestelde maatregelen (Artikel 743,6 ° van het Wetboek van Vennootschappen't

De BVBA Drimes en de nog op te richten BVBA Spaas lnimo geven aandelen noch effecten uit waaraan bijzondere rechten verbonden zijn andere dan deze voorzien in de statuten.

7. Bijzondere bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedriifsrevisoren of de externe accountants

voor het opstellen van de verslagen zoals bedpels in artikel 745 van liet Wetboek van Vennootschappen

(Artikel 743, 7° van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan Foederer DFX, met zetel te 3500 Hasselt, Singclbeekstraat 12,

vertegenwoordigd door haar vennoot en zaakvoerder, Frank Embrechts, bedrijfsrevisor, is door de

partieel te splitsen BVBA Unidak de opdracht gegeven om de verslagen op te maken waarvan sprake in artikel 746 van

het Wetboek van Vennootschappen.

De bezoldiging voor deze opdracht bedraagt, in gemeen overleg, 1.250,00E (+ BTW) voor het verslag conform 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1;»,A I

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

8. Biizondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die deelnemen aan de splitsing (Artikel 743, 8° van liet Wetboek van Vennootschappen)

Aan het bestuursorgaan van de partieel te splitsen BVBA Unidak, de BVBA Drimes en de nog op te richten BVBA Spaas Immo worden geen bijzondere voordelen toegekend.

9. Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de BVBA Drimes en de nog op te richten BVBA Spaas Immo over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen (Artikel 743, 9° van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan de BVBA Drimes worden de bestanddelen van het vermogen van de partieel te splitsen BVBA Unidak, die enkel verband houden met de bedrijfsactiviteit opgenomen in de beschrijvende toestand hieraan gehecht, toegescheiden conform de splitsingsbalans opgesteld op 30 juni 2013, waarvan kopij bijgevoegd wordt aan huidig splitingsvoorstel. Zij omvatten ook de vergunningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen, noodzakelijk voor de uitoefening van deze activiteiten. Door het bestuursorgaan van Unidak BVBA wordt toestemming gegeven aan het bestuursorgaan van Drimes BVBA om de naam 'Drimes' te veranderen in 'Unidak'.

Aan de nog op te richten BVBA Spaas Immo worden de bestanddelen van het vermogen van de partieel te splitsen BVBA Unidak,

die verband houden met de grond gelegen te Alken, Stationstraat opgenomen in de beschrijvende toestand hieraan gehecht, toegescheiden

conform de splitsingbalans opgesteld op 30 juni 2013, waarvan kopij bijgevoegd wordt aan huidig splitingsvoorstel.

De schulden en lasten verbonden aan de partieel te splitsen vennootschap BVBA Unidak die heden nog niet bekend zijn, zullen gedragen en betaald worden door de BVBA Drimes en de nog op te richten BVBA Spaas Immo, ofwel proportioneel, ofwel voor de kosten die betrekking hebben op haar exploitatie.

Zij omvatten tevens het geheel van rechten en verplichtingen met name de splitsingskosten die daarop betrekking hebben. Het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd is de substantiële waardering of waardering aan netto-boekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap.

Teneinde discussie te vermijden aangaande de toescheiding van bepaalde vermogensbestanddelen van de BVBA Unidak, ingeval de hierbij beschreven toescheiding geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het het vermogensbestanddeel betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de BVBA Drimes of de nog op te richten BVBA Spaas Immo toe te wijzen zijn, dan wel blijven bij de BVBA Unidak.

De bestaande BVBA Unidak zal derhalve alle activa bekomen waaromtrent geen duidelijke toescheiding is vast te stellen, alsook alle passiva die niet duidelijk toegescheiden zijn aan de BVBA Drimes, ter gehele aflossing van de BVBA Drimes, of aan BVBA Spaas Immo, ter gehele aflossing van de BVBA Spaas Immo.

De bestaande BVBA Unidak zal op het moment van splitsing (bij het verlijden van de notariale akte), van naam wijzigen in BVBA Unidak Immo,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

+ 1

t~.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Te splitsen nettowaarde Na splitsing nettowaarde

BVBA Unidak ¢VBA Unidak BVBA Spaas immo BVBA Primes

Materléle vaste activa

Terreinen en gebouwen 125.531,37 118.531,37 7.000,00 0,00

installaties en machines 879,90 0,00 0,00 879,90

Meubilair en rollend materieel 6.243, 75 0,00 0,00 6.243,75 "

Financi8le vaste activa 4.479,86 0,00 0,00 4.479,86

Voorraden & best, in uitvoering 63.741,72 0,00 0,00 63.741,72

Vorderingen < Ijaar

Handelsvorderingen 195.251,34 0,00 0,00 195.251,34

Overige vorderingen 24.553,02 393,94 0,00 24.159, 08

Liquide middelen 108.806,75 0,00 0,00 108.806,75

Overlopende rekeningen 5.871,10 0,00 0,00 5.871,10



Schulden op > 1 jaar 54.050,83 48.809,79 0,00 5.241,04

Schulden < I jaar 163.326,30 7.142,82 0,00 156,183,48

Overlopende rekeningen 250,00 0,00 0,00 250,00

Justificatie

Kapitaal 94.200,00 18.669,93 2.075,34 (*) 73.454,73

Reserves

Weuellke reserve 9.420, 00 1.866,99 207,53 7.345,48

Beschikbare reserves 271.808, 45 53.870,96 5.988,26 211.949,23

Verlies boekjaar 30/06/2013 -57.696,77 -11.435,18 -1.271,13 -44.990,46

'eB:'9,25;?ee:M*.eee.:DO0;0e`:a:eeii; nieg9.ge3ga

(*) N.a.v. de oprichting van de BVBA Spaas Immo zal het kapitaal van de vennootschap verhoogd worden met 18.600,00 Euro.

10. Verdeli pg onder de aandeelhouders van de partieel te splitsten BVBA Unidak van de aandelen van de BVBA Primes

en de nog op te richten BVIIA Spaas Immo, alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

(Artikel 743,10° van het Wetboek van Vennootsehappenll

De aandelen van de BVBA Drimes worden als volgt verdeeld onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen BVBA Unidak:

elk aandeel van de BVBA Unidak geeft recht op één aandeel in de BVBA Drimes.

De aandelen van de nog op te richten BVBA Spaas Immo worden als volgt verdeeld onder de aandeelhouders van de partieel te splitsten BVBA Unidak:

- elk aandeel van de BVBA Unidak geeft recht op één aandeel in de BVBA Spaas immo.

11. Neerlegging van het splitsingsvoorstel

Overeenkomstig artikel 743 van het wetboek van vennootschappen, moet het splitsingsvoorstel door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de splitsing moet besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

Getekend, voor BVBA BEHOLD, zaakvoerder,

Bert PEETERS, vaste vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/12/2013
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel 3600 Genk, Jos De Greevestraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERJAANDUIDING VASTE VERTEGENWOORDIGER DER BESTUURDER-RECHTSPERSOON VERPLAATSING ZETEL

Blijkens de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Vennoten d.d. 23 oktober 2013 werd:

- kennis genomen van het ontslag als zaakvoerder, met ingang van 23 oktober 2013, van: * mevrouw Riet WEEGELS, wonende te 3600 Genk, Jos De Greevestraat 6.

- beslist het aantal zaakvoerders te behouden op één en te benoemen als vervangend zaakvoerder met ingang van 23 oktober 2013, voor onbepaalde duur:

" BVBA BeHold, met zetel te 3971 NEPPEN, Kanaalstraat 83,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Bert PEETERS.

De voormelde BVBA BeHold heeft overeenkomstig het artikel 61 §2 W.Venn. een vaste verlegen-` waardiger aangeduid die belast wordt met de uitvoering van de bestuursopdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, te weten:

- de heer Bert PEETERS, wonende te 3970 Leopoldsburg, Antwerpsesteenweg 198.

- beslist om, met ingang van 23 oktober 2013, de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel van de

vennootschap te verplaatsen:

van: 3600 Genk, Jos De Greevestraat 6,

naar: 3970 Leopoldsburg, Antwerpsesteenweg 198.

Getekend, voor BVBA BeHold, zaakvoerder,

Bert PEETERS, vaste vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NBergelogg ter grima pkir rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 9 -11- 2013

De HoofdgrifOpiffie

Ondernemingsnr Benaming 0830.143.222

(voluit) (verkort) : DRIMES

i u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

"

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 21.06.2012 12189-0479-011
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 31.08.2015 15556-0201-014
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 26.08.2016 16501-0149-013

Coordonnées
UNIDAK

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 198 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande