VADETH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VADETH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.893.511

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 13.08.2014 14421-0467-009
07/11/2012
ÿþ mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



--J

Neergelegd tet mitre der

Rechtbank van Kov" ban i 2092

te Leuven, de U

,pa GRIFFIER,

Griffie

111110 11111111111

0*

v

beh

aa

Bel

Stas

111

~g

Ondernemingsar : 1 33~l

Benaming (voluit) : VADETH

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

[ Zetel : Dubbeekstraat 112

3200 Aarschot

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 22 oktober 2012,; geregistreerd te Aarschot op 24 oktober 2012, boek 581 blad 12 vak 15, ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ), de e.a. Inspecteur ai. Willy Rens, dat een besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid werd opgericht door

1. De heer THYS Andreas Maria Franciscus, NN 54.10.06-293.52, echtgenoot van mevrouw'i

:; Van Winckel Aline Alphonsine Maria, wonend te 3200 Aarschot, Dubbeekstraat 114.

2. De heer VAN EETVELDE Frank Maria Erik Sigrid, NN 61.01.31-323.35, echtgescheiden,

wonend te 4031 Angleur, rue Camille Lemonnier 1.

-benaming: VADETH;

-zetel: 3200 Aarschot, Dubbeekstraat 112;

-duur: onbepaald;

-kapitaal: achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (¬ 18.550) volledig in geld geplaatst en ten belope,;

van zesduizend vijfhonderd vijfenvijftig Euro (¬ 6.555) in geld gestort, verdeeld in 18.550»'andelen op,!

naam zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven als volgt:

- door voornoemde heer THYS Andreas , die stortte ten belope van ¬ 4.700, waarvoor hem 9.275

ten belope van 4.700/9.275sten gestorte aandelen worden toegekend;

r.

- door voornoemde heer Van Eetvelde Frank, die stortte ten belope van ¬ 1.855,00, waarvoor hem;,

9.275 ten belope van 1.85519.2758 gestorte aandelen worden toegekend.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 827-0851537-67 op naam van II

:i de vennootschap in oprichting, bij Optima Bank te Sint-Agatha-Berchem.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 19 oktober 2012.

boekiaar: van 1 januari tot 31 december van ieder jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf het;

bekomen van rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2013);

-doel: De vennootschap heeft tot doel:

het ontwerpen enlof ontwikkelen enlof produceren en commercialiseren van technieken,

ï; apparaten en systemen voor de afdichting van al dan niet geïsoleerde volumes;

2) het uitvoeren van consultingopdrachten voor ontwerpen en de implementatie van hoger vermelde technieken, apparaten en systemen;

3) het vertegenwoordigen van andere bouwers of verdelers van technieken, apparaten of systemen van twee- of meerfasen systemen.

:c De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goede-'ren, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag bij middel van inbreng, deelneming, fusie, plaatsing of op iedere andere wijze belangen nemen in aile vennootschappen of ondernemingen die een soortgelijk of gelijkaardig doel hebben, evenals het bestuur en de vereffening van, en om het even welk mandaat in, andere vennootschappen of ondernemingen waarnemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In het algemeen mag zij alle industriële, commerciële, financiële, onroerende en roeren-'de verhandelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn haar nijverheid of haar handel uit te breiden of te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap is gerechtigd alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

De vennootschap mag borg staan voor derden en zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar zijn in andere vennootschappen

-iaarvergaderincii de laatste vrijdag van de maand mei om 17 uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2014)

-bestuur en vertegenwoordiging :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht als zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

De bezoldiging van de zaakvoerders zal door de algemene vergadering vastgesteld worden. Een zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden.

De vennootschap wordt slechts geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of verweerder door het gezamenlijke optreden van minstens twee zaakvoerders.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt aangesteld: de heer Frank Van Eetvelde en de heer André Thys, beiden voornoemd. Zij aanvaarden hun opdracht ouder de bevestiging niet getroffen door een maatregel die zich hiertegen verzet.

-commissaris : geen benoemd;

- bestemming van de winst  reserve:

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

'Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-vereffening -- verdeling:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen.

De vereffenaar zal pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering.

Bij gebrek aan dergelijke aanstelling wordt de vereffening uitgevcerd door de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder of zaakvoerders.

Overeenkomstig artikel 189 bis Wetboek Vennootschappen moet de vereffenaar in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overmaken aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij docr bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Wanneer tengevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hcogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten vastgesteld worden om, volgens de regels die voor statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. Indien het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het kapitaal, kan tot de ontbinding worden beslist door éénlvierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Is de algemene vergadering niet overeenkomstig de wet samengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Voor alles wat in onderhavige statuten niet is voorzien verklaren partijen zich te willen gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

 í`

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 29.08.2016 16540-0149-010

Coordonnées
VADETH

Adresse
BOEKHOUTSTRAAT 36 3890 BOEKHOUT

Code postal : 3890
Localité : Boekhout
Commune : GINGELOM
Province : Limbourg
Région : Région flamande