V & T

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V & T
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.030.051

Publication

20/05/2014
ÿþOndernemingsnr : 0834.030.051

Benaming

(voluit) : V & T

(verkort) :

Rechtsvorrn : BVBA

Zetel : Rembert Dodoenstraat 12, 3920 Lommel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Heden, 11 maart 2014, heeft een bijzondere algemene vergadering plaats gehad ten maatschappelijke

zetel.

Volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Mevrouw Theunissen Katrien, Nachtegaalstraat 1E, 3920 Lommel, neemt ontslag als zaakvoerder. Er wordt décharge verleend voor het door haar uitgeoefende mandaat.

- Mevrouw Sannen Mieke, Spoorwegstraat 2, 3920 Lommel, wordt benoemd als onbezoldigd zaakvoerder.

Deze wijzigingen gaan in vanaf 01/12/2013.

Zaakvoerder

Joris Vandeweyer

Mod word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

imuiuiiuiumii

aaioazas=

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ui

RECHTBANK van KO0PHMlvua.-

te ANTWERPEN

0 8 MEI 2014

1~1:=1rg re; Rie:

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.05.2014, NGL 18.08.2014 14423-0411-012
19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.05.2013, NGL 17.07.2013 13314-0359-012
08/03/2011
ÿþ13(

e st

1l1 IIIIVVIVAA IIN ll t Il

*11036628*

LSIJIJ ,~ ó

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 4 -O2- 2011

i .LT

mad 2.1

Ondernemingsnr : q=, ,

Benaming : V & T

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rembert Dodoensstraat 12

3920 Lommel

Onderwerp akte :OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Meester Paul G E E B E L E N, geassocieerde notaris te Lommel op! 22 februari 2011, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door:

1. De Heer Vandewever. Joris, niet gehuwd, geboren te Lommel op drie juli negentienhonderd! i! zesentachtig, jrljksregisternummer: 86.07.03-319.88], wonende te 3920 Lommel, Rembert Dodoensstraat 12.

2. Mevrouw Theunissen. Katrien An, niet gehuwd, geboren te Lommel op dertig juni; negentienhonderd zesentachtig, jrijksregisternummer: 86.06.30-140.32), wonende te 3920! Lommel, Rembert Dodoensstraat 12.

STATUTEN

Benaming : De vennootschap is opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "V & T".

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3920 Lommel, Rembert Dodoensstraat 12.

Doel : De vennootschap heeft tot doel

- de uitbating van één of meer drankgelegenheden, cafés, coctailbar, danscafé en dergelijke ;! - alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf

- het ter beschikkingstellen en verhuur van allerhande ruimten, materialen, producten,! iï benodigdheden en toebehoren dienstig voor de organisatie en uitbating van voorgaande! i activiteiten.

- Het verhuur van lokalen, feestzalen, vergaderzalen, feesttenten en andere materialen voor; feesten, seminaries, bruiloften, banketten, recepties en dergelijke met of zonder bediening. - Het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca: en aanverwante bedrijven

- Het optreden als adviseur, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen

- De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden,! onder welke vorm dan ook, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van het om het even welke onderneming , Belgische of buitenlandse, commerciële of:: andere vennootschappen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en/of particulieren.!, (Uitgezonderd de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies)

- De vennootschap mag optreden als tussenpersoon of als vertegenwoordiger

- Zij mag al haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met!i inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en mag borg verlenen voor alle leningen,;) kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en voor derden op voorwaarde!)' dat zij er zelf belang van heeft.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

- Het aanleggen en opbouwen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht -- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigedom, ruilen, doen bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en uitbaten van onroerende goederen.

Dit doel dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd te worden.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf tweeëntwintig februari tweeduizend en elf.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur - Machten - Toezicht

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke - of rechtspersonen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alleen en in alle omstandigheden alle handelingen en verrichtingen uit te voeren of toe te laten, die nodig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel, behoudens die welke door de wet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Derhalve worden alle akten, die de vennootschap verbinden, alsmede alle volmachten betreffende deze akten, geldig ondertekend door de zaakvoerder. In het bijzonder geldt de naamtekening van de zaakvoerder voor alle verrichtingen van bank, post en postcheque.

De zaakvoerder kan bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dart niet vennoten, waarvan de volmacht beperkt zal zijn tot een of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en ln rechte als eiser zowel als verweerder.

Wordt er geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Boeklaar: Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van tweeëntwintig februari tweeduizend en elf tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Gewone algemene vergadering ; De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand mei om 20.00 uur in de maatschappelijke zetel; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in het jaar tweeduizend en dertien.

Zaakvoerder.

1) De Heer Vandeweyer, Joris en;

2) Mevrouw Theunissen, Katrien An, beiden voormeld.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan SBB Accountants en adviseurs, te 3960 Bree, Peerderbaan 21, vertegenwoordigd door de heer Van Tulden Bart, met recht van in de plaatstelling en met de macht om:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, de wijziging (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van de vennootschap bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behouGleri. aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW: met name de aanvraag, activatie van het BTW nummer.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Paul Geebelen.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.05.2015, NGL 04.06.2015 15145-0445-011
26/06/2015
ÿþy

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C

Ondernemingsnr : 083403005/ Benaming

(voluit) : V & T

(verkort) :

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

f 7 JUNI 2015

Griffie

Rechtsvorm : BVBA "

Zetel : Rembert Dodoenstraat 12, 3920 i_ommei

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Heden, 31 maart 2015, heeft een bijzondere algemene vergadering plaats gehad ten maatschappelijke zetel.

Volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

- Mevrouw Sannen Mieke, Rembert Dodoenstraat 12, 3920 Lommel neemt ontslag als onbezoldigd zaakvoerder, Er wordt décharge verleend voor het door haar uitgeoefende mandaat.

De wijziging gaat in vanaf 11912014.

Dit besluit wordt genomen met algemeenheid van stemmen.

Waarvan tegenwoordig proces-verbaal is opgesteld geworden dat na lezing door de zaakvoerder werd getekend alsmede door de aanwezige vennoten die hiertoe de wens hebben uitgedrukt.

Zaakvoerder

Joris Vandeweyer

Hierbij ingesloten: het origineel getekend proces - verbaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.05.2016, NGL 30.08.2016 16525-0015-011

Coordonnées
V & T

Adresse
DEROOSEN 81 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande