VAN DE VELDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DE VELDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.326.665

Publication

28/10/2014
ÿþMod Word 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!III

11q1,111EII

1

bel aa Be Stai

RECHTRANK vzIn KOOPHANDEL te AWIT.e RPEN

17 OKT. 201/1

nfelobliiiherèrell

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0837.326.665

Benaming

(voluit) VAN DE VELDE BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3550 Heusden-Zolder, Lobelialaan 7

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING EN VEREFFENING in één akte.

Uit een akte verleden voor Meester Luc DE FERM, geassocieerd notaris te Antwerpen-Merksem, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE FERM & VAN COSIVELDr, geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 15 op 29 september 2014, blijkt dat met betrekking toi de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VAN DE VELDE BVBA", met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Lobelialaan 7, inge-'schreven ln het Rechtspersonen register te Antwerpen, onder nummer 0837.326.665, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Luc De Ferm te Merksem op 22 juni 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 juli 2011 daarna, onder nummer 11103879:

1/ De vergadering de stukken en verslagen voorgeschreven door artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen gelezen en onderzocht heeft.

2/ De vergadering beslist heeft vanaf 29 september 2014 de vennootschap vrijwillig te ontbinden en In vereffening te stellen.

3/ De vergadering heeft, ingevolge de ontbinding en In vereffeningstelling van de vennootschap, kennis genomen van het ontslag van de in functie zijnde zaakvoerder, te weten

De heer VAN dE VELDE Kenneth Adele Marcel Ghislain, met rijksregistemummer 63.06.24-415,36, met nummer identiteitskaart 591-0987713-64, geboren te Boudewijnstad (Congo), echtgenoot van mevrouw Chantraine Anne Catherine Adèle Alexandra, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Lobelialaan 7.

De vergadering heeft aan deze ontslagnemende zaakvoerder algehele kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat tot op 29 september 2014.

4/ De vergadering heeft, op basis van de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 10 september 2014, vastgesteld:

1/ dat de passiva elementen die op deze staat voorkomen, op heden allen betaald zijn,

2/dat de vennootschap bijgevolg op dit ogenblik vrij is van schulden.

3/dat er tot het vermogen van de vennootschap geen onroerende goederen behoren,

4/dat het vermcgen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen.

5/dat de vereffening van de vennootschap kan beschouwd worden als een "eenvoudige" vereffening.

Gelet op het voorgaande beslist de vergadering, in toepassing van de bepalingen van het nieuwe artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen ingevoerd door de wet van 19 maart 2012 (Belgisch Staatsblad van 7 mei 2012)

6/Dat er geen vereffenaar wordt benoemd.

7/Dat de activa bestanddelen, behorend tot het vermogen van de vennootschap bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

8/Dat het totale vermogen van de vennootschap overgaat in het vermogen van de heer VAN dE VELDE Kenneth Adele Marcel Ghislain, met rijksregistemummer 63.06.24-415.36, met nummer identiteitskaart 5910987713-64, geboren te Boudewijnstad (Congo), echtgenoot van mevrouw Chantraine Anne Catherine Adèle Alexandra, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Lobelialaan 7.

9/Dat de vereffening van de vennootschap wordt gesloten en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN DE VELDE BVBA" bijgevolg definitief opgehouden heeft te bestaan.

10/Dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard blijven gedurende ten minste vijf jaren op het adres te 3550 Heusden-Zolder, Lobelialaan 7.

5/ De vergadering beslist heeft aan de heer VAN dE VELDE Kenneth Adele Marcel Ghislain, met rijksregistemummer 63.06.24-415.36, met nummer identiteitskaart 591-0987713-64, geboren te Boudewijnstad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Naam : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, herzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voot-behoudere

aan het Belgisch Staatsblad



(Congo), echtgenoot van mevrouw Chantraine Anne Catherine Adèle Alexandra, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Lobeliafaan 7, een bijzondere machtiging te verlenen tot het uitvoeren van alle door deze vergadering genomen besluiten.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

GEASSOCIEERD NOTARIS LUC DE FERM

Tegelijk hiermede neergelegd:

-expeditie der akte

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

08/07/2011
ÿþ naad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

necMreiUFN VNV ilÓarw,waal

Z 8 JUNI 2611

HASSELT

Griffie

1111111.111,11,111.1711u~i

*

Voc behou aan Belg Staat: IN

Ondernemingsnr : 0 8 S

Benaming

(voluit) : VAN DE VELDE BVBA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3550 Heusden-Zolder, Lobelialaan 7

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden op 22 juni 2011, voor Meester Luc DE FERM, notaris met standplaats te Antwerpen, distrikt Merksem, blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, onder de naam "VAN DE VELDE BVBA" met maatschappelijke zetel te 3550 Heusden-Zolder, Lobelialaan 7 werd opgericht door de heer Van de Velde Kenneth, geboren te Boudewijnstad (Kongo) op 24 juni 1963, echtgenoot van mevrouw; Anne-Cathérine Chantraine, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Lobelialaan 7.

Vorm: Besloten Vennootschap reet Beperkte Aansprakelijkheid

Naam : "VAN DE VELDE BVBA"

Zetel : De zetel is gevestigd te 3550 Heusden-Zolder, Lobelialaan 7

Doel : De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk; doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, human resources processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

-De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuur-dersfuncties; waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger; die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

-De administratieve dienstverlening aan privé-personen, bedrijven en instellingen in de meest ruime betekenis, waaronder het verstrekken van alle secretariaatswerk;

- Het optreden als middelenvennootschap en daartoe:

a) het ter beschikking stellen van materiële infrastructuur zoals burelen, vergaderruimten, kantoormeubelen: en -benodigdheden, computers en bijhorende apparatuur telefoon- en faxtoestellen en ander. communicatiemateriaal, vakliteratuur; werktuigen en benodigdheden allerhande, kortom alle noodzakelijke en/of. nuttige materiële activa;

b) het ter beschikking stellen van personeel en medewerkers al dan niet in ondergeschikt verband;

c) de gegevensverwerking en het beheer van databanken.

De onder a) vermelde infrastructuur kan door de vennootschap gekocht worden, in leasing of financiering; genomen worden of gehuurd worden; de vennootschap kan de bedoelde activa vervolgens (onder) verhuren of; op enige andere wijze ter beschikking stellen.

- Uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening en dus niet onder de vorm van vermogensbeheer of: beleggingsadvies voor rekening van derden : het investeren in en beheren van aile vormen van roerende: beleggingen, inclusief het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van' aandelen, deelbewijzen, obligaties, schuldvorderingen, vastgoedcertificaten, gelden en andere roerende. waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen (al dan niet in de vorm van een handelsvennootschap), instellingen en verenigingen (al dan niet met een (semi-) publiekrechtelijk statuut) ;

- Uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening en dus niet onder de vorm van vermogensbeheer of beleggingsadvies voor rekening van derden : het investeren in en beheren van aile vormen van onroerende beleggingen, inclusief het bouwen, verbouwen, kopen en verkopen, huren en verhuren van alle onroerende goederen en zakelijke rechten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Deze opsomming is niet limitatief doch enkel exemplatief;

Duur : onbeperkt met ingang van 22 juni 2011.

Kapitaal : Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en volstort in geld voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), welk bedrag gestort werd op een bijzondere bankrekening geopend op naam van voormelde vennoot-schap in oprichting bij Centea Bank, onder rekening nummer BE 11 8601 1348 6948 , waarvan het bewijs van deponering werd overhandigd.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-woenders, al dan niet vennoot.

Indien geen zaakvoerder is benoemd, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, doch met de verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan voorzien worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou besluiten. Aanleggen van reserves, winstverdeling, en verdeling na vereffening:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, maatschappelijke lasten, nodige afschrijvingen en provisie voor te betalen belastingen, maakt de netto winst van het boekjaar uit.

Van deze winst, wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Over de aanwending van het overige zal door de algemene vergadering met gewone meerderheid worden beslist. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek der Vennootschappen

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste maatschappelijk dienstjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal eindigen op 31 december 2012.

Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering der vennoten wordt ieder jaar gehouden ten maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de oproepingsbrief aangeduid, op de eerste vrijdag van de maand juni om zeventien uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

Benoeming zaakvoerder: Onmiddellijk na de oprichting werd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd : de heer Kenneth Van de Velde voornoemd, die aanvaardt. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht:

Werd tot bijzondere volmachtdrager aangesteld teneinde bij het register van de Burgerlijke vennootschappen te Antwerpen en bij alle fiscale besturen aile formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen voor de inschrijving van deze vennootschap, de eventuele wijzigingen hiervan en de doorhaling ervan : Fiduciaire Van Loey en Patteet NV, Karel Oomsstraat 47A te 2018 Antwerpen, of een door haar gevolmachtigde.

Vaste vertegenwoordiger

De vergadering beslist de heer Kenneth Van de Velde, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap om voor haar de bestuurdersfunctie waar te nemen, telkens de vennootschap wordt aangesteld als bestuurder van een vennootschap. Dit mandaat is kosteloos.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS LUC DE FERM

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

V)or-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
VAN DE VELDE

Adresse
LOBELIALAAN 7 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande