V.E. BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V.E. BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.058.258

Publication

26/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 11.03.2014, NGL 18.03.2014 14069-0599-011
13/05/2013
ÿþ~ 't

Mod word 11.1

IkL I ( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

1111111,11jïjll j#11

Ncrorgclmi k griiiie der rechtbank v, koophendel te, TONGEREN

3 0 -A- 2013

De Hootdgróiíer, Griffie

Ondernemingsnr : 0845058258

Benaming

(voluit) : V.E. BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Weertersteenweg 326, 3640 Kinrooi

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

goor de buitengewone algemene vergadering van 15 maart 2013 werd navolgende beslissing genomen : pe verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Weertersteenweg 348, 3640 Kinrooï.

Van Eijgen Johan

Zaakvoerder

18/04/2012
ÿþ Mod Word tt.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

0 5 -04- 2012

Do 1-,;,;,fdrilfcr Griffie

1111 IjiMilit

11111

be

a

St~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0 8 4 5. 0 5 8. 2 5 8

Benaming

(voluit) : V.E. BEHEER

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3640 Kinrooi, Weertersteenweg 326

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Anita 1NDEKEU met standplaats te Neeroeteren (Maaseik), op 29 maart 2012, "Geregistreerd te Maaseik op 2 april 2012, zeven bladen, geen verzendingen, boek 543, blad 76, vak 18. Ontvangen 25,00 Euro. De ea. inspecteur J. Haeldermans (get)", blijkt dat door volgende personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan de te vernielden modaliteiten hierna volgen:

1. De heer VAN ETSGEN Johan Gaspard Helena, geboren te Maaseik op 2 september 1973, nationaal nummer 730902 049 32, echtgenoot van mevrouw PARADIS Inge Jean Thea Ghislaine, geboren te Maaseik op 10 januari 1974, wonende te 3640 Kinrooi (Molenbeersel), Ververstraat 25.

2. Mevrouw VAN EIJGEN Yolanda Anna Huberta, geboren te Maaseik op 15 mei 1972, nationaal nummer 720515 026 04, echtgenote van de heer KUNNEN Rudi Mathieu, geboren te Bree op 09 januari 1970, wonende te 3640 Kinrooi (Molenbeersel), Winkelstraat 13.

Naam - vorm: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "V.E. BEHEER

Duur De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichtingsakte

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3640 Kinrooi (Molenbeersel), Weertersteenweg 326.

Doel De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van een bestuurdersmandaat in het verzekeringsagentschap Verzekeringskantoor Van

Eijgen VOF en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

Het aanhouden van aan detenparticipaties in een vennootschap met als doel de uitbating van een KBC-verzekeringsagentschap.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsommingen zijn niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij kan bovendien de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar waarnemen.

Kapitaal en aandelen

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in zevenhonderd viereneveertig (744) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één zevenhonderd vierenveertigste (11744ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het gehele maatschappelijk kapitaal wordt volledig onderschreven door inbreng in geld en wordt voor een bedrag gestort van zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6.200,00) volstort te weten:

- de heer VAN EIJGEN Johan Gaspard Helena, voornoemd sub 1, onderschrijft driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen tegen de prijs van vijfentwintig Euro (¬ 25,00), hetzij In totaal onderschreven negenduizend driehonderd Euro (¬ 9.300,00) waarop in totaal gestort drieduizend honderd Euro (3.100,00).

mevrouw VAN EIJGEN Yolanda Anna Huberta, voornoemd sub 2, onderschrijft driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen tegen de prijs van vijfentwintig Euro (¬ 25,00), hetzij in totaal onderschreven negenduizend driehonderd Euro (¬ 9.300,00) waarop in totaal gestort drieduizend honderd Euro (3.100,00), Bestuur en vertegenwoordiging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ Y De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die natuurlijk personen en vennoot moeten zijn en daarenboven moeten zij samen of alleen steeds minstens vijfenzeventig (75%) van de stemrechten te bezitten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand maart om negen uur, Indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Aanleg reserves - Verdeling winst

De netto-winst wordt ais volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1)tenminste vijf procent (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2)over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding

ingeval van ontbinding bij beslissing van een buitengewone algemene vergadering, worden er één of meer vereffenaars benoemd. Is daaromtrent niets beslist, dan word(t)(en) de zaakvoer(d)(st)er(s) van rechtswege als vereffenaar(s) beschouwd. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De nieuw benoemde vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming,

Vereffening

De vereffenaar(s) Is (zijn) bevoegd tot aile verrichtingen door het Wetboek van Vennootschappen voorzien, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overzenden aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts eens per jaar aan de griffie te worden overgemaakt.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de

activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

1. Eerste algemene vergadering - BENOEMING ZAAKVOERDERS

De heer VAN EIJGEN Johan en mevrouw VAN EIJGEN Yolanda,beiden voornoemd, worden als niet-

statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde tijd.

Zij verklaren ieder afzonderlijk dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden

door enige maatregel die zich daar tegen verzet en in het bezit te zijn van de vereiste

vestigingsgetuigschrift(en).

Het ambt van zaakvoerder is bezoldigd.

2. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op dertig september tweeduizend en dertien.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen aile verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 10 februari 2012, Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

4. Controle

De oprichters stellen vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat onderhavige vennootschap voor het eerste boekjaar niet verplicht is krachtens het Wetboek van Vennootschappen een commissaris te benoemen.

5. Bijzondere volmacht wordt verleend aan:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer HUMBLET Martin, accountant, wonende te Dilsen-Stokkem, Brammertstraatje 17, om onmiddellijk na het verlijden van onderhavige oprichtingsakte, alle formaliteiten te vervullen inzake registratie bij de Kruispuntbank via het ondernemingsloket, de BTW registratie,

Voor-

" eh00den aan het Belgisch Staatsblad

de registratie bij het Sociaal Verzekeringsfonds, en alle andere private of publiekrechtelijke instellingen en daartoe alle stukken en akten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:- expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Opblz. - - --- --------- - - --- ---

de laatste van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
V.E. BEHEER

Adresse
WEERTERSTEENWEG 348 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande