V.M. BOUWONDERNEMING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : V.M. BOUWONDERNEMING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 429.529.460

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 30.09.2014 14626-0496-011
05/07/2013
ÿþ~r

Mod PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie' na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtbank van koophandel

2 6 JUNI 2013

e t'iAsSELT

Griffie

Jw~~~w~~u~11111111111:1,11111111111111110318

Ondernemingsnr 0429.529.460

Benaming (voluit) : V.M. Bouwonderneming (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Zetel : Koning Albertlaan 12, 3910 Neerpelt, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing raad van bestuur; Uittreksel uit akte

Tekst : benoeming bestuurder

1. VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR dd. 14 juni 2013

Inzake wijziging maatschappelijke zetel

De Raad van Bestuur kwam bijeen op 14 juni 2013 om 09.00 uur, met als enige agendapunt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De Raad beslist dat met ingang vanaf 14 juni 2013 de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst wordt van hetoud adres, Koning Albertlaan 12 te 3910 Neerpelt, naar Haagdoornsstraat 3 te 3930 Hamont - Achel.

Aan de gedelegeerd bestuurderwordtgevraagd deze wijziging aan de bevoegde instanties kenbaar te maken.

De vergadering sluit om 09,15 uur.

(g et)

Patrick Vanhamel, gedelegeerd bestuurder

2. Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering van 14 juni 2013

Op de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders, gehouden op 14 juni 2013, werd beslist:

"De heer Luigi MELCH1ORRE, wonende te Bree, Lindehofstraat 41, wordt op datum van heden, 14juni 2013 ontslagen als bestuurder,

In zijn plaats wordt als bestuurder benoemd: LS P&L CONSULT bvba (0885.056.506), gevestigd te 3930 HamontAchel, Haagdoornsstraat 3, hiervoorvastvertegenwoordigd door haarzaakvoerder, de heer Patrick Vanhamel. Het mandaat van de nieuwe bestuurder vangt aan op heden, 14 juni 2013, en zal eindigen op de jaarvergadering, te houden in het jaar 2017. De nieuwe bestuurder heeftzijn mandaat aanvaard."

(g et)

Patrick Vanhamel, gedelegeerd bestuurder



Op de laatste blz. van Le B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(d)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/10/2012
ÿþmod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



N

*iaissiaa"



Ondernemingsnr : BE0429.529.460

Benaming (voluit) : V.M. Bouwonderneming

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Koning Albertlaan 12

3910 Neerpelt

Onderwerp akte :fusievoorstel geruisloze fusie

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL VAN 21 MEI 2012 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN DE NV V.M. BOUWONDERNEMING EN DE BVBA V.P. BOUWWERKEN

Op 21 mei 2012 is in overeenstemming met artikel 719 Wetboek Vennootschappen, door de raad van bestuur van de NV V.M. BOUWONDERNEMING en door de zaakvoerder van de BVBA V.P. BOUWWERKEN, in gemeen overleg, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie) zoals bedoeld in artikel 676, 1° Wetboek van Vennootschappen, opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

Aldus wordt voorgesteld dat :

a) De fusie zal worden doorgevoerd tussen

1. De NV V.M. Bouwonderneming gevestigd te 3910 Neerpelt, Koning Albertlaan 12 die naar luid van der statuten nagemeld doel heeft :

* Expertises en studiebureau van industriële en privé-schattingen inzake onroerende goederen, materieel, controle voor export, allerlei goederen en voertuigen alsmede brandschade.

* Verhuur van materieel voor ondernemers.

* Uitvoeren van grondwerken.

* Het zuiveren van gronduitgravingen en andere materialen.

* Uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken.

* Uitvoeren van boringen, peilingen en uitdiepingen.

* Uitvoering van draineringswerken.

* Uitvoeren van funderingswerken en aanverwante werkzaamheden,

* Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen, fabriekshallen en allerlei kunstwerken en het onder de kap brengen alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken; restauratiewerken en verbouwingswerken van: gebouwen en monumenten; slopingswerken van gebouwen en kunstwerken; bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels, het bouwen van kunstwerken en ambachtswerken; optrekken van uitneembare paviljoenen en barakken; waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt; leggen van tegelvloeren en mozaik en werken in natuursteen, warmte- en geluidsisolering, plafoneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken en voegwerken, metselwerken en werken in gewapend beton; plaatsen van chappes, leggen van parketvloer en het plaatsen van alle wand-, vloer- en plafondbekledingen, timmer- en schrijnwerk voor gebouwen en andere binneninrichtingswerken van alle aard; het plaatsten en herstellen van sierschouwen en open haarden, het plaatsen van zonneweringen; daken torenwerken; staal- en houtconstructiewerken; vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken; bedekken van gebouwen; plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof; loodkoper en zinkwerken in bladmetaal; grond- en rioleringswerken, aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen; aanplantingswerken.

* Onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen en spoorwegen, fietspaden en startbanen, aanleggen van parkings en inritten; leggen van stoeldallen en betonklinkers; aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden evenals van parken en tuinen met inbegrip van de aanplantingen, plaatsen van afsluitingen, omheiningen, vangrails en veiligheidsinrichtingen; leggen van kabels en diverse leidingen en buisleidingen; grondwerken, funderingswerken en rioleringswerken; draineringswerken; bemalingswerken; algemene aannemingen van waterbouwkundige werken en havenwerken; ruimen van waterlopen; bitumeuze verhardingen en bestrijkingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

21 SEP, 2012

te HASSELT

Griffie

a.

r ~

eoc r behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Speciale bekledingen voor sportvelden, plaatsen van sport-en speelpleinaccomodatie; aanleggen van zwembaden, vijvers en fonteinen; onderneming voor fundering, heiwerk, damplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes; werken van bosexploitatie, bos- en landschapsbeheer.

* Onderneming voor het plaatsen van electronische installaties,

verwarmingsinstallaties, installatiewerken van alternatieve energie en sanitaire installaties.

* Onderneming voor werken van milieubehoud en verbetering, bodemsanering, afvalverwerkingen, recyclagewerken.

* Onderneming voor een installatie van verlichting, luchtbehandeling, geluidsinstallaties, hydraulische en persluchtinstallaties, alarm en beveiligingsinstallaties, netwerkinstallaties, koelinstallaties, liften en roltrappen, thermische isolatiewerken en waterdichtingswerken,

* Handel in chemische producten.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijkingen ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is,

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

2, De BVBA V.P. Bouwwerken gevestigd te 3940 Hechtel-Eksel, Kiefhoekstraat 15 k, die naar luid der statuten nagemeld doel heeft :

* Algemene bouwonderneming, metsel- en betonwerken, en aannemer van ruwbouw en onder dak zetten, * Onderneming voor het bouwen van stellingen, alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels.

* Onderneming voor het opbreken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens en andere soortgelijke werken; het kopen, slopen, bouwen, verbouwen, verkopen, beheren, huren of verhuren van gebouwen, het kopen van gronden, bestemd om ingericht of wederverkocht te worden met het oog op de oprichting van gebouwen, de aanleg van huizen en alles wat hiermee verband houdt, het uitvoeren van alle dak-, zinken timmerwerkn, het aanleggen van parkeerplaatsen en inritten in diverse materialen; het uitvoeren van alle schilderwerken, het plaatsen van tegels en vloeren en leggen van chappen; plafonneerwerken; het zetten en plaatsen van scheidingswanden, alle isolatie, alle activiteiten in verband met bouwpromotoren en het uitvoeren van de activiteit van veiligheidscoordinator.

b)De vennootschappen hebben volgende aandelen:

A.: 3.206 aandelen

B,: 100 aandelen

De aandelen zijn voor 100% in handen van de NV V.M. Bouwonderneming.

c)De aandelen van overnemende vennootschap die in vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden toegekend, worden aan hen uitgereikt als volgt: Niet van toepassing.

d)Vanaf 01 juli 2012 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

e)Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

,)Aan de beleidsorganen van de overnemende en overgenomen vennootschap

wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

g)De overgenomen vennootschap bezit een onroerend goed, Kiefhoekstraat 15k te Overpelt.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende zaakvoerders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het wetboek van vennootschappen en de statuten.

Elk beleidsorgaan erkent twee door of namens alle beleidsorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

Voor ontledend uittreksel

Getekend

Patrick Vanhamel

Gedelegeerd bestuurder

Hiermee neergelegd: fusievoorsbe3.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.07.2012 12370-0244-011
27/07/2012
ÿþr , mad 11.1

c "

-..--'



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 13E0429.529.460

Benaming (voluit) : V.M. Bouwonderneming

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Koning Albertlaan 12

3910 Neerpelt

Onderwerp akte :fusievoorstel geruisloze fusie

Neerlegging van het fusievoorstel in het kader van de fusie van NV V.M. Bouwonderneming, RPR 0429.529.460 door overneming van de BVBA V.P. Bouwonderneming, RPR 0474.861.421.

Getekend

Patrick Vanhamel

Gedelegeerd bestuurder

op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

lIi

bE 8

B

St



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/08/2011 : OO090418
19/08/2011 : OO090418
10/08/2010 : OO090418
24/08/2009 : OO090418
29/07/2008 : OO090418
27/07/2007 : OO090418
02/08/2006 : OO090418
17/03/2006 : TG090418
06/07/2005 : TG090418
02/07/2004 : TG090418
16/02/2004 : TG090418
14/07/2003 : TG090418
31/10/2002 : TG090418
31/07/2002 : TG090418
13/07/2000 : TGA010943
23/05/1995 : HA66577
23/07/1992 : HA66577
11/06/1988 : HA66577
18/10/1986 : HA66577
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 31.08.2016 16552-0383-011
19/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
V.M. BOUWONDERNEMING

Adresse
HAAGDOORNSSTRAAT 3 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande