V.Z.W. VERENIGING VOOR DUITSE HERDERSHONDEN KRINGGROEP 49 DE DUIVELSBERG, AFGEKORT : V.V.D.H. KG49 DE DUIVELSBERG VZW

Association sans but lucratif


Dénomination : V.Z.W. VERENIGING VOOR DUITSE HERDERSHONDEN KRINGGROEP 49 DE DUIVELSBERG, AFGEKORT : V.V.D.H. KG49 DE DUIVELSBERG VZW
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 589.949.941

Publication

03/02/2015
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

TITEL I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Art.01

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: Vereniging voor Duitse HerdershondenKringgroep 49 "De Duivelsbeg" V.Z.W., afgekort : V.V.D.H. KG49 "De Duivelsberg" V.Z.W. en hierna genoemd kringgroep. Zij werd opgericht op 24 januari 2015 als kringgroep van de Vereniging Voor DuitseHerdershonden vzw Art.02

De vzw heeft als maatschappelijke zetel het volgende adres :Weg naar Zutendaal z/n te 3630 Opgrimbie-Maasmechelen, gelegen in het gerechtelijk arrondissementLimburg.

Art.03

Met inachtneming van de statuten en van de algemene reglementen van de V.V.D.H. alsmede die vande overkoepelende organismen, waarbij deze is aangesloten, heeft de kringgroep tot doel, in het kadervan de sportbeoefening en de ontspanning, het voorkomen, het karakter en de gebruikswaardevan de Duitse herdershond te verbeteren en bij te dragen tot het propageren van het ras, door middelvan:

- Het bevorderen, bij het fokken van Duitse herdershonden, van de gewenste lichamelijke- en karaktereigenschappen;

- Het nastreven van een ruimere bekendheid van de veelvuldige gebruiksmogelijkheden van de Duitseherdershond;

- Het geven van leiding en voorlichting in verband met het fokken, aanschaffen, opvoeden en africhtenvan de Duitse herdershond.

De kringgroep mag, onder toezicht en mits toelating van de V.V.D.H., alle activiteiten ondernemen enalle manifestaties inrichten met betrekking tot de hondensport, de vrijetijdsbesteding en de kynologie.Voor de kringgroep overschrijdende activiteiten echter, is een specifieke toelating van de V.V.D.H.vereist. Art.04

De kringgroep mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken vanhet maatschappelijk doel van de vzw en dit onbeperkt en zonder tijds- of frequentielimiet. Zij magtevens hiertoe alle roerende goederen of onroerende goederen verwerven, behouden en van de handdoen in welke vorm dan ook. De vzw kan tevens economische activiteiten uitoefenen voor zover dezebijkomstig blijven en de opbrengst van deze activiteiten integraal naar de realisatie van het statutairdoel gaat.

TITEL II: LEDEN

VERENIGING VOOR DUITSE HERDERSHONDEN KRINGGROEP 49 "DE DUIVELSBERG" V.Z.W.

Opgrimbie-Maasmechelen

Lid van v.z.w. V.V.D.H. Aangesloten bij de K.U.S.H- F.C.I. en W.U.S.V.BANKRELATIE: BE90 7350 1401 1232

Kringgroepstatuten

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : V.Z.W. Vereniging voor Duitse Herdershonden Kringgroep 49 De Duivelsberg

(afgekort) : V.V.D.H. KG49 "De Duivelsberg" VZW

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Weg naar Zutendaal(O) z/n

3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

België

Onderwerp akte : Oprichting

*15302044*

Luik B

0589949941

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

Neergelegd

30-01-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Art.05

De vereniging telt drie soorten leden : werkelijke leden, toetredende leden en ereleden. Om tot een van de eerste twee categorieën te kunnen behoren moet de kandidaat lid zijn van de V.V.D.H., van onbesproken kynologisch gedrag zijn, moet hij liefhebber zijn van het ras en mag hij geen deel uitma-ken van kynologische verenigingen niet aangesloten bij de Kynologische Unie Sint-Hubertus (K.U.S.H.) noch van buitenlandse kynologische verenigingen niet erkend door de Fédération cynologique interna-tionale (F.C.I.)

Art.06

Voor de werkelijke leden geldt het volgende :

1. Het minimum aantal werkelijke leden met herdershond bedraagt tien.

2. Alleen de werkelijke leden bezitten het lidmaatschap in de zin van de wet : zij hebben aanwezig-heids- en stemrecht op de Algemene Vergadering.

Is werkelijk lid elk hoofdlid met zijn eventuele partner en gezinsleden, indien deze minstens 18 jaar oud zijn. Het kandidaat-werkelijk-lid moet kynologisch onbesproken zijn en wordt, na onderzoek, aanvaard door het kringgroepbestuur. Zo zij nog geen deel uitmaakten van de V.V.D.H., wordt hun aanvraag doorgezonden naar het algemeen ledensecretariaat van de V.V.D.H.. Zij kunnen slechts definitief wor-den aanvaard na hun aanvaarding als V.V.D.H.-lid en na een proeftijd van twaalf maanden in de V.V.D.H. en in de kringgroep. In afwachting daarvan zijn zij toetredende leden.

Art.07

Als toetredend lid worden bovendien ook beschouwd de partnerleden onder de 18 jaar en de gezinsleden jonger dan 18 jaar.

Toetredende leden hebben toegang tot de Algemene Vergadering maar hebben nooit stemrecht.

Art.08

De algemene ledenvergadering bepaalt het bedrag van de jaarlijkse bijdrage van de werkelijke leden. Deze bijdrage zal nooit het maximum bedrag van 2.500,00 ~ per jaar mogen overschrijden en wordt toegevoegd aan de bijdrage aan de V.V.D.H. waarvan het bedrag door deze wordt vastgelegd.De algemene ledenvergadering kan bepalen dat werkelijke leden geen lidgeld verschuldigd zijn.

Art.09

Het bedrag van de bijdrage verschuldigd door de toetredende leden wordt jaarlijks goedgekeurd door de algemene ledenvergadering op voorstel van de Raad van Bestuur en verhoogd met de bijdrage aan de V.V.D.H. waarvan het bedrag door deze wordt vastgesteld. De betaling geschiedt volgens de mo-daliteiten bepaald door raad van bestuur of zoals vastgelegd in het huishoudelijk reglement.

Art.10

Het kringgroepbestuur kan het ere-lidmaatschap aanbieden aan personen, die zich tegenover de kringgroep of in verband met de Duitse Herdershond in het algemeen verdienstelijk hebben betoond en geen deel uitmaken van verenigingen niet aangesloten bij de KKUSH of van buitenlandse vereni-gingen niet erkend door het F.C.I. Zij zijn niet verplicht tot het betalen van een kringgroeplidmaatschapsbijdrage en hebben toegang tot alle ledenvergaderingen van de kringgroep, evenwel steeds zonder stemrecht.Het ere-lidmaatschap sluit het effectieve lidmaatschap niet uit.

Art.11

Door hun aanvraag tot het bekomen van het lidmaatschap verplichten de leden zich ertoe:

1. Het streven van de V.V.D.H. en van de kringgroep in het bijzonder, te bevorderen en er in geen geval afbreuk aan te doen;

2. Zich te schikken naar de V.V.D.H.-statuten en kringgroepstatuten en de door beide organismen uitgevaardigde reglementen en voorschriften

3. Geen deel uit te maken van kynologische verenigingen, niet erkend door de KKUSH of van

4. Buitenlandse verenigingen niet erkend oor het FCI en bovendien niet deel te nemen aan activiteiten of handelingen van zulke niet erkende verenigingen;

5. Regelmatig hun bijdrage te betalen.

Art.12

Het lidmaatschap neemt een einde:

1. Bij opzegging door het betrokken lid door middel van een schrijven gericht aan het secretariaat van de kringgroep;

2. Bij niet vereffening van de lidmaatschapsbijdrage voor de eerste maart, worden de leden beschouwd als ontslagnemend;

3. Leden die handelingen stellen in strijd met de V.V.D.H.-statuten, kringgroepstatuten en/of door beide uitgevaardigde reglementen en voorschriften kunnen worden uitgesloten. Leden die op basis van deze bepalingen door de V.V.D.H. worden uitgesloten, verliezen automatisch hierdoor het kringgroeplidmaatschap en de eventueel in de kringgroep uitgeoefende functies. Voor uitsluiting uit de kringgroep, zonder uitbreiding hiervan tot de V.V.D.H., is een meerderheid van tweederden in de Raad van Bestuur en een meerderheid van tweederden van de aanwezige stemgerechtigde leden in de Algemene Vergadering vereist.

Het betrokken lid moet minstens tien dagen vooraf schriftelijk worden uitgenodigd om zijn verdediging voor te dragen op de algemene ledenvergadering. Tegen uitsluiting uit de kringgroep kan het lid in beroep gaan bij de V.V.D.H. in geval van procedurefouten;

4. Tijdens de proefperiode van twaalf maanden kunnen de toetredende leden uit de kringgroep uitgesloten of gesanctioneerd worden door de Raad van Bestuur met gewone meerderheid van stemmen, zonder akkoordverklaring of bekrachtiging van de algemene ledenvergadering. Op de betrokken bestuursvergadering dient het lid uitgenodigd te worden om zijn eventuele verdediging voor te dragen waarna hem schriftelijk de beslissing wordt meegedeeld.

Luik B - vervolg MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

TITEL III. ALGEMENE VERGADERING

Art. 13

De Algemene Vergadering bestaat uit alle werkelijke leden van de vzw.Elk werkelijk lid is stemgerechtigd. Dit stemrecht wordt uitgeoefend op vertoon van de lidkaart. Een werkelijk lid mag zich laten vertegenwoordigen door een ander werkelijk lid. Een werkelijk lid mag niet meer dan één ander werkelijk lid vertegenwoordigen. Hiertoe dienen zowel mandaatgever als man-daatverkrijger zelf stemgerechtigd te zijn en dient de geschreven mandaatverlening zowel de identiteit van de mandaatgever als de mandaatverkrijger te vermelden samen met de datum waarop dit man-daat mag uitgeoefend worden. De mandaatverkrijger dient in het bezit te zijn van de lidkaart van de mandaatverlener.Wat de aanwezigheid betreft van niet-werkelijke leden : alleen degenen die door de Raad van Bestuur expliciet zijn uitgenodigd zijn toegelaten, alsook de toetredende leden en de ereleden, allen evenwel zonder stemrecht..

Art.14

De bijeenroepingen van de Algemene Vergadering worden gedaan door de Raad van Bestuur per gewone omzendbrief of elektronisch en dit tenminste tien werkdagen voor de datum van de vergade-ring. De bijeenroeping dient de agenda te bevatten en te zijn ondertekend door de secretaris. Zij moet worden gericht aan de werkelijke leden. In geval van betwisting is de datum van de poststempel of het verzendingsbericht beslissend.Elk voorstel ondertekend door een twintigste van het aantal werkelijke leden, voorkomend op de laatste jaarlijkse lijst, moet op de agenda worden gebracht. Deze punten dienen schriftelijk en onderte-kend door de aanvragers ten laatste tien werkdagen voor de Algemene Vergadering naar de secretaris te worden verstuurd. In geval van betwisting is de datum van de poststempel of het verzendingsbe-richt beslissend.De Algemene Vergadering kan slechts beslissen over de punten die op de agenda werden ingeschreven.

Art.15

De Algemene Vergadering is geldig samengesteld wat ook het aantal aanwezige leden zij en haar beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, blanco en ongeldige stemmen niet meegerekend. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.Bij afwijking van het voorgaande lid worden beslissingen van de vergadering betreffende wijziging van de statuten, uitsluiting van werkelijke leden of vrijwillige ontbinding van de vereniging genomen mits inachtneming van de bijzondere voorwaarden van aanwezigheid, van de bijzondere stemmeerderheid en van de vereiste formaliteiten overeenkomstig artikelen 8, 9, 12 en 20 van de wet van 27 juni 1921.

Art.16

Enkel de Algemene Vergadering beslist over de volgende aangelegenheden:

- Goedkeuring van de statuten en goedkeuring van welke wijziging van de statuten dan ook;

- (her)Benoeming van de bestuurders, vaststellen van de (eventuele) vergoeding van de bestuurders, kwijting van de bestuurders en instellen van een vordering tegen de bestuurders wegens foutief beheer en het afzetten van de bestuurders;

- Aanduiding van twee kascontroleurs voor nazicht van de boekhouding en de rekeningen van het ko-mende boekjaar. Deze kastoezichters mogen geen bestuurdersfunctie in de kringgroep vervullen. Zij krijgen inzage zowel van het kasboek, de bankboek- en de rekeninguittreksels als van alle bewijsstuk-ken en voorradige fondsen en waardepapieren. Zij brengen verslag uit op de Algemene Vergadering;

- Goedkeuring van de jaarrekeningen en de goedkeuring van de begroting

- Goedkeuring van het principe van de ontbinding van de kringgroep, benoeming van de vereffenaars naar aanleiding van de vereffening in het kader van de ontbinding, beslissing tot het bepalen van de vergoeding van de vereffenaars bij een vrijwillige ontbinding en bestemming van het actief van de vereniging naar aanleiding van de ontbinding;

- Beslissing tot uitsluiting van een lid;

- Bekrachtiging van de door de Raad van Bestuur getroffen sancties;

- Beslissing tot omzetting van de vzw in een Vennootschap met Sociaal Oogmerk;

- Het goedkeuren van het huishoudelijk reglement;

- Vrijwillige uittreding uit de V.V.D.H.;

- Alle andere door de statuten aan de Algemene Vergadering expliciet toegekende bevoegdheden.

Art.17

De bekendmaking van de beslissingen van de Algemene Vergadering gebeurt door aanplakking op het infobord van het kringgroeplokaal. Bovendien worden deze opgetekend in een proces-verbaal en in het archief bewaard. Alle leden kunnen er inzage van krijgen op de zetel van de kringgroep.

Art.18

De Algemene Vergadering komt minstens éénmaal per jaar samen.

De normale Algemene Vergadering van de kringgroep vindt plaats op een dag bepaald door de Raad van Bestuur in de loop van de maand januari volgend op het einde van het boekjaar.

Een buitengewone Algemene Vergadering kan worden gehouden telkens wanneer het belang van de vereniging dit vereist. Zij moet worden belegd wanneer tenminste een vijfde van de werkelijke leden het aanvragen. In dit geval moet zij binnen de vier weken, na ontvangst van het schriftelijk verzoek, bijeengeroepen worden en de dagorde moet minstens het door de aanvragers ingediende motief om-vatten.

Art.19

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur. De secretaris van de Raad van Bestuur treedt op als secretaris van de vergadering. De voorzitter duidt twee stemopnemers aan.

TITEL IV: RAAD VAN BESTUUR, ORGAAN VAN DAGELIJKS BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING. Art.20

De Raad van Bestuur, verder genaamd kringgroepbestuur, die bestaat uit minimum drie bestuurders zijnde de

Luik B - vervolg MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

voorzitter, de secretaris en de penningmeester, wordt verkozen door de Algemene Vergadering en benoemd voor

een periode van drie jaar.

De Raad van Bestuur oefent zijn mandaat kosteloos uit.

De cumulatie van deze functies is uitgesloten en leden uit eenzelfde gezin kunnen niet samen in het bestuur

zetelen.

Art.21

Om tot bestuurder te kunnen worden benoemd of bestuurder te blijven, dienen de bestuurders aan de volgende

voorwaarden te voldoen :

1. Minstens 18 jaar oud zijn;

2. Minstens twee jaar lid zijn van de kringgroep of er sedert de stichting deel van uitmaken; Bij gebrek aan kandidaten die aan deze voorwaarde beantwoorden kan de Algemene Vergadering als uitzonderingsmaatregel de kandidatuur van een lid dat hieraan niet beantwoordt, aanvaarden;

3. Na door de Algemene Vergadering voor voordracht verkozen te zijn, van het hoofdbestuur van de V.V.D.H. de benoeming in deze functie bekomen hebben. Deze benoeming door het V.V.D.H.-hoofdbestuur is enkel noodzakelijk voor de functie van voorzitter, secretaris en penningmeester. Wanneer een kandidaat de benoeming van het V.V.D.H.-hoofdbestuur niet bekomt, dient de Algemene Vergadering een nieuwe kandidaat te verkiezen en voor benoeming voor te stellen aan het V.V.D.H.-hoofdbestuur.

Het V.V.D.H.-hoofdbestuur kan deze benoeming weigeren bij :

1. Lopende straffen (zowel verenigingsstraf als commissiestraf),

2. Niet beantwoorden aan de gestelde voorwaarden,

3. Het negeren van de algemeen geldende reglementering,

4. Correctionele of burgerlijke veroordeling hebben opgelopen,

5. Vastgestelde procedurefouten op de Algemene Vergadering (bv. bij de stemming)

De kandidaat-bestuurders moeten zich schriftelijk bekend maken bij het kringgroep-secretariaat ten minste acht werkdagen voor de Algemene Vergadering die het kringgroepbestuur moet aanstellen. De kandidaturen worden bekend gemaakt door aanplakking op het mededelingenbord in het kringgroep-lokaal.

De kandidaat-beheerders worden om de drie jaar verkozen op de algemene vergadering volgens de termijnen voorzien binnen de V.V.D.H.. Zij worden rechtstreeks in functie verkozen. Om voor een bepaalde functie verkozen te zijn dient de kandidaat de gewone meerderheid der stemmen te beko-men. Bij het einde van hun driejaarlijks mandaat kunnen de uittredende bestuursleden zich onmiddellijk herverkiesbaar stellen

.Art.22

Bij het openvallen van een beheersfunctie heeft het kringgroepbestuur de keuze om ofwel de openge-vallen functie te laten cumuleren door een ander bestuurslid ofwel een kandidaat-bestuurder aan te stellen als adviseur van de Raad van Bestuur. Bij de eerstvolgende algemene vergadering stelt het bestuur de nieuwe kandidaat ter bekrachtiging voor aan de Algemene Vergadering voor de resterende duur van het mandaat.

Art.23

De Raad van Bestuur (kringgroepbestuur) heeft de volgende bevoegdheden :

- Het kringgroepbestuur is verantwoordelijk voor het bestuur van de kringgroep, het dagelijks bestuur inbegrepen, zonder de bijkomende goedkeuring van de Algemene Vergadering. Het is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en beschikking, ook voor het vervreemden, zelfs om niet, en van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, zonder limiet op de termijn, van roe-rende en onroerende goederen. Het is bevoegd voor alle handels-, verzekerings- en bankverrichtin-gen, inclusief het opheffen van hypotheken;

- Het vertegenwoordigt de kringgroep, zonder bijkomende machtiging van de Algemene Vergadering, in alle gerechtelijke en buitenrechtelijke akten en handelingen; het kan optreden in alle rechtsgedingen, tegen of door de kringgroep gevoerd; het beslist autonoom over het al dan niet gebruiken van rechtsmiddelen; het verbindt geldig de vereniging in alle types contracten die er mogelijk zijn. Twee bestuurders, wie ze ook zijn, kunnen met hun gezamenlijke handtekening de vzw verbinden en verte-genwoordigen in alle materies; het louter bewijs van hun benoeming volstaat hiervoor.

- Het heeft de bevoegdheid binnen de kringgroep voor alles wat niet is geregeld, behalve voor wat ex-pliciet door de Wet aan de Algemene Vergadering is gegeven en voorbehouden en voor alles wat door deze statuten expliciet aan een ander orgaan is gegeven en niet aan de Algemene Vergadering door de wet is voorbehouden. - Het is, binnen het zonet vermeld kader, volledig bevoegd voor het regelen van alle materies die noch door de wet, noch door deze statuten zijn geregeld.

Art.24

De aanwezigheidsquora, meerderheidsquora, beraadslagingen en stemmingen op de Raad van Bestuur worden als volgt geregeld.

- Het kringgroepbestuur vergadert op bijeenroeping door de voorzitter minstens om de drie maanden en telkens als de belangen van de vereniging het vereisen. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, uitgezonderd wanneer een lid voor schorsing of uitsluiting wordt voorgesteld aan de Algemene Vergadering. In dit geval is een tweederde meerderheid vereist. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

- Het kringgroepbestuur vergadert geldig als de meerderheid van zijn leden aanwezig is.

- Een bestuurslid kan geen mandaat verlenen aan een ander bestuurslid en kan zich niet laten vervangen door een niet-bestuurslid.

- Over personen wordt schriftelijk gestemd. Over zaken kan de stemming mondeling gebeuren tenzij een bestuurslid om schriftelijke stemming vraagt.

TITEL V. LOOPTIJDEN, PERIODES EN EINDE VAN DE VZW

Art.25

Luik B - vervolg MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vzw is opgericht voor onbepaalde duur.

Art.26

Het boekjaar loopt van 01 januari tot 31 december.

Art.27

Bij ontbinding is de belangeloze bestemming van het vermogen de bestemming aan de Koninklijke Vereniging

voor Duitse Herdershonden vzw (V.V.D.H.) en/of een doel, gelijkaardig aan dat van de kringgroep en werkend

met Duitse Herdershonden of aan een sociaal werk dat gebruik maakt van Duitse Herdershonden, hetwelk wordt

aangeduid door de Algemene Vergadering.

In dit opzicht kan de Algemene Vergadering zich uitspreken om het overblijvende netto actief te ver-delen over

meer dan één soortgelijk werk.

Bij ontbinding wordt het patrimonium overgedragen aan de gemeente Maasmechelen welke tevens eigenaar is

van het terrein.

De raad van bestuur neemt tevens een beslissing over de bestemming van de inboedel.

Art 28

Voor alle elementen die niet uitdukkelijk geregeld zijn door dez statuten en wel geregeld zijn in de wet van 27 luni

1921, is de wet van 27 juni 1921 van toepassing.

Art 29

De algemene ledenvergadering van 24 januari 2015 stelt aan als bestuurders.

Jean Dieu: Voorzitter

Sandy Smulders: Secretaris

Francois Penders: Penningmeester

Slootmaekers Monique: Bestuurslid

Van Den Branden Rudi: Bestuurslid

Luik B - vervolg MOD 2.2

Coordonnées
V.Z.W. VERENIGING VOOR DUITSE HERDERSHONDEN …

Adresse
WEG NAAR ZUTENDAAL Z/N 3630 OPGRIMBIE

Code postal : 3630
Localité : Opgrimbie
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande