VALUE ASH TECHNOLOGIES, AFGEKORT : VASHT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VALUE ASH TECHNOLOGIES, AFGEKORT : VASHT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 628.935.825

Publication

11/05/2015
ÿþ mod 11.1



1 L{â! e-< it , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

dlll~ll~IAll~~bllq

<15066 9*

iA

III

bel

a

Bc str

RECHTBANK van KOOPHANDEL

t~ ANTWERPEN

2 8 APR. 2015

afdeilisilitUELT

Op de laatste blz, van Lui c.B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : o a  5

Benaming (voluit) : Value Ash Technologies

(verkort) : VASHT

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Greenville Building, Centrum-Zuid 1111

3530 Houthalen-Helchteren

Onderwerp akte : NV: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Dirk COUTURIER, notaris ter standplaats Antwerpen (Wilrijk), op 27 april 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat de Naamloze Vennootschap "Value Ash Technologies", afgekort "VASHT" werd opgericht.

Hierna volgt het ontledend uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Tongeren vddr registratie:

1. rechtsvorm en naam : Naamloze Vennootschap "Value Ash Technologies", afgekort "VASHT",

2. Zetel : (3530) Houthalen-Helchteren, Greenville Building, Centrum-Zuid 1111

3. Oprichters:

1. De heer LOOTS Michel Francois Yvonne, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Rucaplein 545,

2. De heer VAN PRAET Roger Jan Paul, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Koninklijkelaan 93 bus 5.

3. De heer BONDERER Sascha Christoph, wonende te Zwitserland, CH-7205 Zizers, Pischastrasse 12, 4, De naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "VALUE ASH HOLDING", Inschrijvingsnummer B 194794, met zetel te Luxemburg, L-1746 Luxembourg, Rue Joseph Hackin 1; Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Joëlle BADEN te Luxembourg op 12 februari 2015.

Aanwiizinq van de oprichters

Enkel de comparant voornoemd sub 4/ dient beschouwd te worden ais oprichter van de vennootschap; de comparanten voornoemd sub 1/ tot en met 3/ dienen beschouwd te worden als gewone inschrijvers, overeenkomstig artikel 450 Wetboek van Vennootschappen.

4. Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder uitgedrukte waarde, die ieder een gelijk deel in het

kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort voor een bedrag van honderdzestigduizend euro (¬ 160.000,00).

5. Samenstelling kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volgestort door inbreng in geld.

6, boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt uitzonderlijk aan op datum van neerlegging van onderhavige akte op griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december2015.

7, Reserves -- winst  vereffening

- De te bestemmen winst van het boekjaar is deze welke de resultatenrekening uitwijst. Van deze winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de jaarvergadering zich uit, bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de raad van bestuur,

- Na aanzuivering van aile schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

,S

Voor-%ehoudén aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

8. Bestuur

8.1. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders die door de algemene vergadering worden benoemd. Wanneer er evenwel slechts twee aandeelhouders zijn, wordt de vennootschap bestuurd door ten minste twee bestuurders.

De algemene vergadering bepaalt het aantal bestuurders.

De duur van hun opdracht bedraagt ten hoogste zes jaar en eindigt na de gewone jaarvergadering.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder, of aan één of meer personen die geen lid zijn van de raad van bestuur en die dan de titel dragen van directeur. De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber.

De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden, de onderlinge taakverdeling, de vergoeding, de volmachten en de bezigheden van de in het eerste lid vermelde personen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd-bestuurder(s) of directeur(s), die alleen handelen.

De raad van bestuur, de gedelegeerd-bestuurder(s) samenhandelend met een bestuurder mogen bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen, leden van de raad of niet, aandeelhouders of niet-aandeelhouders, De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

8.2. Tot bestuurders van de vennootschap worden benoemd:

1/ Voomoemde heer LOOTS Michel;

2 ! Voornoemde heer VAN PRAET Roger;

31 Voornoemde heer BONDERER Sesam.

Duur: hun opdrachten worden toegekend voor de duur van zes jaar; zij zullen van rechtswege een einde nemen

op de jaarvergadering van 2021.

Bezoldiging: geen, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

Tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap wordt benoemd, voornoemde LOOTS Michel.

Duur: zijn opdracht wordt toegekend voor de duur van zes jaar; zij zal van rechtswege een einde nemen op de

jaarvergadering van 2021.

Bezoldiging; geen, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

g, Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. - Het brengen van oplossingen voor de maximale valorisatie van vliegassen uit verbrandingsprocessen. Het onderzoeken en ontwikkelen van scheidingsprocessen die toelaten vliegassen in al de waardevolle fracties op te delen.

Het bouwen, installeren, onderhouden, verkopen en verhuren, het leasen, het gemeenschappelijk uitbaten via een service business model, en het commercialiseren van daartoe ontwikkelde machines en installaties.

Het ontwikkelen, produceren, verkopen en commercialiseren van nieuwe producten en vatorisatiepistes voor de gescheiden viiegasfracties, zoals onder meer, maar niet beperkt tot, de beton- en cementindustrie, de bouw en bouwmaterialen, de wegenbouw, filters voor verf en composietmaterialen, voor vliegassen uit biomassaverbranding als nutriënten in de landbouw, en voor verscheidene andere industrieën.

- Het aanbieden van labo-, onderzoek & ontwikkelings-, engineering-, certificering- en monitoring- en controlediensten voor het scheidingproces, het onderhoud en maintenance van de installaties, en voor verpakking, logistiek en commercialisering van de viiegasfracties.

- Het toepassen van ontwikkelde technologieën op andere grondstoffen en/of stofstromen.

- Het, in de meeste brede zin van het woord, uitbaten van de intellectuele eigendomsrechten van de ontwikkelde technologie.

IDe beschrijving van het doel onder punt 1, omvat zeker, maar is niet beperkt tot, volgende lijst van doelen volgens de NACE code:

)\IACE code Omschrijving

23.610 Vervaardiging van artikelen van beton voor de bouw

'23.690 Vervaardiging van andere artikelen van beton, gips en cement

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.28 990 Vervaardiging van andere machines, apparaten en werktuigen voor specifieke doeleinden

33.200 Installatie van industriële machines, toestellen en werktuigen

38.110 Inzameling van ongevaarlijk afval

38.120 inzameling van gevaarlijk afval

38.211 Voorbehandeiing van ongevaarlijk afval met het oog op verwijdering

38.213 Behandeling en verwijdering van ongevaarlijk afval

38.219 Overige verwerking en verwijdering van ongevaarlijk afval

38.222 Behandeling en verwijdering van gevaarlijk afval

38.321 Sorteren van ongevaarlijk afval

38.323 Terugwinning van inerte afvalstoffen

38.329 Terugwinning van overig gesorteerd afval

39.000 Sanering en ander afvalbeheer

46.140 Handelsbemiddeling in machines, apparaten en werktuigen voor de industrie en in schepen en luchtvaartuigen

52.241 Vrachtbehandeling in zeehavens

52.249 Overige vrachtbehandeling, exclusief in zeehavens

52.290 Overige vervoer ondersteunende activiteiten

71.121 Ingenieurs en aanverwante technische adviseurs

71.209 Overige technische testen en toetsen

72.190 Overig speur- en ontwikkelingswerk op natuurwetenschappelijk gebied

77.399 Verhuur en lease van andere machines en werktuigen en andere materiële goederen

77.400 Lease van intellectuele eigendom en vergelijkbare producten

2. Het vervuilen van de functie van zaakvoerder, (gedelegeerd) bestuurder of vereffenaar van vennootschappen naar Belgisch en buitenlands recht.

3. De deelname, onder welke vorm ook, aan de oprichting, de uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande. Het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin, onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, voor derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, zowel in als buiten België. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pend stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden,

Daartoe mag de vennootschap aile roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of heipen uitbreiden.

10. Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd,

wordt elk jaar gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei van elk jaar om 11.00 uur.

De eerstvolgende jaarvergadering zal plaats hebben in mei 2016,

11. Bijzondere Volmacht:

Zelfde vergadering geeft bijzondere volmacht aan de heer LOOTS Michel, voornoemd, om in naam en voor

rekening van de vennootschap:

1/ Volgende bijzondere handelingen:

1. Het opstellen, versturen en ondertekenen van dagdagelijkse correspondentie;

2, De vertegenwoordiging van de vennootschap ten aanzien van de administratieve en publieke overheden

(met inbegrip van de fiscus, postdiensten en diensten van douane en accijnzen);

3. Het versturen en ontvangen van al dan niet aangetekende zendingen;

4. Het instellen van procedures en het vervullen van allerlei formaliteiten van administratieve, fiscale of

juridische aard zodat de vennootschap handelt in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving;

5. Het openen en beheren van bankrekeningen bij Belgische kredietinstellingen;

6. Het ondertekenen, incasseren en endosseren van cheques;

7. Het opeisen en ontvangen van sommen die verschuldigd zijn aan de vennootschap, en het verlenen van

kwijting daarvoor;

2/ De nodige formaliteiten te vervullen en te dien einde alle akten en stukken te tekenen tot.

mod i i.i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-°betioud2n

aan het

Belgisch

Staatsblad

J

Op de laatste blz. van Luit vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

- inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij het Ondernemingsloket;

- neerlegging bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad; - inschrijvingen, en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap als belastingplichtige bij de administratie van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en bij de administratie van de Directe Belastingen; - aansluiting bij het sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

12. Ondergetekende notaris Couturier bevestigt het bankattest ontvangen te hebben om het te bewaren in het vennootschapsdossier. Voormeld attest werd afgeleverd door BNP PARIBAS FORTIS, ten bewijze van de storting, voorafgaandelijk aan de akte van 160.000 ¬ op een bijzondere rekening.

Notaris Dirk COUTURIER.

Tesamen hierbij neergelegd :

- afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-roetïóudbn aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
VALUE ASH TECHNOLOGIES, AFGEKORT : VASHT

Adresse
CENTRUM-ZUID 1111 - GREENVILLE BUILDING 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande