UNIGO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UNIGO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.952.018

Publication

17/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-03-2015

Griffie

*15304556*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600952018

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Unigo

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Paul Boesmans te Beringen (Koersel) op twaalf maart

tweeduizend vijftien, nog te registreren, blijkt dat:

** oprichter : mevrouw GOBERT Valérie Françoise Francine Joseph, geboren te Gent op 22

september 1974, wonende te 3582 Beringen (Koersel), Pieter Vanhoudtstraat 59, die ingeschreven

heeft op alle honderd (100) aandelen en haar inbreng volledig volstort heeft;

-- een handelsvennootschap heeft opgericht met volgende kenmerken:

** rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

**

naam : Unigo;

** zetel : 3582 Beringen (Koersel), Pieter Vanhoudtstraat 59;

** doel : De vennootschap heeft tot doel :

- Het verstrekken van alle advies, management en raadgevingen in commerciële, administratieve, technische, industriële, financiële en juridische aangelegenheden, evenals het verstrekken van interim management aan bedrijven;

- Algemene auditactiviteiten inclusief het auditeren van bedrijven op het vlak van management met daarbij horend het opstellen van bedrijfsplannen;

- Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing;

- De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; - Het opnemen van bestuursmandaten in en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen;

- Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair;

- De huur en verhuring van installaties, uitrusting en materieel;

- Advies, uitvoering, promotie en organisatie van evenementen, beurzen, opendeurdagen, studiedagen;

- Het werven van sponsors, het waarnemen van public relations voor derden, het voeren van publiciteits- en reclamecampagnes.

Deze opsomming is indicatief en niet beperkend.

Zij mag overgaan tot alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van financiële, roerende of onroerende aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland,die een gelijkaardig doel

Onderwerp akte :

Pieter Vanhoudtstraat 59 3582 Beringen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met het hare.

** kapitaal : het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen. Dit bedrag werd voorafgaand de oprichting volledig volstort in geld op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij het ING kantoor te Heusden-Zolder.

** boekjaar : van 01 januari tot 31 december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van de expeditie van deze oprichtingsakte tot en met 31 december 2016;

** jaarvergadering : elke derde donderdag van de maand mei, om 18.00 uur, en voor het eerst in het jaar 2017;

** reserves, winstverdeling : Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap,waarop jaarlijks tenminste één/twintigste wordt vooraf genomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de beperkingen voorzien in het wetboek van vennootschappen. ** zaakvoerders : de oprichter benoemt tot gewone of niet-statutaire zaakvoerders, voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid:

1. De heer BECKERS Bart Lode Lieve, wonende te 3582 Beringen (Koersel), Pieter Vanhoudtstraat 59;

2. mevrouw GOBERT Valérie, wonende te 3582 Beringen (Koersel), Pieter Vanhoudtstraat 59; zij hebben bevestigd dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is en verklaarden de hen verleende opdracht te aanvaarden.

** externe vertegenwoordigingsbevoegdheid : De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

** bijzondere volmacht : de oprichter heeft in de oprichtingsakte volmacht gegeven aan de heer Haenen Eric, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Bosveldstraat 22, met macht van indeplaatststelling, om alle documenten te tekenen, teneinde alle formaliteiten te vervullen nodig of nuttig naar aanleiding van de oprichting van de BVBA, bij de diensten van het rechtspersonenregister en/of de kruispuntbank, en bij alle fiscale en administratieve diensten.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Paul Boesmans te Koersel

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

Coordonnées
UNIGO

Adresse
PIETER VANHOUDTSTRAAT 59 3582 KOERSEL

Code postal : 3582
Localité : Koersel
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande