V.A.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V.A.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.830.221

Publication

03/12/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



.111!1j11,1.11j111,1.11111111

MONIT

26

BELGISC

Voor.

behouc aan hi Belgis

Staafsb

Ondernemingsnr : 0832.830.221

=UR BELG _Neergel8gd ter grlrtla dar rechtbank =v koophandel Antwerpen, afd, Tongaren

11 2014

STAATSE

1 9 -11- 2014

,,, ' De 4rd4ff@fe

Benaming (voluit) : V.A.C.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Pater Neyenslaan 8

3960 Bree

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering - kapitaalverhoging - statutenwijziging

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders opgesteld door notaris

Dirk SERESIA te Overpelt op 13 november 2014, dat onder meer volgende beslissingen werden genomen:

ONTSLAG VAN DE STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De vergadering der aandeelhouders beslist de heer VRANCKEN Henricus Jules Ghislain Marie, geboren te Genk op 31 december 1952, rijksregisternummer 52.12.31-203.43, thans ongehuwd, wonende te 3960 Bree, Pater Neyenslaan B te ontslaan als statutair zaakvoerder.

WIJZIGING VAN ARTIKEL 13BIS VAN DE STATUTEN

De vergadering der aandeelhouders beslist de tekst van artikel 13BIS van de statuten te vervangen door de navolgende tekst:

"De duurtijd van het mandaat van de statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.". BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De vergadering der aandeelhouders beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder de heer VRANCKEN Henricus Jules Ghislain Marie, geboren te Genk op 31 december 1952, rijksregisternummer 52.12.31-203.43, thans ongehuwd, wonende te 3960 Bree, Pater Neyenslaan 8.

KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met honderdduizend euro

(¬ 100.000,00) om het kapitaal te brengen van honderdduizend euro 1¬ 100.000,00) op nul euro (E 0,00), door terugbetaling in geld, te verdelen over alle aandelen onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de kapitaalverhoging zoals hierna vermeld.

De terugbetaling in geld is volledig aan te rekenen op de gelden die ingebracht werden bij voormelde oprichtingsakte de dato 14 januari 2011.

De kapitaalvermindering gaat niet gepaard met de vernietiging van aandelen.

MODALITEITEN VAN DE KAPITAALVERMINDERING -- TERUGBETALING IN GELD

De terugbetaling mag, volgens artikel 317 van het wetboek van vennootschappen, niet plaats hebben, zo binnen de twee maanden na bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering, de schuldeisers een zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking niet zijn vervallen.

Na voorlezing van artikel 317 van het wetboek van vennootschappen beslist de vergadering dat ten voordele van de vennoten een bijzondere rekening-courant zal geopend worden, waarop het hierna vermelde tegoed voor de vennoten zal geplaatst worden. Het bedrog op deze rekening-courant zal onbeschikbaar blijven zolang de twee maanden, vermeld in artikel 317 van het wetboek van vennootschappen, niet verstreken zijn of zolang de schuldeisers geen voldoening hebben gekregen, zoals gesteld in voormeld artikel 317.

De vergadering beslist dat na voormelde termijn van twee maanden het tegoed zal toekomen aan de vennoten, in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

L

~J r

De vergadering beslist dat de terugbetaling op ieder aandeel zal geschieden door voorlegging van het aandelenregister op de zetel van de vennootschap.

VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERMINDERING GEREALISEERD WERD

De vergadering stelt vast dat de kapitaalvermindering gerealiseerd werd en dat het maatschappelijk kapitaal thans nul euro 1¬ 0,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend {1.000) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde,

KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met achttienduizend zeshonderd euro 1¬ 18.600,00) om het kapitaal te brengen van nul euro (¬ 0,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door omzetting van reserves ten belope van voormeld bedrag, zonder aanmaak van nieuwe aandelen.

De vergadering stelt vast dat het kapitaal volledig volstort werd.

ONDERSCHRIJVING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De kapitaalverhoging van achttienduizend zeshonderd euro 1¬ 18.600,00) wordt als volgt onderschreven:

De vergadering der aandeelhouders beslist achttienduizend zeshonderd euro

t¬ 18.600,00) van de reserves om te boeken zodanig dat het kapitaal met gemeld bedrag verhoogd wordt. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING GEREALISEERD WERD

De vergadering der aandeelhouders stelt met eenparigheid van stemmen vast dat de kapitaalverhoging gerealiseerd werd en dat het maatschappelijk kapitaal thans achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend (1.000) stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van hun nominale waarde. WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De vergadering der aandeelhouders beslist de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de navolgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro 1¬ 18.600,00) en is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen,

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Plaatsing - Volstorting

Het kapitaal is voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) geplaatst en voor achttienduizend zeshonderd euro {E 18.600,00) gestort.

In voorkomend geval, moeten de nog niet volgestorte aandelen bij een latere kapitaalverhoging op de door het bestuursorgaan vastgestelde tijdstippen volgestort worden

in functie van de behoeften van de vennootschap.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

De vennoot die laattijdig is met het voldoen van deze volstortingsverplichting, zal een Intrest, gelijk aan de wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de vennootschap, te rekenen vanaf de inbaarheid tot de dag van de werkelijke betaling. Na een tweede verwittiging per aangetekend schrijven, die ten vroegste één maand na de eerste verwittiging kan geschieden, en die gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, kan het bestuursorgaan de vennoot vervallen verklaren van zijn rechten, onverminderd het recht van de vennootschap de niet voldane storting alsook eventuele schadevergoeding van de vennoot te vorderen. Het bestuursorgaan heeft eveneens de mogelijkheid om de betrokken aandelen op de meest aangepaste wijze te verkopen, Naast de prijs voor de verkoop van de aandelen zal het bestuursorgaan de nodige som ter volstorting vragen aan de koper.

De prijs voor de verkoop van de aandelen zal in de eerste plaats aangewend worden tot de vergoeding van de kosten van de verkoop, de verlopen intresten en de kosten van aanmaning. Het saldo wordt uitgekeerd aan de nalatige vennoot.

Indien de vennootschap geen koper vindt, kan zij zelf overgaan tot inkoop overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, mits de prijs gelijk is aan de uitgifteprijs van de betrokken aandelen, verminderd met het niet volgestorte gedeelte.

In geval van verkoop van de aandelen zullen deze onderworpen zijn aan de voorkoop- en goedkeuringsprocedure zoals hierna voorzien in de statuten.

Voorkeurrecht

Het wettelijk voorkeurrecht voor de vennoten is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld.

Het voorkeurrecht kan wordcn uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Op de laatste blz. van LuIk B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persola)n{ent bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*' c

mod 11.1

Wanneer het bestuursorgaan kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal het hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht,

liet is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in voile eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de vennoten, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de vennoten die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht eenstemmig een andere verhouding is overeengekomen.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan worden ingeschreven door personen aan wie overdracht en(of overgang van aandelen vrij is conform de statuten. Andere personen kunnen slechts op deze aandelen inschrijven, mits besluit genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van

het kapitaal.".

BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN DIVIDEND

De vergadering der aandeelhouders beslist op heden om een dividend uit te keren ten bedrage van veertigduizend euro (¬ 40.000,00), verdeeld over alle aandelen, aan te rekenen op de wettelijke reserves ten bedrage van achtduizend honderdveertig euro (¬ 8.140,00) en op de beschikbare reserves ten bedrage van eenendertigduizend achthonderdzestig euro 1¬ 31.860,00).

MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de zaakvoerder alle machten noodzakelijk om de genomen beslissingen uit

te voeren.

COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering der aandeelhouders verklaart ermee akkoord te gaan dat de coördinatie van de statuten desgevallend

wordt opgesteld en ondertekend door ondergetekende notaris,

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd : expeditie van de akte -- gecoördineerde statuten.

Mtr Dirk Seresia

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon tee aanzien van derden te vertegenvtoordtgen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

br4 ouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/12/2014
ÿþ MM PDF 11.1

(-fff [E i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor..

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

19 9014





Neergelegd ter griffie der reoktbank y. koophandel Antwerpen afd Tongeren

17 -12- 2014

De griftier,Griffie

Ondemerningsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : 0832.830.221

V.A.C.

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pater Neyenslaan 8, 3960 Bree, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag en benoeming + zetelverplaatsing

Tekst :

Op de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 18 november 2014 wordt Dhr. Henri Vrancken ontslagen als zaakvoerder. Hem wordt kwijting verleend voor alle door hem tot op deze datum gestelde handelingen en daden. Hij aanvaardt dit ontslag en dit met ingang van 18 november 2014, Ter vervanging wordt Dhr. Subramaniam Sukanthan, Laan der Nerderlanden 42 te 1946M Beverwijk (Nederland), benoemd ais zaakvoerder en dit met ingang van 18 november 2014. Hij aanvaardt dit onbezoldigd mandaat en dit voor onbepaalde duur.

Tevens wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar Drukpersstraat 4 te 1000 Brussel en dit vanaf 18 november 2014.

Subramaniam Sukanthan

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 21.06.2013 13194-0220-013
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 03.07.2012 12241-0397-011
19/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300449*

Neergelegd

17-01-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Myriam FRANSMAN-DAELEMANS te Bree op 14 januari 2011, blijkt dat :

1) De heer VRANCKEN Henricus Jules Ghislain Marie, bestuurder van vennootschappen, geboren te Genk op 31 december 1952, nationaal nummer 521231-203-43, echtgenoot van hierna genoemde mevrouw STULENS Brigitta, wonende te 3960 Bree, Pater Neyenslaan 8.

2) Mevrouw STULENS Brigitta Catharina Pieretta, huisarts, geboren te Hasselt op 22 januari 1960, nationaal nummer 600122-344-69, echtgenote van voorgenoemde heer VRANCKEN Henricus, wonende te 3960 Bree, Pater Neyenslaan 8.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Charles Van Cauwelaert te Maaseik op 20 mei 1992, niet gewijzigd tot op heden.

Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die zij hebben opgericht, onder de naam  V.A.C. , met zetel te 3960 Bree, Pater Neyenslaan 8, waarvan het kapitaal honderdduizend euro (100.000 EUR) bedraagt en verdeeld is in duizend (1000) gelijke aandelen zonder nominale waarde die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inbreng in geld.

De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de duizend (1.000) aandelen werd ingeschreven door comparanten als volgt:

- door VRANCKEN Henricus, voornoemde comparant sub 1 : voor

NEGENENNEGENTIG DUIZEND NEGENHONDERD euro (¬ 99.900,-), volledig volgestort, waarvoor hem negenhonderd negenennegentig aandelen (999) worden toegekend;

- door STULENS Brigitta, voornoemde comparant sub 2 : voor HONDERD euro (¬ 100,-), volledig volgestort, waarvoor haar één aandeel (1) wordt toegekend.

Hieruit blijkt dat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van HONDERD DUIZEND euro (100.000,- EUR). Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer 001-6323133-70 bij BNP PARIBAS FORTIS zoals blijkt uit een bewijs van deponering de dato 13 januari 2011 (indien de vennootschap is opgericht, zal het tegoed dat op naam van de vennootschap geopend zal worden volgend nummer krijgen : 001-6323165-05), welke bij deze akte wordt gevoegd.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : V.A.C.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: 3960 Bree, Pater Neyenslaan 8

0832830221

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN.

De comparant verklaart dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam:  V.A.C. .

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3960 Bree, Pater Neyenslaan 8.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest worden overgebracht.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in participatie met derden:

- Groothandel en kleinhandel in telefoon belkaarten, sim kaarten en alle mogelijke herlaadkaarten;

- Groothandel en kleinhandel in alle soorten automaten en de exploitatie ervan;

- Leveren van diensten en producten op het gebied van

organisatie, management, marketing, informatica en

systeemontwikkeling;

- Dienstverlening op het gebied van automatisering;

Dit alles in de meest ruime zin, en dit zowel nationaal als

internationaal.

- Alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen

zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking kunnen bevorderen.

De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen. De vennootschap kan ook functies van bestuurder van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag in België en in het buitenland verder alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

DUUR

De vennootschap bestaat een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (100.000 EUR) en is verdeeld in duizend (1000) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

BESTUUR

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BEVOEGDHEDEN

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, onverminderd de mogelijke beperkingen die de algemene vergadering aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

diens vertegenwoordigingsbevoegdheid zal stellen. In voorkomend geval kunnen deze bevoegdheidsbeperkingen in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

ARTIKEL 13bis.

Voornoemde heer VRANCKEN Henricus, nationaal nummer 521231203-43, wordt als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de 3de donderdag van de maand juni om twintig uur (20u). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

STEMRECHT  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op eenendertig

december van elk jaar.

WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar - eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 31 december 2011.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de 3de donderdag van de maand juni 2012 om twintig uur (20u).

Bekrachtiging verbintenissen

In toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 1 januari 2011. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht administratie

Overeenkomstig de hem door artikel 13 der statuten toegekende bevoegdheid, verleent de voornoemde zaakvoerder bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan elke zaakgelastigde van Van Havermaet Groenweghe BV CVBA, met zetel te 3500 HASSELT, Diepenbekerweg 65, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten met betrekking tot de huidige oprichtingsakte.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Myriam FRANSMAN-DAELEMANS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
V.A.C.

Adresse
PATER NEYENSLAAN 8 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande