UNIFIED TECHNOLOGY

SA


Dénomination : UNIFIED TECHNOLOGY
Forme juridique : SA
N° entreprise : 889.086.459

Publication

02/09/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 18.06.2013, DPT 28.08.2013 13474-0350-021
22/03/2013
ÿþr 1a1 Word 11.1

nr> 1

+ii In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0889.086.459

Benaming

(voluit) : UNIFIED TECHNOLOGY

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap - in vereffening

Zetel : 3500 Hasselt, Herckenrodesingel 37

(volledig adres)

Onderwerp akte ; SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 6 maart 2013 blijkt dat:

1) de vereffenaar, de heer Bart SOETAERS, wonende te 3570 Alken, Klameerstraat 86, zijn verslag tot afsluiting van de vereffening de dato 6 maart 2013 voorlegt, inhoudende het plan van verdeling de dato 19 december 2012, en dat dit verdelingsplan bij verzoekschrift d.d. 19 december 2012 werd neergelegd ter goedkeuring ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt op 10 januari 2013. Bij bevel van 22 februari 2013 heeft de Rechtbank van Koophandel te Hasselt haar akkoord gegeven met het voorgelegde plan van verdeling.

Na aanhoring van het verslag van de vereffenaar over de vereffeningsverrichtingen en over de door hem opgestelde rekeningen, beslissen de aandeelhouders af te zien van de controlerechten die aan elk van hen worden toegekend op grond van art. 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

2) de vergadering de vereffeningsrekeningen goedkeurt, zoals opgenomen in het plan van verdeling de dato 19 december 2012, evenals de bestemming van de daarin vermelde verdeling.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (op heden niet bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de NV UPSIZE, in haar hoedanigheid als aandeelhouder, waarbij de algemene vergadering aan deze aandeelhouder de bevoegdheid verleend deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken voor rekening van de aandeelhouders van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de aandeelhouders van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend. In het bijzonder verleent de vergadering, aan NV UPSIZE, in haar hoedanigheid van aandeelhouder van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) te innen, te betalen en/of alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren. Daartoe zal NV UPS1ZE aile nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwlstingen voeren, en aile documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap.

3) door de vergadering volledige en onbeperkte décharge wordt verleend aan de vereffenaar, de heer Bart SOETAERS, voor de uitvoering van zijn mandaat.

4) door de vergadering verklaard werd dat de vereffening afgesloten is en dat de NV UNIFIED TECHNOLOGY, vennootschap in vereffening, met zetel te 3500 Hasselt, Herckenrodesingel 37, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening. De vereffenaar heeft evenwel nog de bevoegdheid om alle handelingen, verrichtingen en formaliteiten die nog moeten uitgevoerd worden in het kader van de sluiting van de vereffening te verrichten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

i

i





RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

13 -03- 2013

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/10/2012
ÿþOndernemingsar : 0889.086.459

Benaming

(voluit) : UNIFIED TECHNOLOGY

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Herckenrodesingei 37

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding

Uit een proces-verbaal verleden voor ondergetekende notaris op 26 juni 2012, geregistreerd 4 bladen, zonder verzendingen, registratiekantoor te Genk, 03 juli 2012, volume 5/134, blad 16 vak 2, blijkt dat de algemene vergadering van de naamloze vennootscha "Unified Technology" volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLUIT - Beraadslaging

De Voorzitter zet uiteen dat uit de tussentijdse staat van activa en passiva per 31 maart 2012 blijkt dat het nettoactief van de vennootschap gedaald is tot -872,36 euro. Deze eigen negatieve middelen vloeien voort uit de waardering door de Raad van Bestuur van de noodzakelijke geachte herziening van de waardering van de participatie in het kapitaal van de NV BUSINESSCOM (3099 aandelen), dewelke verlaagd werd van 1 981 457,42 euro (aankoopwaarde) naar 1 205 332 euro (vereffeningswaarde - rekening houdend met de waardering in discontinuïteit opgemaakt overeenkomstig artikel 28, §2 van het KB van 30.01.2001, in het kader van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap). Bijgevolg dienen de aandeelhouders tot een bijzondere vergadering te worden opgeroepen overeenkomstig de door artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven procedure om te beraadslagen over de ontbinding of - voor zover de Raad van Bestuur dit voorstelt - over de voorzetting van de vennootschap, alsook eventueel over de herstructureringsmaatregelen die door het bestuursorgaan worden voorgesteld.

De Voorzitter geeft voorlezing van het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur van 6 juni 2012 en haar bijlagen, waarin de Raad van Bestuur voorgesteld heeft om de vennootschap te ontbinden(zonder andere herstelmaatregelen) en waarin het bijzonder verslag opgemaakt door de Raad van Bestuur, zoals bedoeld in punt 2° a) van de dagorde, eveneens werd goedgekeurd. De algemene vergadering neemt kennis van dit bijzonder verslag en haar bijlagen.

TWEEDE BESLUIT - Verslagen

De voorzitter geeft voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan waarin het voorstel tot ontbinding van: de vennootschap verantwoord wordt en dat op 6 juni 2012 overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van. Vennootschappen opgemaakt werd, van de eraan aangehechte staat alsook van het verslag van de'. bedrijfsrevisor van 22 juni 2012 over de staat van activa en passiva van de vennootschap per 31 maart 2012, i welk verslag aan het verslag van het bestuursorgaan werd gevoegd,

Het verslag van mevrouw Ira Nicolaij besluit met de volgende bewoordingen:

In het kader van het voorstel tot ontbinding van de naamloze vennootschap UNIFIED TECHNOLOGY, hebben wij de eer u verslag uit te brengen betreffende de opdracht die ons werd toevertrouwd door uw raad van bestuur, overeenkomstig artikel 181, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Daartoe hebben wij de toestand onderzocht per 31 maart 2012 van de activa en passiva van UNIFIED; TECHNOLOGY NV. Deze staat van activa en passiva vertoont een netto-passief van ¬ 872,36.

Naar onze mening geeft deze tussentijdse staat van activa en passiva op getrouwe, volledige en juiste wijze de financiële toestand van de vennootschap weer, overeenkomstig de boekhoudwetgeving en de waarderingsregels van de vennootschap.

Onderhavig verslag werd uitsluitend opgesteld voor gebruik door de aandeelhouders van de vennootschap' in het kader van de hoger beschreven invereffeningstelling en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt',

worden.

Sint-Truiden, 22 juni 2012.

IRA NICOLAIJ BEDR1JFSREVISOREN BVBA,

vertegenwoordigd door

NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Motl yVo,d 77.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1,111

" iZ1, 15,1"

1" ;2chttan'h van koophand8l

Ca CO. zaiz

;,.;,qE sE} T

Griffie

Bïjlagén bij liée Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

iedere aandeelhouder erkent voornoemde verslagen en voornoemde staat zeer goed te kennen daar hij

voorafgaand aan deze akte er een kopie van gekregen heeft.

Een exemplaar van deze verslagen zal, samen met een expeditie van dit proces-verbaal, op de griffie van

de rechtbank van koophandel te Brussel worden neergelegd.

DERDE BESLUIT: Ontbinding van de vennootschap

De vergadering besluit om de vennootschap vervroegd te ontbinden, dewelke bijgevolg nog slechts zal

bestaan ten behoeve van haar vereffening, zoals voorgesteld door de Raad van Bestuur, meer bepaald in het

licht van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de bestuurders.

Naar aanleiding van de voorafgaande beslissing tot ontbinding van de vennootschap beslist de vergadering

om de statuten in functie van de coördinatie te wijzigen, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de

vennootschap zich bevindt.

De vergadering besluit om de statuten als volgt te wijzigen:

 vervanging van artikel 1 door de volgende tekst:

"De vennootschap is een handelsvennootschap en neemt de vorm aan van een Naamloze Vennootschap.

Zij draagt de benaming "UNIFIED TECHNOLOGY" en is in vereffening."

 vervanging van artikel 4 door de volgende tekst:

"De vennootschap blijft slechts bestaan met het oog op haar vereffening sinds 26 juni 2012.

Alle documenten die de vennootschap uitgaan, dienen te vermelden dat zij in vereffening is".

Stemming: dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen aangenomen.

VIERDE BESLUIT Aanstelling vereffenaar

De vergadering besluit om slechts één vereffenaar aan te stellen en benoemt in deze functie de heer Soetaers Bart Roza Leon.

De vergadering besluit om een plaatsvervangend vereffenaar aan te stellen en benoemt hiertoe de heer Max Marc Marie René.

Stemming: dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen aangenomen.

VIJFDE BESLUIT- Bevoegdheden van de vereffenaar(s)

De vergadering legt de bevoegdheden van de vereffenaar als volgt vast;

De vereffenaar zal over de meest ruime bevoegdheden beschikken zoals voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij zal de handelingen voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen kunnen verrichten, zonder de voorafgaande machtiging van de algemene vergadering te moeten bekomen.

Hij zal de hypotheekbewaarder kunnen vrijstellen van het nemen van ambtshalve inschrijving; hij zal kunnen verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende vorderingen, opheffing kunnen verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzetten of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt vrijgesteld van het opmaken van een inventaris en mag zich op de geschriften van de vennootschap beroepen.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor specifieke en vastgelegde verrichtingen, aan een of meer lasthebbers dat deel van zijn bevoegdheden zoals door hem bepaald en voor de duur die hij vastlegt, overdragen.

Behoudens bijzondere delegatie, wordt de vennootschap door de vereffenaar voor alle handelingen geldig vertegenwoordigd.

In de 7de en 13de maand volgend op de invereffeningsstelling, maken de vereffenaars aan de griffie van de bevoegde handelsrechtbank een omstandige staat over van de toestand van de vereffening opgemaakt op het einde van de Ode en 12de maand van het eerste vereffeningsjaar. Deze omstandige staat dient onder meer de ontvangsten, uitgaven en verdelingen te vermelden alsook al hetgeen nog vereffend moet worden. Vanaf het tweede vereffeningsjaar, moet deze omstandige staat slechts eenmaal per jaar aan de griffie worden overgemaakt en aan het vereffingsdossier worden toegevoegd.

De vereffenaar dient zich eveneens te houden aan hetgeen door artikel 190 van het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wordt en zal bijgevolg vóór de afsluiting van de vereffening een plan van verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel,

Stemming: dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen aangenomen.

ZESDE BESLUIT - Vergoeding van de vereffenaar(s)

De vergadering besluit dat het mandaat van vereffenaar onbezoldigd is,

Stemming: dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen aangenomen.

ZEVENDE BESLUIT - Volmacht

Er wordt een volmacht toegekend aan de CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Vrijsen Marie-Jeanne, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Termote Ann, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid van indeplaatststellïng, om aile inschrijvingsformaliteiten te vervullen, voor de wijziging of de ontbinding bij het ondernemingsloket, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW-administratie, alsook om alle papieren en akten te ondertekenen, met inbegrip van alle documenten en formulieren die door de bevoegde overheden en de rechtbank van koophandel vereist zijn, en alle formaliteiten te vervullen (in het bijzonder, het ondertekenen van formulieren) voor het afsluiten van een sociale verzekering

zowel voor de onderneming als voor de vertegenwoordigers van de vennootschap eventueel met aanvraag tot vrijstelling.

Stemming: dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen aangenomen.

Voor analytisch uittreksel,

Notaris Herbert Houben te Genk

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, verslag bestuursorgaan, verslag revisor, bevestiging benoeming vereffenaar, gecoördineerde statuten, vertalingsstukken.

V&or-

behouden

aan het

 Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2012
ÿþMOD WORD 11.1

e'.

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

l JR1211511111611*1 lIi Í

Réservé

au

Moniteur

beige





BRUXELLES

18JULI. 2012

Greffe

N° d'entreprise : 0889.086.459

Dénomination

ten entier). UNIFIED TECHNOLOGY

(en abregé).

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Boulevard du Souverain 348 boîte 42, 1160 Brussel

(adresse complète)

(Males) de l'acte :Transfert du siège social

Suivant la décision du conseil d'administration en date du 12 juillet 2012, le siège social de la société est transféré de la Boulevard du Souverain 348 boîte 42 à 1160 Bruxelles vers Herckenrodesingel 37 boîte A, à 3500 Hasselt.

Soetaers Bart

Administrateur délégué

Mentionner sur la dernière page du Volet B " Au recto " Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes'

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 19.06.2012, DPT 05.07.2012 12255-0426-022
18/05/2012
ÿþMentionner sur la dernière page du Volet B :

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

MOD WORD 17.1

1'

-p

oe

N° d'entreprise : 0889.086.459

Dénomination

(en entier) : UNIFIED TECHNOLOGY

(en abrégé) :

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Boulevard du Souverain 348 boîte 42 à 1160 Bruxelles (adresse complète)

Objets) de l'acte :DEMISSIONS ET NOMINATIONS

Selon le procès-verbal de l'Assemblée Générale Extraordinaire des Actionnaires du 18 avril 2012, on a:

- décidé de démissionner comme administrateur de la société à partir d'aujourd'hui, Ie 18 avril 2012:

*SPRL RETHINK, ayant son siège à 1180 Uccle, Bosveldweg 27,

représenté par monsieur Eric Serruys, représentant permanent.

- décidé de remplacer cet administrateur et de nommer comme administrateur à partir d'aujourd'hui,

le 18 avril 2012, jusqu'à l'assemblée générale de l'année 2018:

*SPRL SOBA INVEST, ayant son siège à 3720 Kortessem, Reeweg 73,

représenté par monsieur Bart Soetaers, représentant permanent, selon le Procès-Verbal de la décision

du gérant de la SPRL SOBA INVEST du 18 avril 2012, tenue avant le début de l'assemblée présente.

Signé, Bart SOETAERS, administrateur délégué.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

*izo9oeea*

A

Ri

Mc

i:

ui

p e igffl 2042i BRUXELLES

Greffe

08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 05.08.2011 11377-0486-012
27/07/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 30.06.2010, DPT 20.07.2010 10325-0552-014
07/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 30.06.2009, DPT 03.08.2009 09535-0084-015
08/08/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 30.06.2008, DPT 04.08.2008 08532-0349-015

Coordonnées
UNIFIED TECHNOLOGY

Adresse
HERCKENRODESINGEL 37, BTE A 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande